Tüp Bebek Günlüğümüz !

allah bilir ya kuzum bende hep kız istemişimdir
önceki gebeliklerimde hep inşallah kız olur derdim
bu tüp olunca kapadım ağzımı
hep hayırlısı olsun dedim
vazgeçmek yok kuzum niye vazgeçicen
vazgeçmek yok tüpe devam
allah gönlüne göre versin inşallah

ayyyy daha yatsı namazım var beni bekliyiiiii...
bide kızlar böle alt bölgede bi dolgunluk hissi var..
sanki afedersiniz ağzına kadar idrar varmış gibi..
bi tuhaf nie böle ki:26::26:
Allah allah niye ki acaba üşüttün mü?

hımmm cnm ilaçların etkisi de olabilir daha çok erken bebek de olabilir ayy bilemedim ki şimdi..

candy crush mı oynuyosun sen de:)
evet oynuyorum fena sardıkk kızlarla...
iyi akşamlar nasılsın? ben eşimin sperm sayısını artırmak için avokado yedirmeyi düşünüyorum.
yeni negatif aldım ya ben de soğan kürü yapmak istiyorum. adetliyken yapamazmıyız ki:18:
adetliyken yapılmıyor canım soğan kürü zaten rahimi temziliyor adeti de güzelce söktürüyor..çok faydalıymışş ben de bu ay yapıam bakalım ne değişecek çok az adet olurum ve zor sökülürüm farkı en ii ben anlıcam sanırım... adetin 12. günü yada 15. günü arasında başlıyosun adet döngüne göre 15 gün uyguluyıosun hergün sabah akşam birer bardak taze taze yapıp içiyosun...
eşin biizi henüz tanımıyor..bizimkiler alıştı ben bir arkadaşın kocasına bir kaç bilgimi söledimm transferine gitmiştimmççinanmadı şaşırdı..5 dakka sonra doktoru kelmesi kelimesine aynıısnı söleyince ağzı açık kaldı sonradan her sorunda ne diyo arkadaşların bir sor bakalımm dyordu..hapşırsa bize danışırdı...hamile kaldı riskli dönemi geçince arayıp sormaz oldu o ayrı tabii..
evet canım ben öyle duydum 3 ay denicez. benim eşimin 1ml 1 milyondu, keçiboynuzu uyguladım 3 milyon oldu.
en saon arı sütü falan 5 milyon oldu ama şimdi günde bir tane avokado yedircem sonra tahlil yaptırcaz.

ben de ilk defa duyyorum avakadoyu:26::26::26::26:

kızlarrr...
15 tatilde kaynanama birieri fısıldadı güya benden gizli konuşuyolar...
ben anladım çaktım köfteyi..
neyse eve geldik o demiyoda çarşıda görümcem dedi..
bende duymuştum bunu belde açıklık olurmuş düzeltirmiş v.s..
tamam dedim çünkü artık kim ne derse onu yapıcam hocamı hoca ilaçmı ilaçç.
tabi okadar değil ben enfeksiyonlu bi insanım heryerede gidememde..
yakıda bişi yok dedim banyo yaptım adetim bitti görümcem yapıştırdı belime..3 gün sonra kendi düştü...
sonrasıda malum ekşın olucak yakı düşünce...
olay bu...
genelde yapanların ertesi ay gebeliği olmuş yani artık sebep olucak yaa tıbbi açıklması ne bilmiyorum..
ama yapıştırınca yaktı oramı bi iki gün..
demem o kiii benim adetim gelmedi gelmezse yaaaa
biraz önce aklıma geldi hee unutmuşum ben yakı olayınııı
görümcemede dedim o gün ikramayamada bi gebe kalayım ilan vericem heryere yazıcam "3.5 lirayla gebe kaldım diye bukadar basitmiş diye"

altına imzamı atıyorum daha da bişey demem gerçi bizimki bıraksa fırlar sayımız ki zaten 60.milyon 100milyon arasında oynuyordu en son ama hareketlilik yüzde 40 larda
ben debaşlıcam soğanla hayıta da devam bana çok faydalı ostrojen den sivilceyee nelerle uğraşıyorum malumm
kistlere soğan kürü birebir zaten hayıt da hormonları toparlar inşaallah
olabilir bal tarçın çörekotu yumoşalara faydalı ama çatlamyınca kiste dönüşebiliyor diye biliyorum demek kii fsh yükselince çatlamadı kistleştii....
ikramaya da burda sesi çıkmiiiiii acep neden..:26::26:

ben de burdayım da annemlerle görüntülü konuşmaya gittim kardeşimin bilgisayrından benim külüstürün kamerası bozuk ...ee lafı bitermi bizm kadın milletinin teyzoşlarda
toplaşmışlar bir de prensesimi gördüm halasının bi tanesini çok özlemişimm zaman geçti ancak geldimm

ayy ben çookk kötüü olduumm ne denirkiii ALLAHIM SABIR VERSİNN.

