Tüp Bebek Günlüğümüz !

aaa erkekler çok mızmızzzzz,seninde hayırlı olsun hamişliğin,hamilelik çok güzel bol bol tadını çıkar

İyi ol kuzum hep yasın önmi yok önmli oln dostluk çok şukurki hepimz dost yolunda ilerliyoz canım benm polikst over var bide esimn sprmleri saglıklı ve hızlı harektli az normlde olması için zamn ve tedavi lazım ama olmz yada olmuyack denmiyor yani olabilir işte şu içm tmzlnsinde esmle kndime kürler yapim diom dinlnme sürecinde bakrsın olur sogn suyu içicem rabbimn izniyle olur inş

canm benm inşallah olacak bende buna inanıyorum ama yokhe ninde yazdıklarını okuyunca ikimizinde bazı yönleri çok benziyo..
bizim gelin gittiğimiz evde hükmümüz yokmuş gibi görüyolar..
kendi adıma konusayım çalısıyorum işim var mesleğim var..
eşimin rahmetli babasından milyarlarca borcu var sadece benm bildiğim 300 küsür milyar..
buna rağmen düğünümdeki mobilyaları herşeyi kuruşu kuruşuna ben ödedim..benm evim ben kullanıcam diye sesimi çıkartmadım herşeyi ödedim..
sonra bi kez kimyasal gebelik geçirdim.daha sonra tedavilere basladık eşimde oligoastenoterato spermi +varikosel denildi benmde pko çıktı ve aşılamadan ziyede eger beklemek istemzseniz tüpyapalım dediler..
eşimin değerleri ve benm pko nedeniyle beklemeeme kararı aldık
kv. dediği sadece benm oğlumda bişey yoktur dr lara inanmam ben zaten seninde adet düzensizliklerin vardı ondadır
hemde bu kadar borcun içinde bide bumu cıktı yaptırmazsınız bekleyin işte dedikleri aynen bu canım..
biz kimseden destek görmüyoruz ailemiz dışında ve benm eşim annesinin lafına baktı o dönem hemde evlilik yıl dönümümün oldugu gün sırf bu yüzden evimden gittim baba evine ve kv. bunu bilmiyodu..sebebide tedaviden 500 lira eksik kalıyodu hepsini kendim toplamıstım eşim veremem deyince bende babanızım milyarlık borclarını ödüyonuz diye sarteller kopunca sonuç böyle olduu
sakın yanlış anlamayın gitme sebebim bebeğimiz olmıcak diye değil eşimin annesinin lafına bakması ve büyük kavgalar etmemizdi çok sükür sonra düzeldik eşimle..
bu sefer kadın hala devam etti opu sorası ohss oldum kendi evinden gelip bana bakmadı bana kendi evinde bakmayı özeniyomuş düşünsenize özendiği seye bakın(evlerimiz yanyana daireler)
gelip evime bi tas corba yapmadı ben att oldugumdan evde serum kullandım annem kaldı basımda sonra kavga sırasında bana bakıcı getirdin ya demeye basladı daha neler neler gebe kaldıktan sonra kardeşim hastalandı o yüzden bi kaçkez merkeze gitmek gerekti sonra bebek bu sekilde olunca sen kardeşin için yollarda oyalandında böle oldu demeleregetirileer..
o yüzden çok yıprandım bi dahaki tedaviye baslama cesaretim yok..
sabredip biraz daha beklicemmm..
içimi dökmek istedim uzun gelirse okumayın olurmu

10.000. sayfalara gelmişiz... ama ben yanınızda yoktum.... sizleri özlüyorum....ama bana ihtiyacı olan bir böcek var....hatta uyandı az sonra annesini ister....bu arada kafayı süt arttırıcı şeylere taktım... insallah şakır şakır getirteceğim...uğraşıyorum.....ve geldi ses...gitme zamanı... sizleri seviyorum.....

canm sorunlarımız aynı sayılır bende de pko var eşimde sayı ve hareket azlıgı morfoloji bozuklugu var bizede olur veya olmaz demiyolardı sadece herkes bikaç senede hamile kalırsa sen bu durumla 5-10sene içinde ancak ama Allah bilir diyolardı..bizde pko olunca direk tüp denedik..
bende senin gibi içim temizlensin diye bekliyorum
gerçi benm kürtaj yapıldı canm ama hiç kanamam olmadı hergün 2-3 damla kahverengi leke geliyo o kadar:44::44:

canm benm sende gelirsin aramıza yeterki bebişin ii olsun büyüsün..
canm bak hurmanın ve zemzemin süt arttırıcı özelliği var biliyosun hacer annemiz ismailin karnını sadece bunları yiyerek oğluna sütünü emzirerek doyurmuş sende bunları bolbol tüketmeye calış

