paylaşımcı kişiliğimi sergilemem an meselesi beni takip edin izlemede kalın
aaaa erkenden gidiyosun amaaa
resim topiğin tozlu sayfaları arasından ortaya çıkmış...
bir yıl öncesiydi hey gidi günler heeyyy...
ben dün bütün gün topikteydim canım ama sen yoktun ondan konuşamadık..
Eki Görüntüle 644614 Eki Görüntüle 644628 Eki Görüntüle 644627 Eki Görüntüle 644626 Eki Görüntüle 644625 Eki Görüntüle 644624 Eki Görüntüle 644623 Eki Görüntüle 644622 Eki Görüntüle 644621 Eki Görüntüle 644620 Eki Görüntüle 644619 Eki Görüntüle 644618 Eki Görüntüle 644617 Eki Görüntüle 644616 Eki Görüntüle 644615 Eki Görüntüle 644629
ben 4. tüpe başlıcam yaza inşallah.
denizli de oturuyorum. hulusiye gittim 3. de negatif.
işşşteeeeeee öööyyyyyleeeeeeeeeeee
bu topikte yazanları hep okurdum. çok etkileniyordum...
doktoru da burdan seçtim hepinizi çok seviyorum. öptüm.
canım KDR hatunda hulusuci bilgin olsun
inşallah gelecek bebeşler güldenim burada hep beraber halay çekecezdinlemez olur muyum canımcım
Sen dilimde duamdın sustum bu gün...............sen gözümde umuttun söndün bu gün .........................sen solgun yüzümün tek güleniydin kayboldun bu gün....................sen canımdın kandım gittin bugun .............sen herşeyimdin hayatıma ışık geceme eş gunduzume mutluluktun yoksun bugun...............kalbimde acım gözümde yaşım oldun bugun....................cok ihtiyacım vardı sana gel dedim ne olur bana...........duydun geldin ............. Mutluluk verdin...............sucum neydide içimden gittinnnnnnnnnn............................. Bugun dilim susuyor gözlerim hep aglmaklı sen yoksun ya meleğim dunyam hep acı......................................
canım KDR hatunda hulusuci bilgin olsun
Sağol canım bu kez emin kız olucakmış
darısı sana olsun canım hemde ikiz olarak
2 ay kadar içti de tatlım ben de sıkıldım sonra onu hergün kaynatmaktan. allah var ık demedi içti hep cnm bi dikişte.iyi akşamlar tanışalım canımm
inş. canım sende bana dua etde emelime ulaşayım sonrada çıtır anne olayımmmm
ayyy bayıldımm kaynadımmm kız doğurasım geldiiii çok fenaaa hele sarı ayaklııııı oyyyyyy
eminmisiniizzhayırlı sağlıklı kızın olsun inşaallah canımmmm
bak bizede söyleeee...
soğana adet olursam yine olamıyom bu ay yapıcamm. inşaallah...
sormaa kurandan geldim kocam maçtan geldi duşa girmeden vadiye oturdu heyy allahımmm 10 senedir kumam işte...
bide maskelii geziii ortalıkta çok komikk
ayyy haşlanmış nohutu bende severim öyle tuzlayıo yemeyi...
benimde sayılarım artarmıkiii
kızım onun kokusunda ne var hafif bence..
eşime bikaç kere kaynattım abarttı durduu ben o hayıtı içtimki zehir gibii olsun katlanırız biz ama adamlar bi alemmmm
kraliçe arıya bak senn....
vayy bbeeee
bekliyorummm paylaşımınııııı
hıı kist çıktıydı cnm onun için gitmiştim.rusen beni gonal f lerle şişirdi şişirdi 40 tane yumurta yaptı içimde kalanlarda kistleştidaha önce doktora gittim deyince bu ay tedaviye başladın zannettim tatlım inşallah tedavi öncesi meleğin gelir süpriz yapar size
ee tatlım daha 15 20 gün var.tedaviye başlayınca direk tedavidekilere yazarsın uğraşma cnm.Liste güncellemeye gidebilirsem üşenmeyip seni beklemedekiler listesine alayım martta başlayacakmışın az kalmışşşş
evet hulusinin hastasıyız
biraz daha bekliyim hadi. üzüntü de uyku yapıyor.
biraz daha bekliyim hadi. üzüntü de uyku yapıyor.
güldenimm geceleriii geçmişi okuyorum napıyım uyku tutmuyoo...
Gülden ablacımmm seviyorum seni cok sagol rabbimn bi bildiği vardır inş hayırlısı olsun rabbim bizde unutmz ellbet birgun verck melklermizi❤⭐☀
öyle ama istatikleri yıktık biz galibaaa
evet hulusinin hastasıyız
anacım neymiş bu hulusi ben de mi ona gitsem:))ücreti de uygun.ama uzak ya rezil olurum otellerde nerden baksan bir ay kalmalıyız ankarada.hemde ne hasta
ama bebişlerede sebep olsa daha hasta oluruz onada
2 ay kadar içti de tatlım ben de sıkıldım sonra onu hergün kaynatmaktan. allah var ık demedi içti hep cnm bi dikişte.
hıı kist çıktıydı cnm onun için gitmiştim.rusen beni gonal f lerle şişirdi şişirdi 40 tane yumurta yaptı içimde kalanlarda kistleştisen de 225 vuruyordun dimi cnm sen de kaç yumurta toplanmıştı?
ee tatlım daha 15 20 gün var.tedaviye başlayınca direk tedavidekilere yazarsın uğraşma cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?