Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım bende opuda başladım kalp atışına kadar vurdurdum çoğu ilaç bitti sağdece progestan yumuşak kapsul alıyorum günde 3 kez bide folik asit seninde inşallah pıt pıtlar duyulunca biter iğnelerin tansiyonunda düzene girer

selaaaaaaam kızlar sohbetiniz bol olsun. bi uğradım napıyosunuz diye.istabul yolcusu kalmasıııııııııııııııııın hazırlanıyorum.abimin bebeği oldu aralıkta, erken doğum hatta baya erken doğum, maşallah şimdi oğluşumu görmeye gidiceeeez :))ele avuca gelmiştir şimdi hem kızımı hem oğlumu çok özledim istanbulu ayrı özledim :))oh beeeeee az kaldı akşama onlarlayım :)çok mutluyum anlaşılacağı üzere.allah herkesi mutlu etsin,huzursuzluk mutsuzluk taaaaaa uzaklarda olsun bize dokunmasın inşallah .güldencim başta olmak üzere herkese sevgiler

ben de seni cok seviyom canim valla bilerek yapmadim...ama olsun bosver verirsin sen hamilesin de kilo alion ben oturdugum yerde bisbosuna aliom.slmmmm hosgeldinhahahahaha aksama beni beklemeyin kizlar isim varrrr .....:))))))))))

bende bu sebepten akşama hazırlık yapcam kırmızılar gelmezse

geçmiş olsun bebeğim..
kanamanın çok olması doğal ama dediğin gibi bekle azalmazsa o zaman doktora görünürsün...
Rabbim bir saha sevincini yarım bırakmasın canım...
bende gittim geldim paşalarımın yanına güzel geçti şimdide kızlara laf yetiştiriyorum tedaviye dair bişey düşünmüyorum şimdilik..

kızlar A 101 de bu hafta çok amaçlı ortopedik yastık vardı ondan aldım boynum için boyun fıtığı başlangıcı varda bende o yüzden

şimdi ben diyorumki bu çok amaçlı yastığı ben ekşınlarda popomun altına koysam olarmı fazladan bi tane daha aldım sırf bunu düşünerek ne dersiniz işe yararmı acep hemde ortopedik

selam canım ALLAH sağlıkla shatle bir ömür nasip etsin yiğenlerine hala olmak teyze olmak çok güzel benimde tam 6 tane yiğenim ciğer parelerim var hepsi büyüdü maşallah bide ne şanslı yiğenlerin var böyle hamarat halaları var hayırlı yolculuklar

canım hayırlı yolculuklar yakın zamanda bu mutluluğu yaşamış biri olarak nasıl mutlu olduğunu tahmin ederim miss gibi bebek koklayacaksın
kurabiyelerden götürüyomusun neler yaptın merak ettim

Kızlar miraba mirabaaaaaa, yarın tatiil oohhh

valla idare edin die bi talebim olmadı ama , idareciler de bişey diyen yok.
bakalım nöbetten düşersem eğer 1 ay swonra filan çok iyi olacak.
ööle işte. öperim çok ..

canım kendini kötü hissediyorsan doktoruna söyle, bir raporla nöbet kaldırılıyor. bizim idareciler sağ olsun beni göstermelik sınıf olmayan kata nöbetçi yaptılar, takılıyorum

tatlım senin resim burdaki avatırın dime

tatlım tahlil sonuçlarından korkma ama sana bir önerim var. guatr tespit edildiyse ultasonla da tiroitlerine baktır. maalesef Türk kadınlarının %40 ında kist var. tüp tedavisi yüzünden de büyüyor kistler. benim bu ay kontrolüm geldi, umarım büyümemiştir minik, sevimli kistlerim

infertiliteyede iyi geliyor olabilir dimi denemek lazım

kızlar size doyum olmaz desemde inanmayın doydum gidiyom
azcık komşuma gideyim iki lak lak edelim site dedikodularını alayım hem avukat arkadaşım her daim göremiyorum bugün evde bi türlü gidemedim...
ne zaman gelirim bilmiyom...öperim nanaklarınızdan esen kalın çok eserse sevgiyle kalın

canım şuan bişey belli değil sağlık ocağındaki doktor şüphelendim demiş yarın dahiliyeye bir görinim bakim sağol onuda söylerim iyiki varsınız yoksa yarına kadar kurup durucaktım

