salamıyom kuzumolmuyo göricen bak yaşayınca hamişlikte başka oluyo şişkinlik
senin ne sucun olcak kuzum bi sucun yok.peki bu herif hep mi boyleydi yoksa sonradan mi boyle.oldu.duzelme ihtimali.yok mu biri alip karsisina konussa filan.
çok zor bişiimiş salmanın bu kadar kıymetli olduğunu bilmezdimo dediğin şekli ben o ha se se olduğumda yaşadım şişim gaz var hali sürekli ama yapamıyosun
canım önce dua edelimde değerin hemen düşüşe geçsin geçmezde yavaş yavaş artarsa zor bir döneme girersin embriyo rahim yerine başka bir yere tutunmuş olabilir ve orda yaşamaya devam ederse sıkıntı olur o sebeple değerin 1500 leri bulmadan pek müdehale etmez doktorlar 1500 ü bulursa operasyon gerekebilir ya da öncesinde iğne ile düşürmeyi deneyebilir durumunu tam bilmediğimden net birşey diyemiyorum...değerin çok yüksek değil bu umut verici aslında...beklemekten ve bhcg için kan vermekten başka yapacak bişey yok...sık sık kanda takip edilmen lazım...
Hemsireyi arayıp söyledim doktora söylecem dedi fakslayın dedi ama ben gidemem uzk aksam glince iş yerinden halletsin dedim yarın için hemşire aramadı daha unuttumu bilmiyorum ben cok sey istemedimki sadece bi evlt bide mutluluk istedim napim benmde kadrrimde bu varmış rabbime sugındım o baksın bna inş oyle bişey olmz içim temzlensinde 1 ay sonra sogan suyuna baslıcm akıntım olmz belki adetim duzene girer hiç degilse içim temZlenir
çok zor bişiimiş salmanın bu kadar kıymetli olduğunu bilmezdim
aynen cnm.katiliyiym.sana eger arayi duzeltirse guzel.psilolojiyle insallah cocuk da olur...ama bu şekilde düşünüp kendine acımaktan vazgeç kolay anne olabilsek Tüp bebek tedavisinde ne işimiz var dimi...
sorun var işte bir yerlerde gebe kalıyorsun başka bir şey karşına çıkıyor...
eşinle olan sorun yüzünden de şu an yaşadığın çekilmez bir hal aldı anlıyorum seni..
emin ola buna benzer çok şey yaşıyoruz hepimiz...
değerin hızlı bir düşüşe geçerse çabucak kurtulursun zaten bu durumdan o zaman regl olduğunda yeniden umut dolacaksın...
bugünler unutulmasada mazide kalacak...
senden tek ricam eşinle sorunlarınızı halletmeden tüp bebek işine girişme bak ne hale geldin..
gazli kuşum nbrrr??ben.biraz utuye gidiyom.yine sonra gelirimçok zor bişiimiş salmanın bu kadar kıymetli olduğunu bilmezdim
canım banada gel bari ütüye ya iyi olurgazli kuşum nbrrr??ben.biraz utuye gidiyom.yine sonra gelirim
dermisşimmmmmmmmmm
ama bu şekilde düşünüp kendine acımaktan vazgeç kolay anne olabilsek Tüp bebek tedavisinde ne işimiz var dimi...
sorun var işte bir yerlerde gebe kalıyorsun başka bir şey karşına çıkıyor...
eşinle olan sorun yüzünden de şu an yaşadığın çekilmez bir hal aldı anlıyorum seni..
emin ola buna benzer çok şey yaşıyoruz hepimiz...
değerin hızlı bir düşüşe geçerse çabucak kurtulursun zaten bu durumdan o zaman regl olduğunda yeniden umut dolacaksın...
bugünler unutulmasada mazide kalacak...
senden tek ricam eşinle sorunlarınızı halletmeden tüp bebek işine girişme bak ne hale geldin..
canım nasılsın gelmiyosun çok fazlamerhaba kızlar ne var ne yok diye bi bakayım dedim gaz muhabbeti olmuşgazman bacılarım menim
yok hecim üzülme nolu r herşeyde bi hayır vardır bu bebeğin demekki içecek suyu yokmuş dünyada olsaydı herşekilde doğardı
sorunların içinde kendini bırakma inanki hepimiz zaman zaman çok süreçlerden geçiyoruz ama Allahın yardımıyla atlatıyoruz sende atlatacaksın sadece biraz zamana ve sabıra ihtiyacın var
güldencim görüşemiyoruz tatlım menim özledim seni
ikramayacım senide özledim
turkuazım ütü derdi bitermi hiç bitmeeeeeeeeeeez bende akşama yapacam ooof oooooof
ayşegülüm hamilelikte gaz sorunu çok oluyo galiba koyvergitsin
canım nasılsın gelmiyosun çok fazla
canım sorma nasıl şişlik yapıyo anlatamam gece 5 e kadar uyutmadı
bi iğne değse patlıycak gibiydim
daha tatil havasındasın ne güzel bu sene bize tatil yok eşim haziranda gideriz diyo ama çok zor şimdiden 8 kilo aldım hazirana kadar sen düşüntatlım gelmek istiyorum ama işlerim bu ara o kadar yoğunki fırsat bulamıyorum akşamlarda ya misafir oluyo ya ben gidiyorum gezmelere bide tatil havasından daha çıkmadım sanırım
rezene çayı içsen gazı çözer ama gebelikte içilirmi bilmiyom doğumdan sonra içersen hem bebeğin gazını çözer hem senin hemde süt yapar rezene çayı bilgin olsun tatlım
daha tatil havasındasın ne güzel bu sene bize tatil yok eşim haziranda gideriz diyo ama çok zor şimdiden 8 kilo aldım hazirana kadar sen düşün
canım dün gece çok turşu suyu içtim görsen normalde hiç içmezdim canım sadece turşu suyu istiyo oda şişirdi
rezene çayı bilmiyorum bi bakıyım internetten içiliyosa alıyım bitki çayları yasak biliyosun tatlım
evet canım kasılma yapar falan diyo sağolasın kuzum iyiki varsınıztatlım şöyle bi araştırdımda sen en iyisi hamileyken bitki çayı içme onun yerine ılık şekerli su iç oda gazını çözer hemde bi zararı olmaz ne sana ne de bebeğine
cnm.yakin olsak gelir yardimci olurdum , utunu yapardim, gazini da cikartirdim....canım banada gel bari ütüye ya iyi oluralıştın zaten
cnm.yakin olsak gelir yardimci olurdum , utunu yapardim, gazini da cikartirdim....
canin saolsyn arkdasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?