Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hoşgeldin balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naberr
hosbuldum mehtabimmmmmmbasim agriyo karnim agritoooo kafayi yedim misafirim vardi yeni gitti heryerde meyve tabagi bacim umrumda degil onlar gitti gideli oyun oynuyom gecemedim bi bolumu bi haftadir sinirrr krizi gevciriyorummmmm:)))anlicagin arkadasin delirdi:)))
senden nbr kaymagim?

arkadaşlar benm mesai bitti çıkmam lazım k.i.b. Allah a emanet olun yarın görüşmek üzere öpüldünüzz

Bacımmmya hafta içi ne misafiri yaaa tembel hanım otur sen oyun oyna anca tembell sonrada başım agrıyor deee meyve hazırlıyım geliyorum kocacıgımaaa

arkadaşlar benm mesai bitti çıkmam lazım k.i.b. Allah a emanet olun yarın görüşmek üzere öpüldünüzz
vcbmgorusuruz skldin mi bugun misafirim geldi giremedim..gorusuruz yarin insallah kuzum.

mehtapppp aglicam simdi cok yaklasmistim o bolumu bitirmeye kafayi yicem..gulum bizde hafta sonu hafta ici misafir bitmez.kaynimlari yemege cagirmistim sonra da inlarin ustune esimin akrabalari geldi onlara cay tatli kahve meyve fasli...tabaklarin hepsi duruyo..tamam sen herife git ben bi el daha oynimm.yarin napiosun bu arada?

kızlar cuma günü lucrin iğnelere başlıycam. tecrübeli arkadaşlardan nasıl olduğu hakkında biraz bilgi alsam süper olur. yumileri geliştirmek için extra neler yediniz? iğneler çok ağrı yaptı mı yattınız mı? bide ohss sendromunu yaşayan varsa nasıl anladınız?

Canım ben geldim yarın sabah erkenden ELOŞŞŞŞŞŞUN yanınna gidiyorummm çok özledim böcegimi yaaaa parçalıcam yicem bol bolll şekercigim bugün bol bol pazar market ve temizlik en son 6 da yemege giriştim yedik topladım tel çaldı ablam gibi sevdigi ögretmen ablam aradı çay,a gittim 11 e geliyordu geldim eşimde biraz önce geldi şimdi meyve yedik tatlımm oturuyoruzz

Tatlım tedavin hayırlı olsun Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin balım en son 2,5 sene önce tedavi gördüm canım igneler küçücük zaten acımıyor balım yaa

İkramaya ,deryaa,moruble hoşgeldiniz kızlarrrrr nasılsınızzz
ben çok heyecanlıyım iğnelere başlıycağım için. o yüzden kendimi aşçılığa verdim. bu gün ilk kez ayva kompostosu yaptım yarın da ilk defa tek başıma yaprak sarması yapcam. bu tür şeyleri hep annemle yapardık sen nasılsın?

i cnm tedavin hayirli olsun ben hic lucrin kullanmadin sordugun tum sorularin cvbi gulden de mevcut ona sor istersen yarin

Tatlım tedavin hayırlı olsun Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin balım en son 2,5 sene önce tedavi gördüm canım igneler küçücük zaten acımıyor balım yaa
ay nebilim işte ben de bütün aileyi seferber ettim. bizimkiler bana oda hazırladılar orda kalcam falan. ilk kez olcak ya bütün vücudum geriliyo kasıyorum kendimi. bi yandan da dua ediyorum ultrasona girdiğimde doktor 'aa keseyi görüyorumm evet işte ordaaa tedaviye gerek kalmadı hamilesin' desin 9999 manyak mıyım neyim yaa
insan umutla yaşıyo cidden he en çaresiz durumda bile acaba mı diyosun.. çok aciziz çook Allah hepimize bi yavru verse de bizim de yüzümüz gülse inşallah yareppim

İyiyim canım bende bol bol temizlik yaptım cumartesi kuran okutacam İnşALLAH koşturmaca bir gündü Valla yarımda ablamın 5 ayluk kızımız var onu görmeye gidicem erknenden sabahın körünnde

i
cnm tedavin hayirli olsun ben hic lucrin kullanmadin sordugun tum sorularin cvbi gulden de mevcut ona sor istersen yarin
ay saol kuzucum. soruym da cevabımı alıyım hehe.. naptın level atlayabildin mi o yunlar sinir edio insanı ya ben de takılıyorum bazen saatler nasıl geçio anlamıyorum. en çok ta bişey beklerken işe yarıyolar. muayene sırası beklerken otobüs beklerken..

şu degerimm pozitiff olsa ne olurdii sankii...ama olmuyoo herşey istediğimiz gibi gitmiyoo büyük bi mucizee olsada 4 gün sonra değerim yükselseeee yükselmesede 3 ay sonra tedaviye tekrar başlıcammm..

İyiyim canım bende bol bol temizlik yaptım cumartesi kuran okutacam İnşALLAH koşturmaca bir gündü Valla yarımda ablamın 5 ayluk kızımız var onu görmeye gidicem erknenden sabahın körünnde
oooy minicikmiş o yaff doğunca kırışık oluyolar sonra açılıyolar ya :) açılmıştır o şimdi iice güzelleşmiştir maşallah diyim. Allah kabul etsin evine melekler dolsun inşallah canım. bi de su koy onu da okut içersin

Canım güzel ne kelime ball ball çok tatlı Maşallahh su içerim tabi şekerrimm

Arkadnas,Fundaur sizlerde hoşgeldiniz gece kuşlarrıı

Hoşbulduk canım tel.giriyorum kimler var nasılsınız ben iyi değilim yarın bulantılarım için serum takılıcak inşallah işe yarar içim dışıma çıktı bide FUNDA cım değerin inşallah yükselir kuzum umudunu kaybetme

Geçmiş olsun tatlım serum rahatlatır Allahın izniyle balım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…