Sogn suyu içicemartık bizmki ynıma yaklşmz içerknde burnuma mandal takmayı düşünüyorum funda dan haber geldimi inş iyi sonuç almıştır diylim
ütü mağduru geldiiiiiii yap yap bitmiyooooo
mola verdim geldim bi de ne göreyim sare prensesin annesi turginur burdaaaaaa
merhaba. sonucun güzel çıkmış.
çok sevindim. doktor ne diyor hulusi ne yapıyor. ankarada mı acaba.
ben bugün hastaneye gitcektim vazgeçtim. öpüyorum.
güldennnn banada gel ütüye canımmmmm,,,ya artık ttnetim gelince,topiğede girmek kolaylaştı,sarede iizin verdiği sürece giricemmm
fundadan haber geldi öylemiiii....
2.05 okudum alıntıdan olabilir ama 2.gün embriyosu ve 9.günü daha 4 gün var testine...
inşallah yükselir değeri...
Duamız hepimzle allhım inş hepimzin yuzunu guldursun inş onun da sonucu kat kat artsıncanım yaa,fundadan haber geldi,2,05 cıkmış,13 de tekrar vericemiş,biliyosunuz bugün 9.gün,inşallah yükselir değeri,negatif diyor ama dua edelimde yükselsinn
ütü mağduru geldiiiiiii yap yap bitmiyooooo
mola verdim geldim bi de ne göreyim sare prensesin annesi turginur burdaaaaaa
valla sare den fırsat kalırsa ütünüde yaparım evinide temizlerim ama o minnak cimcime varken bişeyi gözüm görürmü bilmem..
hala onu kokladığım günü dün gibi hatırlıyorum...
bu gelişimde kısmet olmadı ama bir ay sonra yine ordayımmm büyük paşanın doğum günüsü var
doğum gününe sizde gelirsiniz belki sare ile
kızlar sonucum çıktı çok şükür sonuç yok
ezan okunuyo şuan dua ediyorum allah hepinize bu sıkıntıları yaşatsın inşallah
şimdi uyumaya gidiyorum çarşambadan beri doğru dürüst uyuyamadım
öpüyorum hepinizi
Kasıgım agrıyor dedim ya iki parca düştü ondNmış agrım sizce ikzmi oluyor ikitane koymuşlrdı bn cok istemiştim de
Selam bayanlar azonce emir sultan i ziyaret ettim heimiz icin bolbol dua ettim sizler icin hayrli saglikli bebekler diledim guldene ve elif e ismen dua ettim
sen gelsen zaten buraya sareyele oynarsın bütün işleri ben yaparım,şansına uyuyodu da ozaman,çok küçüktü tabi,şimdi tam afacan oldu,kucakta durmuyo vallahi,atıyo kendini yerlere,
kısmet canım yaa,gelirizde dönüşümüz nasıl nasıl olur acaba,saatleri araştırmak lazım minibüslerin
Bişi sordum cvp vern olmadı
tatlım sonucun çıktımı değerin kaç ikiz yeğenler geliyo dimi
kızlar sonucum çıktı çok şükür sonuç yok
ezan okunuyo şuan dua ediyorum allah hepinize bu sıkıntıları yaşatsın inşallah
şimdi uyumaya gidiyorum çarşambadan beri doğru dürüst uyuyamadım
öpüyorum hepinizi
Allah kabul etsin dualarını bitanemSelam bayanlar azonce emir sultan i ziyaret ettim hepimiz icin bolbol dua ettim sizler icin hayırli saglikli bebekler diledim guldene ve elif e ismen dua ettim
canım bende hep gelip giidyorum en acilinden..çok şükür kocam da pc mi tamir ettirdi kapanıp duruyordu artık sıkıntı yapmıcak....merhabaseninle daha iyi tanışmak istiyorum.
nerede otuyorsun? neler yapıyorsun. ben denizli de otouyorum.
2 aşılama 3 tüp hep negatif. 7 olcak evleneli yaşım 32 olucak
öptüm.
kız burdayız be yaaaa..canım parça düşürmüşsünn sanırım tahminin doğru ama bebişlerin henüz mm lik büyüklükte olduğu için o parçalar kalınlaşan rahiminin parçlarıdır söküldüğün için atmıştır vücut..canını sıkma bebişim vardır bunda da bir hayırr..inşaalah geçecek hepsiiNirdesinz yaf kızlar cvp ta vern yok
o zaman bi gelsin ayarlama yaparız canım...
bu gelişimde paşanın okulu ev arasında gidip geldik bi de markete gezme işine hiç girmedik bi de havalar soğuktu en ufak şeyde hasta oluyorlar dışarı gerekmedikçe çıkarmadık kuzuları eve kapandık...bu kez havalarda iyi olur...20 nisan da kırklarelinde olurum sanırım...
arada kaynamıştır tatlım bi daha sorsaydın...
ama ben bu mesajının bir üstündeki mesaja yazdım bişiler bak istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?