ben de optiummm cnm cikiosun galiba gorusuruz ine insallah..valla idare edin die bi talebim olmadı ama , idareciler de bişey diyen yok.
bakalım nöbetten düşersem eğer 1 ay swonra filan çok iyi olacak.
ööle işte. öperim çok ..
canım benim napalım katlancaz artık bebişim iyi olsunda ben razıyım şu iğnelerimde bi bitse hemşireler bile acıyo artık halime ne zaman bitcek iğnen diye soruyolar kalp atışına kadar vurulcan dedi doktor haftaya duycaz inşallah
ben de seni cok seviyom canim valla bilerek yapmadim...ama olsun bosver verirsin sen hamilesin de kilo alion ben oturdugum yerde bisbosuna aliom.slmmmm hosgeldinhahahahaha aksama beni beklemeyin kizlar isim varrrr .....:))))))))))
Iyi sayilirim canimm
dün cok ateslendim, simdi gecti. Onun yerine birden cok kanamam basladi.. Kafama takmamaya calisiyorum sinirlerim bozuluyor yoksakanamalarim durmazsa hastaneye gidicem bugün veya yarin, simdilik bi bekliim..
Onun disinda iyiyim
sen nasilsin neler yapiyosun??
selaaaaaaam kızlar sohbetiniz bol olsun. bi uğradım napıyosunuz diye.istabul yolcusu kalmasıııııııııııııııııın hazırlanıyorum.abimin bebeği oldu aralıkta, erken doğum hatta baya erken doğum, maşallah şimdi oğluşumu görmeye gidiceeeez :))ele avuca gelmiştir şimdi hem kızımı hem oğlumu çok özledim istanbulu ayrı özledim :))oh beeeeee az kaldı akşama onlarlayım :)çok mutluyum anlaşılacağı üzere.allah herkesi mutlu etsin,huzursuzluk mutsuzluk taaaaaa uzaklarda olsun bize dokunmasın inşallah .güldencim başta olmak üzere herkese sevgiler
selaaaaaaam kızlar sohbetiniz bol olsun. bi uğradım napıyosunuz diye.istabul yolcusu kalmasıııııııııııııııııın hazırlanıyorum.abimin bebeği oldu aralıkta, erken doğum hatta baya erken doğum, maşallah şimdi oğluşumu görmeye gidiceeeez :))ele avuca gelmiştir şimdi hem kızımı hem oğlumu çok özledim istanbulu ayrı özledim :))oh beeeeee az kaldı akşama onlarlayım :)çok mutluyum anlaşılacağı üzere.allah herkesi mutlu etsin,huzursuzluk mutsuzluk taaaaaa uzaklarda olsun bize dokunmasın inşallah .güldencim başta olmak üzere herkese sevgiler
valla idare edin die bi talebim olmadı ama , idareciler de bişey diyen yok.
bakalım nöbetten düşersem eğer 1 ay swonra filan çok iyi olacak.
ööle işte. öperim çok ..
tatlım senin resim burdaki avatırın dime
kızlar A 101 de bu hafta çok amaçlı ortopedik yastık vardı ondan aldım boynum için boyun fıtığı başlangıcı varda bende o yüzden
şimdi ben diyorumki bu çok amaçlı yastığı ben ekşınlarda popomun altına koysam olarmıfazladan bi tane daha aldım sırf bunu düşünerek ne dersiniz işe yararmı acep hemde ortopedik
Kızlar miraba mirabaaaaaa, yarın tatiil oohhh
canım kendini kötü hissediyorsan doktoruna söyle, bir raporla nöbet kaldırılıyor. bizim idareciler sağ olsun beni göstermelik sınıf olmayan kata nöbetçi yaptılar, takılıyorum
tatlım tahlil sonuçlarından korkma ama sana bir önerim var. guatr tespit edildiyse ultasonla da tiroitlerine baktır. maalesef Türk kadınlarının %40 ında kist var. tüp tedavisi yüzünden de büyüyor kistler. benim bu ay kontrolüm geldi, umarım büyümemiştir minik, sevimli kistlerim
bende bu sebepten akşama hazırlık yapcam kırmızılar gelmezse
geçmiş olsun bebeğim..
kanamanın çok olması doğal ama dediğin gibi bekle azalmazsa o zaman doktora görünürsün...
