Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben kaçar tocam gelcek dışarı gidicez hazırlanıyım azcık
öpüyorum seviyorum sizi

tamam canımcım iyi eğlenceler..

sende iyiki varsın canım

otel olayına gir çok güzel vede zevkli

yakın zamanda tecrübe etmiş bi kimsesin tavsiyeni bi kenara yazıyorum...

yok ihmal edermiyim yarın zaten yapılıcak bağzı testler var ordanda görünücem nebilim korktum biran yarın olsunda öğrenicez bakalım ilaçmı vericekler hayırlısı artık

canım olsa bile kontrollü olacağın için sıkıntı olmaz...
turkuazında dediği gibi biraz daha fazla kilo alırsın...

iyi canım iyi olmasada iyi ederim ben onu...

inşallah canım bide hamilelikten sonrada devam ettimi ilaçlara

canımsın, tabii gelirim. bugün daha yeni geldim . nöbetçiydim okulda iyiden iiye yoruyo artık. tedavin inşallah yüzünü güldürür bitanem .

derincim aynısından kayınvalidemede taktılar alışanakadar biraz zorlanıcaksın ama 1 gün sonuçta inşallah düzene girer tansiyonun

inşallah canım bide hamilelikten sonrada devam ettimi ilaçlara
evet tatlim bildigim kadariyla omur boyu icicek yada gecene kadar.rutin kontrolu var gidip olcturuyo surekli sadece doktor yarim yada bir adet ic diye degistiriyo o kadar 3 yil oldu daha biraktirtmadi doktoru.

canımsın, tabii gelirim. bugün daha yeni geldim . nöbetçiydim okulda iyiden iiye yoruyo artık. tedavin inşallah yüzünü güldürür bitanem .
aminnn cnm insallahhhhh.gel gel aha abak biz burda butun gun sohbet edioz .okulda biraz eidare etmiolar mi.seni?

bana değil kocana söle canım zira ben seninle otele gelmem sen niyeti bozmuşun
bozdum hem de ne bozma hormon haplari benim niyetimle oynadi baksana gozlere

bana değil kocana söle canım zira ben seninle otele gelmem sen niyeti bozmuşun

holter cihazımı taktılar canım korkmana gerek yok normal hayatına devam ediyosun canım giyin soyun yat kalk hiç bişey olmaz bende taktım ordan biliyorum benimki kola değildi belime bağladılar ama ekg çekilir gibi aletleride göğsüme yapıştırdılar bende aşırı stresten hafif bi ritm bozukluğu gibi bişey çıkmıştı doktor önemli değil dedi

ben seni seviyom turkuazım genellikle çok damarıma basılmazsada kimseyle kavga etmem yapım gereği seninlede hiç kırıcı olmadık ama baktım beni es geçiyon sorayım dedim

derincim aynısından kayınvalidemede taktılar alışanakadar biraz zorlanıcaksın ama 1 gün sonuçta inşallah düzene girer tansiyonun

canım benim napalım katlancaz artık bebişim iyi olsunda ben razıyım şu iğnelerimde bi bitse hemşireler bile acıyo artık halime ne zaman bitcek iğnen diye soruyolar kalp atışına kadar vurulcan dedi doktor haftaya duycaz inşallah

derincim idare et kuzum cunku surekli tansiyonun cikio bunu bi duzene sokmak lazim .insallah ii olcwk.

aminnn cnm insallahhhhh.gel gel aha abak biz burda butun gun sohbet edioz .okulda biraz eidare etmiolar mi.seni?

tırsıyom şu an senden:18::18::18::18:
topikte nuriye alço dolanıyooooo

dikkat etmek lazım niyeti bozmuş

valla idare edin die bi talebim olmadı ama , idareciler de bişey diyen yok.
bakalım nöbetten düşersem eğer 1 ay swonra filan çok iyi olacak.
ööle işte. öperim çok ..

ben de seni cok seviyom canim valla bilerek yapmadim...
sağol canım bi yarın olsun bakalım zaten alıştık kilo almaya
ama olsun bosver verirsin sen hamilesin de kilo alion ben oturdugum yerde bisbosuna aliom.
slmmmm hosgeldin
tırsıyom şu an senden:18::18::18::18:topikte nuriye alço dolanıyooooodikkat etmek lazım niyeti bozmuş
hahahahaha aksama beni beklemeyin kizlar isim varrrr .....:))))))))))

selammmmm canım beniiimmmmmmm....
nasılsın?
Iyi sayilirim canimm
dün cok ateslendim, simdi gecti. Onun yerine birden cok kanamam basladi.. Kafama takmamaya calisiyorum sinirlerim bozuluyor yoksa kanamalarim durmazsa hastaneye gidicem bugün veya yarin, simdilik bi bekliim..
Onun disinda iyiyim

sen nasilsin neler yapiyosun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…