Gunaydin hayatimin guzel kadinlari Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun..
ayyyyyy kayraaa bilmeden seninle ayni seyi yazmisimmmmmgunaydin hayatimin guzel hatunlariii:)))
cok iyi etmissin cnm bi kan sonucuna bakalum bakalim.tek mi giyttin hastaeye?kaynanan ne dio?11 de cıkıcak degerim düşmüşmü yukselmiş mi bakıcam kanamam yok ilçları bırktım dunden beri içmiyorum pzartesi doktor tekrar bakck moralim bozuk kayınvldem arkmdan konusyor oglu desinz umursamıyor yazın ablm gelince gitmyi düşünüyorum
11 de cıkıcak degerim düşmüşmü yukselmiş mi bakıcam kanamam yok ilçları bırktım dunden beri içmiyorum pzartesi doktor tekrar bakck moralim bozuk kayınvldem arkmdan konusyor oglu desinz umursamıyor yazın ablm gelince gitmyi düşünüyorum
Gunaydin hayatimin guzel kadinlari Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun..
günaydın kızlar herkesin cuması mübarek olsun
hayırlı cumalar guzel gunler dılıyorum yarın tatıl yasasın uyuyabılcem
gunaydin hayatimin guzel hatunlariii:)))
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrr..
güneşli ışıl ışıl cıvıl cıvıl bi istanbul sabahından koskocamn kucak dolusu sevgiler
Hayırlı cumalar arkadaşlar bol bebişli günler diliyorum herkese
günaydınnn kızlarr...
herkes günaydın demiş kaçışmış
güneşli güzel birgün kımıl kımıl olun enerji dolun inşallah...
sana da günaydın güldenim valla kımılkımılım bu gün zannımca bu kımıl kımıllık beni evde tutmayacak bu gün..
atıciiim kendimi dışarılara..
suan haberler acik tatlimda dioki muslum.giursesin durumuu kotu fakat hayatta makinaya bagli yasiyir diyoo acaba bu eski bi haber mi olmus mukızlar Müslüm Gürses vefat etmiş Allah rahmet eylesin dinlemezdim ama yılların sanatçısı üzüldüm
suan haberler acik tatlimda dioki muslum.giursesin durumuu kotu fakat hayatta makinaya bagli yasiyir diyoo acaba bu eski bi haber mi olmus mu((
yaaa olmediyse bile oleceknetten son dakika haberi olarak okudum canım az önce makineye bağlıysa zaten belli işte
yaaa olmediyse bile olecek((ben de dinlemem ama iyi bi adamdi Allah rahmet eylesin ..bu sene ne kadar cok unlu oldu dimi yaa
yokhe nerde kaldi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?