Edr tabi cnım ama iyi kötü belki duzelir diye bn laf söz demedim ablm biliyo bi tek oda 6.5 sene sonra öğrndi sırf ara bozulması duzelir belki diye yoksa ablm acack agzınıda bn hep konustrmadım salk gbi annem hasta babm yok öldü 7 sene oldu olaydı babcımanneme üzntü yask beyn damrı tıkndı gecici felc olmuştu allha şukur iyi şimdi ama üzlmesi yask ona bişey diyemem canım napim yazın ablmla gelck ona gösterck
canım bende hep ailemden uzak yaşadım 1 aylık evliydim babamı kaybettim benim evimde ben ameliyattayken
ne cenazesini gördüm ne bişii edirne de oturuyoduk o zaman ailem tekirdağ da
babamın cenazesi olduğu gün hastaneden çıktım evde olanları saysam bitmez
kendi kendime hep bunu dedim ya güdücen ayşegül ya gidicen 21 yaşındaydım
alıştım duymadım zor çok zor anlıyorum canım unutma onların umrunda değil üzülen sensin
Canım kıyamam sana ne olur bu kadar yıpratma kendini tatlım hangi şehirdensinn
canım biz acıların en büyüğünü yaşamışız daha ne bu kadar acı olabilir kiEvt canım bnde evlndikten bir bucuk sene sonra kaybettim babacım gözü acık gitmişbeni ve üvey abimi göremedi mezarının basına vardım ben dogru üzlünce onlra bişey olmuyor bna oluyor onun için kndimi toprlaycm ve artık aykta durcm rabbim elbt verck bi gun
gerçekten miiiiiiiii?nasıl yarısmalara katıldın?canımm ya evett karadenizi ve karadenilileri çok seviyorum canım bizdede sanatçı var ama bizimki popcu canımm benim sesimde güzeldi yarışmalara falan çok katıldım söylemesi ayıptır amaciddiyim tam türkücü olmam gerekmiş sürünüyorum şimdi evde
anladım cnm söylemediğin iyi olmus o zaman ama senin bu sekilde üzülmene de dayanamıyorum yaaaaaaaaa çok şey söylemek istiyorum ama akıl da vermek istemiyorum kuzumm off yaaa valla ne diceğimi şaşırdımEdr tabi cnım ama iyi kötü belki duzelir diye bn laf söz demedim ablm biliyo bi tek oda 6.5 sene sonra öğrndi sırf ara bozulması duzelir belki diye yoksa ablm acack agzınıda bn hep konustrmadım salk gbi annem hasta babm yok öldü 7 sene oldu olaydı babcımanneme üzntü yask beyn damrı tıkndı gecici felc olmuştu allha şukur iyi şimdi ama üzlmesi yask ona bişey diyemem canım napim yazın ablmla gelck ona gösterck
gerçekten iyi gecelerrrrrrrr:))Amin canım rabbim bütün iyi yüreklilerin gönlündekini versin bu kez gerçekten yatıyorum
ne kadar küçük evlenmişsin kız sen..sana kim ne dedi cnm cenazeden sonra?canım bende hep ailemden uzak yaşadım 1 aylık evliydim babamı kaybettim benim evimde ben ameliyattayken
ne cenazesini gördüm ne bişii edirne de oturuyoduk o zaman ailem tekirdağ da
babamın cenazesi olduğu gün hastaneden çıktım evde olanları saysam bitmez
kendi kendime hep bunu dedim ya güdücen ayşegül ya gidicen 21 yaşındaydım
alıştım duymadım zor çok zor anlıyorum canım unutma onların umrunda değil üzülen sensin
Evt canım bnde evlndikten bir bucuk sene sonra kaybettim babacım gözü acık gitmişbeni ve üvey abimi göremedi mezarının basına vardım ben dogru üzlünce onlra bişey olmuyor bna oluyor onun için kndimi toprlaycm ve artık aykta durcm rabbim elbt verck bi gun
of yaaa ne dicem bilmiom sana ben onu yapamam işte benim arkamdan konustugunu duysam ben de surat yaparım.ne zaman gitcek kaynanan evine.
Canım güçlü ol ayakta dur herkesi utandır canım kimseyi üstüne güldürme ,onların yanında hep mutlu gözükyani eşinin sülalesinin yanında canım yaa bişey sorucam eşinle severekmi evlendin bu arada kaçıncı tedavin,maddi durumunuz nasıl?
sana uzak ama bana yakın bebek:)ben adanalıyım :))Kayseri canım uzak
evet bak gerçekten bi karar verelim yokhecimEvt canım bnde evlndikten bir bucuk sene sonra kaybettim babacım gözü acık gitmişbeni ve üvey abimi göremedi mezarının basına vardım ben dogru üzlünce onlra bişey olmuyor bna oluyor onun için kndimi toprlaycm ve artık aykta durcm rabbim elbt verck bi gun
İyi eşim muhasebci işide iyi muhtc olmyck kadr geciniyoruz işte 3 asılmadn sonra ilk tuptu canım esimn sperm sorunu var suan varikoselden amliyt olmuştu ondan önce benmde polikist over varmış yani sorun yari yarıya
Oyle yapcm canım adanalı kız güzel edalı kızsana uzak ama bana yakın bebek:)ben adanalıyım :))
evet bak gerçekten bi karar verelim yokhecim
artık güçlü ol güçlü durursan eşinin sana davranısı da değişir.şimdi yarın kalk güzelce evini temizle, şöyle kendine bak biraz ,özgüvenli ol.