Rabbim bir saha sevincini yarım bırakmasın canım...
bende gittim geldim paşalarımın yanına güzel geçti şimdide kızlara laf yetiştiriyorum tedaviye dair bişey düşünmüyorum şimdilik..
anam eksin sonrasi yastigin ortepedik olmadi sart degildi :)))neyse o da beline iyi gelir ..siormasi ayip kaca aldin bacim.ya bide ben artik yastik.koyup beklemiyom ha giden gitmistir diyom azicik yatip bekliom normal o kadar.kızlar A 101 de bu hafta çok amaçlı ortopedik yastık vardı ondan aldım boynum için boyun fıtığı başlangıcı varda bende o yüzden
şimdi ben diyorumki bu çok amaçlı yastığı ben ekşınlarda popomun altına koysam olarmıfazladan bi tane daha aldım sırf bunu düşünerek ne dersiniz işe yararmı acep hemde ortopedik
miraba mirabaaaaaaa ..... :)))))))Kızlar miraba mirabaaaaaa, yarın tatiil oohhh
canım kendini kötü hissediyorsan doktoruna söyle, bir raporla nöbet kaldırılıyor. bizim idareciler sağ olsun beni göstermelik sınıf olmayan kata nöbetçi yaptılar, takılıyorum
tatlım tahlil sonuçlarından korkma ama sana bir önerim var. guatr tespit edildiyse ultasonla da tiroitlerine baktır. maalesef Türk kadınlarının %40 ında kist var. tüp tedavisi yüzünden de büyüyor kistler. benim bu ay kontrolüm geldi, umarım büyümemiştir minik, sevimli kistlerim
bayyy bayyyyyykızlar size doyum olmaz desemde inanmayın doydum gidiyom
azcık komşuma gideyim iki lak lak edelim site dedikodularını alayım hem avukat arkadaşım her daim göremiyorum bugün evde bi türlü gidemedim...
ne zaman gelirim bilmiyom...öperim nanaklarınızdan esen kalın çok eserse sevgiyle kalın
canım yazdıklarını okurken sana sarılmak istedim derdine derman olmayı öyle çok isterdim ki...
Rabbimden eşine merhamet vicdan diliyorum aklını başına alır ve senin gibi bir eşe sahip olduğu için ne kadar şanslı olduğunu farkeder...
bu davranışları 7 yıldırmı devam ediyor peki..
ya da bir olaydan sonramı davranışları değişti...
Cok sey var gülden ablacım sizin gbileri destk oluyor bana iysin diyor onlar umursamıyorlar bile ben sunu cok iyi anldım annen baban seni tek sevn ve destk olp sahip cıkndır ama benm aileminde yuzu gulmedi yoksulktan buyudum tm sanslıyım dedim ama aglmk hep var oldu haytımda konusaa paylşsa sevse ilgilnip te bana destk olsa bunları bi insan esnden isteyince kötümü oluyor sucmu şimdi buraya bunları yazdıgımı görse kesin beni dvup kovarallh buyuktur birgun cezasını cekcek
anam eksin sonrasi yastigin ortepedik olmadi sart degildi :)))neyse o da beline iyi gelir ..siormasi ayip kaca aldin bacim.ya bide ben artik yastik.koyup beklemiyom ha giden gitmistir diyom azicik yatip bekliom normal o kadar.
miraba mirabaaaaaaa ..... :)))))))
bayyy bayyyyyy
aksama yogunun ya biraz kestiricem ben de:)))))
Cok sey var gülden ablacım sizin gbileri destk oluyor bana iysin diyor onlar umursamıyorlar bile ben sunu cok iyi anldım annen baban seni tek sevn ve destk olp sahip cıkndır ama benm aileminde yuzu gulmedi yoksulktan buyudum tm sanslıyım dedim ama aglmk hep var oldu haytımda konusaa paylşsa sevse ilgilnip te bana destk olsa bunları bi insan esnden isteyince kötümü oluyor sucmu şimdi buraya bunları yazdıgımı görse kesin beni dvup kovarallh buyuktur birgun cezasını cekcek
Canim yaa sen bunlari yazinca ben nefret ettim kocandan sen bu kadar seye boyle bir adama bebek yapsan yine mutsuz olacaksin canim.. Allahim kimsenin yuvasini bozmasin ama dayak, ilgisizlik varsa niye cekiyorsun tatlim. Yasin genc kendine neden eziyet ediyorsun ve ezdiriyorsun. Yanlis anlama beni lutfen ama inan senin yazdiklarini okudukca deliriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?