Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canimm benim ben biraz yaramazlik yaptim canim corba cekmisti onu yaptim ama kasiklarim catladi bugun ondan mi oldu bilmiyorum tabi sonra hemen yattim korktum adet agrisi gibiydi o korkuyla uyumusum saat 5 olmustu nerdeyse uyandigimda..

ama bu hayıt çok fena kokiiiiiii

olsun olsun koksun yarasın şifa olsun bende içecem koku moku vız gelir bi dikişte içerim yani inşallah öle olur

çok özeniyoruz ondan bizde çook yumurta yapıyoruz baksana bol bol.
arı sütünün tadı çok ekşi
ama çevremde sırf onunla hamile kalan oldu yiyorum ben de dene bence.

bende macun olarak karışımın içinde tüketcem işte herhalde o zamanda kötü olmaz tadı ama olsada napalım keyfi yemiyoruzki şifa niyetine

şu riskli dönemleri bi atlat ondan sonra gezmelere git canımcım baksana böle olmaz demekki sorun oluyor...
bende alternatif tıpa kendimi teslim etcem sanırsam onun planını yapıyorum

canımcım cevap yazdım ama yine yazim biraz sıkıntılıyız bu aralar ama güzel çok şükür tatlım sen napiyosun nasıl gidiyor canım
görmemişim demekki cnm. iyi olmana sevindim . aman ben de bişe yok be gülüm evde takılıom öyle bildiğin gibi..

Canimm benim ben biraz yaramazlik yaptim canim corba cekmisti onu yaptim ama kasiklarim catladi bugun ondan mi oldu bilmiyorum tabi sonra hemen yattim korktum adet agrisi gibiydi o korkuyla uyumusum saat 5 olmustu nerdeyse uyandigimda..

oooo uykular basmış ne güzellll progesteron bol bol salgılanıyor demek
çorba yap canım o kadar da değil mutfak işlerinde izin veriyorum

şu riskli dönemleri bi atlat ondan sonra gezmelere git canımcım baksana böle olmaz demekki sorun oluyor...
bende alternatif tıpa kendimi teslim etcem sanırsam onun planını yapıyorum
aynen tatlım haklısın şu riskli dönemi bir atlatalım hayırlısıyla akıllandık artık dışarısı bize yaramıyo güldenim en güzeli bitkisel şeyler kullandığın herşey şifa olsun canım

bu hayıt tohumunu kaynatıp içecez mi?

evet canım kaynatcaz ama kokusu ve tadı pek hoş değilmiş o sebeple bazı hatunlar hap olarak kullanıyorlar eczanelerde satılıyormuş...

kır dizini otur kocanın evinde ne öle gezmeler gebe kadın o kadar gezmezAllahım tam kaynana olcak kadınım
saol bebekim inşallah şifa olur kullanacağım bitkiseller...

görmemişim demekki cnm. iyi olmana sevindim . aman ben de bişe yok be gülüm evde takılıom öyle bildiğin gibi..
sağolasın canımcım olcak inşallah tatlım şuan tedaviye başladın değil mi inş bu sefer hem göbüşün hem kucağın dolar canımcım

beyime bi sunum yapıp geliyorum hemen:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

nerdesin bu akşam yavrımmmm dün gece hürrem topiğinde fink atıyodun

oooo uykular basmış ne güzellll progesteron bol bol salgılanıyor demek
çorba yap canım o kadar da değil mutfak işlerinde izin veriyorum

Valla su an bile uyucam zor duruyorum bende o kadardan bisey olmaz diyordum da ustune agri olunca tirstim

kız doğru söylüyon senden tam bir kaynana olur inşallah Rabbim nur topu gibi bir oğluş bir kız ikiz bebişler verir sana canımım eskiden olsa mıçı kırık tavuk gibi gezerdim ama dediğin gibi dizi kırıp oturcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…