o zaman biz üçümüz istatistikleri bozduk yani...
altına imzamı atıyorum daha da bişey demem gerçi bizimkibıraksa fırlar sayımız ki zaten 60.milyon 100milyon arasında oynuyordu en son ama hareketlilik yüzde 40 larda
ben debaşlıcam soğanla hayıta da devam bana çok faydalı ostrojen den sivilceyee nelerle uğraşıyorum malumm
kistlere soğan kürü birebir zaten hayıt da hormonları toparlar inşaallah
olabilir bal tarçın çörekotu yumoşalara faydalı ama çatlamyınca kiste dönüşebiliyor diye biliyorum demek kii fsh yükselince çatlamadı kistleştii....
ben de burdayım da annemlerle görüntülü konuşmaya gittim kardeşimin bilgisayrından benim külüstürün kamerası bozuk ...ee lafı bitermi bizm kadın milletinin teyzoşlarda
toplaşmışlar bir de prensesimi gördüm halasının bi tanesini çok özlemişimm zaman geçti ancak geldimm
canımm aslında evlendim 2 ay sonra hamiel kaldım 2 aylıkken düştü..inşallah canım aşk bebeği olsun senin ki
sorun neydi ki canım sizdee?
dur ben yarın öbrügn ilan veriyim burdan gebeyim diye sonraaabende yapcam tam olarak yakının yapıştırılma zamanı neee doğru bilgi istiyom ama bi de yapıştırılacak bölgenin tam koordinatlarını istiyorum
ayy ne gülmüştümm kdr bacımm yaa 3,5 öilyona gebelik deyincee.. benim d ebir teyzemin 5 sene çocuğu olmamış büyük teyzelerimden biri (ki bizim sülalede hala teyze bol..) göbeğini çekmiş sonra hamile kalmış teyzoşş şimdi 3 oğlu bir de torunu var
bana da dediler ama ben o sırada ameliyat olmuştumm o göbeği çektirseydim mahvolurudm zaten tüpler de gidincee doğal gebelik olmayacağı için es geçtim ama benim yılıdızm düşük nazara gelirim her işim süründüre süründüre olur... bir okunup üflenecem inşaallah
yaa öle söleyince aklıma şu bademci hoca geldi töbee töbee
heee bi ajanda benimmm
bebemm yazdıklarınnn dogruuben neden 6 günüm diyip duruyorummm transferin olduğu gün sayılmıyo ozaman... amann hiç bişeyde sayılmıyooo aslında döllendikleri günleride sayasım varr
Kızlar benn namazı kılmaya geçiyorum. Sonrasinda gelirmiyim bilmiyorum. Malum kirmizilar dün gitti. Gidislerini kutlayabiliriz
kurtlar vadisi etkisine girmişiz içten içe zehirledi bu adamlar bizi ajan olduk sonunda
transfer sayılmıyoo ya gülüm...
aslında çatlatma iğneni vuralı çok olmuş bana gebelikten gibi geliyor o çizgi ama iğnenin etkisinin geçmesi kişiye göre değişiyor o nedenle yarın ki teste göre net bişi diyebilirim testi sabah idrarıyla yap kalkınca olurmu
didiyosun demek hoççikal
evet şekercim istatistikleri bozduk ama napalım doğurtsaydı bizi dimi amaa
başlayalım bi yerlerden otur otur olmuyo bişiler yapmak lazım...
kızlar dün merkezdeydim ya takvim yaptırmışlar tüp bebişlerin resimleri falan vardı başarı hikayeleri
allah yazmasın hiç birimize 18. denemeler falan vardı
neyse bi tanesi ilgimi çekti
bi hastada kist varmış ona aşılama yapılmış ve hamile kalmış 2 kere hemde
diyoki kisti olan hastalara tüp bebek önermiyoruz böle bişiii
almadım takvimi eve net yazıyım ama dikkatimi çekti
KIZLARRR bennimmm duş almamm lazımmm zor durdumm bu zzamana kadar ne dersinizzz..
evet doğurtsaydı çoooook iyi olurdu ama ne yapalım.
gülden biliyormusun ben ankaraya gidince sinirleniyorum yaaa.
anladım kuzum benimde aynıydı biliyomusun evlendik 3 sene falan çocuk istemedik bıraktım hamile kaldım kimyasal gebelik olducanımm aslında evlendim 2 ay sonra hamiel kaldım 2 aylıkken düştü..
sonrasında adet gecikmesiylede yaşadım erken düşükmüş...evde parça geldi..
ilk aşılamamdada kaldım kimyasal olduuuu veee üstünden 5 yl geçti ben bidaha kalamadım..
ne 2 aşılamada daha ne tüplerde...
düşük yapanın olurmuş ama bana olan oldu...
sebepsizdim inanmıyodum bunaa ben ama son 1seney kadar diyeyim..
