Tüp Bebek Günlüğümüz !

Iyi akşamlar kocam gelir birazdan. Hos bende yeni geldim zati. . Brokoli koydum hoşlanıyor degil haslaniyor. Bi bakıp cikiciiiim..

Iyi akşamlar kocam gelir birazdan. Hos bende yeni geldim zati. . Brokoli koydum hoşlanıyor degil haslaniyor. Bi bakıp cikiciiiim..

bende de aynı durum var mıtfağa ışınlanıp kızartma yapcam...brokolide ağaç gillerden iç açıcı değil ama olsun önce sağlık dimi
bende sağlıksız besliyom herifimi kızartma felan

zaten kanama uzun sürerse gitmelisin doktora halsiz düşersin olmaz öyle geçer diye beklemek...
bende de merkez konusu belli değil canım daha doğrusu kafa yormuyorum bu konuda yaza anca başlarım 4.tüpe şimdilik ev tipi bebek denemelerim olcak...

bende de aynı durum var mıtfağa ışınlanıp kızartma yapcam...brokolide ağaç gillerden iç açıcı değil ama olsun önce sağlık dimi

Ayyy benimki se bayilir kizzzartmaya. Ama dur dusmesin aklina. Gwcende kabak almış gelmiş Kızartma yaparsin diodu yakındır yani bi kizartma faslı

Ama beni mahvettin şu an hele son cümlelerin bitirdi beni
dövüp kovar da ne demek
şu an ezan oknuyor içime oturdu yazdıkların Rabbimden eşini ıslah etmesini aklını başına getirmesini diliyorum...
uzaktan şunu yap bunu yap diye söyleyemem... boşa gitsin bu adamı çekme diyemem şartlar uygun olsa belkide sende çekmezdin bilmiyorum...
çocuk vererek sana olan davranışlarının düzeleceğini düşünüyormusun peki bak burda karışmak istiyorum sakın bu fikirle hareket etme canım lütfen
çocuk evliliği kurtarmaz var olan evliliğe mutluluk getirir sadece...hem gördün gebe kaldın ama yine canın sıkıldı üzüldün iyi davranmadı dedin aranızdaki sorunlar
düzelmeden lütfen bebek yapma bak hamile kalabiliyorsun demekki olacak bebeğiniz ama bu şartlara getirme o meleği...
güzelce sinirlenmeden al karşına konuş neden bu şekilde davrandığını sor asla ses tonunu yükseltme söylediklerinin seni nasıl üzdüğünü söyle sebebini sor
itham ederek konuşma..çok kırgın ve üzgünsün ben mi alttan alıp soracam diyebilirsin ama böyle düşünme sen kendin için bunu yapacaksın gocunma gurur yapma...
Allah umarım yüzünü güldürür güzel haberlerini almayı çooook istiyorum birgün buraya kızlar herşey yoluna girdi diye yazarsan inan bana gebelik haberinden daha çok sevinecem..

bu güzel haber canım inşallah sökülür kendiliğinden gider buna bile seviniyoruz ama napalım ben bir buçuk ayda kurtuldum sürekli hastaneye git gel kan ver muayene ol düşmeyen bhcg sıkıntılı bir süreçti Allahın izniyle sende öyle olmadan bitecek...beterin beteri var bu durumda o yüzden sevinelim ve dileyelimki bir an önce normale dön...

Son düzenleme:
Ayyy benimki se bayilir kizzzartmaya. Ama dur dusmesin aklina. Gwcende kabak almış gelmiş Kızartma yaparsin diodu yakındır yani bi kizartma faslı

kızartmayı kim sevmez dimi amaaa
hayla kalkacam 8 de benimki damlar...
geçen kabak yemeği yaptım yemedi eşşek
o kadar da güzel olmuştu sarımsaklı yoğurtla verdimki yememe ihtimalini ortadan kaldırayım diye yine yemedi

brokoliyi çok severim men

Cancağızlarım nasıllar acaba

mamafih iyiyiz galiba sanırsam

kızartmaya bende bayılırım menim eşimde sevey

ben bugüne yaprak sarması mercimek çorbası ve elma kompostosu yaptım

İnş normale dönebilirim hayırlısyla dedim gbi kç kere konusmaya calıştım ama hep kaçıyor bi sorun yok diyor ona göre ben onun moralini bozup çene calıyormuşum mutlu olalım demk cene calmksa iyi esnle bişeyler yapmk istemk dırdır etmkse suc demkki dedin gbi hersey duzelckse bida denicm duzelmicekse yok daha cok sey varda işte burda yazmyla bitmez

