Negatif sonuc alan arkadaslar, sonuctan ne kadar sure sonra adet oldunuz???
sana da tünaydın taze hamiş..
geçicek kuzum valla bak geçicek bunlar.fındık fıstık ye yerine kuru üzüm ye çerez tabağı yapp kendine.
gelip gidip atıştır..
oturup hepsini birden yeme..
deryosssss tunaydin cnmmm napiosun? ne zaman adet oluyosun aramiz cok olmicak
bu saat olmussss butun kizlar nerde ayolllll????
epeydir buralara uğrayamadım nasılsınız güzel kadınlar?
Kızlaarrrr ben yatış halindeyim azcık başım azcık karnım ağrımakta canım çok kıymetli olduğundan dinlendiriyorum kendimi
bugün azar azar gelebilcem topike ama maşallah size benden daha azar azar gelmeyi planlamışsınız
Evet insallah bu vesile olacak ve bu pislikten kurtulucam..:18: cok sukur simdi yarin ki test onemli ama p.tesiyi iple cekiyorum..
deryosssss tunaydin cnmmm napiosun? ne zaman adet oluyosun aramiz cok olmicak
bu saat olmussss butun kizlar nerde ayolllll????
Dinlen tabi bebekim sen benim icinde onemlisinben seni bugun gezmeye gitti diye dusundum megerse arkadasimin guzel basiyla seksi karni agriyormus dikkat et kendine bende gelip gelip gidiyorum kimse yok burada hava gunesli hatunlar disari atti demek kendilerini
evet canımcım yarınki testte önemliydi amaaaa progesteron değerini görene kadar bence çokta mühüm değil yarınki test pazartesi keseleri görmek daha anlamlı hangi doktora gideceksin bellimi..
bende aynı soruyu sordum şu an sende yoksun senin içinde aynı soruyu sormaktayım bi yokoldum herkesler gitmiş..
P.tesi icin cok merak icindeyiz gulden hemde nasil yine baskente turkan hanima devam etmeyi dusunuyorum tatlim en azindan herseyimi biliyorlar diye dusunuyorum..
Kızlaarrrr ben yatış halindeyim azcık başım azcık karnım ağrımakta canım çok kıymetli olduğundan dinlendiriyorum kendimi
bugün azar azar gelebilcem topike ama maşallah size benden daha azar azar gelmeyi planlamışsınız
evet mantıklı bir karar olmuş en azından gebelik riskli dönemi atlatana kadar onunla devam et uzaktada olsa hulusi hoca ilede irtibatta olmak türkan hanım aracılığıyla iyi olur:13:
noldu nolduuuu memorialcilerlen takılıyodun nolduuuu
kızlar slm herkese bebişimi gördüm kalp atışınıda duydum allahım mucize gibi bişey kalbi kesenin içinde yükseliyo alçalıyo acayip bi duygu herkese tattırsın güzel allahım artık herkese söyleyebilirim HAMİLEYİMMMMM diye
geçmiş olsun kuzum..
iyi yapmışsın dinlendir tabisi..
valla bende geliom gidiom bakınıyom bir iki yazıyom tırt yaniii
kızlar slm herkese bebişimi gördüm kalp atışınıda duydum allahım mucize gibi bişey kalbi kesenin içinde yükseliyo alçalıyo acayip bi duygu herkese tattırsın güzel allahım artık herkese söyleyebilirim HAMİLEYİMMMMM diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?