Tüp Bebek Günlüğümüz !

kizzzzzz ben sana dunyanin yazisini yazdim sen ciktin valla sen cevrimdisi oldun sen cikinca ben.de.kapadim topige ii geeer yazdim sonra tekrar telden girdim msn e geldin mi diye gelmemistin.hemen de kizmiss suna bakk :))))hatta topige mehtap niye ciktin msnden dicektimgeri vazgectim.
eksin yoktu cnm herif uyudu

Evet cnm yemek yedik dolaştık geldik kuzum ben 4 ay evden çıkmadım alt kata ablama bile inmedim
acısını çıkarıyor şimdi

gez tabi canım biliyorum ne kadardır evden çıkmadığını ben 3.tüp denediğimde tanışmıştım sizlerle ozamanlarda sen yazıyordun evden çıkmıyorum diye inşallah burdaki herkes teker teker hamile kalırda onlarda evde otururlar

İnşallah canım hepsi hamiş kalır 4ay evden çıkmazlar aminnnnn

canım mihrimat korusu var karşıda oraya gidiyoruz süper manzarası var yemek yedik yürüş yeri yok ama temiz hava çok iyi geldi yürüş biliyom halen yasak ama burada şükür sen naptın canım bgn

Canım evet yaa orası çok güzel biz arkadaşlarla iftarımızı açmıştık orada iyi yapmıssın tatlım haftada 1 çıksan böyle çokk iyi olur senin için yaa Valla bir gün keşke eşin banadan getirse seni gelebilirsen buyur gel tatlım beklerim Valla bende annemdeydim,kuaföre gittik kızkardeşimle sonra akşam komsuya çay, a gittik annmle güzel geçti canım iyiym şükürr

Hadi lennn deli kıss Valla ben seni bekle bekle gelmedin baktım topiktesin bende bişey demek istemedim

evet çok güzel tatlım insanının içini açıyo inan
ne diyosun haftada 1 bana ödül gibi bunada şükür bu kadar çıkıyorum ya
eşim mi keşke getirse canım ama hayatta onun kadar pimpirikli insan yoktur
yoksa çok isterim kuzum inan

Ne yapıcan tatlım oda bebişi ve seni düşünüyor canım yaa yoksa gezmeyi yemegi,içmeyi çok seviyor diyosun onunda düşündügü şeyler var demekki sabret şekerim 3,5 ay bebişi alır bol bol gezersinşz İNŞALLAH

inşallah canım gece bile her döndüğümde uyanıyo yavaş dön diye
benimde fırıldak gibi dönesim var yatakta
çok sever gezmeyi hemde bunaltçak derecede

Selam canım geçmiş olsun Rabbim hakkında hayırlısının nasip etsin ama yorma kendini yaaa bırak ev temizliğini falann

Canım ypmam lazım ev cok pis hem kafm dagılır napim kaynvldem bi yndan laf soyluyor ztn hiç ugrasamam artık

arkadaşlar merhaba nasılsınız umarım iyisnizdir..ben çok fazla iyi değilim ama cabuk toparlanıcam inş..
dün kürtaj oldum malesef bebeğim hala gelişmemiş o yüzden mecburen sona erdirdik gebeliği
annemlerdeyim haber verip çıkayım dedim p.tes aranızdayım inş..
kendinize çok iyi bakın iyi geceler hepinize

ne diyim canım allah sabır versin hiç değilse dış gebelik olmadı yada kürtaja gerek kalmadı
ben hepsini yaşadım zor canım gerçekten ama her işte bi hayır vardır sakın unutma

Amin canım ne diyim rabbimin bi bildiği var demkki HERKES BANA SIRTINI DÖNSEDE RABBİM HEP KAPISINI ACIK BIRAKIR BİR GUN ELBET VERCK MELEGİMİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…