Tüp Bebek Günlüğümüz !

senin ne sucun olcak kuzum bi sucun yok.peki bu herif hep mi boyleydi yoksa sonradan mi boyle.oldu.duzelme ihtimali.yok mu biri alip karsisina konussa filan.

7 sendir agldım hep şimdi gercktn salk yerine koyulduysam bunu onu yanına bırkmasın rabbim başka bişey demiyorum allhım yardım etsin bna elbet bir kapı acar inş ne diyim ben

Hemsireyi arayıp söyledim doktora söylecem dedi fakslayın dedi ama ben gidemem uzk aksam glince iş yerinden halletsin dedim yarın için hemşire aramadı daha unuttumu bilmiyorum ben cok sey istemedimki sadece bi evlt bide mutluluk istedim napim benmde kadrrimde bu varmış rabbime sugındım o baksın bna inş oyle bişey olmz içim temzlensinde 1 ay sonra sogan suyuna baslıcm akıntım olmz belki adetim duzene girer hiç degilse içim temZlenir

ama bu şekilde düşünüp kendine acımaktan vazgeç kolay anne olabilsek Tüp bebek tedavisinde ne işimiz var dimi...
sorun var işte bir yerlerde gebe kalıyorsun başka bir şey karşına çıkıyor...
eşinle olan sorun yüzünden de şu an yaşadığın çekilmez bir hal aldı anlıyorum seni..
emin ola buna benzer çok şey yaşıyoruz hepimiz...
değerin hızlı bir düşüşe geçerse çabucak kurtulursun zaten bu durumdan o zaman regl olduğunda yeniden umut dolacaksın...
bugünler unutulmasada mazide kalacak...
senden tek ricam eşinle sorunlarınızı halletmeden tüp bebek işine girişme bak ne hale geldin..

aynen cnm.katiliyiym.sana eger arayi duzeltirse guzel.psilolojiyle insallah cocuk da olur...

Haklısın ama destk olnım olmadıgı için böyleyim es dedim sevdiğin kişi bu sekilde yprkn bn nasıl moralli olupta bu durma kndimi verebilirmki esim umursamdıgı ve düşnmedi için bu hale geldik oturp konusmz paylşp anltmz bna garezli iyi bi insan olsa ablsını demsyle evlnp ayrlmzdı ablsı otur dermiş otururmuş kak dermiş kakrmış bn gldim istemdi babsınn yptı evdn kovdu bni bırksın diye bnde bırkmdı sahip cıktı sandım megrse daha cok üzlckmişim annsi oglna akl vercne bna lf söyluor oyleydide niye evlndrdiler izn vermslerdi ya elin ahını almyı sevmişler allh baksın bna napim elbet cezalrını cekeckler doktor demiş ilcı kesmemizn nedeni kanamanın olmup olmadıgını görmesiymiş lekmde yok kanamam da inş gc glişmişde olumsuz gördum der diye düşünüyom cok umutlanmıyom rabbim bil bildiği vardır ellbet hayırlısı olsun duanızı eksik etmyin olurmu

merhaba kızlar ne var ne yok diye bi bakayım dedim gaz muhabbeti olmuş gazman bacılarım menim

yok hecim üzülme nolu r herşeyde bi hayır vardır bu bebeğin demekki içecek suyu yokmuş dünyada olsaydı herşekilde doğardı

sorunların içinde kendini bırakma inanki hepimiz zaman zaman çok süreçlerden geçiyoruz ama Allahın yardımıyla atlatıyoruz sende atlatacaksın sadece biraz zamana ve sabıra ihtiyacın var

güldencim görüşemiyoruz tatlım menim özledim seni

ikramayacım senide özledim

turkuazım ütü derdi bitermi hiç bitmeeeeeeeeeeez bende akşama yapacam ooof oooooof

ayşegülüm hamilelikte gaz sorunu çok oluyo galiba koyvergitsin

Son düzenleme:
canım nasılsın gelmiyosun çok fazla
canım sorma nasıl şişlik yapıyo anlatamam gece 5 e kadar uyutmadı
bi iğne değse patlıycak gibiydim

canım nasılsın gelmiyosun çok fazla
canım sorma nasıl şişlik yapıyo anlatamam gece 5 e kadar uyutmadı
bi iğne değse patlıycak gibiydim

tatlım gelmek istiyorum ama işlerim bu ara o kadar yoğunki fırsat bulamıyorum akşamlarda ya misafir oluyo ya ben gidiyorum gezmelere bide tatil havasından daha çıkmadım sanırım

rezene çayı içsen gazı çözer ama gebelikte içilirmi bilmiyom doğumdan sonra içersen hem bebeğin gazını çözer hem senin hemde süt yapar rezene çayı bilgin olsun tatlım

daha tatil havasındasın ne güzel bu sene bize tatil yok eşim haziranda gideriz diyo ama çok zor şimdiden 8 kilo aldım hazirana kadar sen düşün
canım dün gece çok turşu suyu içtim görsen normalde hiç içmezdim canım sadece turşu suyu istiyo oda şişirdi
rezene çayı bilmiyorum bi bakıyım internetten içiliyosa alıyım bitki çayları yasak biliyosun tatlım

tatlım şöyle bi araştırdımda sen en iyisi hamileyken bitki çayı içme onun yerine ılık şekerli su iç oda gazını çözer hemde bi zararı olmaz ne sana ne de bebeğine

kizlarrr ben daha kocamla bi iki gunluk kacamak haricunde hic tatile cikmadimm cunku isleri cok yogun oluyo yazin sabah namaziyla evden cikip aksamin bi vakti gelio yorgun argin.3. yazimiz olcak birlikte bu yil insallah gidebilirz birgun.
o hasiranda gitmelerin temmuzda gitmelerin degerini bilin uleynnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…