adetlerim değişti miktarı v.s erken oldum geç oldum..
miyom çıktı porlkaitn çıktı stresden..
ensonda ikinci tüpe başlarken polipleirm alındı histerskopi oldum..
hamdolsun büyük sbeep yok gibi ama yok yok işte....
bekliyorum evet aşkla gelsin bebişimmm...
dur ben yarın öbrügn ilan veriyim burdan gebeyim diye sonraaa
ama öyle görümcme takılıyor kzın olursa ben yapıştırdım adımı koyarsın güldük durduk valla
göbek çekme var sırada zatennn
sorma bende bişilerden şüpheleniyrum çocukluğum korkuyla geçmiş...
bişi var ama ney bilmiyoz...
güldennn hani bi karısım vermiştin ya ben geçenlerde münacat duaları dye bi kitap aldım aynısı orda da yazıo.sonra bizim günümüz var günümüze hoca da gelio öyle ssohbet filan ediyoruz ben onunda bi odaya geçtim dedim benim böle böle bi sorunum var ne yapim.kitap da da bunlar yazıo dedim.kesinlikle doğru o dedi bak bunu yap mutlaka faydasını göreceksin bunu yapıp da çocugu olan çok dedi.
inanıyorum senin çocugun olucak bu tedavinde dedi.
kızlar size de yazıyorum karışımı:
ya samed, ve alı ımran 38. ayetı kerımesı 41 gun sabah namazından sonra 41 defa okunur.sonra gecenın ucte bırısınde ya samed 313 defa cekılerek 41 gun bır kılo bala uflenır. erkek ve kadın cuma gunu ısraktn sonra ıkı rekat hayırlı cocuk ıcın namaz kılıp balı 41 gun yer. ve aynı tertıp 3 defa yapılırsa allahın ıznıyle cocuk sahıbı olunur.. ayrıca alı ımran 37. ayet 71 defa asagıdakı karısıma okunur: 1 kg hakıkı bal, 50 gr arı sutu, 250 gr corek otu, 250 gr ısırgan tohumu, 100 gr antep fıstıgı tedark edılerek, ısırgan tohumu ıle corek otu ogutulur ve arı sutu ve bala karıstırılarak cam bır kap ıcerısnde saklanır. cam kabın dısına ısıktan muhafaza etmek ıcın bır folyo sarılır. sabah aksam ac karnına 41 gun yemeye devam edılır.
yalnız bal hakiki olmalıymış..
bu ara gelme zaten dün de dedim daha çok yeni negatifi aldın etkilendin haliyle...
eşinle değilde kendin geldiğin için her defasında yolculuklarında gergin geçmiştir sonu güzel bitseydi başka şeyler konuşuyor olurduk şimdi ama napalım canım belki bebeğin Ankaradan gelecek annesine...
aaaahhhh aaahhh bir avatar eklicektik bana nerden bulucaz
:18nu sa öğretcenmi ?
amin canım kimse beklemesin dedim ya almadım bi takvim eksiksiz yazardım sizeaaaa bak sen demek kisti olanlara tüp yapmıyorlar aşılama yapıyorlar ama aşılam içinde sorunun olmaması lazım tüpler açık olmalı rahimde sıkıntı olmamalı vs...
kisti olup tüplerde sorunu olana mecbur tüp yapcaklar...
ama o kadar çok denemeyi beklemeyelim biz yaaa...
amin canım kimse beklemesin dedim ya almadım bi takvim eksiksiz yazardım size
kistin çeşidi nedir bilmiyorum ama tüp yapmıyoruz böle durumda yazıyo:26::26::26:
neyse bi daha gittiğimde alıyımda yazarım tam olarak tatlım
kimse denemesin canım o kadar rabbim kimseyi evlatla sınamasın canım
tamamm canımmmmm sabahh erkenden yaparımmmm..
ben de internette okudum kisti olanlar önce kistini yok edip sonra tüpe başlamalılarmış.kızlar dün merkezdeydim ya takvim yaptırmışlar tüp bebişlerin resimleri falan vardı başarı hikayeleri
allah yazmasın hiç birimize 18. denemeler falan vardı
neyse bi tanesi ilgimi çekti
bi hastada kist varmış ona aşılama yapılmış ve hamile kalmış 2 kere hemde
diyoki kisti olan hastalara tüp bebek önermiyoruz böle bişiii
almadım takvimi eve net yazıyım ama dikkatimi çekti
aynen cnm keşke olsa.evet canım daha bunun gibi dualar var çok faydalı aramızdan birine bile şifa olsa yeter süpper olur...
avatar demişken ben avatarımı değiştiricem ikiz bebeler bulup koycam artık evrene ikiz mesajı vericemaaaahhhh aaahhh bir avatar eklicektik bana nerden bulucaz
:18nu sa öğretcenmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?