bende seniiiiiiii
kendime zaman ayırdım komşularla ilgilendim nette dolandım öle bigündü işteee...
sende uslu uslu durdun dimi iş güç yapmadın..
ben zaten bu çelişkiler yüzünden bi türlü kür işine girişemeyen bi kimseyim o kadar şey yaşadım sadece soğan kürü yapmaya kalktım o ay da dış gebelik oldu
çörek otu bal tarçın kullanma ihtimalim az sadece listede var dedimya canım daha karar verme aşamasındayım...
ilk anda yakıyo gerçekten ama ağzına ekmek atıversin süt içsin üzerine...
anam ne nazlı bu adamlar be sen o kadar tedaviye gir gıkın çıkmasın bi pekmezi bile içireme aaaaaaa geliyolar banaaaa
ama bu hayıt çok fena kokiiiiiii
çok özeniyoruz ondan bizde çook yumurta yapıyoruz baksana bol bol.
arı sütünün tadı çok ekşi
ama çevremde sırf onunla hamile kalan oldu yiyorum ben de dene bence.
o ne işe yarıyo cnm yumurtayı mı çogaltıyo?
canımcım cevap yazdım ama yine yazim biraz sıkıntılıyız bu aralar ama güzel çok şükür tatlım sen napiyosun nasıl gidiyor canımnbr cnm yazdım ama görmedin sanırım nasıl gidiyo?
hııııı Allah korusun negatif alırsam yapim ben de çünkü şlaçlar hormonlarımızın içine tükürüyo:))hormonları düzenliyo bebeeeem
sağolasın güldenim çok şükür iyiyiz dün uzun bir aradan sonra misafirliğe gittik baya bir sıkıntı yaşadım diyebilirim ağrıdan ne yerimde oturabildim ne ağzıma bir şey alabildim bizi ancak evde yatmak paklıyoyine de halimize çok şükür canımcım sen nasılsın
görmemişim demekki cnm. iyi olmana sevindim . aman ben de bişe yok be gülüm evde takılıom öyle bildiğin gibi..canımcım cevap yazdım ama yine yazim biraz sıkıntılıyız bu aralar ama güzel çok şükür tatlım sen napiyosun nasıl gidiyor canım
Canimm benim ben biraz yaramazlik yaptim canim corba cekmisti onu yaptim ama kasiklarim catladi bugun ondan mi oldu bilmiyorum tabi sonra hemen yattim korktum adet agrisi gibiydi o korkuyla uyumusum saat 5 olmustu nerdeyse uyandigimda..
aynen tatlım haklısın şu riskli dönemi bir atlatalım hayırlısıyla akıllandık artık dışarısı bize yaramıyoşu riskli dönemleri bi atlat ondan sonra gezmelere git canımcım baksana böle olmaz demekki sorun oluyor...
bende alternatif tıpa kendimi teslim etcem sanırsam onun planını yapıyorum
bu hayıt tohumunu kaynatıp içecez mi?
aynen tatlım haklısın şu riskli dönemi bir atlatalım hayırlısıyla akıllandık artık dışarısı bize yaramıyogüldenim en güzeli bitkisel şeyler kullandığın herşey şifa olsun canım
sağolasın canımcımgörmemişim demekki cnm. iyi olmana sevindim . aman ben de bişe yok be gülüm evde takılıom öyle bildiğin gibi..
oooo uykular basmış ne güzellll progesteron bol bol salgılanıyor demek
çorba yap canım o kadar da değil mutfak işlerinde izin veriyorum
oooo uykular basmış ne güzellll progesteron bol bol salgılanıyor demek
çorba yap canım o kadar da değil mutfak işlerinde izin veriyorum
kız doğru söylüyon senden tam bir kaynana olurevet canım kaynatcaz ama kokusu ve tadı pek hoş değilmiş o sebeple bazı hatunlar hap olarak kullanıyorlar eczanelerde satılıyormuş...
kır dizini otur kocanın evinde ne öle gezmeler gebe kadın o kadar gezmezAllahım tam kaynana olcak kadınım
saol bebekim inşallah şifa olur kullanacağım bitkiseller...
sadece çay çorba yapabilirsin ama..
makina doldurma heleki boşaltma,sağa sola uzanma ani herketler yoohh
yok.cnm baslamadim.daha ben mart sonunda baslicam.kismetse .amin.cnmmsağolasın canımcımolcak inşallah tatlım şuan tedaviye başladın değil mi inş bu sefer hem göbüşün hem kucağın dolar canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?