aynen cnm.katiliyiym.sana eger arayi duzeltirse guzel.psilolojiyle insallah cocuk da olur...
millsss tatlim.nerelerdesin arada geliosun ama hic yazmiyosun kuzum ozledim seni....
gazli kuşum nbrrr??ben.biraz utuye gidiyom.yine sonra gelirim
dermisşimmmmmmmmmm
merhaba kızlar ne var ne yok diye bi bakayım dedim gaz muhabbeti olmuşgazman bacılarım menim
yok hecim üzülme nolu r herşeyde bi hayır vardır bu bebeğin demekki içecek suyu yokmuş dünyada olsaydı herşekilde doğardı
sorunların içinde kendini bırakma inanki hepimiz zaman zaman çok süreçlerden geçiyoruz ama Allahın yardımıyla atlatıyoruz sende atlatacaksın sadece biraz zamana ve sabıra ihtiyacın var
güldencim görüşemiyoruz tatlım menim özledim seni
ikramayacım senide özledim
turkuazım ütü derdi bitermi hiç bitmeeeeeeeeeeez bende akşama yapacam ooof oooooof
ayşegülüm hamilelikte gaz sorunu çok oluyo galiba koyvergitsin
Haklısın ama destk olnım olmadıgı için böyleyim es dedim sevdiğin kişi bu sekilde yprkn bn nasıl moralli olupta bu durma kndimi verebilirmki esim umursamdıgı ve düşnmedi için bu hale geldik oturp konusmz paylşp anltmz bna garezli iyi bi insan olsa ablsını demsyle evlnp ayrlmzdı ablsı otur dermiş otururmuş kak dermiş kakrmış bn gldim istemdi babsınn yptı evdn kovdu bni bırksın diye bnde bırkmdı sahip cıktı sandım megrse daha cok üzlckmişim annsi oglna akl vercne bna lf söyluor oyleydide niye evlndrdiler izn vermslerdi ya elin ahını almyı sevmişler allh baksın bna napim elbet cezalrını cekeckler doktor demiş ilcı kesmemizn nedeni kanamanın olmup olmadıgını görmesiymiş lekmde yok kanamam da inş gc glişmişde olumsuz gördum der diye düşünüyom cok umutlanmıyom rabbim bil bildiği vardır ellbet hayırlısı olsun duanızı eksik etmyin olurmu
kıyamam ben kuzuma ne iş yapıyo ki eşin hiç yıllık izni yokmu?kizlarrr ben daha kocamla bi iki gunluk kacamak haricunde hic tatile cikmadimm cunku isleri cok yogun oluyo yazin sabah namaziyla evden cikip aksamin bi vakti gelio yorgun argin.3. yazimiz olcak birlikte bu yil insallah gidebilirz birgun.
o hasiranda gitmelerin temmuzda gitmelerin degerini bilin uleynnnnn
kizlarrr ben daha kocamla bi iki gunluk kacamak haricunde hic tatile cikmadimm cunku isleri cok yogun oluyo yazin sabah namaziyla evden cikip aksamin bi vakti gelio yorgun argin.3. yazimiz olcak birlikte bu yil insallah gidebilirz birgun.
o hasiranda gitmelerin temmuzda gitmelerin degerini bilin uleynnnnn
gudin cnm gidin gezin gelin temiz hava da biraz yuruyun.yuruyus belki gazina da iyi gelirj
sağolasın kuzum demen yeter yapmış kadar oldun
hava çok güzel burda eşim gelicek 3 te dışarı çıkıcaz azcık temiz hava alalım
hakkaten mills neden katilmiyor ben bugun iozelden msj atixaktim.nerdesin mrak ettim.diye.aynen canım eşiyle olan sorunlarını inşallah halledebilir üzülmesine dayanamıyorum dibe vurmasını izlemek ve bişey yapamamak üzüyor beni..
artık bizi beğenmiyor sanırsam
ütüye gidiyomusun gitmiyomusun
sonra geliyomusun gelmiyomusun
çok karışık bi mesac olmuş hiç bişi anlamadım ben amaaaa
tüp bebek olurda gaz olmazmı şekercim bizzat tüp taşıyo hatun içinde her tarafı gaz yüklü
ateşle yaklaşmayın
hakkaten mills neden katilmiyor ben bugun iozelden msj atixaktim.nerdesin mrak ettim.diye.
yok tatlim utuye gitmiyorum iki gundur aysegulu utuye gidiyorum.diye biktirdim onu soyletmek icin soyledim:)))
canım korkulacak bişii yok triod yüksek çıkabiliyo benimde biraz yüksek çıkmıştı doktorum sorum yok dediselam canlar ben dün doktorumun istediği bağzı tahliller vardı onların bağzısını sağlık ocağında yaptırdım onlarda başka tahlillerde yaptılar guatırım çıkmış sağlık ocağındaki doktor dashiliyeye görünsün bebekler tehlikeye girer demiş çok korktum kendi doktorumu aradım biraz yüksek ama korkma yarın bir dahiliyeye görün dedi guatırla ilgili bilginiz varmı of ya geçen sene bişey yoktu şimdi biraz moralim bozuldu
cnm kendi isleri yillik izin olayi yok ama iate bizim isimizde yazin oluyo oyle birakamiyo.yoksa Allah var ewimin de ici gidio biyerlere gitmek icin ama birakamiyo yavrum.ben yazin annemlerin yazligina giditom gelincce mayomu kokluyo deniz kokuyo cok ozlemisim diye:)))sadece bayramda kactik 2 senedir 2 gunlugune mersine o kadar.kıyamam ben kuzuma ne iş yapıyo ki eşin hiç yıllık izni yokmu?
