Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben acil kaçıyorum topik size emanet
boş bırakmayın sabaha kadar nöbetleşerek durun
iyi geceler ballarım kaymaklarım

gözlerim ağrıyo kızlar kaç saattir ekran başındayım birazdan çıkıcım haberiniz ola:)

canım çok üzüldüm yaşadıklarına..
inşallah en kısa zamanda bebişin olur.
belki 3. tüp denemesinde olur. bak ben bir sürü antikor tahlili yaptırcam
taktım kafaya ona göre tedavi olmayı düşünüyorum.
trodin var mı benim var. mutlaka gözden kaçan bi şey var benim tedavilerde bulucam onu.
doktorlar bulamıyor ama. bak bana embriyo verilince karnım ısınıp yanıyo sanki.
bunu çok yazdım sitede ama doktora sonra söylicem. antikorlar önemli... ona göre ilaç lazım yoksa embiryoları
vücut yabancı görüp öldürüyor. yok eden antikor bile var. neyse sonra anlatırım az kaldı antikor tahlilime.
o gözden kaçan şeyleri bulmamız lazım. öptüm...

Son düzenleme:
tamam canım neler yazıyor alınca paylaşırsın..

yaaa heyecan yaptım ben sabah daha koyu çıkar inşallah

inşallahh kuzumm çok çok erken yapıyorum farkındayım hayalet çizgide mucize 5 günn:)))) inş azıcıkkkk daha belirginleşirr..

kızlar ben acil kaçıyorum topik size emanet
boş bırakmayın sabaha kadar nöbetleşerek durun
iyi geceler ballarım kaymaklarım

ben de acil çıkıyorum kociş yattı okumaları bıraktım gidim de yanına gönlü olsun barii...arkadaşlarım okuyorlar sağolsunlar meryemlerimii...öpüldüünüz ..hepiniz

Son düzenleme:
nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik belli oldu mu cinsiyeti
benimkinin son kararı kız

olmuştur muhakkak ama doktora gidemedim henüz. biliosun ikiz bizimkiler.
bi erkek bi kız olsa sağlıcakla gelseler ohhhhh, sipariş vermiş gibi olluruz dio eşim
çok sevindimmm melek kızın sağlıkla gelsin kucağına inşallah. yaz ara ara e mi?? hoşçakal canm

Kandırmış seni
Kıyamam ben sana kuzum niye duygusalsın sen

canım iyi cok şükür teşekkürederim :) sen nasilsin topik genel iyi sanırım üzücü haberlerde okudum guzel haberlerde .allah saglik versin herseyin başı :)
evet cnm öyle işte hayatta güzel şeylerde var üzücü şeylerde.ee neden yazmıyosun hiç:)

evet cnm öyle işte hayatta güzel şeylerde var üzücü şeylerde.ee neden yazmıyosun hiç:)

telefondan takip ediyorum genelde bide olaylara hakim olmak icin onden okuyorum filan bazen denk geliyor yazıyorum.bilgisayar basina gecince daha rahat telefondan :) bu hafta misafir su bu derken,genelde okuyarak takip ediyorum sizi gelis gidislerimde bi.selam vermem lazim canım dogrusu bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…