ben de senden umutluyummmmmm ... ama bu insanlar benden niye umutlu ben onu anlamıyom geçen seferde çok umutlulardı:)))
ben de seni çokkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm
Eki Görüntüle 645614 Eki Görüntüle 645614 Eki Görüntüle 645614 Eki Görüntüle 645614 Eki Görüntüle 645614 Eki Görüntüle 645614
amannnnnn sen daha burdamısın hadi fırla fırla koş yataga ohh yarın ev miss olcak insallahhh....kızlar 9da kadın gelicek kaçsam olur mu
çok geçe kaldım öpüyorum ikinizide
seviyorum sizi duacınızım kuzularım benim
Kızlarr size bişey dicem kesin gülüceksiniz ben yarın sabah kızkardeşime kahvaltıya gidiyorumküçük kızkardeşim ,gelinimiz ve 2 arkadaş eşimden izini kopardı hahahahahahahhahahaha
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmmmmmm inşallahh gerçekten içine doğuyor muuuu ya ben çok korkuyom bir de ilkindeki gibi negatifi alırsam o kadar sakin olamam diyorum..Canım yaa İnşallah içime doguyorr bu sefer ikimizde bebişlerimizi saglıkla kucagımıza alırızz
amannnnnn sen daha burdamısın hadi fırla fırla koş yataga ohh yarın ev miss olcak insallahhh....
bi de eşimden izin kopardım demez mi kızım eşinin izin vermediği yer mi var (maaşallahh)....yalnız hep sen gidiyon kahvaltıya bi gün de sen çağır:)))))
saolsun eniştem...hakkaten çağırmıyo seni:)))bu günlerimizin değerini bilelim ..uykun gelince söyle tamam mı?Bak onu dogru söyledin canım İnşallah bir günde ben toplucam kızları tedavi öncesi şekerimm kaç zamandır kuran okutmak istedim evimde olmdı İNŞALLAH haftaya cumartesi Allahtan bi keder çıkmassa okutucam canım şimdiden herkese haber verdimcanım eşim kardeşlerimi ve tanıdıgı güvendigi arkadaşlarıma gönderir sagolsun birde tadaviye başlıcam diye sagolsun sıkmıyor hiçbişeyime hayır demiyor farkındaysan 2 gecedir geç vakte kadar takılıyorum seni ve monns anlattım özellikle bu saatte yazışmama bile izin veriyor bu sıralar tedavi öncesi sıkmıyor yani canımmm
saolsun eniştem...hakkaten çağırmıyo seni:)))bu günlerimizin değerini bilelim ..uykun gelince söyle tamam mı?
evdeydim cnm tesisat tamir edildi ben de bugün bütün mutfak dolaplarını sildim güzel çamaşır sulu sularla.9 ,9,5 10 o sıralar uyanıyom cnm.hadi bizde yatalım mı cnm?Ok canım sen ne yaptın bugün evdemiydin tüm ggün lavabo su kaçırıyorduya tamamen halletinmi canım bu arada kaçta uyanıyorsun?
evdeydim cnm tesisat tamir edildi ben de bugün bütün mutfak dolaplarını sildim güzel çamaşır sulu sularla.9 ,9,5 10 o sıralar uyanıyom cnm.hadi bizde yatalım mı cnm?
sana iyi gezmelerr cnm benimde gözüm kapanıooo öptümmmmmmmmmmm ii gecelerBencede yatalım tatlım kardeşimin evide uzak otobüsle gidiliyor sabah 10 gibi çıkıcaz evden canım çok öpüyorum tatlı rüyalarr
haksever bacim sen diger ignelerini de dolaba koy tatlim beni cok tembihlemislerdi
gonal f e adetin 2. gunu baslicaksin
cetrotide yi gonal f le birlikte adetin 5.6. gunu baslicaksin
ovitreleyi de adetin 13 . gunu yaklasik olarak
prigestanida opu dan sonra baslican
o yuzden senin.doktora giderken yaninda bise goturmene gerek yok belki gostermelik istemislerdir sen bosver bosuna ilaclarinin soguk zincirini kirma.cok cok folik aside baslar yani folbiola.
canım senin ilk dime o yüzden endişeli ve araştırmacısınbende ilk başladığımda senin gibiydim bütün sitelerdeki tüp bebek yöntemlerini ezbere biliyorum
tatlım tedavin hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallah bende aynı ilaçları kullandım ama sayıları az bide gonalf 75 kullanmadım ama banada dolapta sakla dediler çatlatma iğnesi için buz kalıpları varya ona lastikle birleştirip verdi eczacım istersen doktoruna sor saklama koşullarını rabbim yüzünü güldürsün
arkadaşlar merhaba nasılsınız umarım iyisnizdir..ben çok fazla iyi değilim ama cabuk toparlanıcam inş..
dün kürtaj oldum malesef bebeğim hala gelişmemiş o yüzden mecburen sona erdirdik gebeliği
annemlerdeyim haber verip çıkayım dedim p.tes aranızdayım inş..
kendinize çok iyi bakın iyi geceler hepinize
ben hafta sonu ve pazartesi yokum dualarınızı bekliyorum kendinize iyi bakın
Rabbim elimizden tutsun yuzumuze baksın inş hepinize gunaydın
Güüünnnaayyddıınnnnnnnnnnnnnnn
Güzel bir hafta sonu olsun inşallah
Herşeye rağmen hayat güzel gülümsemek için bir sürü sebebimiz var
Görmek isteyin yeterki
o lucrin ne canım ama neden vermedi bana ondan canım çekti şimdi iyi bişi mi :44:
şey bana şimdi kısa protokol mü yapcaklar o nedek bilmiyorumda sizden duyuyorum işte yani bide şey varmış 3. gün 5. gün transferi ayy devlette nabcaklar ki işlerine gelen güne yaparlar içim çok telaşlı fena oluyorum ben yaa heycan bastı iyce ilk diye sanırım bilmediğim şeyler beni hep heycanalndırıyo :18:
güldenim bi ara seninle aynı zamana denk geliyodu kırmızılar şimdi aramızda ne kadar fark oldu böyle ben ayın 15 ine gittim sen ayın başlarına düzenimiz nasılda bozuluyo böyle
hadi bakalım rast gele
hoşbuldum bebeeeeemmm
gel bide öpiim seni
rast gele tatlım gazan mübarek olsun
bende seni öpem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?