Galiba canım denemekte fayda var ama içersre al benim ki çok Nazlı hiç içmedi doğru dürüst
sanki ben bakılarak yedim onca iğneyi
Valla mecbur içecek. Bwn kwyfimden yatmadim bicak altina. Hem baska birsey demiyoruz ki yeyin diyouz yani.
Valla mecbur içecek. Bwn kwyfimden yatmadim bicak altina. Hem baska birsey demiyoruz ki yeyin diyouz yani.
Erkek milleti kuzum onlara göre ne var yesinler bizde onlar içn uğraşıyoz ztn demiyemezse agzına dık
Amaaaaan ne olsuniste kurler onlar bunlar dewam işte. .
valla canım derdine derman olucaksa dene kürleri.umut dünyası işte,neler yedik neler içtik bugüne kadar :)
fundanın test günü bugün,kanı vermiş bekliyomuş sonucu
3 lü test sonucun mu çıkacak süper haber inşaallah tertemiz bir test sonucu alacaksın bebişimm...nasılsın hiç denk gelemiyoruz gülümm ayşemm benimminşallah doğurursun biran önce de ütü masasını kapatırsın oda ne bulursa onu giyer
saat 6 ya kadar dışarıdaydık geldik uyudum 9:30 da kalktım
yarında 3lü test sonucum çıkıcak ama ben çok korkuyorum
gelkdim ama bugün telefon trafğim fena yoğunumm arayan bitmedi arayacaklarım da çoktu annemle bile konuşamdım halaaa teli meşguldüü...ev de de ufak tefek işlerimi hallediim derken bu saati buldum yazanakadar bebişimm...ikramaya geldin mi cnm hosgeldin
anam kizkar dun eksindan yorgun dusmusler uyanamamislar galiba:)))tabi benimki son anda iptal olunca cin gibi ayaktayim baksana:)))
Canımm ne desek boş Rabbim yüreğindeki acıyı azaltsın ve doğal yoldan bebişinin kardeşi gelsin inşaallah....olmadı arkadaslar....sonuc negatif ! Hepinizin bir gun anne olmanizi cani gonulden diliyorum. Benim dunyalara degismeyecegim 6 yasinda bir oglum var Allah ona saglik sihhat versin acisini gostermesin, bir kardesi olsun istemistim ama kismet degilmis
normal yoldan hamile kalip anne olmus biri olarak, sizin su anda cabaladiginiz yoldan ben de gecmis oldum gercekten cok zor Allah yardimciniz olsun hepinizin emekleri bosa gitmez ve insallah yavrulariniza kavusursunuz...Hepinizin guzel yurekleri anne olmayi hakediyor
saglicakla kalin
nasılsınız canlar?
deryaaa benden mi bahsediyosun acabaaaev işi yapması gerekn fakat hiç canı isyemeyn biriyim
valla canım derdine derman olucaksa dene kürleri.umut dünyası işte,neler yedik neler içtik bugüne kadar :)
fundanın test günü bugün,kanı vermiş bekliyomuş sonucu
Sogn suyu içicemartık bizmki ynıma yaklşmz içerknde burnuma mandal takmayı düşünüyorum funda dan haber geldimi inş iyi sonuç almıştır diylim
canımm ama soğan suyunu adetine 15 gün kala içmen gerekio biliosun değil mi..
yani şimdi senin kanamayla sökülmen gerekli..
söküldükten sonraki adetine 15 gün kala başlıycaksın onu..
bu önemli tamam mı..
iyiyim canım sağol bebişte iyidir 3 hafta sonra çağırdı doktor nasıl dayanıcam bilmiyorum3 lü test sonucun mu çıkacak süper haber inşaallah tertemiz bir test sonucu alacaksın bebişimm...nasılsın hiç denk gelemiyoruz gülümm ayşemm benimmprensesimiz uslu duruyor mu annesi
gelkdim ama bugün telefon trafğim fena yoğunumm arayan bitmedi arayacaklarım da çoktu annemle bile konuşamdım halaaa teli meşguldüü...ev de de ufak tefek işlerimi hallediim derken bu saati buldum yazanakadar bebişimm...
Canımm ne desek boş Rabbim yüreğindeki acıyı azaltsın ve doğal yoldan bebişinin kardeşi gelsin inşaallah....
iş güç çok ama ben de çok tembelim bugün yan gelip yatmak istiyorumm hava çok güzel dışardaaa kendimi sokağa atasım varr...
deryaaa benden mi bahsediyosun acabaaa
valla o konu hakkında yorum yapamayacağım canım..bilmiyorum çünkü..Bişi daha sorduydum ama cvp vern olmadı canımcım agrım coktu ya bugun iki parca düştü ondanmış iki koymuşlrdı acba ikzmiydi diye düşndüm de
iyiyim canım sağol bebişte iyidir 3 hafta sonra çağırdı doktor nasıl dayanıcam bilmiyorum
şimdi öğrendim sonucumu çok şükür bi sorun yok
4 gündür öldüm öldüm dirildim resmen
ay benimki çok mızmız 3 ay doktor onada tedavi vermişti antibiyotik falan vitaminler ay nasıldı bi görsen midesi yanıyomuşta öyleymişte böyleymişte beynimi yedi zaten içmedi doğru dürüstValla mecbur içecek. Bwn kwyfimden yatmadim bicak altina. Hem baska birsey demiyoruz ki yeyin diyouz yani.
keçiboynuzu pekmezinide sabahları içti oda onu içince canı sigara istemiyomuş bu sebepten içti yani
amin canım inan gebe kalmakla bitmiyo bizim stresimizvalla o konu hakkında yorum yapamayacağım canım..bilmiyorum çünkü..
hadi gözün aydın canım..
Rabbim sağlık versin inşallah kucağına almayı nasip etsin..
haklısın canım..napiim bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
bakalımakşam ne diycek..haşlanmış nohut ve keçiboynuzu ile başladık bide bunu ekliyim bakalım..
nasıl tepki vericek..
ayy hadi inşallah sonucu pozitif olur ya..
yasak değil ama sıcak duşa almak vucudu gevşetip rahatlattığı için ne kadar geciktirirsen o kadar iyi olur.4.5.gün de istersen ayakta ve ılık duş alabilrsin..ama kısa ve çok keselenip uğraşmamak kaydıylaa...sonra rahat rahat sonucunu bekleyebilirisin tatlımmsağol canım bilgilendirmen için. duş almak yasak mı yaaa
ayyy ben kimleri görüyorum özlemişim kız seni topikteeSelam kizlar ben geldim
inşaallah herşey yolunda gidecek canım ...her anımız heyecan hamile kalmakla bitmiyorr adrenalin düşmüyor canımın içiiiyiyim canım sağol bebişte iyidir 3 hafta sonra çağırdı doktor nasıl dayanıcam bilmiyorum
şimdi öğrendim sonucumu çok şükür bi sorun yok
4 gündür öldüm öldüm dirildim resmen
buseciimm benkayra istanbulda olduğu için telefonla görüşüyor ..çarşamba test tekrarı var pazartesi de inşaallah ultrasonla bakılacakve keselerimiz görünecek..merhaba. sonucun güzel çıkmış.
çok sevindim. doktor ne diyor hulusi ne yapıyor. ankarada mı acaba.
ben bugün hastaneye gitcektim vazgeçtim. öpüyorum.
kızlar sonucum çıktı çok şükür sonuç yok
ezan okunuyo şuan dua ediyorum allah hepinize bu sıkıntıları yaşatsın inşallah
şimdi uyumaya gidiyorum çarşambadan beri doğru dürüst uyuyamadım
öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?