Rabbimn bildigi vardır elbet inş hayırlısı olsun saglık olsun rabbim buyuk bi kapı kapnır diğeri açılır hepimize nasip etsin inş

amaaa neyinnn var...
yeni bişeymi oldu yoksa eskimii ayy soruya bakk

canım ben 3. tüpün sıfırını 0 (ben hep sıfır alıyorum da okulda notlarım çok iyi ama bu konuda başarı sağlayamadım)
geçen perşembe aldım da o işte... baş ağrısından kurtulamadım. azar azar hafta sonu hep uyuyorum iyi geliyor.
yarın da okul var.

yok ikizden kızdan vazgeçtim demektennn..
yoksa olsn bal kaymak yaniii...
asla aslaa vazgeçemem bebeğimdne aslaaa..
olamam onsuzz yapamam sevgiisizzz
yok şimdlik tüpe değil kür tipi bebeye yönlendim...

Allah allah niye ki acaba üşüttün mü?

hımmm cnm ilaçların etkisi de olabilir daha çok erken bebek de olabilir ayy bilemedim ki şimdi..

evet kullandığım ilaçlardandır muhtemelenn.... kasıklarım arada çok ağrıyo herzaman deill belki vardır diye yaptımm ama inşallahh günler geçtikçee hayalet çizgimmm belirgin olurr..

Rabbimn bildigi vardır elbet inş hayırlısı olsun saglık olsun rabbim buyuk bi kapı kapnır diğeri açılır hepimize nasip etsin inş

amin kuzummm bir dahakii sefere saglıklı bi şekilde bebişini kucagına almak nasip olur inşallahhhhh .....

ayyyy daha yatsı namazım var beni bekliyiiiii...
bide kızlar böle alt bölgede bi dolgunluk hissi var..
sanki afedersiniz ağzına kadar idrar varmış gibi..
bi tuhaf nie böle ki:26::26:

kistlerle ilgilidir canım o dolgunluk hissi..

hemen hesap yapalım sen 5.gününde değilmisin bebekim cumartesi transfer oldun diye hatırlıyorum o zaman 5.gündesin buna göre 2.gün transferi oldun çatlatma iğnesinide bu durumda 19 şubatta vurmuş olmalısın iğnenin etkisi 7-10 gün de vücuttan kayboluyooo bu hayalet çizginin iğneden olma olasığılı var hala yarın daha koyu çıkarsa gebeliktendir ama

bende hep 1.20 tarzı alıyorumm yaa...sorma okulda bende zekiydimm..
canımmm çok yeniymiş daha...geçicekk zorda olsa geçmeliii...
ben daha zor kendime geldim nerdeyse 1ayı geçti fena hallerdeydim...
hayata adım atmam ortamlara girmem..
tabi şimdi 4 ay olduu herşey normal artıkk....
başğarısı bendede çok oldu alnımı çarpmış gibi..
kendini yıpratmamaya çalış rabbim sabır versin kıyamam sanaaa

zaten kasıtlı gittim hulusiye rakiplerinin hastasıyım ben sırf istatistiklerini olumsuz etkilemek üzere programlandım ajanım ben

oooo süpperdi buuu hastayız uleennnn...
ama emin değilim ben

o zaman biz üçümüz istatistikleri bozduk yani...

yok ikizden kızdan vazgeçtim demektennn..
yoksa olsn bal kaymak yaniii...
asla aslaa vazgeçemem bebeğimdne aslaaa..
olamam onsuzz yapamam sevgiisizzz
yok şimdlik tüpe değil kür tipi bebeye yönlendim...
inşallah canım aşk bebeği olsun senin ki
sorun neydi ki canım sizdee?

bende yapcam tam olarak yakının yapıştırılma zamanı neee doğru bilgi istiyom ama bi de yapıştırılacak bölgenin tam koordinatlarını istiyorum

ayy ne gülmüştümm kdr bacımm yaa 3,5 öilyona gebelik deyincee.. benim d ebir teyzemin 5 sene çocuğu olmamış büyük teyzelerimden biri (ki bizim sülalede hala teyze bol..) göbeğini çekmiş sonra hamile kalmış teyzoşş şimdi 3 oğlu bir de torunu var
bana da dediler ama ben o sırada ameliyat olmuştumm o göbeği çektirseydim mahvolurudm zaten tüpler de gidincee doğal gebelik olmayacağı için es geçtim ama benim yılıdızm düşük nazara gelirim her işim süründüre süründüre olur... bir okunup üflenecem inşaallah
yaa öle söleyince aklıma şu bademci hoca geldi töbee töbee

bebemm yazdıklarınnn dogruu ben neden 6 günüm diyip duruyorummm transferin olduğu gün sayılmıyo ozaman... amann hiç bişeyde sayılmıyooo aslında döllendikleri günleride sayasım varr

kızzzzz o çok etkiliymiş bilio musun ben onu çok duydum ondan sonra hep hamile kalınılıomuş bana da dedilerdi ben de nasılsa bizim sorun belli diyerekten yapmadım.olabilir haaaaaa bakarsın olur:))))inşallahhhhhhh

Son düzenleme:
Kızlar benn namazı kılmaya geçiyorum. Sonrasinda gelirmiyim bilmiyorum. Malum kirmizilar dün gitti. Gidislerini kutlayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…