Evet tatlim bende onu dusundum en azindan hulusi hocayla da irtibatim kesilmemis olur
hee takıldım da kaç cümle yazmışım saysan bi elin parmaklarını geçmez..
bakınıyom öle ordan havadis almak için
aynen canım bir süre daha hulusi hoca bağlantısını koparmamakta fayda var...
muayene ücretini ne kadar alır türkan acaba
ne yazdın bakmadımki datlum nerdesin önemli olan ooooooo
herkesin peşine düşmem ben peşine düştüğüm nadir kimselerdensin
kızlar slm herkese bebişimi gördüm kalp atışınıda duydum allahım mucize gibi bişey kalbi kesenin içinde yükseliyo alçalıyo acayip bi duygu herkese tattırsın güzel allahım artık herkese söyleyebilirim HAMİLEYİMMMMM diye
ben şimdi nevresimleri değiştircem sonra bir yemek birde çorba koyacam ardından ocağı silecem sonra iyi olursam yanınıza gelcem..
derya sen ben çıkınca memorial topiğine benkayra sende uyumaya derinde hastaneden gelmiş dinlenmeye hooopppp herkes dağılmış yine
sağolun kızlar üzüldüğüm tek bişey var doktor ben istemiyorum desemde 10 gün rapor verdi dinlenmen gerekiyor dedi sonradan pişman olcağına keşke alsaydım diyeceğine şimdi dinlen dedi bende rapor hakkımı doldurmak istemiyorum dedim heyet raporu veririm dolarsa dedi sen herşeyden daha önemlisin bu çocuğu kolay bulmadın dedi ama çocuklarımın 23 nisan çalışmaları vardı yine bensiz kaldılar 10 gün okul yok idareye söyledim ıvır zıvır dedi büssürü sanki ben keyfimden istiyorum şimdi velileri tek tek arıyorum okul yok diye zorumada gidiyo ama ne yapayım
sağolun kızlar üzüldüğüm tek bişey var doktor ben istemiyorum desemde 10 gün rapor verdi dinlenmen gerekiyor dedi sonradan pişman olcağına keşke alsaydım diyeceğine şimdi dinlen dedi bende rapor hakkımı doldurmak istemiyorum dedim heyet raporu veririm dolarsa dedi sen herşeyden daha önemlisin bu çocuğu kolay bulmadın dedi ama çocuklarımın 23 nisan çalışmaları vardı yine bensiz kaldılar 10 gün okul yok idareye söyledim ıvır zıvır dedi büssürü sanki ben keyfimden istiyorum şimdi velileri tek tek arıyorum okul yok diye zorumada gidiyo ama ne yapayım
Valla dr.un dogru soylemis sen ve bebegin herseyden onemlisiniz kafani takma kim ne derse desin..
öyle canım ama millet bilmiyoki ne zor süreçlerden geçiyoruz eminim şöyle düşünüyolardır bizde doğurduk ama bu kadar nazlanmadık
Biz tarladan geldik doğurduk diyor kaynvldem sanki biz bilerek dinlip okdar ilç alıyozda halden anlasalar destk olurlardı ztn aman takma salla bebğini doğrup kucana alınca tın geliır o laflar boşver canım sen kndine bak bizm cektiğimzi anlmadıkları için onlara koly geliyor ama rabbim buyuk hepimze verck bi gun
buradaki herkes gibi sanada dua ediyorum canım allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın sende doktora gitcektin bugün ne oldu geçmiş sayfaları okuyamadım
Hebn kndimi unuttum senin mutlu haberini alınca iyi dedi düşürmüşsün hepsini dedi kn verdim işte deger için ardılar 236 düşmüş haftaya salı bida vercem sıfıra düşücek ya bilgi verirsinz dedi bi sorun olursa ararsınz dedi olur diyor üzlme dedi iki ay sonra istersenz bida yprız dedi oyle işte
Aminn inşaallah ikiz annesi arkadaşımm...Selam canim Allah tamamina erdirsin insallah saglikla al kucagina canim cok sevindim.. Darisi basima ve tum arkadaslarimin basina olsun insallah...
ooo kimler gelmiiş psikolog hatuun hoşgelmişsinepeydir buralara uğrayamadım nasılsınız güzel kadınlar?
ben negatif alıp ilaçları bıraktım 2 güün sonra geldi beklediğim adetimmNegatif sonuc alan arkadaslar, sonuctan ne kadar sure sonra adet oldunuz???
canım yaa burda da günlük güneşlik bir hava var ama dılardan bakıncaa...buz gibi soğuk ...memleketimde kar yağmış sabahleyinnmerhaba kızlar burada kar yağıyo hava soğuk işlerim çok başım ağrıyo uykum geliyo ama yapacak bişey yok diyip kaçıyorum
yi babam yiii besle bebişlerii ama midene dokunmasın dikkat et yediklerin şekerimmAyy insallah gecsin artik hatta su bir haftayi atlatirsam kurtulurum heralde.. Patlamis misir, findik yiyip duruyorum
geçmiş olsun kırmızı kartlı arkadaşımm..ben de abdest alayım diyorumm bugün meryemlerime başliimm okunacak dualarım çoğaldıı bugünnKızlaarrrr ben yatış halindeyim azcık başım azcık karnım ağrımakta canım çok kıymetli olduğundan dinlendiriyorum kendimi
bugün azar azar gelebilcem topike ama maşallah size benden daha azar azar gelmeyi planlamışsınız
off bitmez ara ara ..olsun bebişin için azcık sık dişini Rabbimm sağlık sıhhat versin herikinize de ..22 tane öğrenci ara ara bitmiyo herkese aynı şeyi söylemekten fenalık geldi
belki bu sırada kendiliğinden gelir bebişin canım üzme kendini elbet onunda sırası gelecek
Sogn suyu içicem iyi geliyomuş belki o arada olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?