allah bilir ya kuzum bende hep kız istemişimdir2.tüpten önce ikiz ikiz diye demekten vazgeçtim..
aslında kim istemez bi tüple iki yavru ama...
artık dua ediyorum sadece rabbim bilir ne vereceğini...
helede kızlara hastayım ama artık onuda demeyi bıraktım..
noliyy bana yaa
totemmi yapıyom yoks aböle böle vazmıgeçiyorumm nasıl geçiceksemmm
Allah allah niye ki acaba üşüttün mü?ayyyy daha yatsı namazım var beni bekliyiiiii...
bide kızlar böle alt bölgede bi dolgunluk hissi var..
sanki afedersiniz ağzına kadar idrar varmış gibi..
bi tuhaf nie böle ki:26::26:
hımmm cnm ilaçların etkisi de olabilir daha çok erken bebek de olabilir ayy bilemedim ki şimdi..kızlarrr ben bugün bişey yaptımmmm.... evde test vardıı bende 6 gün ne olsa çıkmaz diyerekte testi yaptıımmm tabikide çıkmadııı 5 dakka sonraaa hayalett çizgiyii gördümmm sadece ben deil annem eşimde gördüüü.... ilaçlardan olabilirmiiii aceppp resminii çektimm ama hiççççç belli olmuyoo çok dikkatli bakınca belli oluyooo ... 5 tane test daha aldımm yarında yapıçam kan verene kadar test yapıcamm...
evet oynuyorum fena sardıkk kızlarla...candy crush mı oynuyosun sen de:)
adetliyken yapılmıyor canım soğan kürü zaten rahimi temziliyor adeti de güzelce söktürüyor..çok faydalıymışş ben de bu ay yapıam bakalım ne değişecek çok az adet olurum ve zor sökülürüm farkı en ii ben anlıcam sanırım... adetin 12. günü yada 15. günü arasında başlıyosun adet döngüne göre 15 gün uyguluyıosun hergün sabah akşam birer bardak taze taze yapıp içiyosun...iyi akşamlar nasılsın? ben eşimin sperm sayısını artırmak için avokado yedirmeyi düşünüyorum.
yeni negatif aldım yaben de soğan kürü yapmak istiyorum. adetliyken yapamazmıyız ki:18:
eşin biizi henüz tanımıyor..bizimkiler alıştı ben bir arkadaşın kocasına bir kaç bilgimi söledimm transferine gitmiştimmççinanmadı şaşırdı..5 dakka sonra doktoru kelmesi kelimesine aynıısnı söleyince ağzı açık kaldı sonradan her sorunda ne diyo arkadaşların bir sor bakalımm dyordu..hapşırsa bize danışırdı...hamile kaldı riskli dönemi geçince arayıp sormaz oldu o ayrı tabii..Esim umursamıyor doktorla alkası yokmuş herkesin calışma seklı tedavi şekli varmış napim of of napim ben dinlyn yok yprsa yine ona gideckmiş sizn dediklerinize bile inanmıyor bna kızıyor onlara nedn anltıyon yazyon herkesin dedine ne bakıyon diyor bna allh baksın bna napim
ben de ilk defa duyyorum avakadoyu:26::26::26::26:evet canım ben öyle duydum 3 ay denicez. benim eşimin 1ml 1 milyondu, keçiboynuzu uyguladım 3 milyon oldu.
en saon arı sütü falan 5 milyon oldu ama şimdi günde bir tane avokado yedircem sonra tahlil yaptırcaz.
altına imzamı atıyorum daha da bişey demem gerçi bizimkisperm kalitesi için havuç ve nohut birebir...
sayısı artsın diyosanda keçiboynuzu pekmezi yedir kürlerle uğraşma...
havuçu rendele zeytinyağı dök yesin olmadı suyunu sık içsin...
nohutu haşlıyorsun başka bi işlemden geçirme sade tuzlayıp yesin..
keçiboynuzu pekmezide heryerde satılıyo zaten ben harnup pekmezini tavsiye ediyorum...
ben debaşlıcam soğanla hayıta da devam bana çok faydalı ostrojen den sivilceyee nelerle uğraşıyorum malummharnup pekmezini bana tavsiye eden şahıs evet keçiboynuzu pekmezi ama yoğunlaştırılmış hali dedi nektarı yani...
çok bilgim yok bu konularda ama bende hayıt içmeye başlayacam...eşimede pekemez yedircem ilk olarak araştırma içindeyim tam kararımı vereyim sizinle paylaşacam...
o zaman beraber yaparız belki..
kistlere soğan kürü birebir zaten hayıt da hormonları toparlar inşaallahben başladım hayıa güldenim...sabahları hap olarak alıyorum akşamlarıda küçük bi bardak kaynatıp içiom..
adetin 1415 güne kadar içicem..
adetin 15 günü de soğan yapıcam bu ay kesin kararlıyım..şu kistler gitsinde başlayım artık ayol..
o bişi deeel daktır doğuracak nerdeyse..
olabilir bal tarçın çörekotu yumoşalara faydalı ama çatlamyınca kiste dönüşebiliyor diye biliyorum demek kii fsh yükselince çatlamadı kistleştii....bebeeeem bişi diycem kk da soğan kürü topiği var..orayı okuyun bal çörekotu ile ilgili pek parlak bişiler sölemiyolar..
kist yapıyomuş kendileri..
acep diom benim kistler ondan mı oldu kii..
biliosun önceki ay ve geçen ay yapmıştım..
ikramaya da burda sesi çıkmiiiiii acep neden..:26::26:
ayy ben çookk kötüü olduumm ne denirkiii ALLAHIM SABIR VERSİNN.
amaaa neyinnn var...
yeni bişeymi oldu yoksa eskimii ayy soruya bakk
allah bilir ya kuzum bende hep kız istemişimdir
önceki gebeliklerimde hep inşallah kız olur derdim
bu tüp olunca kapadım ağzımı
hep hayırlısı olsun dedim
vazgeçmek yok kuzum niye vazgeçicen
vazgeçmek yok tüpe devam
allah gönlüne göre versin inşallah
Allah allah niye ki acaba üşüttün mü?
hımmm cnm ilaçların etkisi de olabilir daha çok erken bebek de olabilir ayy bilemedim ki şimdi..
