Kanaman başladı mı canımKanamam var oyle yani artık kndime iyi bkmak istiyorum inş rabbim hayırlısını verir
ay canım ben görmedim yemin ederim
Evet canım anneme gittim,oradan kızkardeşimle kuaföre gittik sonra akşam yemeginden sonra komsuya çay,a gittik annemle 10 da geldim şeker eşiminde işleri vardı bugün akşam yemeginde ayrı düştüksen ne yaptın şekerr ekşın vardı sanırım canım topige gireli 1 saat olucak monss ve sen girmeden önce 3,5 arkadaşa selam verdim dönmedi anlıyacagın hiç hoşlanmadıgım şey sanada dün kızdım yüzüne sölim messenger yazısırken biran çıktın falan topige girdin bekle dedin gelmedin falan bende çıktım zateenn aman neyse boşver şekerr
Evet cnm yemek yedik dolaştık geldik kuzum ben 4 ay evden çıkmadım alt kata ablama bile inmedim
acısını çıkarıyor şimdi
İnşallah canım hepsi hamiş kalır 4ay evden çıkmazlar aminnnnngez tabi canım biliyorum ne kadardır evden çıkmadığını ben 3.tüp denediğimde tanışmıştım sizlerle ozamanlarda sen yazıyordun evden çıkmıyorum diye inşallah burdaki herkes teker teker hamile kalırda onlarda evde otururlar
canım mihrimat korusu var karşıda oraya gidiyoruz süper manzarası var yemek yedik yürüş yeri yok ama temiz hava çok iyi geldi yürüş biliyom halen yasak ama burada şükür sen naptın canım bgn
Evet canım biride sensin Allahın selamını almayan neyse görmemissin canımyemin ettin yani inanırım balımm
kizzzzzz ben sana dunyanin yazisini yazdim sen ciktin valla sen cevrimdisi oldun sen cikinca ben.de.kapadim topige ii geeer yazdim sonra tekrar telden girdim msn e geldin mi diye gelmemistin.hemen de kizmiss suna bakk :))))hatta topige mehtap niye ciktin msnden dicektimgeri vazgectim.
eksin yoktu cnm herif uyudu
öyle canım yalan yere asla yemin etmem ama hadise gibi HOŞGELDİNn HOŞGELDİNn HOŞGELDİN diye kucaklıyim seni
Kanaman başladı mı canım
evet çok güzel tatlım insanının içini açıyo inanCanım evet yaa orası çok güzel biz arkadaşlarla iftarımızı açmıştık orada iyi yapmıssın tatlım haftada 1 çıksan böyle çokk iyi olur senin için yaa Valla bir gün keşke eşin banadan getirse seni gelebilirsen buyur gel tatlım beklerim Vallabende annemdeydim,kuaföre gittik kızkardeşimle sonra akşam komsuya çay, a gittik annmle güzel geçti canım iyiym şükürr
Oluyorum yavs yavs yarın evi temzleycm kac haftadır pis oldu kAfm dagılsın
ne diyim canım allah sabır versin hiç değilse dış gebelik olmadı yada kürtaja gerek kalmadıOluyorum yavs yavs yarın evi temzleycm kac haftadır pis oldu kAfm dagılsın
evet çok güzel tatlım insanının içini açıyo inan
ne diyosun haftada 1 bana ödül gibi bunada şükür bu kadar çıkıyorum ya
eşim mi keşke getirse canım ama hayatta onun kadar pimpirikli insan yoktur
yoksa çok isterim kuzum inan
inşallah canım gece bile her döndüğümde uyanıyo yavaş dön diyeNe yapıcan tatlım oda bebişi ve seni düşünüyor canım yaa yoksa gezmeyi yemegi,içmeyi çok seviyor diyosun onunda düşündügü şeyler var demekki sabret şekerim 3,5 ay bebişi alır bol bol gezersinşz İNŞALLAH
Selam canım geçmiş olsun Rabbim hakkında hayırlısının nasip etsin ama yorma kendini yaaa bırak ev temizliğini falann
inşallah canım gece bile her döndüğümde uyanıyo yavaş dön diye
benimde fırıldak gibi dönesim var yatakta
çok sever gezmeyi hemde bunaltçak derecede
ne diyim canım allah sabır versin hiç değilse dış gebelik olmadı yada kürtaja gerek kalmadı
ben hepsini yaşadım zor canım gerçekten ama her işte bi hayır vardır sakın unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?