Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım yaa,fundadan haber geldi,2,05 cıkmış,13 de tekrar vericemiş,biliyosunuz bugün 9.gün,inşallah yükselir değeri,negatif diyor ama dua edelimde yükselsinn
:26::26::26::26::26:canm yaaa inşaallah katlamaya başladı mı 12. gün normal bir değerle morali düzelir inşaallah
ütü mağduru geldiiiiiii yap yap bitmiyooooo
mola verdim geldim bi de ne göreyim sare prensesin annesi turginur burdaaaaaa
kız bana da bi el ver ayool hiiç sevemedim bu ütü işini adamın pantolonlarını kadife alıyorum ütü yapmamk içinn..ama araba alırsak gömlek ve kumaş pantoln giyer ve yandık demektir..ben de bırakırım salaş spor giymeyi bi dünya ütülenecek ıvırzıvır çıkar offf yaaa
güldennnn banada gel ütüye canımmmmm,,,ya artık ttnetim gelince,topiğede girmek kolaylaştı,sarede iizin verdiği sürece giricemmm
bu habere içilir arkadaşş

Canim degerim 515.89 cikti bugun 14.gunum carsamba tekrarlicaz daktir oyle dedi. Allahim hayirlisini versin ama gonlumden gecen ikiz tabi

Canimm gozun aydin cok sukur sevindim temiz cikmasina..Dualarina amin diyorum

maşallah canım inşallah ikizler geliyo sağlıklı hayırlı evlat olsunlar size inşallah tatlım menim darısı başımıza

ütü demeyin kızlar akşama benimde yapacak bir sürü ütüm var hafta sonu çalıştığım için hiç bi iş yapamadım iki sepet birikmiş ütüm var ooooof ooooooof

kızlar ben biraz sare yi dışarı çıkarayım,yoksa başımın etini yedii :) hava aldırayım ona,görüşürük sonra

selam arkadaşlar... tüp bebek için ayrılan ya da ayırmak zorunda kaldığınız diyeyim.. :) bütçe nedir? Özel olarak yani?

Biz 6 yıldır evli 8-9 aydır bebek planı içindeyiz ama bazı nedenlerden dolayı tüp bebek istiyoruz. ve bu konuda cahilim :?
biri yanıtlarsa çok mutlu mesut olurum çünkü internetteki araştırmam kafamı karıştırdı.

canım çok işlem geçirmişsin geçmiş olsun.

allahım daha fazla sıkıntı vermesin.

bir dahaki denemende sorun çıkmaz inşallah.

topiği çok okuyordum ama hepsi aklımda kalmıyor.

üye olmadan önce takip ediyordum. öptüm. :13:

Son düzenleme:
SLM KIZLAR BUGÜN DOKTARA GİTTİM DOKTOR BAKTI VE TEDAVİYE ENGEL OLCAK BÜYÜK KİST GÖRMEDİ bugün dogum kontrol hapımda bitti adet olurum bikaç güne adet ol gel ilaçlarını alıp dedi başlıcaz ilaçlara ehh şimdi kırmızı kartı bekliyorum bu sefer finisshh degil başlangıç lucak benim için rabbim sonunda bu yolun meleğimi içime koyar inşallah hepimize isteyen herkeze evlat versin bununla sınamasın kimseyi zor

Baktım yazn yok isyn cıkarcdım he saka bi yna ikitane düşnce dedim ikitane istedimdi sanırım öyle sabhki agrıdn ondnmış şimdi eşşek gbiyim maşallh morlimde iyi rabbim inş hayırlısını versin yarın cins doktora gidicim ne diyacak baghim höküz kızıyom

nasılsınız arkadaşlar iyimisiniz ben geldim öpüyorum hepinizi

selam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim miğde bulantılarım dahada arttı hiç bişey yiyemiyorum yediğimde miğdemde durmuyor zaten eşim doktoru aramış ilaç için ilaçla olmaz demiş yarın hastaneye gidicemserum taktırıcakmış bu arada benkayra canım hayırlı olsun seninde ikizin olucak inşallah

slm kizlarrrrr uyudum.uyandim:)))bugunlerde kasiklarinda bi batma bi agri yani transferim olmys olsa kesin hamileyim dicem:))))))aysegulummm sonucunun guzel cikmasina sevindim tatlim hadi atlattin artik rahatsin insallahhh...fundacim insallah degerin yukselir cnm Allahtan umut kesilmez dualarim seninle kuzum....nafiyecim nbr tooparladin mi biraz?haksever sende mi tedaviye basliosun cnm mart ayi patlaticaz buralari belli ki:)))hayirli olsun cnm

iyiyiz vnm hosgeldin.bulantin icin ilac mi alcan doktorsdn ? cok.mu fenasin?

hoş geldin canm...
iyiym canm baya toparlandım sayılır isede başladım bugün ama yinede içimde kapanmayan yara şimdilik

nfy canım hoşgeldin..
inşallah zamanla o kapanmayan yara da kapanır inşallah..

arkdnas sana da çok geçmş olsun canım..
darısı da bize olsun inşallaaaahhhh

iyiyiz vnm hosgeldin.bulantin icin ilac mi alcan doktorsdn ? cok.mu fenasin?

canım açken iyiyim ama en ufak bişey yesem hemen çıkarıyorum sonrarahatlıyorum miğdem boşken doktorum ilaç olmaz yakın bi hastaneye gidin ben seruma katılıcakları ordakilere söylicem demiş inşallah işe yarar sürekli öğürmekten kasıklarım ağrıyo korkuyorum bişey olucak diye

nfy canım hoşgeldin..
inşallah zamanla o kapanmayan yara da kapanır inşallah..

arkdnas sana da çok geçmş olsun canım..
darısı da bize olsun inşallaaaahhhh
inş. canm benm inş...
ama beklediğimden daha iyiym çok cabuk toparlanamam diyodum ama baya toparlandım sayılır..

hoş geldin canm...iyiym canm baya toparlandım sayılır isede başladım bugün ama yinede içimde kapanmayan yara şimdilik
hosbuldum cnm ..kapanicak insallah tatlim o yaran ise baslaman iyi olmus kafandan tabiki simezsin ama en azindan biraz kafan dagilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…