çok mesudum cancağızım iyi olmanıza bir olay vukuu bulmasın hep sevişerek yşayın inşallah
dip not: vukuu ölemi yazlıyo bilmiyom
şöyle aç bırakıyorum. canım istemiyor. bir de ben tranferden sonra böyle olmuştum.
herşey hazır önüme gelsin istiyorum. belki sağlıklı beslenmeye başlarım.
bana bisürü iğne ilaç aldırdı ne ne için bilmiyorum ki ben bide dogum kontrol kullan dedi 2 aydır onu kullanıyorum pazartesi 21. hapı içicem belki bikaç gün daha içip uzatırız demişti adet gününü yani adet olmadanda iğne ye başlanıyo yani ben bütün ilaçlardan bitane götüreyim bali hepsini taşımım ya 2 koca torba ilaç var çatlatma iğnesinide götürmem oda lazım değil:44:bilemedim ben yaa:18:
6 kutu gonal_f 450ıu/0*75ml(33mikrogram/0*75ml)
7 kutu cetrotide- 0*25mg
4 kutu gonal-f 75ıu(5*5mg)
1 kutu forbiol tablet 5mg 50 tablet
2 kutu progestan 200mg 30 kapsül
1 adet ovitrelle 250mg
bu ara tembellik yap o zaman bazen olur böle bende de oluyor birileri hazırlasada getirse derim hep..
o iğnelerin içinde LUCRİN varmı varsa eğer adetin 21.günü iğneye başlatabilir...
çatlatma iğnesine gerek yok bu arada lucrin varsa sadece onu götür diğer iğneleri bu zamanda vuramazsın..
neler var bi bakıp yazsan yardımcı olurdum sana hep bi poşet ilaç iğne var diyon ama içeriğini demiyosun yorumlarım havada kalıyoo uleennnnn
oh beee sonunda gördüm ne var ne yok...
bunların hiç birini götürme bu dönemde hiç birini kullanmazsın...
sadece içlerinde folbiol var o da hap zaten onu içeceksin o kadar...
folikasit oluyor kendileri..
ay cnaım allah razı olsun kusura bakam haklısın bişi yazıtyorum cıkıyorum sonra yazdıgımı bulamıyorum inan sabah bi yarım saat giriyorum akşamda bi bakıyorum opturmayaınca takip edemiyorum burdada hızlı ilerliyo sayfalar ama kime sorayım gene sıkışınca yazıyorum saol hep yardım etmeye çalışıyosunhaklısın hep ilaçları dolabın üstüne kaldırdım hep yazıcam anca indirdim baktım şimdi çatlatma iğnem buzdolabında diğerleri karanlık ve serin kıyafet dolabında
vuku sanırım böyle yazılıyo
ve dileğini gerçekleştirme niyetindeyim hem bak çok amaçlı ortopedik yastık aldım ekşınlar için bugeceden itibaren kullanmaya başlıyom
karadayının esiri olduk kuzum ,cancazım
Beni sorarsanız eh işte kanamam oluyor biraz biraz daha fazla artarmı bilmiyorum sagolun destk oldunuz hepinz tak edrim nafiyecim kuzum ne yaptı acba ah ahhhhh melklermz nerdesinz annelerinz yolunuz gözluyor HADİ CIKTA GEL DİYORUM UMUDUM HERSEYİM
ay cnaım allah razı olsun kusura bakam haklısın bişi yazıtyorum cıkıyorum sonra yazdıgımı bulamıyorum inan sabah bi yarım saat giriyorum akşamda bi bakıyorum opturmayaınca takip edemiyorum burdada hızlı ilerliyo sayfalar ama kime sorayım gene sıkışınca yazıyorum saol hep yardım etmeye çalışıyosunhaklısın hep ilaçları dolabın üstüne kaldırdım hep yazıcam anca indirdim baktım şimdi çatlatma iğnem buzdolabında diğerleri karanlık ve serin kıyafet dolabında
ama bak sende sanırım diyon tam bilmiyon vuku nasıl yazılıyooo öğrenmem lazım
bende birazdan kırmızılar öncesi sanırsam son ekşına gidiyorum kırmızılardan sonra planlarım var bir sürü şey yapcam burdan da paylaşacam...
sende yastıkla başla bakalım tutarsa ürün satışında patlama yaşanacak haberleri yok
ooooo ekşıncı hatunların heeeepsi burdaaaa..
ekşınınız bebeli olsun hatunlaar
canım eczacı bana gonal f leri de buzdolabında sakla demişti, haberin olsun :)
a
canım ne demek tabisi yardımcı olcam senden de Allahrazı olsun...
ilaçları uygun şartlarda muhafaza etmen çok önemli mesela derlerki çatlatma iğnesini dolabın yumurta konulan bölümünde muhafaza edin...
hadi bakalım rast geleKızlar ben kaçıyorum işim gücüm var sunum yapcam sonra gelemem sanırsam
hoşgeldin deryacııııııım
Kızlar ben kaçıyorum işim gücüm var sunum yapcam sonra gelemem sanırsam
hadi bakalım rast gele
hoşbuldum bebeeeeemmm
gel bide öpiim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?