:26::26::26::26::26:canm yaaa inşaallah katlamaya başladı mı 12. gün normal bir değerle morali düzelir inşaallahcanım yaa,fundadan haber geldi,2,05 cıkmış,13 de tekrar vericemiş,biliyosunuz bugün 9.gün,inşallah yükselir değeri,negatif diyor ama dua edelimde yükselsinn
kız bana da bi el ver ayool hiiç sevemedim bu ütü işini adamın pantolonlarını kadife alıyorum ütü yapmamk içinn..ama araba alırsak gömlek ve kumaş pantoln giyer ve yandık demektir..ben de bırakırım salaş spor giymeyi bi dünya ütülenecek ıvırzıvır çıkar offf yaaaütü mağduru geldiiiiiii yap yap bitmiyooooo
mola verdim geldim bi de ne göreyim sare prensesin annesi turginur burdaaaaaa
güldennnn banada gel ütüye canımmmmm,,,ya artık ttnetim gelince,topiğede girmek kolaylaştı,sarede iizin verdiği sürece giricemmm
Canim degerim 515.89 cikti bugun 14.gunum carsamba tekrarlicaz daktir oyle dedi. Allahim hayirlisini versin ama gonlumden gecen ikiz tabi
Canimm gozun aydin cok sukur sevindim temiz cikmasina..Dualarina amin diyorum
maşallah canım inşallah ikizler geliyo sağlıklı hayırlı evlat olsunlar size inşallah tatlım menim darısı başımıza
Allah kabul etsin dualarını bitanembenim ismime de edeydin be gülümcümm Eki Görüntüle 647465
canım bende hep gelip giidyorum en acilinden..çok şükür kocam da pc mi tamir ettirdi kapanıp duruyordu artık sıkıntı yapmıcak....
adım malumm şekerimm istanbuldayımm...4 yıllık evliyimm tüp öncesi 1 laporoskopi 3 histereskopi geçirdim tüplerim alındı ve Asherman sendromuyla tanıştımm rahim de yapışıklık var ve kalınlaşmıyor tarnsferden sonra tutunma olmuyor...1 negatif tüp denemem var..2. için ameliytlar sonrası aldığım kiloları vermeyi ve anadolu yakasına taşınmayı bekliyorumm..tabi kardeşimin düğünü var Haziranda..onu da atlatmmaız lazımm..neyse yaşım 35 eşimden de 3 yaş büyüğüm ayrıca...
benim hikayelerim uzar gideeerr zamanla anlatıırm ki topiği baştan okumaya vaktin olursaa hepsini öğrenirisn zateen anlatmama gerek kalmaz
kız burdayız be yaaaa..canım parça düşürmüşsünn sanırım tahminin doğru ama bebişlerin henüz mm lik büyüklükte olduğu için o parçalar kalınlaşan rahiminin parçlarıdır söküldüğün için atmıştır vücut..canını sıkma bebişim vardır bunda da bir hayırr..inşaalah geçecek hepsii
Allah kabul etsin dualarını bitanembenim ismime de edeydin be gülümcümm Eki Görüntüle 647465
canım bende hep gelip giidyorum en acilinden..çok şükür kocam da pc mi tamir ettirdi kapanıp duruyordu artık sıkıntı yapmıcak....
adım malumm şekerimm istanbuldayımm...4 yıllık evliyimm tüp öncesi 1 laporoskopi 3 histereskopi geçirdim tüplerim alındı ve Asherman sendromuyla tanıştımm rahim de yapışıklık var ve kalınlaşmıyor tarnsferden sonra tutunma olmuyor...1 negatif tüp denemem var..2. için ameliytlar sonrası aldığım kiloları vermeyi ve anadolu yakasına taşınmayı bekliyorumm..tabi kardeşimin düğünü var Haziranda..onu da atlatmmaız lazımm..neyse yaşım 35 eşimden de 3 yaş büyüğüm ayrıca...
benim hikayelerim uzar gideeerr zamanla anlatıırm ki topiği baştan okumaya vaktin olursaa hepsini öğrenirisn zateen anlatmama gerek kalmaz
kız burdayız be yaaaa..canım parça düşürmüşsünn sanırım tahminin doğru ama bebişlerin henüz mm lik büyüklükte olduğu için o parçalar kalınlaşan rahiminin parçlarıdır söküldüğün için atmıştır vücut..canını sıkma bebişim vardır bunda da bir hayırr..inşaalah geçecek hepsii
eşine mi vericen bu kürü sen canım,,
iyiyiz vnm hosgeldin.bulantin icin ilac mi alcan doktorsdn ? cok.mu fenasin?selam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim miğde bulantılarım dahada arttı hiç bişey yiyemiyorum yediğimde miğdemde durmuyor zaten eşim doktoru aramış ilaç için ilaçla olmaz demiş yarın hastaneye gidicemserum taktırıcakmış bu arada benkayra canım hayırlı olsun seninde ikizin olucak inşallah
hoş geldin canm...slm kizlarrrrr uyudum.uyandim:)))bugunlerde kasiklarinda bi batma bi agri yani transferim olmys olsa kesin hamileyim dicem:))))))aysegulummm sonucunun guzel cikmasina sevindim tatlim hadi atlattin artik rahatsin insallahhh...fundacim insallah degerin yukselir cnm Allahtan umut kesilmez dualarim seninle kuzum....nafiyecim nbr tooparladin mi biraz?haksever sende mi tedaviye basliosun cnm mart ayi patlaticaz buralari belli ki:)))hayirli olsun cnm
iyiyiz vnm hosgeldin.bulantin icin ilac mi alcan doktorsdn ? cok.mu fenasin?
inş. canm benm inş...nfy canım hoşgeldin..
inşallah zamanla o kapanmayan yara da kapanır inşallah..
arkdnas sana da çok geçmş olsun canım..
darısı da bize olsun inşallaaaahhhh
hosbuldum cnm ..kapanicak insallah tatlim o yaran ise baslaman iyi olmus kafandan tabiki simezsin ama en azindan biraz kafan dagilir...hoş geldin canm...iyiym canm baya toparlandım sayılır isede başladım bugün ama yinede içimde kapanmayan yara şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?