Florence nighitngale hastanesi kadıköyde
aynen işte o güzel edalı kız benim:))))))biz içinden cnm merkezdeyiz.
aman Allahımmm aysegül çok fena oldummmmmm.rüyanda da görmüşsün inanamıyorummm(( efe 3 yaşında nasıl evde tek kalabilmiş daha bebek sayılır.Allahım esirgemiş onu da.pencereyi nasıl açmış? oyyy cnm benim sen ne hale dönmüşsündür kimbilir ((
lütfen yarın pozitif gel tatlım bak dayanamıyorum ben artık kalbime ağrılar giriyo..iyi gecelerrr öptümOlsun cnım hemseri cıktık iyi oldu benm uyku girdi bedene basagrısı bahane bizmki horlyp duruyor ardımı döndüm uyucm ilhi dinleyip herkese iyi geceler tatlı ruyalr
oyyyyyyyyy kuzummm offf ne zor günler yasamıssınsize yazarken remen yaşadım elim ayağım titriyo efe 3 yaşıda koltuk canım önündeydi çıkmış açmış ya düşseydi
nasıl atlatım 2 sene gece hiç uyumadım ağlamaktan 2 sene en ağır antidepresanları içtim çünkü yanlızdım babam bende ölmüştü
inanırmısınısız eşim okula giderdi ben pjamalarla evin önünde otururdum ocak ayında kimsem yoktu edirnede sadece eşim
evde yanlız kalamazdım bu sene başladım mezarına gitmeye mezar taşını görücek cesaretim yoktu
ne günler yaşadım bi bilseniz....
size yazarken remen yaşadım elim ayağım titriyo efe 3 yaşıda koltuk canım önündeydi çıkmış açmış ya düşseydi
nasıl atlatım 2 sene gece hiç uyumadım ağlamaktan 2 sene en ağır antidepresanları içtim çünkü yanlızdım babam bende ölmüştü
inanırmısınısız eşim okula giderdi ben pjamalarla evin önünde otururdum ocak ayında kimsem yoktu edirnede sadece eşim
evde yanlız kalamazdım bu sene başladım mezarına gitmeye mezar taşını görücek cesaretim yoktu
ne günler yaşadım bi bilseniz....
bende yaşadım zaten hiç açmam kimseye konuşturmam biz ölümü babamda tattık ondan önce hiç ölüm görmemiştik ne babane ne dede babam bütün sülalede koca bi yaradıroyyyyyyyyy kuzummm offf ne zor günler yasamıssıntamam bu konuyu kapayalım tatlım hamile kadınsın üzülmeni istemiyorum keşke hiç açmasaydık bu konuyu ((((sen anlatırken ben de yaşadım resmen:
sağol canım benim iyiki varsınız hatırlanmak istedi herhalde babacım mekanı cennet olsun inşallahCanım yaa hadi kapatalım bu konuyu bak hastalanıcaksın senin saglıgından korkuyorum hadi sakin ol kendine gel biraz bak ne güzel ailen var,bebişin olucak hadi biraz bunları düşün mutlu ol babacıgın nur içinde yatsın senin bu saatte aglaman babanıda yattıgı yerde huzursuz eder canım ne olur hadi kalk elini yüzünü yıka toparla kendini canımmmmseni gerçekten çokk seviyorum dostum kıyamam sana
Allah rahmet eğlesin cnm ..bende yaşadım zaten hiç açmam kimseye konuşturmam biz ölümü babamda tattık ondan önce hiç ölüm görmemiştik ne babane ne dede babam bütün sülalede koca bi yaradır
çok iyiydi çok duygusaldı herşeye ağlardı telde konuşamazdı bizle hemen ağlamaya başlardı allah rahmet eğlesin hatırlanmak istedi herhalde
oofff kuzum offf boşversen ütün yokmu
sağol canım benim iyiki varsınız hatırlanmak istedi herhalde babacım mekanı cennet olsun inşallah
eee kuzum adetin ne zamandı
başlayın artıkta kuzenleri olsun bebişimin
bende seviyorum kuzummmmmmmmmmmmmmmAllah rahmet eğlesin cnm ..
ütüm mü vallah billah az önce aklıma geldi sabah yaparım dedim..var var olmaz mı:))
ayrıcaaaaaa seni çok seviyorummmmmm
Eki Görüntüle 645611 Eki Görüntüle 645611 Eki Görüntüle 645611 Eki Görüntüle 645611 Eki Görüntüle 645611
ben de başlamak istiyom artık yaaa nedense insanlar bu sefer benden çok umutlusağol canım benim iyiki varsınız hatırlanmak istedi herhalde babacım mekanı cennet olsun inşallah
eee kuzum adetin ne zamandı
başlayın artıkta kuzenleri olsun bebişimin
ben de başlamak istiyom artık yaaa nedense insanlar bu sefer benden çok umutlu
inşallahhh canım olucak bu kez hep duamdasınız tatlım be.....Canım İnşallah 11 yada 12 mart gibi hastalanıcm yaa İnşallah sorun çıkmassa başlıcaz bu sefer bıktım 3 aydır git gel off offf turkuaz bacımla kırklarımız karışcak İnşallah tabi sen bizden tecrübeli olucagın için sana çok şey sorucaz senden çok şey ögrenicez İnşallah kızım şevvlşm yaşasaydı 9 yaşında olucaktı 3,üncü sınıfa gidicektiİNŞALLAH Rabbim bu sefer yüzümü güldürür tatlım bana bol bol dua ett
he bacım inşallah karısıcak göbeklerimizi yarıstırıcazCanım İnşallah 11 yada 12 mart gibi hastalanıcm yaa İnşallah sorun çıkmassa başlıcaz bu sefer bıktım 3 aydır git gel off offf turkuaz bacımla kırklarımız karışcak İnşallah tabi sen bizden tecrübeli olucagın için sana çok şey sorucaz senden çok şey ögrenicez İnşallah kızım şevvlşm yaşasaydı 9 yaşında olucaktı 3,üncü sınıfa gidicektiİNŞALLAH Rabbim bu sefer yüzümü güldürür tatlım bana bol bol dua ett
aynen açıkkkk:))))sizin ki kapalı mı?????bende seviyorum kuzummmmmmmmmmmmmmm
merak ettim nası ütü yapıyosun diye herhalde ütü masası 24 saat açık
kızlar 9da kadın gelicek kaçsam olur mu
çok geçe kaldım öpüyorum ikinizide
seviyorum sizi duacınızım kuzularım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?