Valla su an bile uyucam zor duruyorumbende o kadardan bisey olmaz diyordum da ustune agri olunca tirstim
kız doğru söylüyon senden tam bir kaynana olurinşallah Rabbim nur topu gibi bir oğluş bir kız ikiz bebişler verir sana canımım eskiden olsa mıçı kırık tavuk gibi gezerdim ama dediğin gibi dizi kırıp oturcam artık
ikramaya da burda sesi çıkmiiiiii acep neden..:26::26:
iyi akşamlar tanışalım canımmiyi akşamlar tanışmak istiyorum birer birer.
inş. canım sende bana dua etde emelime ulaşayım sonrada çıtır anne olayımmmmhadi bakalım bahar başlangıcı diyet iyi olur, yürüyüş filan da yapar verirsin kilo canım.
inşallah sağlıkla olur evet. dualarını bekliorum
ayyy bayıldımm kaynadımmm kız doğurasım geldiiii çok fenaaa hele sarı ayaklııııı oyyyyyy
eminmisiniizznasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik belli oldu mu cinsiyeti
benimkinin son kararı kız
aaaaaaaaaaa çok ilginççç ilk defa duyuyorum dur yarın benimkinin reng,ne bakıcam
soğana adet olursam yine olamıyom bu ay yapıcamm. inşaallah...tatlım hemen pes etme... ama soğan kürüne bir dahaki adetinden sonra başlaman lazım yanlış hatırlamıyorsamm adetin 12. günü falan başlıyorsun yani sonraki adetine 15 gün kala günlük taze soğanlaa sabah akşam....ama tekrar söylüyorumm mutsuz bünyede bebişler gelişmiyor yorgun bünyeyi sevmiyor anne olarak bebğinden bu kasar kolay vazgeçme..henüz erken bunları düşünmek için kan testindeki değerin kese için erken mi yok mu belirler zaten...o zman deriz doktorun doğru söylemiş bu değere ulaşınca kese görülmeliydi diye anlatabildim mii
Beylerimizin ortak noktası zaten kurtlu vadii... biizmki öle kaptırıyor ki kendini kötü kahramanlara gitsinler bu gezegenden diyor kopuyoruz kardeşimleee...görüşürüz canım bende şu yeni fanatiği olduğumuz oyunu oynayayım biraz...
ayyy haşlanmış nohutu bende severim öyle tuzlayıo yemeyi...sperm kalitesi için havuç ve nohut birebir...
sayısı artsın diyosanda keçiboynuzu pekmezi yedir kürlerle uğraşma...
havuçu rendele zeytinyağı dök yesin olmadı suyunu sık içsin...
nohutu haşlıyorsun başka bi işlemden geçirme sade tuzlayıp yesin..
keçiboynuzu pekmezide heryerde satılıyo zaten ben harnup pekmezini tavsiye ediyorum...
kızım onun kokusunda ne var hafif bence..dene bakalım cnm bizde keçi boynuzu yaptık 2 ay kadar ama artık eşimin midesi bulandı ben pişirirken bile kokusundan sıkıldım bıraktık.yeniden başlasam mı tüpe kadar .gerçi tüp yapıcaz ne gerek var dimi.
kraliçe arıya bak senn....arı sütü de çok iyi sende denedinmi hiç? ama kilosu 1000 lira gramla alıyoruz
200 gram 100 gram falan bende yicem yumurtalara çok iyi geliyormuş
kraliçe arı sadece arı sütü ile besleniyor ve sadece çiftleşip yumurtluyır biliyorsundur.
ve diğer arılar 6 ay yaşarken o 7 yıl yaşıyormuş ben arısütünden umutluyum azıcık.
hem hazır uğraştırmıyor havucu eline vermek daha mantıklı bir de avokado tamam...
harnup pekmezini bana tavsiye eden şahıs evet keçiboynuzu pekmezi ama yoğunlaştırılmış hali dedi nektarı yani...
