Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bugun bizm yakındaki hastanede bi doktr var onunla konusucam bide kn vercm degerime bakcam iş yapmaya basladım yavsatan kanamam yok goguste agrım var sis bilmiyorum rabbime kaldı herseyin en iyisini o bilir saglık olsun inş

günaydın kızlar herkesin cuması mübarek olsun

Son düzenleme:
hayırlı cumalar guzel gunler dılıyorum yarın tatıl yasasın uyuyabılcem

11 de cıkıcak degerim düşmüşmü yukselmiş mi bakıcam kanamam yok ilçları bırktım dunden beri içmiyorum pzartesi doktor tekrar bakck moralim bozuk kayınvldem arkmdan konusyor oglu desinz umursamıyor yazın ablm gelince gitmyi düşünüyorum

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrr..
güneşli ışıl ışıl cıvıl cıvıl bi istanbul sabahından koskocamn kucak dolusu sevgiler

cok iyi etmissin cnm bi kan sonucuna bakalum bakalim.tek mi giyttin hastaeye?kaynanan ne dio?

canıımmmmm hayırlısı olsun bakalım ne çıkacak değerin hemen yaz lütfen saat 11 i geçti bak

Gunaydin hayatimin guzel kadinlari Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun..

günaydın kızlar herkesin cuması mübarek olsun

hayırlı cumalar guzel gunler dılıyorum yarın tatıl yasasın uyuyabılcem

gunaydin hayatimin guzel hatunlariii:)))

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrr..
güneşli ışıl ışıl cıvıl cıvıl bi istanbul sabahından koskocamn kucak dolusu sevgiler

Hayırlı cumalar arkadaşlar bol bebişli günler diliyorum herkese

günaydınnn kızlarr...
herkes günaydın demiş kaçışmış
güneşli güzel birgün kımıl kımıl olun enerji dolun inşallah...

kızlar Müslüm Gürses vefat etmiş Allah rahmet eylesin dinlemezdim ama yılların sanatçısı üzüldüm

günaydınnn kızlarr...
herkes günaydın demiş kaçışmış
güneşli güzel birgün kımıl kımıl olun enerji dolun inşallah...

sana da günaydın güldenim valla kımılkımılım bu gün zannımca bu kımıl kımıllık beni evde tutmayacak bu gün..
atıciiim kendimi dışarılara..

sana da günaydın güldenim valla kımılkımılım bu gün zannımca bu kımıl kımıllık beni evde tutmayacak bu gün..
atıciiim kendimi dışarılara..

bende öğleden sonra kımıldayabilirim bugün birinden haber bekliyom

kızlar Müslüm Gürses vefat etmiş Allah rahmet eylesin dinlemezdim ama yılların sanatçısı üzüldüm
suan haberler acik tatlimda dioki muslum.giursesin durumuu kotu fakat hayatta makinaya bagli yasiyir diyoo acaba bu eski bi haber mi olmus mu((

suan haberler acik tatlimda dioki muslum.giursesin durumuu kotu fakat hayatta makinaya bagli yasiyir diyoo acaba bu eski bi haber mi olmus mu((

netten son dakika haberi olarak okudum canım az önce makineye bağlıysa zaten belli işte

yaaa olmediyse bile olecek ((ben de dinlemem ama iyi bi adamdi Allah rahmet eylesin ..bu sene ne kadar cok unlu oldu dimi yaa
yokhe nerde kaldi acaba?

evet canım 2012 sonu ve 2013 vefatlarla başladı 2012 de ben 2 dayımı ve 1 teyzemi kaybettim 15 gün öncede 1 dayım daha vefat etti annem bir yıldır memlekete gidip geliyor cenazeler için 6 kardeşler 2 kişi kaldılar annem ve bir teyzem kaldı...hepsi ard arda gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…