Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım yaa elimde olmadan herşeye aglıyorum nedense ne bilim tedavide yaklaştıkca endişe,kaygı başladı bide bugün evden çıkmadım kocam hariç insan görmedim ondan herlde kendimi çok dinnledim
Vah vah yazık olmuş hatun bugün dışarı çıkamamış
Anam haftada 1çıkmak ödül gibi
dinleme canım kendini iyi olucak Allah ın izniyle kaçıncı denemen olucaktı cnm senin???

1 sene icinde 1 kürtajla sonlanan gebelik 2 iptal denemem olunca biraz uzaklasip kafami rahatlatmak adinada sadece gözlem yapıyorum.yazarsam dayanamam diyorum, bir arkadasin bebegin kalp atimi alinamadi ona yazdim biseyler etkilendim.benimde 10. haftada kurtajim var.herkesin hikayesi sinavi zor.7 yıldır ugrastik durduk yas 35 son 2 denememde yumurta bulamadilar ya erken catlama ya bos aciklanamiyor.1 yil icinde hem bebek kaybettim hem aciklanamayan bir durumun ortasindayim ya.saldim mevlama allahim sen.nasil.istersen oyle olsun dedim.beklemekteyim.burayi ziyaret ediyorum mümkün oldukca yaziyorum ama ne bilinmim uzaklasiyorum da kafam dagilsin diye ) oyle iste kisaca canım.ben arada takiliyorum

dinleme canım kendini iyi olucak Allah ın izniyle kaçıncı denemen olucaktı cnm senin???

3üncü olucak aşkım Allahın hakkı 3 İNŞALLAH bu sefer olur tatlımm akşam yemekte eşime diyorum tatile bodruma gidelim oda diyorki hamile kalırsan evden çıkamassın ayyy hamileyken merdivenlerden düşmüstüm 7 aylık hamileydim çok aglamıstım yere oturup hiç unutmmam VALLA

Canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin heğimizin farklı farklı hikayeleri var suan yumurta durumların nasıl bu arada nerede oturuyorsun?

Canım ne tatili ay sen benim tocayla aynı kafasın vallahi oda tatil tatil diye tutturdu Haziran'da
oturcan evde bebişini büyütcen zaten gitmek istemicen canım uzun yol yoruyo adamı

Canım ne tatili ay sen benim tocayla aynı kafasın vallahi oda tatil tatil diye tutturdu Haziran'da
oturcan evde bebişini büyütcen zaten gitmek istemicen canım uzun yol yoruyo adamı

Canım ya Valla gezmeyi çok seviyorum eşime diyorum 1 gecelik haftasonu turları var katılalım diyorum kızıyor sonra diyorr canım sen nasılsın yemek falan yapabiliyormusun temizlik cumartesine kaldı demi? bu arada sabah kaçta uyanıyorsun sen canımm

mehtabin tun gun evden cikmamasi buyuk bir depresyion belirtisidir:))ilaci da yarin full gezmek

nasil mutlutsan oyle yap cnm kafani dagit bosver kebdini pastalarina ver onu cok iyi akil.etmissin bak.

Canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin heğimizin farklı farklı hikayeleri var suan yumurta durumların nasıl bu arada nerede oturuyorsun?

amin inşallah.3 ay once tup denememde 9 kadar folikul um vardi ancak opu da bulunamadi.ya erken catlama yada bos.bilinmiyor.bi oncekindede aynisi oldu agustos gibi.ilk tup.denememde bebegimin kalbi durdu kurtj.ben aliağadayim aslen istanbul ordan evlendik geldik buraya.tup denemelerim bahceci ve irenbe.ilki bahceci sonra irenbe sonra bahceci.yeni atlattim artik yumurta durumum nedir.ne degildir bilmiyorum testlerim normal bu arada yasima gore ama yumurta bulunamamasini aciklayamiyorlar

Ay benimkide her haftasonu gezmek ister şöyle diyim Edirne'de otururken bi hafta istanbuldaydık bi hafta şarköy de bıkmıştım artık valiz hazırlamaktan sonra Van a tayinimiz çıktı 15 ayda 13 kez uçakla 3kez arabayla geldik o kadar kurtlu ne kadar ağladığımı bilirim bu hafta evimizde kalalım diye bütün paralarımız öle çarçur oldu gerçekten
canım yemek uydurduktan bilşiler yapıyorum temizlik cumartesine kaldı aradım kadını gelicek

mehtabin tun gun evden cikmamasi buyuk bir depresyion belirtisidir:))ilaci da yarin full gezmek

nasil mutlutsan oyle yap cnm kafani dagit bosver kebdini pastalarina ver onu cok iyi akil.etmissin bak.

aynen oyle canim allah izin verirse olur.biz cok ugrastik allahin dedigi olur dedik artik.o isterse olur istemezsede onumuze boyle engeller cikartir.cunku benim hicbirseyim yokken bu yasadiklariimiz resmen engeldi.biz oluruna bıraktık.

Canım ya hiç yumurtan yok degilya hayırlısı olsun tatlım demekki zamanı var biraz dinlen bence canım kafanı toparla kendini hazır hissedince yine başlarsın bende 2,5 sene aradan sonra başlıcam marta İnşallah canım

hic yumurta yok degilya evet aynen boyle teselli oluyorum hic olmasaydi ilk gebelik yasamazdim cok.şükür.evet zamani.degil.1 seneye cok hormon sığdırdım dengem şaştı .ilaclara ters tepki.menapoza kadar yolum var hayirlisi herkesin hakkinda.sansin bol olsun inşallah guzel haberlerini paylasirsin iyi geceler

Canım yaa kurtlu olmak insanın kanında oluyor ohh ev bi temizlensin çok rahatlıcan Valla bende bugün çekmecelerle ugraştım biraz yattım kalktım yemek yaptım asıl evimi çok seviyorum ama gezmedende vazgeçemiyorum yarın 12 de anneme kahvaltıya gidecem pazara ugrarım eve girmem 3,4 ü bulurr şekerr kilo aldınmı barii göbüş falan çıktımı birazz

BirazCnm gören 9 aylık sanıyo tam 8 kilo aldım nasıl vericim bilmiyorum

selam canlar nasılsınız uzun bi aradan sonra sizleri çok özledim ben sizlere süpriz yapmak çok isterdim ama gene olmadı çok moralim bozuluyo heray acaba acaba demekten bıktım kızlar ya ne yapacağımı bilmiyorum 9 yılmı 10 yılmı oldu onu bile bilmiyorum kafam o kadar karışık ki anlatamam bu yıllar içerisinde 3 defa aşılama 3 defa tüp bebek laproskopi miyom amaliyatı rahim filmi histeroskopi ve birçok hamile kalmaya yardımcı ilaç vs işlemlerden geçtim artık içim kaldırmıyo hiç bişeyi tanıdığım herkesin çocuğu var benimde olur inşaallah kızlar, kursa gidiyorum kafam dağılsın diye ordada hep çocuk muhabbeti herkes çocuğundan bahsediyo ben çocuğum olmadığını bile söyleymedim ALLAHIM dayanamıyorum ,kızlar nolur kusura bakmayın sizleri sıktıysam biraz dertleşmek istedim beni anlarsınız çünkü RABBİM bizlerede bebeklerimizi versin inşaallah (amin)sizleri çok seviyorum ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN (AMİN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…