bi de bu herifler analarını görünce bi triplere giriyorlar bi şımarıyorlar.sen ancak anası gidince arayı düzeltebilirsin bence.Napim canım kötü olsam daha betr olur bu sefe oglunu doldurur bna karsı olur hep gelmz istemz napim altan alıyom hep rabbim yardımcımızolsun inş o surda bir yada bir bucuk ay hadi bilmedin 2 ay sonra gider
aaaaaaaaaa yetenekli arkadaşım benim.hepiniz numaranızı yazın kızlar yarın konferans yapıp mehtabı dinleticem size istek parça lütfenTatlım yaa liseler arası türkü yarışması falan öyle tv ,ye falan degil ama çok yetenekliyim kendime güvenyorum ses konusunda ortamı olunca bana çok türkü söyletirler eşimde bazen söyletir valla
canım midem sorunluydu evlendik iyice azdı neyse safrakesesi çıktı gün alıyoruz erteleniyo bi sürü şey oldugerçekten miiiiiiiii?nasıl yarısmalara katıldın?
anladım cnm söylemediğin iyi olmus o zaman ama senin bu sekilde üzülmene de dayanamıyorum yaaaaaaaaa çok şey söylemek istiyorum ama akıl da vermek istemiyorum kuzumm off yaaa valla ne diceğimi şaşırdım((
gerçekten iyi gecelerrrrrrrr:))
ne kadar küçük evlenmişsin kız sen..sana kim ne dedi cnm cenazeden sonra?
Anltım tatlım eşinin çok anlayıssız biri oldugunun düşünmüyorum bence şu dönem sıkıntılıları vardır canım emin ol erkekler kapalı kutu gibidir dertleşmez,anlatmazlr sıkıntılarını hele onlardada sperm sorunu varsa daha çok stresli olurlar emin ol tatlım
Canım bende istanbuldanım nerede oturuyorsun tüp nerede denedin canımm
canım midem sorunluydu evlendik iyice azdı neyse safrakesesi çıktı gün alıyoruz erteleniyo bi sürü şey oldu
neyse annemle babam yanıma geldi ameliyat olucam diye babam istanbul a geldi efe yi aldı ablamın oğlunu 3 yaşındaydı ben efeyle evde kalıcam diye
neyse 1 hafta önceside hep babamı ölmüş görüyorum rüyamda ayşegül saçmalama diyorum 57 yaşında daha ne ölümü babanem felçi yaşıyo dedem sağdı babam mı ölücek diyorum
neyse ameliyata girerken gördüm babamı sonra eşim efeyle ikisini eve bırakmış annemle eşim yanımda kalmışlar gece
ertesi gün saat 6da uyandım eşime git babamı al dedim saat sabah 6 efeyle sokmazlar 9 olsun dedi
saat 9 oldu git dedim arkadaşı geldi eşimin derse çağırdı hoca bekliyomuş
saat 12 oldu git diyorum ağbimler dedemler köyden gelmişler beni ziyarete onları karşılamış
dedem kuzemlerim yanımda eşimle ağbim eve gitmişler kapıyı efe açmış
babam ölmüş efe örtmüş üstünü hasta diye bide camları açmış kokmuş merkezi sistemdi evim
eşim kalp masajı falan yapmış yok
sonra halam aradı beni babam mı öldü dedim inan bişii demedi
hepimiz şoktayız sonra beni kandırdılar yoğun bakımda diye bende serum nazogastri sonda kalkamıyorum çıplağım
doladım çarşafı eşimin arkadaşlarına yalvarıyorum yoğun bakımda yer ayarlayın diye
neyse sonra gerizekalı bi hasta bakıcı geldi başın sağolsun dedi orda bitti herşey
aynen işte o güzel edalı kız benim:))))))biz içinden cnm merkezdeyiz.Oyle yapcm canım adanalı kız güzel edalı kızayh cnım hemseri çıktı annmde adanlı tufanbeyli den osmaniye ye baglı sanırım orada
aman Allahımmm aysegül çok fena oldummmmmm.rüyanda da görmüşsün inanamıyorummmcanım midem sorunluydu evlendik iyice azdı neyse safrakesesi çıktı gün alıyoruz erteleniyo bi sürü şey oldu
neyse annemle babam yanıma geldi ameliyat olucam diye babam istanbul a geldi efe yi aldı ablamın oğlunu 3 yaşındaydı ben efeyle evde kalıcam diye
neyse 1 hafta önceside hep babamı ölmüş görüyorum rüyamda ayşegül saçmalama diyorum 57 yaşında daha ne ölümü babanem felçi yaşıyo dedem sağdı babam mı ölücek diyorum
neyse ameliyata girerken gördüm babamı sonra eşim efeyle ikisini eve bırakmış annemle eşim yanımda kalmışlar gece
ertesi gün saat 6da uyandım eşime git babamı al dedim saat sabah 6 efeyle sokmazlar 9 olsun dedi
saat 9 oldu git dedim arkadaşı geldi eşimin derse çağırdı hoca bekliyomuş
saat 12 oldu git diyorum ağbimler dedemler köyden gelmişler beni ziyarete onları karşılamış
dedem kuzemlerim yanımda eşimle ağbim eve gitmişler kapıyı efe açmış
babam ölmüş efe örtmüş üstünü hasta diye bide camları açmış kokmuş merkezi sistemdi evim
eşim kalp masajı falan yapmış yok
sonra halam aradı beni babam mı öldü dedim inan bişii demedi
hepimiz şoktayız sonra beni kandırdılar yoğun bakımda diye bende serum nazogastri sonda kalkamıyorum çıplağım
doladım çarşafı eşimin arkadaşlarına yalvarıyorum yoğun bakımda yer ayarlayın diye
neyse sonra gerizekalı bi hasta bakıcı geldi başın sağolsun dedi orda bitti herşey
kaç yaşındasın cnm?Canm öyle biri olydı bi glinlk giydrip nikh işini uztıpta herkesin demsinden bıkıp ypmzdı yni cok şey varda boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?