çok bilgim yok bu konularda ama bende hayıt içmeye başlayacam...eşimede pekemez yedircem ilk olarak araştırma içindeyim tam kararımı vereyim sizinle paylaşacam...
o zaman beraber yaparız belki..
daha önce doktora gittim deyince bu ay tedaviye başladın zannettim tatlım inşallah tedavi öncesi meleğin gelir süpriz yapar sizeyok.cnm baslamadim.daha ben mart sonunda baslicam.kismetse .amin.cnmm
yok.cnm baslamadim.daha ben mart sonunda baslicam.kismetse .amin.cnmm
ne sundunn kızzzz:26:beyime bi sunum yapıp geliyorum hemen:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
sadece çay çorba yapabilirsin ama..
makina doldurma heleki boşaltma,sağa sola uzanma ani herketler yoohh
herkese iyi geceler benim uykum geldi gidiyorum.
ne sundunn kızzzz:26:
bencedeee
süpürme toz alma hiç bişi yokk..
sen ilacı al uyu uyan karnını doyur arada tuvaletede git yoksa eşin bide yatak temizlemesinnn
Valla su an bile uyucam zor duruyorumbende o kadardan bisey olmaz diyordum da ustune agri olunca tirstim
iyi akşamlar tanışalım canımm
inş. canım sende bana dua etde emelime ulaşayım sonrada çıtır anne olayımmmm
ayyy bayıldımm kaynadımmm kız doğurasım geldiiii çok fenaaa hele sarı ayaklııııı oyyyyyy
eminmisiniizzhayırlı sağlıklı kızın olsun inşaallah canımmmm
bak bizede söyleeee...
soğana adet olursam yine olamıyom bu ay yapıcamm. inşaallah...
sormaa kurandan geldim kocam maçtan geldi duşa girmeden vadiye oturdu heyy allahımmm 10 senedir kumam işte...
bide maskelii geziii ortalıkta çok komikk
ayyy haşlanmış nohutu bende severim öyle tuzlayıo yemeyi...
benimde sayılarım artarmıkiii
kızım onun kokusunda ne var hafif bence..
eşime bikaç kere kaynattım abarttı durduu ben o hayıtı içtimki zehir gibii olsun katlanırız biz ama adamlar bi alemmmm
kraliçe arıya bak senn....
vayy bbeeee
bekliyorummm paylaşımınııııı
herkese iyi geceler benim uykum geldi gidiyorum.
ayy ilahi kdr hatuuuuuuuuuuuunnnn
gece gece ne khakaha attım yaaa..
kocişde bakıyo bana saf saf
paylaşımcı kişiliğimi sergilemem an meselesi beni takip edin izlemede kalın
aaaa erkenden gidiyosun amaaa
sana şu dönemde tırsmakta yasak
bebeklerden annesi o uyku tutunurken progesteron salgılatıyorlar sana uyku yapıyooo cumartesi bhcg ile beraber progesteronunada bakılması lazım daktırla konuş bunu şekerim eğer düşük çıkarsa takviye gerekebilir..
ben kaynana olmaya hazırım gelsin bebeşler gelinler
afferin söz dinle böle otur evinde sonra rahatsız oluyon
oyun oynuyodur gadasını aldığım
inşallah gelecek bebeşler güldenim burada hep beraber halay çekecezsana şu dönemde tırsmakta yasak
bebeklerden annesi o uyku tutunurken progesteron salgılatıyorlar sana uyku yapıyooo cumartesi bhcg ile beraber progesteronunada bakılması lazım daktırla konuş bunu şekerim eğer düşük çıkarsa takviye gerekebilir..
ben kaynana olmaya hazırım gelsin bebeşler gelinler
afferin söz dinle böle otur evinde sonra rahatsız oluyon
oyun oynuyodur gadasını aldığım
haydii bakalımmmm
önce soğan olcakmı amaa...
bu kez dış değil iç gebe olursun belkim...
bekliyoruzz yavrulaırmız kür gibii olsun inşaallahhhhh
Himm tamam tatlim bak bunu soyledigin iyi oldu ben kendim yaptiririm sonucu soylerim daktira o zaman ayy guldenim insallah hersey yolunda gidiyordur neyse bana tirsmak yasaktitatlim seni cok opuyorum ben iyucam dayanamiyorum iyi geceler simdiden yarin gorusuruz insallah hee nirde yarin idrar testi yapmak istiyorum cizgi koyulasmis olacak mi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?