Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok mesudum cancağızım iyi olmanıza bir olay vukuu bulmasın hep sevişerek yşayın inşallah
dip not: vukuu ölemi yazlıyo bilmiyom

vuku sanırım böyle yazılıyo

ve dileğini gerçekleştirme niyetindeyim hem bak çok amaçlı ortopedik yastık aldım ekşınlar için bugeceden itibaren kullanmaya başlıyom

karadayının esiri olduk kuzum ,cancazım

Beni sorarsanız eh işte kanamam oluyor biraz biraz daha fazla artarmı bilmiyorum sagolun destk oldunuz hepinz tak edrim nafiyecim kuzum ne yaptı acba ah ahhhhh melklermz nerdesinz annelerinz yolunuz gözluyor HADİ CIKTA GEL DİYORUM UMUDUM HERSEYİM

6 kutu gonal_f 450ıu/0*75ml(33mikrogram/0*75ml)
7 kutu cetrotide- 0*25mg
4 kutu gonal-f 75ıu(5*5mg)
1 kutu forbiol tablet 5mg 50 tablet
2 kutu progestan 200mg 30 kapsül
1 adet ovitrelle 250mg

şöyle aç bırakıyorum. canım istemiyor. bir de ben tranferden sonra böyle olmuştum.
herşey hazır önüme gelsin istiyorum. belki sağlıklı beslenmeye başlarım.

bu ara tembellik yap o zaman bazen olur böle bende de oluyor birileri hazırlasada getirse derim hep..

o iğnelerin içinde LUCRİN varmı varsa eğer adetin 21.günü iğneye başlatabilir...
çatlatma iğnesine gerek yok bu arada lucrin varsa sadece onu götür diğer iğneleri bu zamanda vuramazsın..
neler var bi bakıp yazsan yardımcı olurdum sana hep bi poşet ilaç iğne var diyon ama içeriğini demiyosun yorumlarım havada kalıyoo uleennnnn

6 kutu gonal_f 450ıu/0*75ml(33mikrogram/0*75ml)
7 kutu cetrotide- 0*25mg
4 kutu gonal-f 75ıu(5*5mg)
1 kutu forbiol tablet 5mg 50 tablet
2 kutu progestan 200mg 30 kapsül
1 adet ovitrelle 250mg

oh beee sonunda gördüm ne var ne yok...
bunların hiç birini götürme bu dönemde hiç birini kullanmazsın...
sadece içlerinde folbiol var o da hap zaten onu içeceksin o kadar...
folikasit oluyor kendileri..

ay cnaım allah razı olsun kusura bakam haklısın bişi yazıtyorum cıkıyorum sonra yazdıgımı bulamıyorum inan sabah bi yarım saat giriyorum akşamda bi bakıyorum opturmayaınca takip edemiyorum burdada hızlı ilerliyo sayfalar ama kime sorayım gene sıkışınca yazıyorum saol hep yardım etmeye çalışıyosun haklısın hep ilaçları dolabın üstüne kaldırdım hep yazıcam anca indirdim baktım şimdi çatlatma iğnem buzdolabındadiğerleri karanlık ve serin kıyafet dolabında

oh beee sonunda gördüm ne var ne yok...
bunların hiç birini götürme bu dönemde hiç birini kullanmazsın...
sadece içlerinde folbiol var o da hap zaten onu içeceksin o kadar...
folikasit oluyor kendileri..

o lucrin ne canım ama neden vermedi bana ondan canım çekti şimdi iyi bişi mi :44:

şey bana şimdi kısa protokol mü yapcaklar o nedek bilmiyorumda sizden duyuyorum işte yani bide şey varmış 3. gün 5. gün transferi ayy devlette nabcaklar ki işlerine gelen güne yaparlar içim çok telaşlı fena oluyorum ben yaa heycan bastı iyce ilk diye sanırım bilmediğim şeyler beni hep heycanalndırıyo :18:

canım eczacı bana gonal f leri de buzdolabında sakla demişti, haberin olsun :)

vuku sanırım böyle yazılıyo

ve dileğini gerçekleştirme niyetindeyim hem bak çok amaçlı ortopedik yastık aldım ekşınlar için bugeceden itibaren kullanmaya başlıyom

ama bak sende sanırım diyon tam bilmiyon vuku nasıl yazılıyooo öğrenmem lazım
bende birazdan kırmızılar öncesi sanırsam son ekşına gidiyorum kırmızılardan sonra planlarım var bir sürü şey yapcam burdan da paylaşacam...
sende yastıkla başla bakalım tutarsa ürün satışında patlama yaşanacak haberleri yok

karadayının esiri olduk kuzum ,cancazım

valla öle olduk be cancazım

Nafiyeyi bende merak ediyorum sesi çıkmadığına göre güzel haberler yok...
bugünlerde geçecek...

canım ne demek tabisi yardımcı olcam senden de Allahrazı olsun...
ilaçları uygun şartlarda muhafaza etmen çok önemli mesela derlerki çatlatma iğnesini dolabın yumurta konulan bölümünde muhafaza edin...

güldenim bi ara seninle aynı zamana denk geliyodu kırmızılar şimdi aramızda ne kadar fark oldu böyle ben ayın 15 ine gittim sen ayın başlarına düzenimiz nasılda bozuluyo böyle

Kızlar ben kaçıyorum işim gücüm var sunum yapcam sonra gelemem sanırsam

canım eczacı bana gonal f leri de buzdolabında sakla demişti, haberin olsun :)

ayy dime yaa nabcam ben şimdi buzdolabına mı koyayın ilaçları bak içime kurt düşürme zaten nabcamı bşilemiyorum çok heycanlıyımama yaklaşık 2 aydır dolaptalar eczacı bana karanlık bi dolapta oda sıcaklıgında olsun didi..sadece catlatma iğnesini yumurta gözüne buzdolabına koy dedi:18:

evet canım o yumurtaların yanında hatta dededim koyarken bu yumurtaların yanından benim yumurtalarımın yanıan gitceksin ve bebişimi çarcaksın bana dedim

bak ben bu ilaçları götürmüyorum adet olunca gel der muhahkkak ne dicek bana adet olmadan başlanmıyosa bu iğnelere götürmüyeyim yani

bende yatıryorum ölüyorum yorgunluktan allah rahatlık versin herkeze dua edin bana nolurr pazartesi için mart ayı dert ayı derler ama inşallah kedilerin gb şans kısmı bize vurarda bebek isteyen herkez hamile kalır burda rabbim hepimize çifter çifter versin başımızı kaşıcak vaktimiz olmasın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ümidine derman Olacaksa duam...
Rahman'dan tek Dilegim her 2 Dünyada da Cok Mutlu olman...
Imanimiz Yetermi Bilmem Dualarin Kabulüne...?
Rabbim'den dilegim Dermanini koysun Gönlümüze.Ve Rahman'in Nuru Tecelli etsin Yüregimize... Hayırlı gecelerimz olsun inş rabbim duy bizi duamızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…