Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sogn suyu içicem artık bizmki ynıma yaklşmz içerknde burnuma mandal takmayı düşünüyorum funda dan haber geldimi inş iyi sonuç almıştır diylim

canım yaa,fundadan haber geldi,2,05 cıkmış,13 de tekrar vericemiş,biliyosunuz bugün 9.gün,inşallah yükselir değeri,negatif diyor ama dua edelimde yükselsinn

ütü mağduru geldiiiiiii yap yap bitmiyooooo
mola verdim geldim bi de ne göreyim sare prensesin annesi turginur burdaaaaaa

güldennnn banada gel ütüye canımmmmm,,,ya artık ttnetim gelince,topiğede girmek kolaylaştı,sarede iizin verdiği sürece giricemmm

fundadan haber geldi öylemiiii....
2.05 okudum alıntıdan olabilir ama 2.gün embriyosu ve 9.günü daha 4 gün var testine...
inşallah yükselir değeri...

merhaba. sonucun güzel çıkmış.

çok sevindim. doktor ne diyor hulusi ne yapıyor. ankarada mı acaba.

ben bugün hastaneye gitcektim vazgeçtim. öpüyorum.

Sag ol canim benim hulusi hoca cok guzel dedi sonuc icin ama biz garantiye alalim carsamba tekrarlayalim p.tesi de kese icin ultrasona girersin dedi. Hastanede mi bilmiyorum canim..

güldennnn banada gel ütüye canımmmmm,,,ya artık ttnetim gelince,topiğede girmek kolaylaştı,sarede iizin verdiği sürece giricemmm

valla sare den fırsat kalırsa ütünüde yaparım evinide temizlerim ama o minnak cimcime varken bişeyi gözüm görürmü bilmem..
hala onu kokladığım günü dün gibi hatırlıyorum...
bu gelişimde kısmet olmadı ama bir ay sonra yine ordayımmm büyük paşanın doğum günüsü var
doğum gününe sizde gelirsiniz belki sare ile

fundadan haber geldi öylemiiii....
2.05 okudum alıntıdan olabilir ama 2.gün embriyosu ve 9.günü daha 4 gün var testine...
inşallah yükselir değeri...

ewet canım,konuştuk az önce fundayla,hepinize selamı var,annesi rahatsız oraya gitmiş,13.de tekrar yaptırcakmış.9.gün erkenmi acaba,inşallag yükselir

canım yaa,fundadan haber geldi,2,05 cıkmış,13 de tekrar vericemiş,biliyosunuz bugün 9.gün,inşallah yükselir değeri,negatif diyor ama dua edelimde yükselsinn
Duamız hepimzle allhım inş hepimzin yuzunu guldursun inş onun da sonucu kat kat artsın

Ayyy utu mu dedin bende beyim gelince makine acicam kendisi utuden hic anlamaz bir suru gomlek utulemem lazim ama ben yapmak istemiyorum iyice tembellige alistim. bugun senle konustuktan sonra uyumusum saat 14 te uyandim ve hala uykum var yata yata buyucem daha ne kadar buyiceksem artik

sen gelsen zaten buraya sareyele oynarsın bütün işleri ben yaparım,şansına uyuyodu da ozaman,çok küçüktü tabi,şimdi tam afacan oldu,kucakta durmuyo vallahi,atıyo kendini yerlere,
kısmet canım yaa,gelirizde dönüşümüz nasıl nasıl olur acaba,saatleri araştırmak lazım minibüslerin

süpperrr bi haber bu maşallahhhh...
demek son 4 gündür öldün öldün dirildin bizden gizli deseydin bu kadar gergin olduğunu alırsık şitresini şekerim....

Kasıgım agrıyor dedim ya iki parca düştü ondNmış agrım sizce ikzmi oluyor ikitane koymuşlrdı bn cok istemiştim de

ağrının sebebi sabahta dedim canım adet olmaya çalışıyorsun yavaş yavaş atmaya çalışıyor vücut bunu doktor müdehalesi olmadan bitip gitmesi çok iyi aksi halde nasış zor bir döneme gireceğini düşünmek bile istemiyorum hem kanama olsun hem bhcg düşsün bir an evvel...
bozulmuş gebeliğe dair içerde bişi durdukça o bölgeye zarar veriyor...

