Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben iğne görünce bayılan bi insanım hayatta yapamam ben bunu sanırım eşime öğretmeli bunu doktor şimdiye kadar çatlatma iğnemide hep polikilinikte yaptırdım yapamam yani:18::18::18:

Gonal F Multi-Dose 450 IU Vial - YouTube

tatlım tedavin hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallah bende aynı ilaçları kullandım ama sayıları az bide gonalf 75 kullanmadım ama banada dolapta sakla dediler çatlatma iğnesi için buz kalıpları varya ona lastikle birleştirip verdi eczacım istersen doktoruna sor saklama koşullarını rabbim yüzünü güldürsün

haksever bacim sen diger ignelerini de dolaba koy tatlim beni cok tembihlemislerdi
gonal f e adetin 2. gunu baslicaksin
cetrotide yi gonal f le birlikte adetin 5.6. gunu baslicaksin
ovitreleyi de adetin 13 . gunu yaklasik olarak
prigestanida opu dan sonra baslican
o yuzden senin.doktora giderken yaninda bise goturmene gerek yok belki gostermelik istemislerdir sen bosver bosuna ilaclarinin soguk zincirini kirma.cok cok folik aside baslar yani folbiola.

bacilarim banyodan ciktim.sizinle cok seksi bir sekilde yazisiyorum:)))))hemennn ustimu giyiniyorummmmm usudummmmm

canım gezdin geldin ohhhhhhhh misss inşallah bende başlarım gezmeye 35 gündür doktor harici dışarı çıkmadım

moon napıyosun tatlımm günün nasıl geçti

Turkuazz naber şekerr saatler olsunn

Kızlar bu arada suan karar verdim topige yarım saat önce girdim 3,5 arkadaş vardı Allahın selamının verdim cevaplayan olmadı bende ona göre davranmaya kararlıyımm

Cvp vermediler mi kuzum sana kıyamam
iyiyim canım gezdik tocamla yemek yedik geldik hava güzeldi

napim tatlim iyiyim saclarimi yagladim kremlendim ususum battaniyenin altina girdim .sen naptin bugun gittin mi hkqhvaltiya...3.5 arkadas nasil oluyo kiz

ay canım ben görmedim yemin ederim

napim tatlim iyiyim saclarimi yagladim kremlendim ususum battaniyenin altina girdim .sen naptin bugun gittin mi hkqhvaltiya...3.5 arkadas nasil oluyo kiz

Evet canım anneme gittim,oradan kızkardeşimle kuaföre gittik sonra akşam yemeginden sonra komsuya çay,a gittik annemle 10 da geldim şeker eşiminde işleri vardı bugün akşam yemeginde ayrı düştük sen ne yaptın şekerr ekşın vardı sanırım canım topige gireli 1 saat olucak monss ve sen girmeden önce 3,5 arkadaşa selam verdim dönmedi anlıyacagın hiç hoşlanmadıgım şey sanada dün kızdım yüzüne sölim messenger yazısırken biran çıktın falan topige girdin bekle dedin gelmedin falan bende çıktım zateenn aman neyse boşver şekerr

Çok iyi yapmıssın canım senin adına çokk sevindim sahildemiydiniz şekerr arada bencede yani kaçamak yapmak lazım canım sahil,yürüyüş çekiyor falan de tocanı kandırr
canım mihrimat korusu var karşıda oraya gidiyoruz süper manzarası var yemek yedik yürüş yeri yok ama temiz hava çok iyi geldi yürüş biliyom halen yasak ama burada şükür sen naptın canım bgn

Kanamam var oyle yani artık kndime iyi bkmak istiyorum inş rabbim hayırlısını verir

amin canım ALLAH hakkında hayırlısını versin canım yazdıklarını okudum lütfen üzülme şimdi bişey demek istemiyorum çünkü hassassın şuan inşallah eşinle sorunlarınızı biran önce halleder ve tekrar denersin kafan rahat birşekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…