Ahhh canım ahhh sorunlar bitermi aynı bnimde yasdıklarım var belki bn bişey ypmıyom ama iş vb seyler bizmki alsne pk düşkndr ztn anlicn araya giren cok istemyn desen dolu biz birgun olsun oturpta rahtca konusamıyoz işte butun bu sorunların içnde bide bebek olsun diyoz onu bile cok görüyolar laf söz cok diyn amannn bn 5 sene hep agldım da noldu hrsey aynı onun içn bidakine hep dedim artık üzlmek yok güçlü duracz ve bidaki tedaviye karar vermdn once moralli olcz sırf bebgimizi ve kndimizi düşünecz inş hepimz birgun burda anne olup eski gunler neydi oyle dicez inş yarın doktora gidyom bklım ne diyck inş bhcg sırflnmıştır iyki varsınz canlar

Cvp yazdım internet gitmiş düzldi şimcik bu netti de az kldı asagı atcm gidp gliyo diye canım bnm biz kndimize bklım yetr ki bebişlerimzde glck inş

Tüm yurt genelinde va yavru vatan kıbrısta kutlamalar başlasın 35.günümde kırmızılar geldiiiii
ağrım olduğundan yatasım geldi topiğe anca gelebildim şimdide herif saati her an çıkabilirim

yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm çooookkkk
sana bunları yaşatanlara kötü birşey demiyorum tutuyorum kendimi Allah ıslah etsin

Tüm yurt genelinde va yavru vatan kıbrısta kutlamalar başlasın 35.günümde kırmızılar geldiiiii
ağrım olduğundan yatasım geldi topiğe anca gelebildim şimdide herif saati her an çıkabilirim
ovvvv gülden hatun hoşgeldinn

yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm çooookkkk
sana bunları yaşatanlara kötü birşey demiyorum tutuyorum kendimi Allah ıslah etsin
amaannn güldenimmm insan zamanla alışıyo bile üzülme hiiiçççç ama bazen dengesiz zamanlarda olunca acısı çok fena cıkıyoo
canım bunlar sadece bi örnek bdv ye sadece içimi dökmek için konu açmak istiyorum valla

bol sütlü günler diliyorum canım sana...
böcekini öp kokla benim için...

Kizlarr progesteronum 148 cikmis nasil sizce bilenler yorum yapsin yutfeen

hayyy maşallahhhhhhhhhhhh çok güzel bir değer buuuuuuuuuuuuuuuuu

yokhe ye söylediğimi sanada dicem lütfen ama lütfen sorunlarınızı halletmeden bebek işine girişmeyin görüdünüz bu gerilim ve stres içinde olan bebeklerinize oldu

ahh kuzum ahh ben 1yıl 8 ayı 18 yıl olarak görüyorum valla ama ben bile bile lades dedim sekerimm..
eşimi çok seviyorum Allahı var evlilik süresinde toplasan bi elin parmaklarını gecmez benimle ciddi bişekilde kavga edişi ama o da seninki gibi anneci canım..ve benm eşim esnaf abisiyle beraberler o sabah 9 öğlen 1 durur gerisini eşim öğlen 1 gece 11-12...
ve bende çalışıyorum bu yüzden eşimle sadece uyku zamanımızı saymaksak yataktan kalkınca kahvaltı faslı annesinin yanında yarım saat ben işe gitmeden önce yarım saat işten gelince gece 3 e kadar 2 saat yani günde 4 saat görüşüyoruzz ama artık esksi kadar bende takmamaya calısıyorum ama olmuyo malesef zaten sabrımı deniyolar agzımı iibi açacagm bi gün

yokhe ye söylediğimi sanada dicem lütfen ama lütfen sorunlarınızı halletmeden bebek işine girişmeyin görüdünüz bu gerilim ve stres içinde olan bebeklerinize oldu
bunu bende cok düşündüm canm tedabiye baslamadan önce ama olmuyo halledilmiyo..
kp. yok k.v. eltimler yeme içme bir evi otel gibi bide misafirlerim gelirse kullanıyorum oda ayrı bi sorun..
eşimin işi desen baba borçlarından ii değil o yüzden bu sorunlar düzelmez canm..
ne yaptıysam düzeltemedim eminim düzelmicekte o yüzden niye tedavimi erteleyeyimki Allahtan kocam anneci olsada kapımı kapattıgımda seninleyim deyip bana laf söylemiyo..
bende istiyorum yeri geldiğinde ben haksızsam bana annesi haksızsa ona diye ama eşim yapmaz öyle bişey laf söylemez kimseye..

aaa erkekler çok mızmızzzzz,seninde hayırlı olsun hamişliğin,hamilelik çok güzel bol bol tadını çıkar

teşekkür ederim canım, Allah herkese nasip etsin inş. şimdilik hamilelikten bir şe anlamadım, sadece dünden beri çok gazım var, o da az önce karın ağrısı yaptı. ağrının sebebi başka değildir umarım :18:

kırmızıların hayırlı uğurlu ve son olsun inş

oohhh canimcim gozun aydin rahatlamissindir bayagi

bol sütlü günler diliyorum canım sana...
böcekini öp kokla benim için...

hayyy maşallahhhhhhhhhhhh çok güzel bir değer buuuuuuuuuuuuuuuuu

yaaa ciddi misin canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…