Selam bayanlar azonce emir sultan i ziyaret ettim heimiz icin bolbol dua ettim sizler icin hayrli saglikli bebekler diledim guldene ve elif e ismen dua ettim

selam canım Allahrazı olsun kuzum ne makbule geçti valla duaya her zamankinden fazla ihtiyacımız var sanki...
ettiğin duaların prensesin ömrüne ömür katsın inşallah

o zaman bi gelsin ayarlama yaparız canım...
bu gelişimde paşanın okulu ev arasında gidip geldik bi de markete gezme işine hiç girmedik bi de havalar soğuktu en ufak şeyde hasta oluyorlar dışarı gerekmedikçe çıkarmadık kuzuları eve kapandık...bu kez havalarda iyi olur...20 nisan da kırklarelinde olurum sanırım...

acil tekrar ütüye girişiyorum öylece bıraktım ilk fırsatta burdayım

tatlım sonucun çıktımı değerin kaç ikiz yeğenler geliyo dimi

Canim degerim 515.89 cikti bugun 14.gunum carsamba tekrarlicaz daktir oyle dedi. Allahim hayirlisini versin ama gonlumden gecen ikiz tabi

Canimm gozun aydin cok sukur sevindim temiz cikmasina..Dualarina amin diyorum

Selam bayanlar azonce emir sultan i ziyaret ettim hepimiz icin bolbol dua ettim sizler icin hayırli saglikli bebekler diledim guldene ve elif e ismen dua ettim
Allah kabul etsin dualarını bitanem benim ismime de edeydin be gülümcümm
merhaba seninle daha iyi tanışmak istiyorum.

nerede otuyorsun? neler yapıyorsun. ben denizli de otouyorum.

2 aşılama 3 tüp hep negatif. 7 olcak evleneli yaşım 32 olucak

öptüm.
canım bende hep gelip giidyorum en acilinden..çok şükür kocam da pc mi tamir ettirdi kapanıp duruyordu artık sıkıntı yapmıcak....
adım malumm şekerimm istanbuldayımm...4 yıllık evliyimm tüp öncesi 1 laporoskopi 3 histereskopi geçirdim tüplerim alındı ve Asherman sendromuyla tanıştımm rahim de yapışıklık var ve kalınlaşmıyor tarnsferden sonra tutunma olmuyor...1 negatif tüp denemem var..2. için ameliytlar sonrası aldığım kiloları vermeyi ve anadolu yakasına taşınmayı bekliyorumm..tabi kardeşimin düğünü var Haziranda..onu da atlatmmaız lazımm..neyse yaşım 35 eşimden de 3 yaş büyüğüm ayrıca...
benim hikayelerim uzar gideeerr zamanla anlatıırm ki topiği baştan okumaya vaktin olursaa hepsini öğrenirisn zateen anlatmama gerek kalmaz
Nirdesinz yaf kızlar cvp ta vern yok
kız burdayız be yaaaa..canım parça düşürmüşsünn sanırım tahminin doğru ama bebişlerin henüz mm lik büyüklükte olduğu için o parçalar kalınlaşan rahiminin parçlarıdır söküldüğün için atmıştır vücut..canını sıkma bebişim vardır bunda da bir hayırr..inşaalah geçecek hepsii

Son düzenleme:

tamam canım,,bizim için çok büyük değişiklik olur,bütün kış evdeydik,gezmek çok ii geliyo ikimizde,hele sare evin kapısını açık görsün suratı değişiyo :) havalarda düzeliyo,

arada kaynamıştır tatlım bi daha sorsaydın...
ama ben bu mesajının bir üstündeki mesaja yazdım bişiler bak istersen...

Da onu biliyomda gülden abla sen gelince deym du bugun iş gunun sanırm son ütücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…