Tüp Bebek Günlüğümüz !

hosbuldum cnm ..kapanicak insallah tatlim o yaran ise baslaman iyi olmus kafandan tabiki simezsin ama en azindan biraz kafan dagilir...
valla canm balsdım ama 4-12 vardiyasıekim....
oynda tüzden iimi olacak kötümü olacak bilmiyorum yanlız kalmakta istemiyorum öyle yaniii

canlarrr bildiyiniz gibi 9 gün degerim 2.05 çıkmışş negatif dedilerr içimm çok acıyoo zorr çok zorr göbegim heryanım mor delik deşikkkk( Allahımm inşallahh değerim katlanır acaba varmı degeri katlanann((

Canimm insallah iki gunde katlanir surpriz yapar melegi annesine..

Canimm yaa benimde kac gundur midem fena ama bugun sanki biraz daha rahat gibiyim.. Insallah uzun surmez bulantilarin canim benim..Allahim saglikli versinde ama ikiz olsa hic fena olmaz

biz ne olsa içeriz ama ama kocişler tabi nazlanır,beğenmezler tatlarını :)

valla lüxü yok bebeğim mecbur içecek en azından başlayana kadar..
ben keyfimden yaptırmıyorum bunları..
ben de keyfimden bıçak altına yatmadım turginur.gıkım bile çıkmadı..
yapıcak içicek mecbur..iyiliğimiz için bizim için yapıcak..
açılın uleeeeeeennnn

aaa o kadar yaniii serum filan takilicak.haaa ...gecmis olsun cnm.rahatlarsin insallah...
valla canm balsdım ama 4-12 vardiyasıekim....oynda tüzden iimi olacak kötümü olacak bilmiyorum yanlız kalmakta istemiyorum öyle yaniii
cnm yazilarin biraz karismia bazi yerlrri anlayamadim:))iste.senin isinin de o yani kotu teksin ya tatlim sen de nette takil oyun.filqn oyna.bizle sohbet et cnm kafani.dagit. cnm insallah degerin yukselir daha 9. gun ya benim umudum var ...
Kizlarr progesteronum 148 cikmis nasil sizce bilenler yorum yapsin yutfeen
hic bilmiyorum.cnm ben ya insallah iidir.

canısım bende bilmiom ki bunu..sanki hamişlerimiz doğurmuşlar daha iyi bilir..
keşke hamiş olaydımda seni bilgilendireydim ama maaalesef..

herkese mirabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

valla canm balsdım ama 4-12 vardiyasıekim....
oynda tüzden iimi olacak kötümü olacak bilmiyorum yanlız kalmakta istemiyorum öyle yaniii

canım, kendini toparlayıp dönmene çok sevindim. acının hiç dinmediğine eminim ama ayağa kalkacak kuvvet var sende. Allah hiç beklemediğin bir anda yüzünü güldürür inş

tatlım öncelikle hayırlısı, veren de Allah vermeyerek sınayan da. inş değerlerin katlanır da minişin sana bir sürpriz yapar.
Kizlarr progesteronum 148 cikmis nasil sizce bilenler yorum yapsin yutfeen

bence gayet iyi ama değerlendirmeyi doktorun yapacak canım. benim de değerime iyi demişti doktor ama jeli kesmedi ve ben bu jelden çok sı-kıl-dıııımmmmmmmmmm

biz ne olsa içeriz ama ama kocişler tabi nazlanır,beğenmezler tatlarını :)

ya zaten kocişler de bize mızmız diyor ama kendileri dünyanın en mızmızları. yok onu içmem, yok doktora gitmem vs. vs.
çocuumuz olsun istiyoruz ama aslında hepimizin bir çocuu var

acnm yazilarin biraz karismia bazi yerlrri anlayamadim:))iste.senin isinin de o yani kotu teksin ya tatlim sen de nette takil oyun.filqn oyna.bizle sohbet et cnm kafani.dagit.
ayy evet okudum canım yazdıklarımı gerçekten birbirine karışmış
demek istediğim suydu işe döndüm ama 4-12 vardiyasındayım burda benden baska kimse yok yani..
yanlız kalmak ta istemiyorum ama yanlızım..
bişweylerle uğraşmaya calışıyorum ama iste pek olmuyo

h
canım, kendini toparlayıp dönmene çok sevindim. acının hiç dinmediğine eminim ama ayağa kalkacak kuvvet var sende. Allah hiç beklemediğin bir anda yüzünü güldürür inş
evet canm geldimmm umarım dediğin gibi hiç beklemediğimiz bi anda güler yüzümüz canm...
birazdaha iyiyim inş. dahada ii olacagım