Rabbimn bildigi vardır elbet inş hayırlısı olsun saglık olsun rabbim buyuk bi kapı kapnır diğeri açılır hepimize nasip etsin inş
ayyyy daha yatsı namazım var beni bekliyiiiii...
bide kızlar böle alt bölgede bi dolgunluk hissi var..
sanki afedersiniz ağzına kadar idrar varmış gibi..
bi tuhaf nie böle ki:26::26:
kızlarrr ben bugün bişey yaptımmmm.... evde test vardıı bende 6 gün ne olsa çıkmaz diyerekte testi yaptıımmm tabikide çıkmadııı 5 dakka sonraaa hayalett çizgiyii gördümmm sadece ben deil annem eşimde gördüüü.... ilaçlardan olabilirmiiii aceppp resminii çektimm ama hiççççç belli olmuyoo çok dikkatli bakınca belli oluyooo ... 5 tane test daha aldımm yarında yapıçam kan verene kadar test yapıcamm...
canım ben 3. tüpün sıfırını 0 (ben hep sıfır alıyorum da okulda notlarım çok iyi ama bu konuda başarı sağlayamadım)
geçen perşembe aldım da o işte... baş ağrısından kurtulamadım. azar azar hafta sonu hep uyuyorum iyi geliyor.
yarın da okul var.
zaten kasıtlı gittim hulusiye rakiplerinin hastasıyım ben sırf istatistiklerini olumsuz etkilemek üzere programlandım ajanım ben
oooo süpperdi buuu hastayız uleennnn...
ama emin değilim ben
o zaman biz üçümüz istatistikleri bozduk yani...
inşallah canım aşk bebeği olsun senin kiyok ikizden kızdan vazgeçtim demektennn..
yoksa olsn bal kaymak yaniii...
asla aslaa vazgeçemem bebeğimdne aslaaa..
olamam onsuzz yapamam sevgiisizzz
yok şimdlik tüpe değil kür tipi bebeye yönlendim...
kızlarrr...
15 tatilde kaynanama birieri fısıldadı güya benden gizli konuşuyolar...
ben anladım çaktım köfteyi..
neyse eve geldik o demiyoda çarşıda görümcem dedi..
bende duymuştum bunu belde açıklık olurmuş düzeltirmiş v.s..
tamam dedim çünkü artık kim ne derse onu yapıcam hocamı hoca ilaçmı ilaçç.
tabi okadar değil ben enfeksiyonlu bi insanım heryerede gidememde..
yakıda bişi yok dedim banyo yaptım adetim bitti görümcem yapıştırdı belime..3 gün sonra kendi düştü...
sonrasıda malum ekşın olucak yakı düşünce...
olay bu...
genelde yapanların ertesi ay gebeliği olmuş yani artık sebep olucak yaa tıbbi açıklması ne bilmiyorum..
ama yapıştırınca yaktı oramı bi iki gün..
demem o kiii benim adetim gelmedi gelmezse yaaaa
biraz önce aklıma geldi hee unutmuşum ben yakı olayınııı
görümcemede dedim o gün ikramayamada bi gebe kalayım ilan vericem heryere yazıcam "3.5 lirayla gebe kaldım diye bukadar basitmiş diye"
ayy ne gülmüştümm kdr bacımm yaa 3,5 öilyona gebelik deyincee.. benim d ebir teyzemin 5 sene çocuğu olmamış büyük teyzelerimden biri (ki bizim sülalede hala teyze bol..) göbeğini çekmiş sonra hamile kalmış teyzoşş şimdi 3 oğlu bir de torunu varkızlarrr...
yakıda bişi yok dedim banyo yaptım adetim bitti görümcem yapıştırdı belime..3 gün sonra kendi düştü...
olay bu...
genelde yapanların ertesi ay gebeliği olmuş yani artık sebep olucak yaa tıbbi açıklması ne bilmiyorum..
görümcemede dedim o gün ikramayamada bi gebe kalayım ilan vericem heryere yazıcam "3.5 lirayla gebe kaldım diye bukadar basitmiş diye"
kistlerle ilgilidir canım o dolgunluk hissi..
hemen hesap yapalım sen 5.gününde değilmisin bebekim cumartesi transfer oldun diye hatırlıyorum o zaman 5.gündesin buna göre 2.gün transferi oldun çatlatma iğnesinide bu durumda 19 şubatta vurmuş olmalısın iğnenin etkisi 7-10 gün de vücuttan kayboluyooo bu hayalet çizginin iğneden olma olasığılı var hala yarın daha koyu çıkarsa gebeliktendir ama
kızzzzz o çok etkiliymiş bilio musun ben onu çok duydum ondan sonra hep hamile kalınılıomuş bana da dedilerdi ben de nasılsa bizim sorun belli diyerekten yapmadım.olabilir haaaaaa bakarsın olur:))))inşallahhhhhhhkızlarrr...
olay bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?