Iyi akşamlar kocam gelir birazdan. Hos bende yeni geldim zati. . Brokoli koydum hoşlanıyor degil haslaniyor. Bi bakıp cikiciiiim..
Sagol Canim..bizim Kizlarda hic olmamis ya biraz tereddüte düstük ama her vucud ayni degil tabi. Esim biraz evhamli bide, hata mi yaptilar diyip duruyor. Aman napim hayirlisi artik, yapcak biseyim yok. Dktoruma randevuya gittigimde ögrenirim..
Ateslenme olursa Gel dediler ama gecti zaten hemen, zirt pirt hasteneye gidemem, zaten bi sürü akiyor:26: cok mu igrencim?
Cok iyi yaptinnn Canim, eminim iyi gelmistir.. Benimde Ablam geldi gecen hafta yegenlerimle insani mutlu ediyorlar
sen ayni merkezde kalcakmisin? Sanki bi ara oöyle bir konumu gecmisti??
bende de aynı durum var mıtfağa ışınlanıp kızartma yapcam...brokolide ağaç gillerden iç açıcı değil ama olsun önce sağlık dimi
bende sağlıksız besliyom herifimi kızartma felan
Cok sey var gülden ablacım sizin gbileri destk oluyor bana iysin diyor onlar umursamıyorlar bile ben sunu cok iyi anldım annen baban seni tek sevn ve destk olp sahip cıkndır ama benm aileminde yuzu gulmedi yoksulktan buyudum tm sanslıyım dedim ama aglmk hep var oldu haytımda konusaa paylşsa sevse ilgilnip te bana destk olsa bunları bi insan esnden isteyince kötümü oluyor sucmu şimdi buraya bunları yazdıgımı görse kesin beni dvup kovarallh buyuktur birgun cezasını cekcek
Kahverengi leke gelmye basladı sanırım kanamam da baslayck yarın hemsireye bildirecm durumu içim temzlensin adetimi oluyumda sogn suyuna baslıcam hayırlısı olsun rabbimden demkki daha zamnı var olsun saglım yerinde olsun ytrki
Ayyy benimki se bayilir kizzzartmaya. Ama dur dusmesin aklina. Gwcende kabak almış gelmiş Kızartma yaparsin dioduyakındır yani bi kizartma faslı
Iyi akşamlar kocam gelir birazdan. Hos bende yeni geldim zati. . Brokoli koydum hoşlanıyor degil haslaniyor. Bi bakıp cikiciiiim..
Cancağızlarım nasıllar acaba
bende de aynı durum var mıtfağa ışınlanıp kızartma yapcam...brokolide ağaç gillerden iç açıcı değil ama olsun önce sağlık dimi
bende sağlıksız besliyom herifimi kızartma felan
Ama beni mahvettin şu an hele son cümlelerin bitirdi beni
dövüp kovar da ne demek
şu an ezan oknuyor içime oturdu yazdıkların Rabbimden eşini ıslah etmesini aklını başına getirmesini diliyorum...
uzaktan şunu yap bunu yap diye söyleyemem... boşa gitsin bu adamı çekme diyemem şartlar uygun olsa belkide sende çekmezdin bilmiyorum...
çocuk vererek sana olan davranışlarının düzeleceğini düşünüyormusun peki bak burda karışmak istiyorum sakın bu fikirle hareket etme canım lütfen
çocuk evliliği kurtarmaz var olan evliliğe mutluluk getirir sadece...hem gördün gebe kaldın ama yine canın sıkıldı üzüldün iyi davranmadı dedin aranızdaki sorunlar
düzelmeden lütfen bebek yapma bak hamile kalabiliyorsun demekki olacak bebeğiniz ama bu şartlara getirme o meleği...
güzelce sinirlenmeden al karşına konuş neden bu şekilde davrandığını sor asla ses tonunu yükseltme söylediklerinin seni nasıl üzdüğünü söyle sebebini sor
itham ederek konuşma..çok kırgın ve üzgünsün ben mi alttan alıp soracam diyebilirsin ama böyle düşünme sen kendin için bunu yapacaksın gocunma gurur yapma...
Allah umarım yüzünü güldürür güzel haberlerini almayı çooook istiyorum birgün buraya kızlar herşey yoluna girdi diye yazarsan inan bana gebelik haberinden daha çok sevinecem..
bu güzel haber canım inşallah sökülür kendiliğinden gider buna bile seviniyoruz ama napalım ben bir buçuk ayda kurtuldum sürekli hastaneye git gel kan ver muayene ol düşmeyen bhcg sıkıntılı bir süreçti Allahın izniyle sende öyle olmadan bitecek...beterin beteri var bu durumda o yüzden sevinelim ve dileyelimki bir an önce normale dön...
brokoliyi çok severim men
mamafih iyiyiz galiba sanırsam
kızartmaya bende bayılırım menim eşimde sevey
ben bugüne yaprak sarması mercimek çorbası ve elma kompostosu yaptım
İnş normale dönebilirim hayırlısyla dedim gbi kç kere konusmaya calıştım ama hep kaçıyor bi sorun yok diyor ona göre ben onun moralini bozup çene calıyormuşum mutlu olalım demk cene calmksa iyi esnle bişeyler yapmk istemk dırdır etmkse suc demkki dedin gbi hersey duzelckse bida denicm duzelmicekse yok daha cok sey varda işte burda yazmyla bitmez
iyi akşamlar gülden.nasılsın?
vay vay vaayyyyyyyy avatarınla gelmişsin canımcım iyi akşamlar bu arada...
iyiyim canım sen nasılsın bugünün nasıl geçti
ben de kabak yapıyım bari çok acıktım. kendimi aç bırakıp
öyle yiyorum. tatlı yiyorum hep.
teşekkür ederim iyiyim. az önce ekledim. seçemedim önce.
okuldaydım yoruldum sivil savunma haftasını kutladık.
eve geldim uzandım. avokado sipariş ettim arkadaşa.
sen neler yaptın?
slm kızlar anca toplantı felan eve gel yemek yap ye toplamadım bile mutfagı daha off
yarın ablama ordan kayınvaldeme gidicem hafta sonu evde olmucam pazartesi malum 4 mart yani benim doktor günüm bugün aradım doktoru sekteri baktı tabi adet olmadım ön kontrol bu ilaçları getirmcekmiyim diye sordum kız getir dedi ama niye götüreyimm ki anlamadım yani evden direk gitmicem lazım değilse yanımda taşımak istemiyorum yada birer iğne alsammı adet olmadan başlanıyomu bu iğnelere ilaçlara anlamadımki ben biri yardım etsin lütfenn
ama niye kendine eziyet ediyosun kendimi aç bırakıyorum demişşşşşşşş
olmaz sağlıksız beslenme şekli buuu az az sık sık ye tatlı yemeeee...
sivil savunma haftasıydı demek valla ben bilmiyodum
kaç kişi biliyoo acaba
bende ev işi komşu gezmesi ev hatunu ne yaparsa işte...
iş hayatıma nokta koyalı çok zaman oldu ev hatunu olmayada alıştım alışamam derdim hep..
canımcım uzun protokol uygulanacaksa lucrin denen iğneye başlanır sadece adet olmadan diğer iğne için adet olman gerekiyor uzun ya da kısa protokollerden hangisi uygulanacaksa ona göre iğne durumunu ayarla...
canımcım uzun protokol uygulanacaksa lucrin denen iğneye başlanır sadece adet olmadan diğer iğne için adet olman gerekiyor uzun ya da kısa protokollerden hangisi uygulanacaksa ona göre iğne durumunu ayarla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?