brokoliyi çok severim men

mamafih iyiyiz galiba sanırsam

kızartmaya bende bayılırım menim eşimde sevey

ben bugüne yaprak sarması mercimek çorbası ve elma kompostosu yaptım

çok mesudum cancağızım iyi olmanıza bir olay vukuu bulmasın hep sevişerek yşayın inşallah
dip not: vukuu ölemi yazlıyo bilmiyom

mutlaka iyi olduğu bir anı olacak o anlardan birini değerlendir bi daha benim için lütfeeeennnnn yine konuş dene bi daha yoluurrrr...

ben de kabak yapıyım bari çok acıktım. kendimi aç bırakıp
öyle yiyorum. tatlı yiyorum hep.

vay vay vaayyyyyyyy avatarınla gelmişsin canımcım iyi akşamlar bu arada...
iyiyim canım sen nasılsın bugünün nasıl geçti

teşekkür ederim iyiyim. az önce ekledim. seçemedim önce.

okuldaydım yoruldum sivil savunma haftasını kutladık.

eve geldim uzandım. avokado sipariş ettim arkadaşa.

sen neler yaptın?

slm kızlar anca toplantı felan eve gel yemek yap ye toplamadım bile mutfagı daha off

yarın ablama ordan kayınvaldeme gidicem hafta sonu evde olmucam pazartesi malum 4 mart yani benim doktor günüm bugün aradım doktoru sekteri baktı tabi adet olmadım ön kontrol bu ilaçları getirmcekmiyim diye sordum kız getir dedi ama niye götüreyimm ki anlamadım yani evden direk gitmicem lazım değilse yanımda taşımak istemiyorum yada birer iğne alsammı adet olmadan başlanıyomu bu iğnelere ilaçlara anlamadımki ben biri yardım etsin lütfenn

ben de kabak yapıyım bari çok acıktım. kendimi aç bırakıp
öyle yiyorum. tatlı yiyorum hep.

ama niye kendine eziyet ediyosun kendimi aç bırakıyorum demişşşşşşşş
olmaz sağlıksız beslenme şekli buuu az az sık sık ye tatlı yemeeee...

teşekkür ederim iyiyim. az önce ekledim. seçemedim önce.

okuldaydım yoruldum sivil savunma haftasını kutladık.

eve geldim uzandım. avokado sipariş ettim arkadaşa.

sen neler yaptın?

sivil savunma haftasıydı demek valla ben bilmiyodum
kaç kişi biliyoo acaba
bende ev işi komşu gezmesi ev hatunu ne yaparsa işte...
iş hayatıma nokta koyalı çok zaman oldu ev hatunu olmayada alıştım alışamam derdim hep..

canımcım uzun protokol uygulanacaksa lucrin denen iğneye başlanır sadece adet olmadan diğer iğne için adet olman gerekiyor uzun ya da kısa protokollerden hangisi uygulanacaksa ona göre iğne durumunu ayarla...

şöyle aç bırakıyorum. canım istemiyor. bir de ben tranferden sonra böyle olmuştum.
herşey hazır önüme gelsin istiyorum. belki sağlıklı beslenmeye başlarım.

canımcım uzun protokol uygulanacaksa lucrin denen iğneye başlanır sadece adet olmadan diğer iğne için adet olman gerekiyor uzun ya da kısa protokollerden hangisi uygulanacaksa ona göre iğne durumunu ayarla...

bana bisürü iğne ilaç aldırdı ne ne için bilmiyorum ki ben bide dogum kontrol kullan dedi 2 aydır onu kullanıyorum pazartesi 21. hapı içicem belki bikaç gün daha içip uzatırız demişti adet gününü yani adet olmadanda iğne ye başlanıyo yani ben bütün ilaçlardan bitane götüreyim bali hepsini taşımım ya 2 koca torba ilaç var çatlatma iğnesinide götürmem oda lazım değil:44:bilemedim ben yaa:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…