Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba kızlar burada kar yağıyo hava soğuk işlerim çok başım ağrıyo uykum geliyo ama yapacak bişey yok diyip kaçıyorum

sana da tünaydın taze hamiş..
geçicek kuzum valla bak geçicek bunlar.fındık fıstık ye yerine kuru üzüm ye çerez tabağı yapp kendine.
gelip gidip atıştır..
oturup hepsini birden yeme..

Ayy insallah gecsin artik hatta su bir haftayi atlatirsam kurtulurum heralde.. Patlamis misir, findik yiyip duruyorum

deryosssss tunaydin cnmmm napiosun? ne zaman adet oluyosun aramiz cok olmicak
bu saat olmussss butun kizlar nerde ayolllll????

tünaydın canısım...
valla bebeeem sanırım 22-23 mart gibi olucam ve yine bi aksilik çıkmazsa başlıycaz sanırım..
biliosun kist mağduruyum ya ben..
mağdurumda mağdurum..
o zamana kadar da eşimi şöle keçiboynuzu pekmezi selenyum filan ile biraz besleyim diom..
valla içiyodu iki gündür keçiboynuzu pekmezini dünbide selenyum ekledim sesi çıkmadı.
gün aşırı da haşlanmış nohut yiyo.. öle işte

epeydir buralara uğrayamadım nasılsınız güzel kadınlar?

evet kaçak psikolog hatun hoşgeldiiinn

Kızlaarrrr ben yatış halindeyim azcık başım azcık karnım ağrımakta canım çok kıymetli olduğundan dinlendiriyorum kendimi
bugün azar azar gelebilcem topike ama maşallah size benden daha azar azar gelmeyi planlamışsınız

Dinlen tabi bebekim sen benim icinde onemlisin ben seni bugun gezmeye gitti diye dusundum megerse arkadasimin guzel basiyla seksi karni agriyormus dikkat et kendine bende gelip gelip gidiyorum kimse yok burada hava gunesli hatunlar disari atti demek kendilerini

Evet insallah bu vesile olacak ve bu pislikten kurtulucam..:18: cok sukur simdi yarin ki test onemli ama p.tesiyi iple cekiyorum..

evet canımcım yarınki testte önemliydi amaaaa progesteron değerini görene kadar bence çokta mühüm değil yarınki test pazartesi keseleri görmek daha anlamlı hangi doktora gideceksin bellimi..

deryosssss tunaydin cnmmm napiosun? ne zaman adet oluyosun aramiz cok olmicak
bu saat olmussss butun kizlar nerde ayolllll????

bende aynı soruyu sordum şu an sende yoksun senin içinde aynı soruyu sormaktayım bi yokoldum herkesler gitmiş..

bir ara çıktım canım ama site içindeydim bloklar arası sonra gelip yattım yatarak bir elimlede oyun oynadım şimdide kalkıp nevresimleri değiştircem yemek yapcam falan filan işteeee

P.tesi icin cok merak icindeyiz gulden hemde nasil yine baskente turkan hanima devam etmeyi dusunuyorum tatlim en azindan herseyimi biliyorlar diye dusunuyorum..

P.tesi icin cok merak icindeyiz gulden hemde nasil yine baskente turkan hanima devam etmeyi dusunuyorum tatlim en azindan herseyimi biliyorlar diye dusunuyorum..

evet mantıklı bir karar olmuş en azından gebelik riskli dönemi atlatana kadar onunla devam et uzaktada olsa hulusi hoca ilede irtibatta olmak türkan hanım aracılığıyla iyi olur:13:

geçmiş olsun kuzum..
iyi yapmışsın dinlendir tabisi..
valla bende geliom gidiom bakınıyom bir iki yazıyom tırt yaniii

kızlar slm herkese bebişimi gördüm kalp atışınıda duydum allahım mucize gibi bişey kalbi kesenin içinde yükseliyo alçalıyo acayip bi duygu herkese tattırsın güzel allahım artık herkese söyleyebilirim HAMİLEYİMMMMM diye

evet mantıklı bir karar olmuş en azından gebelik riskli dönemi atlatana kadar onunla devam et uzaktada olsa hulusi hoca ilede irtibatta olmak türkan hanım aracılığıyla iyi olur:13:

Evet tatlim bende onu dusundum en azindan hulusi hocayla da irtibatim kesilmemis olur

Rabbim tamamına erdirsin derincim..
sağlıkla kucağına gelsin inşallah..

geçmiş olsun kuzum..
iyi yapmışsın dinlendir tabisi..
valla bende geliom gidiom bakınıyom bir iki yazıyom tırt yaniii

saol şekerim geliyon gidiyon tahmin ederim yaniii

maşallahhhhhhhhhhhhhhh tek taş pırlanta parlıyordu demek çok şükür....
artık daha bi hamilesin söle tabii herkeslere keyfini yaşama zamanıdır

Selam canim Allah tamamina erdirsin insallah saglikla al kucagina canim cok sevindim.. Darisi basima ve tum arkadaslarimin basina olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…