Tüp Bebek Günlüğümüz !

İnşallah canım hepsi hamiş kalır 4ay evden çıkmazlar aminnnnn
anacım eksik dilek dilemeyin kız Allahım aysegülün dileğin düzeltiyorum inşallah tüm isteyenler hamiş kalır ve insallah sorunsuz bi hamilelik geçirip evden de çıkabilirler :)))
nasıl oldu?

Hadi lennn deli kıss Valla ben seni bekle bekle gelmedin baktım topiktesin bende bişey demek istemedim
çabuk gel kız msn e ifadeni alıcm senin

Oluyorum yavs yavs yarın evi temzleycm kac haftadır pis oldu kAfm dagılsın
yavaş yavaş başla cnm evin temiz olunca insanın morali de düzelio.bide cnm sana ne dicektim gündüz yazamadım işim vardı bu kaynananlar senin arkadan konusuyo ya sana kçük bi tavsiyem kuzum onların yanında fazla teli eline alıp bizimle konusma çünkü anladığım kadarıyla cahil bi insan bu kız kimle konusuyo diyerekten iftirada atarlar sana inanmazlar burda sadece kızlarla konustuğunu

canımmmm iyi haberlerle geldin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
malesef canm
meleğimi kaybettim
şimdilik biraz daha kötüyüm ama çabuk toparlanıcam dr um herşey iyi dedi belkide kendinizde gebe kalabilirsiniz 1 ay korunup biraz kendiniz deneyin dedi o yüzden çabuk toparlanıcam Allah ımın izniyle

canım görünce umutlandım inan allah sabır versin canım yorma kendini dinlen
kıyamam canım ya ne denir inşallah kendiliğinden gelir bebişin tatlım ya

Canım benim çok geçmiş olsun balım nasip degilmiş saglık olsun İnş bi dahaki sefere Rabbim gönlüne göre versin

canım benim şu an nedir bilmiyorum çok geçmiş olsun

yok öle kuzum hem gebe kalcan hem fink atçan
bize göre değil biz zor buluyoruz o yüzden hamilelikte zor geçiyo
şaka bi yana ben hamile kalıyım herşeye razıyım diyodum 9 ay yatıyım vs öyle olmuyo maalesef sıkılıyosun
herşeyin hayırlısını istemek lazım

canım görünce umutlandım inan allah sabır versin canım yorma kendini dinlen
kıyamam canım ya ne denir inşallah kendiliğinden gelir bebişin tatlım ya

Canım benim çok geçmiş olsun balım nasip degilmiş saglık olsun İnş bi dahaki sefere Rabbim gönlüne göre versin
saolun canlarım güzel dilekleriniz için Rabbimin izniyle çabuk toparlanıcam yapmak istediğim bi kaç şey var kürlerle ilgili onuda işe döndükten sonra sizlerle konuşmak istiyorum..şimdlik çıkmam lazım sadece haber vereyim dedim..Allah a emanet olun öptüm hepinizi

geçmiş olsun cnm Allah sabır versinnnn insallah meleğin kendiliğinden gelicek vucut hamileliği öğrendi artık inşallah herşey daha kolay olcak. sen de kendine ii ba pazartesi beklioruz

Amin canım ne diyim rabbimin bi bildiği var demkki HERKES BANA SIRTINI DÖNSEDE RABBİM HEP KAPISINI ACIK BIRAKIR BİR GUN ELBET VERCK MELEGİMİ
biz sırtımızı dönmedik cnm canın sıkılınca bizimle paylaş dinleriz cnm.

olucak canım allah ın izniyle sen anlamadan gelicek bebişin allah çok büyük canım birini aldı yerine sağlıklısını vericek

Bir eve girdiğinde içinde bir huzur varsa o evde mutluluk varsa sevinir insan başkasının evndeki huzuru mutlulugu hissedrsin ama kndi evine gelince için hep acı doludur burktur cunku o evde huzr mutlulk yoktur sırtını dönen bir es umursamayn bir söz duyarsın konusmk istersin kaçr destk olup sarılıp teselli beklersin ama hep uzak kalır duzelck diye umuda sarılırsın ama oda sonunda söndüğüyle klır

geçmiş olsun cnm Allah sabır versinnnn insallah meleğin kendiliğinden gelicek vucut hamileliği öğrendi artık inşallah herşey daha kolay olcak. sen de kendine ii ba pazartesi beklioruz.
inş. canm benm inş. gelir meleğim... sende k.i.b. görüşürüz canm

olucak canım allah ın izniyle sen anlamadan gelicek bebişin allah çok büyük canım birini aldı yerine sağlıklısını vericek
amin arkadaşım inş. gelir bebeğim diğer meleğim göndersin kardeşini

can hayırdır geçmiş olsun bi problemmi var arkadaşım inş. yoktur
çok fazla duramıcam ben ama varsada üzülmemeye calışcaz canm napalım insan zamanla herşeye alışıyor

arkadaşlar ben çıkıyorum hepinze ii geceler Rabbime emanet olun p.tesi görüşmek üzere

Canım ya bu ne karamsarlık emin ol hepimiz bazen mutlu bazen mutsuz ,bazı zamanlar huzursuz oluyoruz be sadece sen deilsin ne olur bu şekilde düşünme belki eşininde kendince sıkıntıları vardır zaman herşeyin ilacı ttlım çok üstüne gitme biraz oluruna bırak

kaynananlarla birlikte mi oturuyosun cnm?

can hayırdır geçmiş olsun bi problemmi var arkadaşım inş. yoktur
çok fazla duramıcam ben ama varsada üzülmemeye calışcaz canm napalım insan zamanla herşeye alışıyor

İyi olcaz inş benimde melğim melk oldu seni cok merk ettim dedim inş iyi haber gelsin ama olmadı ne diyelim canım rabbim inş hayırlısını verck birgun hepimzde melklerimizi alırz inş kese bozulmuş dedi doktor ilçları kestik bugunde kanamam başladı bnde dinlenip bide sorunları cözup ozmn denrsek denicm canım kndine cook iyi bk tmammı

Canlar bende çıkıyorum yarın erken kalkıp hastaneye gidicem baktırim bakim guatır için ne dicekler öpüyorum hepinizi

7 senedir olurunda bna ailem hesp soramıyorki senin abln sorsun diyor bna benm ailm bna bakmzmış laflara bk allha havale ettim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…