Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynen cnm.katiliyiym.sana eger arayi duzeltirse guzel.psilolojiyle insallah cocuk da olur...

aynen canım eşiyle olan sorunlarını inşallah halledebilir üzülmesine dayanamıyorum dibe vurmasını izlemek ve bişey yapamamak üzüyor beni..

millsss tatlim.nerelerdesin arada geliosun ama hic yazmiyosun kuzum ozledim seni....

artık bizi beğenmiyor sanırsam

gazli kuşum nbrrr??ben.biraz utuye gidiyom.yine sonra gelirim
dermisşimmmmmmmmmm

ütüye gidiyomusun gitmiyomusun
sonra geliyomusun gelmiyomusun
çok karışık bi mesac olmuş hiç bişi anlamadım ben amaaaa

tüp bebek olurda gaz olmazmı şekercim bizzat tüp taşıyo hatun içinde her tarafı gaz yüklü
ateşle yaklaşmayın

Son düzenleme:

canım yazdıklarını okurken sana sarılmak istedim derdine derman olmayı öyle çok isterdim ki...
Rabbimden eşine merhamet vicdan diliyorum aklını başına alır ve senin gibi bir eşe sahip olduğu için ne kadar şanslı olduğunu farkeder...
bu davranışları 7 yıldırmı devam ediyor peki..
ya da bir olaydan sonramı davranışları değişti...

Son düzenleme:
kıyamam ben kuzuma ne iş yapıyo ki eşin hiç yıllık izni yokmu?
canım dedim ya benim adam çok kurtlu illa gidicez yazın bi hafta kışın bi hafta tatilimiz var çok şükür
aradada yakn yerlere kaçıyoruz

biz son bir yıldır tüp hayatına atılalı bi yerlere gitmedik sadece geçen yaz sonu kardeşimin yanına gittik bir iki gün denize girdik o kadar...
tüpten önceki 6 yıl bi yerlere gittik ara ara ama öyle hotellere gittinizmi ciddi ciddi tatil yapmaya dersen gitmedik...
çok yere giderdik ama otel olayına girmedik hiç...

hakkaten mills neden katilmiyor ben bugun iozelden msj atixaktim.nerdesin mrak ettim.diye.
yok tatlim utuye gitmiyorum iki gundur aysegulu utuye gidiyorum.diye biktirdim onu soyletmek icin soyledim:)))

hakkaten mills neden katilmiyor ben bugun iozelden msj atixaktim.nerdesin mrak ettim.diye.
yok tatlim utuye gitmiyorum iki gundur aysegulu utuye gidiyorum.diye biktirdim onu soyletmek icin soyledim:)))

canım işleri vardı bi de bazen insanın psikoloji el vermiyooo yazmak istemiyorsun vs.. sanırsam öle oldu biraz..

selam canlar ben dün doktorumun istediği bağzı tahliller vardı onların bağzısını sağlık ocağında yaptırdım onlarda başka tahlillerde yaptılar guatırım çıkmış sağlık ocağındaki doktor dashiliyeye görünsün bebekler tehlikeye girer demiş çok korktum kendi doktorumu aradım biraz yüksek ama korkma yarın bir dahiliyeye görün dedi guatırla ilgili bilginiz varmı of ya geçen sene bişey yoktu şimdi biraz moralim bozuldu

canım korkulacak bişii yok triod yüksek çıkabiliyo benimde biraz yüksek çıkmıştı doktorum sorum yok dedi
en kötü ilaç veriyolar tatlım sakın korkma sorun yok yani

cnm kendi isleri yillik izin olayi yok ama iate bizim isimizde yazin oluyo oyle birakamiyo.yoksa Allah var ewimin de ici gidio biyerlere gitmek icin ama birakamiyo yavrum.ben yazin annemlerin yazligina giditom gelincce mayomu kokluyo deniz kokuyo cok ozlemisim diye:)))sadece bayramda kactik 2 senedir 2 gunlugune mersine o kadar.

otel olayina girmek lazim guldenim ama bizde bi turlu giremedik:))))arada degisik fantaziler lazim dimi?

bi tanıdığımda hamilelikte çıktı zor bi gebelik geçirdi ama maşallah bebeği çok sağlıklı varsa böyle birşey hemen ortaya çıkarılması lazım canım ihmal etme yarın bir görün doktora...
gebelikte nasıl bir tedavi uyguluyorlar bilmiyorum ama belki belli bir değeri aşmadıysa sorun olmaz sadece kontrollerle geçiştirirler...

değişiklik için otel lazım değilki bize şekerim her türlü değişimi yaratırım mekanın önemi yok

anladım kuzum olsun sen denize giriyon ya yeter
babası idare etse ya adamı yazık

canım korkulacak bişii yok triod yüksek çıkabiliyo benimde biraz yüksek çıkmıştı doktorum sorum yok dedi
en kötü ilaç veriyolar tatlım sakın korkma sorun yok yani

sağol canım ya ALLAH razı olsun abimin hanımı gitti sonuçları almaya kızcağızda korkmuş nefes nefese gelmiş hemen gidelim diye doktor acele etme dedi zaten yarın hastanede kalan tahlilleride yaptırıcam onada baktırim ne bilim ya korktum biran ALLAH yardımcımız olsun

evet canım kasılma yapar falan diyo sağolasın kuzum iyiki varsınız

sende iyiki varsın canım

otel olayına gir çok güzel vede zevkli

turkuaz kuzum neden bana hiç yazmıyosun ben hep seni sorup yazdığım halde bilmeden kalbinimi kırdım:44::44::44::44::44::44::44:

yok ihmal edermiyim yarın zaten yapılıcak bağzı testler var ordanda görünücem nebilim korktum biran yarın olsunda öğrenicez bakalım ilaçmı vericekler hayırlısı artık

canım işleri vardı bi de bazen insanın psikoloji el vermiyooo yazmak istemiyorsun vs.. sanırsam öle oldu biraz..
anliyorum cnm bazen insanlarin gercekten oyle.bi.psikplojisi oluyo arkadasimiz mutlu olsun da onemli degil yine gelir.selamimi soyle elifime..
cnm bn gorumcedmde de cikti hamilelikte bi ilaci var ondan ici ohergun yarim tane merak etme
bisey olmaz cnm.insallah sadece biraz fazla kilo aldi o kadar.

doktordan yeni geldim dahiliyeci tansiyon için 24 saatlik tansiyon aleti bağladı koluma onunla yatcakmışım hiç çıkarmıcakmışım yarım saatte bir şişiyo ben nasıl uyucam akşam bilmiyorum yarın öğlen çıkarcaklar bide belimde makinası var üzerimdeki tişörtü bile çıkaramadım allahım daha neler görcez bakalım ben bunlara razıyım allah daha kötüsünü göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…