ben iğne görünce bayılan bi insanım hayatta yapamam ben bunu sanırım eşime öğretmeli bunu doktor şimdiye kadar çatlatma iğnemide hep polikilinikte yaptırdım yapamam yani:18::18::18:
Gonal F Multi-Dose 450 IU Vial - YouTube
canım senin ilk dime o yüzden endişeli ve araştırmacısın
ahhhh yavrummm tek luksun bura desene... fesakarlik.bole bise demekki...canım gezdin geldin ohhhhhhhh misss inşallah bende başlarım gezmeye 35 gündür doktor harici dışarı çıkmadım
Evet cnm yemek yedik dolaştık geldik kuzum ben 4 ay evden çıkmadım alt kata ablama bile inmedimcanım gezdin geldin ohhhhhhhh misss inşallah bende başlarım gezmeye 35 gündür doktor harici dışarı çıkmadım
Cvp vermediler mi kuzum sana kıyamammoon napıyosun tatlımm günün nasıl geçti
Turkuazz naber şekerr saatler olsunn
Kızlar bu arada suan karar verdim topige yarım saat önce girdim 3,5 arkadaş vardı Allahın selamının verdim cevaplayan olmadı bende ona göre davranmaya kararlıyımm
napim tatlim iyiyim saclarimi yagladim kremlendim ususum battaniyenin altina girdim .sen naptin bugun gittin mi hkqhvaltiya...3.5 arkadas nasil oluyo kizmoon napıyosun tatlımm günün nasıl geçti
Kızlar bu arada suan karar verdim topige yarım saat önce girdim 3,5 arkadaş vardı Allahın selamının verdim cevaplayan olmadı bende ona göre davranmaya kararlıyımm
Cvp vermediler mi kuzum sana kıyamam
iyiyim canım gezdik tocamla yemek yedik geldik hava güzeldi
moon napıyosun tatlımm günün nasıl geçti
ahhhh yavrummm tek luksun bura desene... fesakarlik.bole bise demekki...
canım nasıl oldun
napim tatlim iyiyim saclarimi yagladim kremlendim ususum battaniyenin altina girdim .sen naptin bugun gittin mi hkqhvaltiya...3.5 arkadas nasil oluyo kiz
canım mihrimat korusu var karşıda oraya gidiyoruz süper manzarası var yemek yedik yürüş yeri yok ama temiz hava çok iyi geldi yürüş biliyom halen yasak ama burada şükür sen naptın canım bgnÇok iyi yapmıssın canım senin adına çokk sevindim sahildemiydiniz şekerr arada bencede yani kaçamak yapmak lazım canım sahil,yürüyüş çekiyor falan de tocanı kandırr
Kanamam var oyle yani artık kndime iyi bkmak istiyorum inş rabbim hayırlısını verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?