kızlar ben kaçar tocam gelcek dışarı gidicez hazırlanıyım azcık
öpüyorum seviyorum sizi
sende iyiki varsın canım
otel olayına gir çok güzel vede zevkli
yok ihmal edermiyim yarın zaten yapılıcak bağzı testler var ordanda görünücem nebilim korktum biran yarın olsunda öğrenicez bakalım ilaçmı vericekler hayırlısı artık
anliyorum cnm bazen insanlarin gercekten oyle.bi.psikplojisi oluyo arkadasimiz mutlu olsun da onemli degil yine gelir.selamimi soyle elifime..
cnm bn gorumcedmde de cikti hamilelikte bi ilaci var ondan ici ohergun yarim tane merak etme
bisey olmaz cnm.insallah sadece biraz fazla kilo aldi o kadar.
anliyorum cnm bazen insanlarin gercekten oyle.bi.psikplojisi oluyo arkadasimiz mutlu olsun da onemli degil yine gelir.selamimi soyle elifime..
cnm bn gorumcedmde de cikti hamilelikte bi ilaci var ondan ici ohergun yarim tane merak etme
bisey olmaz cnm.insallah sadece biraz fazla kilo aldi o kadar.
değişiklik için otel lazım değilki bize şekerim her türlü değişimi yaratırım mekanın önemi yok[/QUOTEyaaa guldenim ben istiyommmm banane bananee:))))]
babamiz yasli cnm idare edemez isle esim ilgilenio insallah olur be tatlim daha 2,5 yillik evliyim..anladım kuzum olsun sen denize giriyon ya yeter
babası idare etse ya adamı yazık
ben seni seviyommm ii gezmelerrrr bide yerime disarda adana kebap yiyin..kızlar ben kaçar tocam gelcek dışarı gidicez hazırlanıyım azcık
öpüyorum seviyorum sizi
ayyyyy balim yazmamismiyim ozur dilerim hic farkinda degilimmm canim benim ben de seni sorarim hep aklima gelirsin.yok tatlim yok ne kirmasi estafurullah brn telden giriyom ya kic kadar ekrandan yazmaya calisiyom atlamisimdir cnm pardonnn bebegimmm...turkuaz kuzum neden bana hiç yazmıyosun ben hep seni sorup yazdığım halde bilmeden kalbinimi kırdım:44::44::44::44::44::44::44:
Eki Görüntüle 644583
Eki Görüntüle 644583
Eki Görüntüle 644583
canımmmmmm hoşgeldinnnn demek korkular başladı ha ama daha çok erken tatlım dur daha doğuma çok var:)))bizde özledik seni ara sıra uğra hatta eşin şehirdışındayken sık sık uğra sıkılmazsın cnm.ben de martta tedaviye başlicam inşallah..
hiç bilmiyorum tatlım ben ..ama şimdi sana alttan bakması gerekicek ya ne bilim gidip de kendini elletme tatlım korkuyorum ben 2 3 fazla sabrediiceksin o kadar..
doktordan yeni geldim dahiliyeci tansiyon için 24 saatlik tansiyon aleti bağladı koluma onunla yatcakmışım hiç çıkarmıcakmışım yarım saatte bir şişiyo ben nasıl uyucam akşam bilmiyorum yarın öğlen çıkarcaklar bide belimde makinası var üzerimdeki tişörtü bile çıkaramadım allahım daha neler görcez bakalım ben bunlara razıyım allah daha kötüsünü göstermesin
bana değil kocana söle canım zira ben seninle otele gelmem sen niyeti bozmuşunyaaa guldenim ben istiyommmm banane bananee:))))
evet tatlim bildigim kadariyla omur boyu icicek yada gecene kadar.rutin kontrolu var gidip olcturuyo surekli sadece doktor yarim yada bir adet ic diye degistiriyo o kadar 3 yil oldu daha biraktirtmadi doktoru.inşallah canım bide hamilelikten sonrada devam ettimi ilaçlara
aminnn cnm insallahhhhh.gel gel aha abak biz burda butun gun sohbet edioz .okulda biraz eidare etmiolar mi.seni?canımsın, tabii gelirim. bugün daha yeni geldim . nöbetçiydim okulda iyiden iiye yoruyo artık. tedavin inşallah yüzünü güldürür bitanem .
