Tüp Bebek Günlüğümüz !

gaz sıkışmasıdır dedi ve uyudu çok önemsemedi anlayacan
istersen gidelim dedi doktora sonrada yattı

ee tatlim adam doktor bilir heralde.gaz sikismasida cok mantikli bak ne zamandir gazim var diodun.simi hemen kalk tipis tipis yataga bakim dinlen biraz nazara geldin ciktin ya disari.bu gece yatma huyumuzdan vazgecmemiz lazim.bi duzene bindirmemuz lazim.hadi bakalim yat dinlen cnm ii geceler optummm

evet canım ama şöyle bişii var saat 4 te uyudum 8 de kalktım bugün
ama uyumam lazım çok kötü oldum hadi iyi gecler canım öpüyorum çok

Güüünnnaayyddıınnnnnnnnnnnnnn
Güzel kadınlara şap şahane müs mükemmel bir gün diliyoruummmmm

Güüünnnaayyddıınnnnnnnnnnnnnn
Güzel kadınlara şap şahane müs mükemmel bir gün diliyoruummmmm

gunaydiin bebekiimm insallaahh cok guzel bir gun olsun
ben surekli uyuyorum yaa onun icin surekli online olamiyorum canimcim sigara icmiyorum hic dunden beri ondan da cok fenayim ayy

lucrin kullandım ohss de oldum sanırsam bu soruyu cevaplamam doğru olar
lucrin kutusu içinde hazır enjektörü var en kolay vurulan iğnelerdendir
deniz hemşire anlatır sana cuma günü küçük bir şişede ilaç var şırıngasını alıp söylenen doza kadar çekeceksin ilacı ve göbek deliğinin
3-4 parmak sağına ya da soluna vuruyorsun bir gün sağa birgün sola vurcaksın canımcım...
ohss yi düşünmek için henüz erken lucrin yumurta baskılayıcı ve kontrollü büyümeye yardımcı oluyor bu dönemde ohss gelişmez zaten
adet olup diğer iğneye başladığında e2 hormonuda takip edilir yumurta çok olsun ya da olmasın uyarıcı iğne vücuda girdiğinde e2 hormonu olması gerekenden fazla çıkar ve toplama gününne kadar yüksek seyrederse ohss olma adayısın demektir...yumurtası çok olanlarda risk biraz daha fazla oluyor...ohss yumurta toplamadan sonra ortaya çıkar aniden şişmeye başlarsın ağrıların olur mide bulantısı en önemliside şişmekten dolayı nefes darlığı yaşarsın vücudunda genel bir huzursuzluk olur....

ben surekli uyuyorum yaa onun icin surekli online olamiyorum canimcim sigara icmiyorum hic dunden beri ondan da cok fenayim ayy

Ankarada hava çok soğuk az önce evi havalandırmak için camı açmıştım buzzzz gibiiii....
güne güzel başladım sayende cigaraya dur demişsin
bebeklerin anneleriyle kalmak için ne gerekiyorsa yapıyorlar sende onları dumanla rahatsız etme artık yazık yaaaaaa

burasi da sogukmus yaa camlari actim ev buz oldu hemen kapattim kombiyi actim acil isinmam lazim canim yaa zaten sayiyi cok dusurmustum paket bitince de almadim hep onu dusundum neler cektim bu sonucu gorebilmek icin simdi nasil riske atarim dedimamaaa cook zorluyo cookk:18:

zorlanman doğal canım ama artık zamanıdır anne oluyorsun bundan daha önemli bir sebep olabilirmi bırakmak için şimdi bırakamazsan bi daha hiç bırakılmaz herhalde...
Allah yadımcın olsun sabır versinde kurtul şu pislikten...
bu arada progesteron değerin rahim içi gebelik buuuu diyoooo maşallah...

gunaydin cnm sigarayi birakmana sevindim insalhh yakinda sigara kokusu bile mideni bulandiricak hic icemiceksinbnn
guldenim ginaydin senin alintin silinmis.napiosun ne var ne yok?

Evet insallah bu vesile olacak ve bu pislikten kurtulucam..:18: cok sukur simdi yarin ki test onemli ama p.tesiyi iple cekiyorum..

Canim insallah yaaa cok fenayim su an bi tane olsa var yaa offff..:18:

Tunaydin diyim canimcim

sana da tünaydın taze hamiş..
geçicek kuzum valla bak geçicek bunlar.fındık fıstık ye yerine kuru üzüm ye çerez tabağı yapp kendine.
gelip gidip atıştır..
oturup hepsini birden yeme..

deryosssss tunaydin cnmmm napiosun? ne zaman adet oluyosun aramiz cok olmicak
bu saat olmussss butun kizlar nerde ayolllll????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…