Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydınnnn hoşgeldin ...
2. 3. 5.gün embriyoları ile gebe kalanlarımız çok..
yumi durumunu değerlendirmek için yaşını ve FSH değerini bilmem lazım...
bu kadar toplanaildi demişsin sanırım az olduğunu düşünüyorsun...
6.güne gelmişsin yarılamışsın inşallah pozitif haberini verirsin bizlere

Rabbim elimizden tutsun yuzumuze baksın inş hepinize gunaydın

Gunaydin canim bugunun ve hergunun cok guzel olsun hep mutlu ol..

Güüünnnaayyddıınnnnnnnnnnnnnnn
Güzel bir hafta sonu olsun inşallah
Herşeye rağmen hayat güzel gülümsemek için bir sürü sebebimiz var
Görmek isteyin yeterki

Gunaydin bebekimmm insallah hepimiz cok mutlu olalimm

Gunaydin canimcimm

Gunaydin hepimiz icin musmutlu bir hafta sonu olsun.. Benim bugun 12.gunum birazdan kan testi tekrari icin kan vermeye gidicem.. Insallah guzel katlanmistir dua edin bana olaar mii¿¿

Gunaydin hepimiz icin musmutlu bir hafta sonu olsun.. Benim bugun 12.gunum birazdan kan testi tekrari icin kan vermeye gidicem.. Insallah guzel katlanmistir dua edin bana olaar mii¿¿

Hadi bakalım benim güzel arkadasşım. Rabbim yardımcın olsun..İnşallah şapşahane bi değerle gelicen tatlım..

Gunaydin canim bugunun ve hergunun cok guzel olsun hep mutlu ol..

Gunaydin bebekimmm insallah hepimiz cok mutlu olalimm

Gunaydin canimcimm

günaydınlaaaaaaaaaaaaaarr

günaydın ballarım kaymaklarım benkayra hadi amaaa ikinci değerini bekliyorum 200 civarı bişi gemleli...
hem bugün asıl test günündü seniinnnnn bugün öğrencektik değerini ama erkenden bu mutluluğu yaşamaya başladık daha güzel olduu...
deryaaa canım senin planın varmı bugün napcan...

eveettt 12.gün asıl test günün yanii....
200 civarı bi değer bekliyorum bebekim fazlasıda olur hayır demem yaniii

Hadi bakalım benim güzel arkadasşım. Rabbim yardımcın olsun..İnşallah şapşahane bi değerle gelicen tatlım..

Sag ol canim benim insallah..

Canimcim ben hazirlanayim cikicaz beyim hadi diyip duruyor insallah sevincimiz artar guldenim :18:

bebeğim şimdilik yok gibi görünüyo..
kocam bu gün ve her c.tesi erken gelio..
o gelince çıkarsak çıkarız çıkmazsak yok valla plan filan..
akşama fenerbahçe bayan voleybol maçı var çok istiyom gitmeyi..
bakalım tocamın keyfi yerinde olarsa belki..
sen napıcan pekiiiii

Sag ol canim benim insallah..

Canimcim ben hazirlanayim cikicaz beyim hadi diyip duruyor insallah sevincimiz artar guldenim :18:

hazırladın hadi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

güzel fikir voleybol maçısı iyi olar gidersiniz inşallah...
bende komşu gününe gidecem bir ara ama ben günde değilim
yemeye içmeye gidecem

günaydın topiğin güzel hatunları gününüz güzel geçer inşallah ben biran önce geçsin istiyorum bebeğimin kalp atışlarını duyayım ondan sonra yavaş geçsede olur :)

GÜNAYDINLAR HERKESE.

Güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle...

Benkayra canım merakla bekliyoruz sonucunu.

günaydın topiğin güzel hatunları gününüz güzel geçer inşallah ben biran önce geçsin istiyorum bebeğimin kalp atışlarını duyayım ondan sonra yavaş geçsede olur :)

hıııım demek bu gün pıtpıtların günüü...hadi bakalım inşallah o muhteşem melodiyi bizde duyarız
GÜNAYDINLAR HERKESE.

günaydın canım..

GÜNAYDINLAR HERKESE.

günaydın kızlar hamişler almış bebeklerini gelmişler...
2 hamiş 3 bebiş

hıııım demek bu gün pıtpıtların günüü...hadi bakalım inşallah o muhteşem melodiyi bizde duyarız

günaydın canım..

canım keşke bugün duysam doktor perşembe dedi ama ben başka hastaneden salıya randevu aldım belki 2 gün önce duyarım diye bakalım inşallah duyarız

günaydın arkadaşlar.çok güzel dileklerle başlamılsınız güne ama ben biraz moral bozacak bişi sormak istiyorum.sizlerinde düşüncesini almak istiyorum.ben ayın 19 unda kan testi yaptırdım sonuç:920.2 çıktı ondan 6 gün sonra siyah ara bir iki kerede pembe lekelenmem oldu doktorumu aradım adamı çok bunalttım ki en sonunda çarşamba günü kan ver birdaha dedi ve sonucum>1000.0 çıktı önemli bişi yok normal değer 1000 den büyük dedi ve pazartesi kontrole gitcem ama gelen kanın oranı az daha arttı ama siyah doktorda normal diyo ne yapmalıyım o kanı görüne her lavaboda morali çok bozuluya. böyle bişi başına gelen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…