Tüp Bebek Günlüğümüz !

kaynananlarla birlikte mi oturuyosun cnm?

Hayır cnım 1 yada 2 senede bir geliyor işte 3 4 ay klıp gidyor bni istemiyor sevmiyorki laflarını duypta bir insana nasıl guler insan işte bn guluyorum yinede paylanco oldum bi gülüyorum bi ağlıyorum

Rabbim sabır versin canm senide en iyi anlayanlardan biride benmbizimde ii olmadı malesef sonuç..
kesenin içindeki bebeğimde yok olmuş kesem küçülmüş malesef kürtaj yapıldı hayırlısı olsun canm bi kaç problem bendede var onları denemeden bende tekrar yaptırmayı düşünmüyorum..
k.i.b. canm ii geceler

Hayır cnım 1 yada 2 senede bir geliyor işte 3 4 ay klıp gidyor bni istemiyor sevmiyorki laflarını duypta bir insana nasıl guler insan işte bn guluyorum yinede paylanco oldum bi gülüyorum bi ağlıyorum
of yaaa ne dicem bilmiom sana ben onu yapamam işte benim arkamdan konustugunu duysam ben de surat yaparım.ne zaman gitcek kaynanan evine.

7 senedir olurunda bna ailem hesp soramıyorki senin abln sorsun diyor bna benm ailm bna bakmzmış laflara bk allha havale ettim onu

Canımıniçi kıyamam sana yaa bak gelip geçici bir öfke sinir bu oluyor böyle laflar sözler eşler arasında emin ol erkekler sinirlenince hepsi o kelimeyi kullanıyor sen kimsin hesap soruyorsun derler derlerde derler valla

Aynen canım soğn suyu içicem bn kndimi toprlyımda bide sorunları cözeyim yaza kadr. İnş gun gelir hepimz bebklerimz kucamzda yazarız buraya inş

Benim ki kndini padişh sanıyor bilmiyorki yerdeki karınca bile ondan daha buyuk ama cekeck ztn gidenin ahını almışlar ailck bnm sucm neydide onu aldırpta boştna bedua etseydi

eeeeee canım kayınvalide bu ben neler duydum neler yuttum bi bilsen
hepimiz yaşadık bazı şeyleri maalesef hayat acımasız inşallah herşey düzelir canım

eeeeee canım kayınvalide bu ben neler duydum neler yuttum bi bilsen
hepimiz yaşadık bazı şeyleri maalesef hayat acımasız inşallah herşey düzelir canım

Belki daha cok üzldünz ama işte bnm bi ailem var baskada kimsem yok oda memlektte bni sahipsz sanıp herseyi yapmya calışıyorlar ama allhım var o kulunu hiç bir zamn bırkmz

Kızlar bişeydaha paylaşıp çıkıcam ben iğnelerimi evde yaptırıyorumya işte iğneci çocuğu çağırdım parasını vermek için 10 tl yi almadı abla benim adıma bebeğe patik filan alırsın dedi çok duygulandırdı beni kerata

geç kaldık canım eşim açtı ama reklama girmişş
tuhhh karadeniz türküsü çalıodu.ben çok severim karadeniz türkülerini üniveristede en yakın en sevdiğim arkadaşım orduluydu onla söyler sesimizi kasete çekerdik:)hala da görüşüyom o arkadaşımla seni de çok sevdiğime göre demekki ben orduları seviyorum:)))

ayyyyyy yavrummm :)))Allah onunda gönlündeki versin inşallahhh:)))

canım şimdi sen ayrılsan ailen seni kabul eder mi?

Edr tabi cnım ama iyi kötü belki duzelir diye bn laf söz demedim ablm biliyo bi tek oda 6.5 sene sonra öğrndi sırf ara bozulması duzelir belki diye yoksa ablm acack agzınıda bn hep konustrmadım salk gbi annem hasta babm yok öldü 7 sene oldu olaydı babcım anneme üzntü yask beyn damrı tıkndı gecici felc olmuştu allha şukur iyi şimdi ama üzlmesi yask ona bişey diyemem canım napim yazın ablmla gelck ona gösterck

canımm ya evett karadenizi ve karadenilileri çok seviyorum canım bizdede sanatçı var ama bizimki popcu canımm benim sesimde güzeldi yarışmalara falan çok katıldım söylemesi ayıptır ama ciddiyim tam türkücü olmam gerekmiş sürünüyorum şimdi evde

Belki daha cok üzldünz ama işte bnm bi ailem var baskada kimsem yok oda memlektte bni sahipsz sanıp herseyi yapmya calışıyorlar ama allhım var o kulunu hiç bir zamn bırkmz
canım bende hep ailemden uzak yaşadım 1 aylık evliydim babamı kaybettim benim evimde ben ameliyattayken
ne cenazesini gördüm ne bişii edirne de oturuyoduk o zaman ailem tekirdağ da
babamın cenazesi olduğu gün hastaneden çıktım evde olanları saysam bitmez
kendi kendime hep bunu dedim ya güdücen ayşegül ya gidicen 21 yaşındaydım
alıştım duymadım zor çok zor anlıyorum canım unutma onların umrunda değil üzülen sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…