acil tekrar ütüye girişiyorum öylece bıraktım ilk fırsatta burdayım
anam gene kayboldu Hatuunn bu hamaratlıklaa sen sökülürsün artıkınn...
tamam canım,,bizim için çok büyük değişiklik olur,bütün kış evdeydik,gezmek çok ii geliyo ikimizde,hele sare evin kapısını açık görsün suratı değişiyo :) havalarda düzeliyo,

kızlar ben biraz sare yi dışarı çıkarayım,yoksa başımın etini yedii :) hava aldırayım ona,görüşürük sonra
ayy durduramazsın sen minnak prensesi hadi gezdir de gel bebişimm öpüyorum senii
canım internet kafanı karıştıır ama inan bizm de kafamız karışıyor çünkü her merkez her doktor farklı oluyor...raporlu raporsuz da çok çok farkediyor..hepimiz farklı tutarlar ödedik...mesela ben opu transfer merkezime ilk muayene ücreti toplamda 3500 tl ödedim geçen sene....ama ilaçlarımıza 1.500 tl ödedimm.transfer sonrası da iğnelerim ilaçlarım gene 500 ü buldu...ama şimdii erkeze gitsem sadece opu transferi paket ücreti 4000 civari yapmışlar ona da indirim demişler...rapor çıkaracam o zman rakam yarıya düşüyor hem merkez ücreti hem de ilaçlar...siizn sıkıntınız nedir ne işlem yapılacak..bazı merkezlerde ekstra iğne aşı işlem de yapabailiyıor daktırlar bu da ücrete tabii oluyor
yaa evet tekrar ameliyat olmam lazım ama istemiyorum artık tekrarlıyor çünkü son olarak Ankara da bir doktor buldum onunla görüşecem ama bir tüp denemesi daha yapmak istiyorumm...olmasa artık gözümü yumup yatıcam bıçak altınaa inşaallah gerek kalmaz...
gelsin o zaman bian önce kırmızılar hayırlısıyla kavuş bu tedavinle nazlı bebişinee inşş..
nasılsınız arkadaşlar iyimisiniz ben geldim öpüyorum hepinizi
hoşgeldin nfy ciim nasılsınn nasıl oldunn:44::44:

Men gldimm nafiyecim. İyi ol lütfen seninle aynı yastaymışz inş bidaki yasımıza degmdn gelsin sıpacıklarımz diyom gülden ablcık burdamısn

hoşgeldin nfy ciim nasılsınn nasıl oldunn:44::44:
hoşbulduk canm sende hoş geldin..iyiyim çok şükür sen nasılsın..baya toparladım sayılır ama işte hala bi mutsuzluk var içimde..

Men gldimm nafiyecim. İyi ol lütfen seninle aynı yastaymışz inş bidaki yasımıza degmdn gelsin sıpacıklarımz diyom gülden ablcık burdamısn

hoş geldin canm..iyi sayılırım kuzum nasıl olayım sende iyi ol tamammı en kısa zamanda gelcek bebişlerimiz rahat ol..
canm ben 22 yasındayım dogum tarihim orda yanlış olmus
ama olsun yaşlarımız yakın inş.. en kısa zamanda alcaz bebişlerimizi
senin normal yoldan gebe kalma sansın varmı canım..
benm o sansım var dr um bana vücut gebeliğe alıştı o yüzden kendiliğindende en kısa zamanda bu haberi alabilirsin dedi inş. öyle olurr

HEYTTTTTTTTTTT yürü beee deryam kim tutar seni :) aslında tüm zahmeti biz çekiyoruz.olan hp bize oluyo,ağzımızı açmıyoruz.ama hedeflenen amaç güzellll,bi an önce kavuş hedefine canım benım

nfy cim yokhe cimm

inşaallah çok gençsiniz vücudunuz hemen toparlayacak ve emen hamile kalacaksınız ben inanıyorumm gelinimiz 5-6 yıllık evliydi kardeşim askerdeyken izne gelip gittiği bir döenmde hamile kaldı ama kalp atışı oluşmadığı kese bozulduğu için kürtaj oldu ..çok üzüldü çok ağladı hep teselli ettik sen iyi ol yeter ki öncelikle sanin sağlığın düzelsin Rabbim sağlıklı bir bebek verecek üüzlme toparlan dedik..çok şükür ...kardeşim askerden geldi ve hemen kendiliğinden gebe kaldı.. bir bebişimşz oldu şimdi çişini söyleme yaşına gelmiş...maaşallah Rabbim verecek üüzlmeyin kızlarr gençliğinizin kıymetini bilinn...ve dua edinn olacak inşaallah

sare dışarda çok mutlu semracım,parkta çocuklara falan baktı,yoruldu baya.şimdi uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…