Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar 9da kadın gelicek kaçsam olur mu
çok geçe kaldım öpüyorum ikinizide
seviyorum sizi duacınızım kuzularım benim
amannnnnn sen daha burdamısın hadi fırla fırla koş yataga ohh yarın ev miss olcak insallahhh....

Kızlarr size bişey dicem kesin gülüceksiniz ben yarın sabah kızkardeşime kahvaltıya gidiyorum küçük kızkardeşim ,gelinimiz ve 2 arkadaş eşimden izini kopardı hahahahahahahhahahaha
bi de eşimden izin kopardım demez mi kızım eşinin izin vermediği yer mi var (maaşallahh)....yalnız hep sen gidiyon kahvaltıya bi gün de sen çağır:)))))

Canım yaa İnşallah içime doguyorr bu sefer ikimizde bebişlerimizi saglıkla kucagımıza alırızz
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canımmmmmmmm inşallahh gerçekten içine doğuyor muuuu ya ben çok korkuyom bir de ilkindeki gibi negatifi alırsam o kadar sakin olamam diyorum..

Bak onu dogru söyledin canım İnşallah bir günde ben toplucam kızları tedavi öncesi şekerimm kaç zamandır kuran okutmak istedim evimde olmdı İNŞALLAH haftaya cumartesi Allahtan bi keder çıkmassa okutucam canım şimdiden herkese haber verdim canım eşim kardeşlerimi ve tanıdıgı güvendigi arkadaşlarıma gönderir sagolsun birde tadaviye başlıcam diye sagolsun sıkmıyor hiçbişeyime hayır demiyor farkındaysan 2 gecedir geç vakte kadar takılıyorum seni ve monns anlattım özellikle bu saatte yazışmama bile izin veriyor bu sıralar tedavi öncesi sıkmıyor yani canımmm

saolsun eniştem...hakkaten çağırmıyo seni:)))bu günlerimizin değerini bilelim ..uykun gelince söyle tamam mı?

Ok canım sen ne yaptın bugün evdemiydin tüm ggün lavabo su kaçırıyorduya tamamen halletinmi canım bu arada kaçta uyanıyorsun?
evdeydim cnm tesisat tamir edildi ben de bugün bütün mutfak dolaplarını sildim güzel çamaşır sulu sularla.9 ,9,5 10 o sıralar uyanıyom cnm.hadi bizde yatalım mı cnm?

evdeydim cnm tesisat tamir edildi ben de bugün bütün mutfak dolaplarını sildim güzel çamaşır sulu sularla.9 ,9,5 10 o sıralar uyanıyom cnm.hadi bizde yatalım mı cnm?

Bencede yatalım tatlım kardeşimin evide uzak otobüsle gidiliyor sabah 10 gibi çıkıcaz evden canım çok öpüyorum tatlı rüyalarr

Rabbim elimizden tutsun yuzumuze baksın inş hepinize gunaydın

ama bana eczacı koyma dedi doktora sorarım artık pazartesi öyle koyarım zaten yaklaşık 2 aydır normal dolaptalar :44:bilgiler için çok teşekkür ederim canım daha içim raahtladı biraz biraz bi fikir oluştu aklımda

canım senin ilk dime o yüzden endişeli ve araştırmacısınbende ilk başladığımda senin gibiydim bütün sitelerdeki tüp bebek yöntemlerini ezbere biliyorum

aynen ilk defa milli olcamdason olur inşallah

herkeze dolapta demişler ama cocuk bana inatla normal dolap dedi sadece çatlatma iğnesini buzdolabına yumurta gözüne koy dedi:44: pazartesi doktoruma sorucam öyle koyarım artık nabayım

üzgünüm cabuk atlatırsın inşallah rabbim mucizeni en kısa zmanda göndersin ne diyim canım acın acımız üzüntün üzüntümüz

ben hafta sonu ve pazartesi yokum dualarınızı bekliyorum kendinize iyi bakın

Güüünnnaayyddıınnnnnnnnnnnnnnn
Güzel bir hafta sonu olsun inşallah
Herşeye rağmen hayat güzel gülümsemek için bir sürü sebebimiz var
Görmek isteyin yeterki

herkese günaydın ben yeni geldim tüp bebek bende yaptırdım 22 şubata ymurtalarm toplandı 5 adet 24 subatta 2 gun embıosu 4 hucrelı transfer edıldı sıce sandım nasıl benım tuplerım tıkalı oldugu ııcın yaptırdık ama yumurtlarım bukadr olustu sızce durumum nsıl arkadaslar bugun 6 ıncı gunum

lucrin uzun protokolle başlayanlara veriliyor adetinin 19-20-21.günlerinde başlanıp çatlatma iğnesine kadar vuruluyor yumurtaların kontrollü büyümesine yardımcı oluyor...
kısa protokol olcak sanırım seninki..

güldenim bi ara seninle aynı zamana denk geliyodu kırmızılar şimdi aramızda ne kadar fark oldu böyle ben ayın 15 ine gittim sen ayın başlarına düzenimiz nasılda bozuluyo böyle

canım benim tüpten sonraki ilk adetim olcak o sebepten galiba gecikti geç yumurtladığımı zannediyorum bu ay şehirdışında olduğumdan tam anlayamadım kendimi takip edemedim tüp bebekte kahve leke ile başlamıştı kanamam kırmızıya dönmesi zaman almıştı o yüzden başlangıç tarihinden de emin değilim tahminen 28 ocak gibi regl oldum dersem bugün 33.günüm oluyor valla eski düzenim yok zaten bi erken bi geç oluyorum bende anlamadım iğnelerle adet oluyoruz tedavide ona göre program yapılıyo vücudumuz kendi haline kalınca şaşırıyo işte...mahvolduk Allah yardımcımız olsun..

hadi bakalım rast gele
hoşbuldum bebeeeeemmm
gel bide öpiim seni

yok şekercim rast gelemez kırmızılar gelir ancak

rast gele tatlım gazan mübarek olsun

bende seni öpem

yukarıda da belirttiğim gibi yımırtlamıyom kiiiii ben kırmızılar gelmeliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…