Sagol Canim..bizim Kizlarda hic olmamis ya biraz tereddüte düstük ama her vucud ayni degil tabi. Esim biraz evhamli bide, hata mi yaptilar diyip duruyor. Aman napim hayirlisi artik, yapcak biseyim yok. Dktoruma randevuya gittigimde ögrenirim..
Ateslenme olursa Gel dediler ama gecti zaten hemen, zirt pirt hasteneye gidemem, zaten bi sürü akiyor:26: cok mu igrencim?

Cok iyi yaptinnn Canim, eminim iyi gelmistir.. Benimde Ablam geldi gecen hafta yegenlerimle insani mutlu ediyorlar

sen ayni merkezde kalcakmisin? Sanki bi ara oöyle bir konumu gecmisti??

anam eksin sonrasi yastigin ortepedik olmadi sart degildi :)))neyse o da beline iyi gelir ..siormasi ayip kaca aldin bacim.ya bide ben artik yastik.koyup beklemiyom ha giden gitmistir diyom azicik yatip bekliom normal o kadar.

miraba mirabaaaaaaa ..... :)))))))
bayyy bayyyyyy
aksama yogunun ya biraz kestiricem ben de:)))))

merhaba kızlaar nasılsınız bugün kardeşim evdeydi geç kalktık sohbet muhabbet bu saati bulduk o nöbete gitti ben buraya geldimm..ama çok kalmıcamm duş almam lazımm hava çok soğuk diye habire erteledim 2 gündürr.malum hemen grip oluyorumm üşütürsemm...neme lazım kocam uyuzluk yapıp göndermiyor sonra kızlarla görüşemiyorumm...direk bu sayfadan daldım muhabbetee geriye dönersem çıkamam diyee ..malum gece de kaynatıyordunuz

Cok sey var gülden ablacım sizin gbileri destk oluyor bana iysin diyor onlar umursamıyorlar bile ben sunu cok iyi anldım annen baban seni tek sevn ve destk olp sahip cıkndır ama benm aileminde yuzu gulmedi yoksulktan buyudum tm sanslıyım dedim ama aglmk hep var oldu haytımda konusaa paylşsa sevse ilgilnip te bana destk olsa bunları bi insan esnden isteyince kötümü oluyor sucmu şimdi buraya bunları yazdıgımı görse kesin beni dvup kovar allh buyuktur birgun cezasını cekcek

Canim yaa sen bunlari yazinca ben nefret ettim kocandan sen bu kadar seye boyle bir adama bebek yapsan yine mutsuz olacaksin canim.. Allahim kimsenin yuvasini bozmasin ama dayak, ilgisizlik varsa niye cekiyorsun tatlim. Yasin genc kendine neden eziyet ediyorsun ve ezdiriyorsun. Yanlis anlama beni lutfen ama inan senin yazdiklarini okudukca deliriyorum.

9,95 e aldım canım çok ucuz yani

kız ortopedik olsun belim ağrımasın didim di

Allah sabır versin canım içini ferahlatsın

Canım bir umuttur işte duzelir diye düşünüyo insan ama en cok kndim için istedim melgim olursa bn mutlu olurun hiç degilse onunla ilgilnirm denilnler ypılnlar umrumda olmz şimdi elime telfnu alıyorum size bkmk için dışrı cıknca hm arkmdan konusup surtk dölu diyor bna kaynanamdan bile bu laflrı duyuyorsam alllha havale ediyom onları el kızı diye boyle yapıyor bna ya allhım bilir yardım etsin bna

Kahverengi leke gelmye basladı sanırım kanamam da baslayck yarın hemsireye bildirecm durumu içim temzlensin adetimi oluyumda sogn suyuna baslıcam hayırlısı olsun rabbimden demkki daha zamnı var olsun saglım yerinde olsun ytrki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…