canım dedim ya benim adam çok kurtlu illa gidicez yazın bi hafta kışın bi hafta tatilimiz var çok şükür
aradada yakn yerlere kaçıyoruz
otel olayina girmek lazim guldenim ama bizde bi turlu giremedik:))))arada degisik fantaziler lazim dimi?biz son bir yıldır tüp hayatına atılalı bi yerlere gitmedik sadece geçen yaz sonu kardeşimin yanına gittik bir iki gün denize girdik o kadar...
tüpten önceki 6 yıl bi yerlere gittik ara ara ama öyle hotellere gittinizmi ciddi ciddi tatil yapmaya dersen gitmedik...
çok yere giderdik ama otel olayına girmedik hiç...
selam canlar ben dün doktorumun istediği bağzı tahliller vardı onların bağzısını sağlık ocağında yaptırdım onlarda başka tahlillerde yaptılar guatırım çıkmış sağlık ocağındaki doktor dashiliyeye görünsün bebekler tehlikeye girer demiş çok korktum kendi doktorumu aradım biraz yüksek ama korkma yarın bir dahiliyeye görün dedi guatırla ilgili bilginiz varmı of ya geçen sene bişey yoktu şimdi biraz moralim bozuldu
cnm kendi isleri yillik izin olayi yok ama iate bizim isimizde yazin oluyo oyle birakamiyo.yoksa Allah var ewimin de ici gidio biyerlere gitmek icin ama birakamiyo yavrum.ben yazin annemlerin yazligina giditom gelincce mayomu kokluyo deniz kokuyo cok ozlemisim diye:)))sadece bayramda kactik 2 senedir 2 gunlugune mersine o kadar.
otel olayina girmek lazim guldenim ama bizde bi turlu giremedik:))))arada degisik fantaziler lazim dimi?
anladım kuzum olsun sen denize giriyon ya yetercnm kendi isleri yillik izin olayi yok ama iate bizim isimizde yazin oluyo oyle birakamiyo.yoksa Allah var ewimin de ici gidio biyerlere gitmek icin ama birakamiyo yavrum.ben yazin annemlerin yazligina giditom gelincce mayomu kokluyo deniz kokuyo cok ozlemisim diye:)))sadece bayramda kactik 2 senedir 2 gunlugune mersine o kadar.
otel olayina girmek lazim guldenim ama bizde bi turlu giremedik:))))arada degisik fantaziler lazim dimi?
canım korkulacak bişii yok triod yüksek çıkabiliyo benimde biraz yüksek çıkmıştı doktorum sorum yok dedi
en kötü ilaç veriyolar tatlım sakın korkmasorun yok yani
evet canım kasılma yapar falan diyo sağolasın kuzum iyiki varsınız
aynen canım eşiyle olan sorunlarını inşallah halledebilir üzülmesine dayanamıyorum dibe vurmasını izlemek ve bişey yapamamak üzüyor beni..
artık bizi beğenmiyor sanırsam
ütüye gidiyomusun gitmiyomusun
sonra geliyomusun gelmiyomusun
çok karışık bi mesac olmuş hiç bişi anlamadım ben amaaaa
tüp bebek olurda gaz olmazmı şekercim bizzat tüp taşıyo hatun içinde her tarafı gaz yüklü
ateşle yaklaşmayın
biz son bir yıldır tüp hayatına atılalı bi yerlere gitmedik sadece geçen yaz sonu kardeşimin yanına gittik bir iki gün denize girdik o kadar...
tüpten önceki 6 yıl bi yerlere gittik ara ara ama öyle hotellere gittinizmi ciddi ciddi tatil yapmaya dersen gitmedik...
çok yere giderdik ama otel olayına girmedik hiç...
bi tanıdığımda hamilelikte çıktı zor bi gebelik geçirdi ama maşallah bebeği çok sağlıklı varsa böyle birşey hemen ortaya çıkarılması lazım canım ihmal etme yarın bir görün doktora...
gebelikte nasıl bir tedavi uyguluyorlar bilmiyorum ama belki belli bir değeri aşmadıysa sorun olmaz sadece kontrollerle geçiştirirler...
anliyorum cnm bazen insanlarin gercekten oyle.bi.psikplojisi oluyo arkadasimiz mutlu olsun da onemli degil yine gelir.selamimi soyle elifime..canım işleri vardı bi de bazen insanın psikoloji el vermiyooo yazmak istemiyorsun vs.. sanırsam öle oldu biraz..
cnm bn gorumcedmde de cikti hamilelikte bi ilaci var ondan ici ohergun yarim tane merak etmeselam canlar ben dün doktorumun istediği bağzı tahliller vardı onların bağzısını sağlık ocağında yaptırdım onlarda başka tahlillerde yaptılar guatırım çıkmış sağlık ocağındaki doktor dashiliyeye görünsün bebekler tehlikeye girer demiş çok korktum kendi doktorumu aradım biraz yüksek ama korkma yarın bir dahiliyeye görün dedi guatırla ilgili bilginiz varmı of ya geçen sene bişey yoktu şimdi biraz moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?