bozdum hem de ne bozma hormon haplari benim niyetimle oynadi baksana gozlerebana değil kocana söle canım zira ben seninle otele gelmem sen niyeti bozmuşun
bana değil kocana söle canım zira ben seninle otele gelmem sen niyeti bozmuşun
doktordan yeni geldim dahiliyeci tansiyon için 24 saatlik tansiyon aleti bağladı koluma onunla yatcakmışım hiç çıkarmıcakmışım yarım saatte bir şişiyo ben nasıl uyucam akşam bilmiyorum yarın öğlen çıkarcaklar bide belimde makinası var üzerimdeki tişörtü bile çıkaramadım allahım daha neler görcez bakalım ben bunlara razıyım allah daha kötüsünü göstermesin
babamiz yasli cnm idare edemez isle esim ilgilenio insallah olur be tatlim daha 2,5 yillik evliyim..
ben seni seviyommm ii gezmelerrrr bide yerime disarda adana kebap yiyin..
ayyyyy balim yazmamismiyim ozur dilerim hic farkinda degilimmm canim benim ben de seni sorarim hep aklima gelirsin.yok tatlim yok ne kirmasi estafurullah brn telden giriyom ya kic kadar ekrandan yazmaya calisiyom atlamisimdir cnm pardonnn bebegimmm...
evet tatlim bildigim kadariyla omur boyu icicek yada gecene kadar.rutin kontrolu var gidip olcturuyo surekli sadece doktor yarim yada bir adet ic diye degistiriyo o kadar 3 yil oldu daha biraktirtmadi doktoru.
derincim aynısından kayınvalidemede taktılar alışanakadar biraz zorlanıcaksın ama 1 gün sonuçta inşallah düzene girer tansiyonun
sağol canım bi yarın olsun bakalım zaten alıştık kilo almaya
aminnn cnm insallahhhhh.gel gel aha abak biz burda butun gun sohbet edioz .okulda biraz eidare etmiolar mi.seni?
bozdum hem de ne bozma hormon haplari benim niyetimle oynadi baksana gozlere
holter cihazımı taktılar canım korkmana gerek yok normal hayatına devam ediyosun canım giyin soyun yat kalk hiç bişey olmaz bende taktım ordan biliyorum benimki kola değildi belime bağladılar ama ekg çekilir gibi aletleride göğsüme yapıştırdılar bende aşırı stresten hafif bi ritm bozukluğu gibi bişey çıkmıştı doktor önemli değil dedi
ben seni seviyom turkuazım genellikle çok damarıma basılmazsada kimseyle kavga etmem yapım gereği seninlede hiç kırıcı olmadık ama baktım beni es geçiyon sorayım dedim
aminnn cnm insallahhhhh.gel gel aha abak biz burda butun gun sohbet edioz .okulda biraz eidare etmiolar mi.seni?
bozdum hem de ne bozma hormon haplari benim niyetimle oynadi baksana gozlere
ben de seni cok seviyom canim valla bilerek yapmadim...holter cihazımı taktılar canım korkmana gerek yok normal hayatına devam ediyosun canım giyin soyun yat kalk hiç bişey olmaz bende taktım ordan biliyorum benimki kola değildi belime bağladılar ama ekg çekilir gibi aletleride göğsüme yapıştırdılar bende aşırı stresten hafif bi ritm bozukluğu gibi bişey çıkmıştı doktor önemli değil dediben seni seviyom turkuazım genellikle çok damarıma basılmazsada kimseyle kavga etmem yapım gereği seninlede hiç kırıcı olmadık ama baktım beni es geçiyon sorayım dedim
ama olsun bosver verirsin sen hamilesin de kilo alion ben oturdugum yerde bisbosuna aliom.sağol canım bi yarın olsun bakalım zaten alıştık kilo almaya
slmmmm hosgeldinSelamm kizlar
hahahahaha aksama beni beklemeyin kizlar isim varrrr .....:))))))))))tırsıyom şu an senden:18::18::18::18:topikte nuriye alço dolanıyooooodikkat etmek lazım niyeti bozmuş
Iyi sayilirim canimmselammmmm canım beniiimmmmmmm....
nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?