canım yazdımya sana mesaj yazarken bi tıkandım nefes alamadım doktora gidiyoduk neredeysehuuuu huu kimse yok muuuuu??????
canım yazdımya sana mesaj yazarken bi tıkandım nefes alamadım doktora gidiyoduk neredeyse
sanmam canım ya ilk kez oldu kaç aydır içiyorum tam sana cvp veriyodum nasıl biliyomusun kalbimin olduğu taraf önden arkadan bastırıyolar sankiamannnnnnnn ciddi misin neden oyle oldu cnm?progestan yapio ha bunu.
abooo gecmis olsun kuzum esin ne dio?sanmam canım ya ilk kez oldu kaç aydır içiyorum tam sana cvp veriyodum nasıl biliyomusun kalbimin olduğu taraf önden arkadan bastırıyolar sanki çok kötüydü şimdi daha iyiyim
gaz sıkışmasıdır dedi ve uyudu çok önemsemedi anlayacanabooo gecmis olsun kuzum esin ne dio?
gaz sıkışmasıdır dedi ve uyudu çok önemsemedi anlayacan
istersen gidelim dedi doktora sonrada yattı
evet canım ama şöyle bişii var saat 4 te uyudum 8 de kalktım bugünee tatlim adam doktor bilir heralde.gaz sikismasida cok mantikli bak ne zamandir gazim var diodun.simi hemen kalk tipis tipis yataga bakim dinlen biraz nazara geldin ciktin ya disari.bu gece yatma huyumuzdan vazgecmemiz lazim.bi duzene bindirmemuz lazim.hadi bakalim yat dinlen cnm ii geceler optummm
Güüünnnaayyddıınnnnnnnnnnnnnn
Güzel kadınlara şap şahane müs mükemmel bir gün diliyoruummmmm
kızlar cuma günü lucrin iğnelere başlıycam. tecrübeli arkadaşlardan nasıl olduğu hakkında biraz bilgi alsam süper olur. yumileri geliştirmek için extra neler yediniz? iğneler çok ağrı yaptı mı yattınız mı? bide ohss sendromunu yaşayan varsa nasıl anladınız?
gunaydiin bebekiimm insallaahh cok guzel bir gun olsun
ben surekli uyuyorum yaa onun icin surekli online olamiyorum canimcimsigara icmiyorum hic dunden beri ondan da cok fenayim ayy
Ankarada hava çok soğuk az önce evi havalandırmak için camı açmıştım buzzzz gibiiii....
güne güzel başladım sayende cigaraya dur demişsin
bebeklerin anneleriyle kalmak için ne gerekiyorsa yapıyorlar sende onları dumanla rahatsız etme artık yazık yaaaaaa
burasi da sogukmus yaa camlari actim ev buz oldu hemen kapattim kombiyi actim acil isinmam lazimcanim yaa zaten sayiyi cok dusurmustum paket bitince de almadim hep onu dusundum neler cektim bu sonucu gorebilmek icin simdi nasil riske atarim dedim amaaa cook zorluyo cookk:18:
gunaydin cnm sigarayi birakmana sevindim insalhh yakinda sigara kokusu bile mideni bulandiricak hic icemiceksinbnngunaydiin bebekiimm insallaahh cok guzel bir gun olsun
ben surekli uyuyorum yaa onun icin surekli online olamiyorum canimcimsigara icmiyorum hic dunden beri ondan da cok fenayim ayy
zorlanman doğal canım ama artık zamanıdır anne oluyorsun bundan daha önemli bir sebep olabilirmi bırakmak için şimdi bırakamazsan bi daha hiç bırakılmaz herhalde...
Allah yadımcın olsun sabır versinde kurtul şu pislikten...
bu arada progesteron değerin rahim içi gebelik buuuu diyoooo maşallah...
gunaydin cnm sigarayi birakmana sevindim insalhh yakinda sigara kokusu bile mideni bulandiricak hic icemiceksinbnn
guldenim ginaydin senin alintin silinmis.napiosun ne var ne yok?
:16:herkeslere günaaaydıııınnnnnn..
Canim insallah yaaa cok fenayim su an bi tane olsa var yaa offff..:18:
Tunaydin diyim canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?