Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ne destk olnım var nede umursaynım beni sevn bi ailem var geriside yaln kaynanam esiyle tatısıyor diyor oglunu tutuyor esimse her haltı yiyormuş beni salk yerine koymuş daha neler neler oyunda hersey ypmış facelrde feln oyle diyolar benim ypck tek seyim kldı ablmı aryıp gelmsini söylmk

yaaaaaa Basiniz saolsun guldenim Allah rahmet eylesin cok uzuldum hic de ben okumadim yazmismiydin dayim oldu diye duysam bassagligi dilerdim cnm

561.65 testen ikinci testten sonraki 12 gun degerim bu kızlar ilk degrim 21.98 ikinci degrim 59.42 ve bu testlerden sonraki 12 gun degrim 561.65

guya seni aldatiyormuymus!!!peki.sen ayrilirsan nerse kalicaksin...simdi yangna korukle gitmek istemiyoym ama ben sana cok uzuluyirum sana bu sekilde davranmasina dayanamiyirum cnm
sonucun kac cikti?
haktan hayirlisi diyoruz ya cnm belkide hayirlisi bu brlki de rabbim bu adamin cocugu hakettigini dusunmuyor.ben bu cocugu sadece senin mutlulugun icin istiyordum...

561.65 testen ikinci testten sonraki 12 gun degerim bu kızlar ilk degrim 21.98 ikinci degrim 59.42 ve bu testlerden sonraki 12 gun degrim 561.65

normal bir gebelik değil bu sanırım tabii Rabbim bilir ama dış gebelik gibi duruyor canım
inşallah doktora gittiğin gün değerin düşüşe geçmiş olur..değerin böyleyken kanaman olmaz sadece ara ara kahve lekelenme gelir ben yaşadım bu durumu...
vücudun gebe gibi hareket eder...

ya sen 500 lerden bahsediyisyn ben anlamadin gulden bu guzel bi deger degilmi?vala aklim.ermiyor artik.

Canım ztn bende duzelir diye bu cocuk olsun da mutluyum diyodum hep dua ediyorum yeter artık aglmk istemiyorum diyorum ama esimin bunları yapmsı bna oln umrsamzlıgı ve sorunlarımızı cözmemiz onun bna yaptıgı seyler ne acı işte insan sevdiğine guvnip destk olmasını isterken bunların denmesi allhından bulsunlar inş değerimi yazmıştım

Nasıl temizlenip yenilenck içim doktor herhalde boyle durumda bişeyler yapcaktır demi normale dönmem için ve adetimin duzene girmesi için

günaydın canım gerçi gün aydınlanalı epey olmuş ama benim arkidişim hamiş her daim uyku olabilir her kalkışıda günaydın olur dimi ama
gece yatmaz sabah kalkmaz bu senin hamiş arkadaşın gece sıkıntıdan uyuyamadım gazım vardı şiştim resmen patlıycaktım

senin ne sucun olcak kuzum bi sucun yok.peki bu herif hep mi boyleydi yoksa sonradan mi boyle.oldu.duzelme ihtimali.yok mu biri alip karsisina konussa filan.

eşini Allah ıslah etsin bir an evvel gerçekten bu sürece yalnız katlanmak zor çok kızıyorum...
Allah içini ferahlatsın sabır versin canım ama isyan etme verende alanda Rabbim yine ondan dileyip isteyecez...

sen başka bir doktora daha gitsene...
son adetten sonraki kaçıncı gün değerin 500 lü olan..

ayrıca şu an sadece şu bebeğine içinde olduğun duruma konsantre ol ve bununla ilgilen diğer şeylerin üzüntüsünü bunun üzerine şimdi koyma. zaten o sorunlar bir günde olmadı sanırım. şimdi onlarla boğuşma lütfen ve hemen daha iyi bir hastaneye ve daha iyi bir doktora git. sakin ol ve bebeğini hemen gözden çıkarıp kendini mahvetme....

Nasıl temizlenip yenilenck içim doktor herhalde boyle durumda bişeyler yapcaktır demi normale dönmem için ve adetimin duzene girmesi için

canım önce dua edelimde değerin hemen düşüşe geçsin geçmezde yavaş yavaş artarsa zor bir döneme girersin embriyo rahim yerine başka bir yere tutunmuş olabilir ve orda yaşamaya devam ederse sıkıntı olur o sebeple değerin 1500 leri bulmadan pek müdehale etmez doktorlar 1500 ü bulursa operasyon gerekebilir ya da öncesinde iğne ile düşürmeyi deneyebilir durumunu tam bilmediğimden net birşey diyemiyorum...değerin çok yüksek değil bu umut verici aslında...beklemekten ve bhcg için kan vermekten başka yapacak bişey yok...sık sık kanda takip edilmen lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…