ay saol kuzucum. soruym da cevabımı alıyım hehe.. naptın level atlayabildin mio yunlar sinir edio insanı ya ben de takılıyorum bazen saatler nasıl geçio anlamıyorum. en çok ta bişey beklerken işe yarıyolar. muayene sırası beklerken otobüs beklerken..
prensesimm dışarda mutlu oluyor demek ama ben sevmek mıncırmak istiyorum o kahkalarla gülen dudaklarını bile ısırasım varr...sare dışarda çok mutlu semracım,parkta çocuklara falan baktı,yoruldu baya.şimdi uyuyo
10.000. sayfalara gelmişiz... ama ben yanınızda yoktum.... sizleri özlüyorum....ama bana ihtiyacı olan bir böcek var....hatta uyandı az sonra annesini ister....bu arada kafayı süt arttırıcı şeylere taktım... insallah şakır şakır getirteceğim...uğraşıyorum.....ve geldi ses...gitme zamanı... sizleri seviyorum.....
Tüm yurt genelinde va yavru vatan kıbrısta kutlamalar başlasın 35.günümde kırmızılar geldiiiii
ağrım olduğundan yatasım geldi topiğe anca gelebildim şimdide herif saati her an çıkabilirim
amaannn güldenimmm insan zamanla alışıyo bile üzülme hiiiçççç ama bazen dengesiz zamanlarda olunca acısı çok fena cıkıyoo
canım bunlar sadece bi örnek bdv ye sadece içimi dökmek için konu açmak istiyorum valla
sizn işiniz çok zormuş san aanlattım durumu ama baktım çok uzun oldu özet geçtiğim halde bende özel mesaj yazdmm canımm..ben erteledim çünkü negatif insanların arasında pozitif olamıyorsun..ben altlı üstlü oturyorum ama artık karşılaşmamak için eden çıkmıyorumm yüzlerini görmek dahi istemiyorumm..bitirdiler içimdeki insan sevgisinii...beni sevmiyorsunuz oğlunuza bari yapmayın bu zulmüü...eşim çatır çatır sölüyo..ben kızsam da yapma desem de gelemiyo haksızlığaa ben bir kere bile tartışmadım...bir kez camdan bize baktığını gördük perde arkasındaydı gülümsedik ona eşime ağzına geleni saymışş nasıl fesatlıksaa biz sevinmiştik halbuki hastaydı ayağa kalktığını görüncee..amaa fesat yaa gülmüşüz güya aklımızdan kötüşeyler eçirmişiz ona gülmüşüz...bu zihniyete ne anlatabilirm kii.bıktım artık anlatmıyorumm..muhatap olmuyorumm...bunu bende cok düşündüm canm tedabiye baslamadan önce ama olmuyo halledilmiyo..
kp. yok k.v. eltimler yeme içme bir evi otel gibi bide misafirlerim gelirse kullanıyorum oda ayrı bi sorun..
eşimin işi desen baba borçlarından ii değil o yüzden bu sorunlar düzelmez canm..
ne yaptıysam düzeltemedim eminim düzelmicekte o yüzden niye tedavimi erteleyeyimki Allahtan kocam anneci olsada kapımı kapattıgımda seninleyim deyip bana laf söylemiyo..
bende istiyorum yeri geldiğinde ben haksızsam bana annesi haksızsa ona diye ama eşim yapmaz öyle bişey laf söylemez kimseye..
ben varla yok arası yaşıyorum topiğe giriyom oyun oynuyomm..Canım iyiyim ne olsun evdeyim bakinim dedim kimselerde yok bu akşam tatlım sen nasılsın?
ağlamak iyidir ağla at içinde biriken zehiri kuz ve serbest bırak acını bırak kii yeniden umutla bakabilesinn yarınlaravalla canım yaa kimseler yok bende iş yerinde yanlız olsamda nette kızlar var yanlız kalmam diye düşünüyodum ama yanılmısım
valla canm ne diyeyim ii sayılırım ama yaa beklediğimden iyi toparladım kendimi...
ama aklıma gelince yada sorulunca ağlayamıyorum ağlasam ii olacak çünkü bide migren var üstüste gelince dayanamıyorum kafamı kesip başka yere atasım geliyo
iyiim canım ama uzun uzun yazıncaa geç oldu eşim yattı gidip yanına kıvrıliimm.size iyi muhabbetler. öpüyorum sizlerii ..Leyla ile mecnun u seyrettim içim kıyıldııİkramaya ,deryaa,moruble hoşgeldiniz kızlarrrrr nasılsınızzz
Hoşbulduk canım gezmedeydik yeni geldik sen nasılsınHoşgeldin tatlım nasılsınnn bebiş nasıll
Hoşbulduk canım gezmedeydik yeni geldik sen nasılsın
Evet geziyor canım Allah a şükürler olsun ama bugünkü öyle değildi teyzesine gittik saat 9 dan sonra oturduk bu saat olduAayyy çok sevindim canım senin koca artık açılışı yaptı bol bol gezdirir bundan sonra balımmm bugün nereyi gezdiniz
Evet geziyor canım Allah a şükürler olsun ama bugünkü öyle değildi teyzesine gittik saat 9 dan sonra oturduk bu saat oldu
Ela ye mı gidiyon yarın öp benim içinde ela bebişlibebişli
İnşallah canım bi görsem bende o günleri ne diyodun zehir gibiler yalandan öksürmeyidi bilirmiş yesinler onuÖperim teyzesii çok tatlı yaa şimdide yalandan öksürmeyi ögrenmiş ablam diyormuski benim kızım hastamı olmus ayy falan diyomus tekrar yalandan öksürüyormus ablam gülmeye başlıyonca oda başlıyormus kahkaha atmaya böcegim benim çok akıllı yaaa şimdikiler valla çok akıllılar senin kızda akıl küpü olur İNŞALLAH annesi
Ütücü başı ütümü yapıyor gene
candy crush daveti geliyo bana da sürekli hiç kabul etmedim canım oyunu biliyorum da detaylarından haberim yok. inşallah paracıklar gitmezbennn yandim ya esim fena kizicak onun telini aldimm candy crush oynadim canim bitti telefonu ileri taihe aldim hemen 5 can verdi sonra bitti bi daja ileri tarihe aldim .simdi gercek tarihe aldim yeni can vermenin yaninda 2588 dk. yazio...napicam bennnn:)))))bu tarih nasil duzelirrrr hapi yuttunm ben
fikri olan varsa solesin nolur...
Suçunu düzeltmeye çalışıyor hahahahahah eşinin telle gizli gizli oyun oynarken tel ayarlarını bozmuss dötü tutuşmuş şimdide düzelmtmeye çalışıyordu acaba korkudan evimi terketti nee
iyi geceler canımCanım ben yatıyorum sabah erken kalkıcam balım yarın görüşmek üzere çokkk öptt
ben de çıkıyorum iyi geceleer herkeseHepinize iyi gecelerrr bol bebişler İŞALLAHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?