canım şimdi sen ayrılsan ailen seni kabul eder mi?7 senedir olurunda bna ailem hesp soramıyorki senin abln sorsun diyor bna benm ailm bna bakmzmışlaflara bk allha havale ettim onu
kaynananlarla birlikte mi oturuyosun cnm?
Rabbim sabır versin canm senide en iyi anlayanlardan biride benmbizimde ii olmadı malesef sonuç..İyi olcaz inş benimde melğim melk oldu seni cok merk ettim dedim inş iyi haber gelsin ama olmadı ne diyelim canım rabbim inş hayırlısını verck birgun hepimzde melklerimizi alırz inş kese bozulmuş dedi doktor ilçları kestik bugunde kanamam başladı bnde dinlenip bide sorunları cözup ozmn denrsek denicm canım kndine cook iyi bk tmammı
of yaaa ne dicem bilmiom sana ben onu yapamam işte benim arkamdan konustugunu duysam ben de surat yaparım.ne zaman gitcek kaynanan evine.Hayır cnım 1 yada 2 senede bir geliyor işte 3 4 ay klıp gidyor bni istemiyor sevmiyorki laflarını duypta bir insana nasıl guler insan işte bn guluyorum yinede paylanco oldum bi gülüyorum bi ağlıyorum
7 senedir olurunda bna ailem hesp soramıyorki senin abln sorsun diyor bna benm ailm bna bakmzmışlaflara bk allha havale ettim onu
Rabbim sabır versin canm senide en iyi anlayanlardan biride benmbizimde ii olmadı malesef sonuç..
kesenin içindeki bebeğimde yok olmuş kesem küçülmüş malesef kürtaj yapıldı hayırlısı olsun canm bi kaç problem bendede var onları denemeden bende tekrar yaptırmayı düşünmüyorum..
k.i.b. canm ii geceler
Canımıniçi kıyamam sana yaa bak gelip geçici bir öfke sinir bu oluyor böyle laflar sözler eşler arasında emin ol erkekler sinirlenince hepsi o kelimeyi kullanıyor sen kimsin hesap soruyorsun derler derlerde derler valla
eeeeee canım kayınvalide bu ben neler duydum neler yuttum bi bilsenHayır cnım 1 yada 2 senede bir geliyor işte 3 4 ay klıp gidyor bni istemiyor sevmiyorki laflarını duypta bir insana nasıl guler insan işte bn guluyorum yinede paylanco oldum bi gülüyorum bi ağlıyorum
mehtap beyaz showu aç sizin oranın havaları çalıo.hani gelmedin msn e.
eeeeee canım kayınvalide bu ben neler duydum neler yuttum bi bilsen
hepimiz yaşadık bazı şeyleri maalesef hayat acımasız inşallah herşey düzelir canım
tuhhh karadeniz türküsü çalıodu.ben çok severim karadeniz türkülerini üniveristede en yakın en sevdiğim arkadaşım orduluydu onla söyler sesimizi kasete çekerdik:)hala da görüşüyom o arkadaşımla seni de çok sevdiğime göre demekki ben orduları seviyorum:)))geç kaldık canım eşim açtı ama reklama girmişş
ayyyyyy yavrummm :)))Allah onunda gönlündeki versin inşallahhh:)))Kızlar bişeydaha paylaşıp çıkıcam ben iğnelerimi evde yaptırıyorumya işte iğneci çocuğu çağırdım parasını vermek için 10 tl yi almadı abla benim adıma bebeğe patik filan alırsın dedi çok duygulandırdı beni kerata
memleket nere cnm?Belki daha cok üzldünz ama işte bnm bi ailem var baskada kimsem yok oda memlektte bni sahipsz sanıp herseyi yapmya calışıyorlar ama allhım var o kulunu hiç bir zamn bırkmz
canım şimdi sen ayrılsan ailen seni kabul eder mi?
tuhhh karadeniz türküsü çalıodu.ben çok severim karadeniz türkülerini üniveristede en yakın en sevdiğim arkadaşım orduluydu onla söyler sesimizi kasete çekerdik:)hala da görüşüyom o arkadaşımla seni de çok sevdiğime göre demekki ben orduları seviyorum:)))
canım bende hep ailemden uzak yaşadım 1 aylık evliydim babamı kaybettim benim evimde ben ameliyattaykenBelki daha cok üzldünz ama işte bnm bi ailem var baskada kimsem yok oda memlektte bni sahipsz sanıp herseyi yapmya calışıyorlar ama allhım var o kulunu hiç bir zamn bırkmz
memleket nere cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?