Tüp Bebek Günlüğümüz !

resim topiğin tozlu sayfaları arasından ortaya çıkmış...
bir yıl öncesiydi hey gidi günler heeyyy...

ben dün bütün gün topikteydim canım ama sen yoktun ondan konuşamadık..

güldenimm geceleriii geçmişi okuyorum napıyım uyku tutmuyoo...

Gülden ablacımmm seviyorum seni cok sagol rabbimn bi bildiği vardır inş hayırlısı olsun rabbim bizde unutmz ellbet birgun verck melklermizi 💏💏💏💏👭👭👬👬👬👫👪👪👪👯💘💞💖💕💓💛💙💜💚❤💗🌷🌹🌼🌺🌙⭐☀📮

hımmm bende samsunda oturuyorum..
doğma büyüme ankaralıyım...
evlilik yılım altta çizelgede bakınız
iki düşüüğüm var biri normal gebelik biri kimyasal aşılamadan..
yani 3 negatif aşılama..ikide tüp negatifim varr...
ilk denemem ankarada anatoliada..
ikincide ankarada başkentte oldu benimde...
bende arayış içindeydim burdan arkdaşalrında tavsiyesiyle hatta akasyamız var doğurdu şimdi ilk görüşmeye onunla gittim...
ve kendim görüştüm karar verdim hulusi hocada...
nasip oldu orası yanii...
maalesef gebelik olmadı kasım sonu aldum negatifi..
doktorumdan merkezden memnundum birçok sorunum bulundu ama nasip işte...
3.deneme ne zman olru bende bilmiyorum
doğrudur araştıra araştıra karar veriyoruz zor doktor işlerii..
inşaallah 4.denemen son olur canım yada rabbim doğal yoldan verir sorunun çok yoksa belli olmaz yani...
böyle yaniiiii evlat hasretiyle yanıyorum yaniiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
inşallah gelecek bebeşler güldenim burada hep beraber halay çekecez dinlemez olur muyum canımcım

inşallah canım ama ben gebe kalırsam kazara halay kutlama felan istemem zamanında iki kez kutlamalar oldu sayfalarca kızlar süpperdi ne kutlamalar yaptılar ama kötü sonuçlandı biri kimyasal biri dış gebelik oldu o sebepten ben sessiz sessiz gebe kalırım yani

ayy ben çookk kötüü olduumm ne denirkiii ALLAHIM SABIR VERSİNN.

Sağol canım bu kez emin kız olucakmış
darısı sana olsun canım hemde ikiz olarak

2.tüpten önce ikiz ikiz diye demekten vazgeçtim..
aslında kim istemez bi tüple iki yavru ama...
artık dua ediyorum sadece rabbim bilir ne vereceğini...
helede kızlara hastayım ama artık onuda demeyi bıraktım..
noliyy bana yaa
totemmi yapıyom yoks aböle böle vazmıgeçiyorumm nasıl geçiceksemmm

2 ay kadar içti de tatlım ben de sıkıldım sonra onu hergün kaynatmaktan. allah var ık demedi içti hep cnm bi dikişte.

daha önce doktora gittim deyince bu ay tedaviye başladın zannettim tatlım inşallah tedavi öncesi meleğin gelir süpriz yapar size
hıı kist çıktıydı cnm onun için gitmiştim.rusen beni gonal f lerle şişirdi şişirdi 40 tane yumurta yaptı içimde kalanlarda kistleştisen de 225 vuruyordun dimi cnm sen de kaç yumurta toplanmıştı?
Liste güncellemeye gidebilirsem üşenmeyip seni beklemedekiler listesine alayım martta başlayacakmışın az kalmışşşş
ee tatlım daha 15 20 gün var.tedaviye başlayınca direk tedavidekilere yazarsın uğraşma cnm.

biraz daha bekliyim hadi. üzüntü de uyku yapıyor.

oyyy kıyamam yaa üzüntü uyku yapıyo demiş ama üzülme artık bitti geçti gitti yeni umtularla yeniden başlamalıyız anne olmak için bişiler yapmalıyız üzülmek için zaman harcayamayız...

güldenimm geceleriii geçmişi okuyorum napıyım uyku tutmuyoo...

bende bazen geçmişi okuyorum canım ama bu aralar fırsatım olmuyor

bende seni seviyorum bebekim

ayyyy daha yatsı namazım var beni bekliyiiiii...
bide kızlar böle alt bölgede bi dolgunluk hissi var..
sanki afedersiniz ağzına kadar idrar varmış gibi..
bi tuhaf nie böle ki:26::26:

kızlarrr ben bugün bişey yaptımmmm.... evde test vardıı bende 6 gün ne olsa çıkmaz diyerekte testi yaptıımmm tabikide çıkmadııı 5 dakka sonraaa hayalett çizgiyii gördümmm sadece ben deil annem eşimde gördüüü.... ilaçlardan olabilirmiiii aceppp resminii çektimm ama hiççççç belli olmuyoo çok dikkatli bakınca belli oluyooo ... 5 tane test daha aldımm yarında yapıçam kan verene kadar test yapıcamm...

olsun şekercim yerini al şimdiden yer bulmak zor oluyo açıkta kalarsın sonaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…