Tüp Bebek Günlüğümüz !

Florence nighitngale hastanesi kadıköyde

Canım benim yaa ne olur üzülme İnşallah oda hatalarının farkına varırda sana sımsıkı sarılır kıyamam sana tatlım gerçekten çok üzüldüm bu gece monss ve sana tatlım bende levent tarafında oturuyorum

Olsun cnım hemseri cıktık iyi oldu benm uyku girdi bedene basagrısı bahane bizmki horlyp duruyor ardımı döndüm uyucm ilhi dinleyip herkese iyi geceler tatlı ruyalr

size yazarken remen yaşadım elim ayağım titriyo efe 3 yaşıda koltuk canım önündeydi çıkmış açmış ya düşseydi
nasıl atlatım 2 sene gece hiç uyumadım ağlamaktan 2 sene en ağır antidepresanları içtim çünkü yanlızdım babam bende ölmüştü
inanırmısınısız eşim okula giderdi ben pjamalarla evin önünde otururdum ocak ayında kimsem yoktu edirnede sadece eşim
evde yanlız kalamazdım bu sene başladım mezarına gitmeye mezar taşını görücek cesaretim yoktu
ne günler yaşadım bi bilseniz....

Olsun cnım hemseri cıktık iyi oldu benm uyku girdi bedene basagrısı bahane bizmki horlyp duruyor ardımı döndüm uyucm ilhi dinleyip herkese iyi geceler tatlı ruyalr
lütfen yarın pozitif gel tatlım bak dayanamıyorum ben artık kalbime ağrılar giriyo..iyi gecelerrr öptüm

oyyyyyyyyy kuzummm offf ne zor günler yasamıssın tamam bu konuyu kapayalım tatlım hamile kadınsın üzülmeni istemiyorum keşke hiç açmasaydık bu konuyu((((sen anlatırken ben de yaşadım resmen:

Canım yaa hadi kapatalım bu konuyu bak hastalanıcaksın senin saglıgından korkuyorum hadi sakin ol kendine gel biraz bak ne güzel ailen var,bebişin olucak hadi biraz bunları düşün mutlu ol babacıgın nur içinde yatsın senin bu saatte aglaman babanıda yattıgı yerde huzursuz eder canım ne olur hadi kalk elini yüzünü yıka toparla kendini canımmmm seni gerçekten çokk seviyorum dostum kıyamam sana

oyyyyyyyyy kuzummm offf ne zor günler yasamıssın tamam bu konuyu kapayalım tatlım hamile kadınsın üzülmeni istemiyorum keşke hiç açmasaydık bu konuyu((((sen anlatırken ben de yaşadım resmen:
bende yaşadım zaten hiç açmam kimseye konuşturmam biz ölümü babamda tattık ondan önce hiç ölüm görmemiştik ne babane ne dede babam bütün sülalede koca bi yaradır
çok iyiydi çok duygusaldı herşeye ağlardı telde konuşamazdı bizle hemen ağlamaya başlardı allah rahmet eğlesin hatırlanmak istedi herhalde
oofff kuzum offf boşversen ütün yokmu

Canım senide tanıdıgıma memnun oldum gerçekten yaşadıklarına çok üzüldüm İnşallah herşey düzelir içini rahat tut tatlım toparla kendini sabah mutlu yeni bir güne başlıyormus gibi kalk kendini toparlamaya çalış tatlımm hepimizin türlü türlü sıkıntıları var emin ol canım çok öpüyorum

sağol canım benim iyiki varsınız hatırlanmak istedi herhalde babacım mekanı cennet olsun inşallah
eee kuzum adetin ne zamandı
başlayın artıkta kuzenleri olsun bebişimin

Allah rahmet eğlesin cnm ..
ütüm mü vallah billah az önce aklıma geldi sabah yaparım dedim..var var olmaz mı:))
ayrıcaaaaaa seni çok seviyorummmmmm
Eki Görüntüle 645611 Eki Görüntüle 645611 Eki Görüntüle 645611 Eki Görüntüle 645611 Eki Görüntüle 645611

sağol canım benim iyiki varsınız hatırlanmak istedi herhalde babacım mekanı cennet olsun inşallah
eee kuzum adetin ne zamandı
başlayın artıkta kuzenleri olsun bebişimin

Canım İnşallah 11 yada 12 mart gibi hastalanıcm yaa İnşallah sorun çıkmassa başlıcaz bu sefer bıktım 3 aydır git gel off offf turkuaz bacımla kırklarımız karışcak İnşallah tabi sen bizden tecrübeli olucagın için sana çok şey sorucaz senden çok şey ögrenicez İnşallah kızım şevvlşm yaşasaydı 9 yaşında olucaktı 3,üncü sınıfa gidicekti İNŞALLAH Rabbim bu sefer yüzümü güldürür tatlım bana bol bol dua ett

inşallahhh canım olucak bu kez hep duamdasınız tatlım be.....
kıyamam ben sana ama şu yönden bak canım cennette meleğin var

olucak kuzum ben inanıyorum ikinizin kırklarını karıştırcaz

he bacım inşallah karısıcak göbeklerimizi yarıstırıcazşevvalim zaten bir melek cnm seni beklicek orda ama napıyoruz artık üzücü şeyler konusmuyoruz dimi tatlım....

bende seviyorum kuzummmmmmmmmmmmmmm
merak ettim nası ütü yapıyosun diye herhalde ütü masası 24 saat açık
aynen açıkkkk:))))sizin ki kapalı mı?????
çocuk odası boş orda ölece açık duruyo .çamaşırları çocuk odasında tele asıyorum zaten kuruyan ütüleri ayırıyom masanın üstüne..sonra birilerini arıyom kulaklığımı takıom konustugum yerde ütüm bitiyo bebeişimmm...

kızlar 9da kadın gelicek kaçsam olur mu
çok geçe kaldım öpüyorum ikinizide
seviyorum sizi duacınızım kuzularım benim

Kızlarr size bişey dicem kesin gülüceksiniz ben yarın sabah kızkardeşime kahvaltıya gidiyorum küçük kızkardeşim ,gelinimiz ve 2 arkadaş eşimden izini kopardı hahahahahahahhahahaha

kızlar 9da kadın gelicek kaçsam olur mu
çok geçe kaldım öpüyorum ikinizide
seviyorum sizi duacınızım kuzularım benim

Canımm ohh yarın tertemiz olucak evin misler gibi şimdiden güle güle kirlet çok öpüyorum seni sen yorma sakın yarın kendini tamammı canımmm tatlı rüyalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…