Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sabırımızı deniyolar kesin bizmkinin işi iyi aksamdan aksama görüyoz oda geliyor hiç bişey yok ya ytr uyur yada tv ye bakr konusmk istesem iki söyler tmm gülden ablnın dedi gbi sorunlar halledilmdn bebk işine girmcem onada bunu dicm trnsferimn 4 gunu bna vurdugunu hiç untmuyorum hersey konusulup cözulur esler birbirne destk olurlar ama nerde benm huyum böyle diyor huyuna töbe ya yıpranab biziz kndisi değil ya bundan sonra karar verdim artık kndime bakcm birgun kafsına vurck ama gec olck işte allhımdn tk dilğim bi bebiş rabbim inş herkese versin

canm benm eşimin öyle huyları yok Allah tan bi çift kötü sözünü duydum desem Allah var yalan söylerim..
5. yılımız bizim birlikteliğimizde salak kelimesini bile asla duymadım ki bu kelime artk herkesin dilinde..
bana sadece leen der oda TAMAM LEENN olurrr
benm problemlerde senin problemlerde çözülecek cinsten değil arkadaşım o yüzden kafamızı biraz dahi olsun rahatlattıgımız anda bebek için girişimlere başlayalım aksi halde değişmeyecek şeyler için ertelemeye gerek yok bence

Ne guzel bizmkide ilk bi yıl oyle seyler demzdi işte ne demişler yasamyınca anlmzsın ben yakın zamnda düşünmüyorum belki haziran feln olabilir ablam gelck ynma o gelirse destkcim olur ozmn düşünüyorum ya hayırlısı olsun dogru bi insan 7 sinde neyse 70 indede odur derler sorunlar bitmez canımcım en iyisi biz umursamamayı kafaya takmamayı basrarırsak tmamdır gerisde morl olur rabbimn izniyle inş birgun bunları gülerk hatırlarız kucagmzda bebişlermzle canm ara ara bakıyom bzmki bakmca yaxmıyom gürmsn kızar diye sabhlarıda erkn kalkıyorum uyku tutmuyor sanırım bebgmi kucagıma alınca iyi uyuyp huzrlu uynıcm o gun dunyalr bnm olck inş hepimzde böyle guzel duygular yasrız

valla canm bende tedaviyi düşünmüyorum bi müddet ama evde çalışmalara devammm
ayrıca inanki bebiş olunca uyuyamazsın
iyiii akşamlarr...
nabersiniz güzell anneler ve anne adaylarıııııııı
iyiyz canm hoş geldin sen nasınsın

valla canm bende tedaviyi düşünmüyorum bi müddet ama evde çalışmalara devammm
ayrıca inanki bebiş olunca uyuyamazsın

iyiyz canm hoş geldin sen nasınsın

hoşbulduk canım...
bilmiyorum sana bişi yazdımmı rastlayamadık..
inan çok üzüldüm rabbim bidaha yaşatmasın canım bundan sonra güzel şeyler gelsin başına...

bende iyim hamdolsun yine adet gecikmesi ve gerginliği içindeyimm..
bende 35.gündeyimm eguşum olmuş şükürrr

valla canm o kadr cok destek olanım varki saolun yazıp yazmadıgını bende bilmiyorum ama gönüller bir olsun...
Rabbim kimseye yasatmasın canm cok zor..biraz daha iyiyim ben canm..
inş. seninkide bir an önce gelirmi diyelim yoksa ii sonuç alırsınmı diyeliim bilemedim canım:44:
hayırlısı olsun

aminnnn bilirim bende düşüklerim odlu ama tüple tutup kaybetmek daha zordur belki...
yada beterin beteri var doğurup kaybedende var herkes yaşadığını zor sanıyor ama...
canım gelicekse gelsin negatfii aldım 62 gün ilaçla zor oldum ...
şimdide 29 ocak ilk günden sayınca 35 gün oldu zorluyor beni kasıklarım ağrıyor btıyor...
belim öyle...
hayırlısı....gelmeyeceksede bebişim süpriz yapmış olsa keşkeeee..

canm bende pko var bende evlendikten sonra 40 günden önce olamıyorum o yöndekş sıkıntını anlıyorum valla o da zor

canım yarı kırkımız bile ....teyzesi öpüyor seni ağlayarakta olsa... şimdi çıkıyorum... malum emziği bende... bugünlük mama hakkını doldurdu... şimdi süt zamanı.....

aaa süper canım,Analı babalı büyüsün,,mamamı veriyosun hayırdır,sütün gelmiyomu canım?

Canım iyiyim ne olsun evdeyim bakinim dedim kimselerde yok bu akşam tatlım sen nasılsın?
valla canım yaa kimseler yok bende iş yerinde yanlız olsamda nette kızlar var yanlız kalmam diye düşünüyodum ama yanılmısım
valla canm ne diyeyim ii sayılırım ama yaa beklediğimden iyi toparladım kendimi...
ama aklıma gelince yada sorulunca ağlayamıyorum ağlasam ii olacak çünkü bide migren var üstüste gelince dayanamıyorum kafamı kesip başka yere atasım geliyo

Canım İNŞALLAH bu sıkıntılı günlerde geçicek tatlım yaa çok iyi anlıyorum seni insanlarrın sormaları hiçç bitmez hepimiz bu durumları yaşıyoruz ben 10 yıldır bıktım cevap vermekten ama onlar sormaktan bıkmadılar hemen geçiştir uzun uzun anlatıp üzülmemeye bak canımm

insanın içinde bi yara oluyor zaten bide onlar aslında kötü söylemeseler bile kaldıramaya biliyorsun..
son 1 hafta baya üzülmüştüm ama umudumu kaybedip aglamamaya çalıştım aglamadım son güne kadar ama o gün çok ağladım hemde çok ama evime gelmeden hastanede yolda her yerde ağladım..
hatta anestezinin etkisi bende zor uyanmak oluyo ajite oluyorum o zamanki halimi hatırladıkça burnumun direği sızlıyor....
'ben anne değilim artık güle güle bebeğim 1 haftadır hiç ağlamadım bugün anneni böylemi ağlatacaktın kuzum dedim'işte bu cümleler o anki durumum hiç aklımdan çıkmıyo burnumun direği sızlıyo kalbim daralıyor nefesim kesiliyo ama geçiyo işte

evime geldikten sonra gram göz yasım dökülmedi çok sasırdım kendime ama bas agrılarım feci halde arttı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…