Tüp Bebek Günlüğümüz !

arkadaşlarım ben geldim yeni bir mesai ve yeni bir kk günüüüüü :)))
nasılsınız iyimisiniz ben bugün biraz daha iyiyimmm

Canimmm hosgeldin bende uyumamak icin direniyorum cunku abdest alip kalan dualarimi tamamlamam lazim ama zior duruyorum

Canim hisgeldin daha iyi olmana cok sevindim insallah daha da iyi olacaksin..

Sogn suyu içicem iyi geliyomuş belki o arada olur inş

inşaalah canım ben de adetim bitti önğmüzdeki hafta başlıım diyordum soğan suyu içmeye ama sonraki hafta kardeşim gelecek arkadaşıyla gezmeye kokmiim kızlara

Canimmm hosgeldin bende uyumamak icin direniyorum cunku abdest alip kalan dualarimi tamamlamam lazim ama zior duruyorum

Canim hisgeldin daha iyi olmana cok sevindim insallah daha da iyi olacaksin..
geldiğim gibi gidyorum canımm.. abdest alıcam çamaşırlarım yıkanmış onları asıiimm yemek için mutfağa geçicem.kocam yoldayım dedi aradı canı sıkkın biraz sabahın köründe gitti bugün toplantıısı için ama düşüncesiz insanlar adam 6 da evden çıktı 8 de şirkete gitmiş 9 a kadar bekletmişler..dün de arayıp 8:30 da şirkette olman lazım 8:35 olmaz demişlerdi....nyese sıkma canını boşver dedimm.anlamaz dağ adamı öldürür sağ adamı demişler...
aaşşallah ,iyi gördüm senii bebişimm... özel mesaj yazdım okudun mu sanna bitanemm..

ben avrpa yakasındayım merkezim taksimde.....ama ben de karşıya taşınacam kv nin alt katından ne kadar uzak o kadar mutlu bir hayat beni bekliyor inşaallah merkezimi değiştirirmiyim o zaman naparım bilmiyorumm ..karşıda pek bir merkez yok..eurofertil var iyi diorlar giden arkadaşlar..br araştır istersen..
ben kaçtım kızlar gelicem ilk fırsatta

Son düzenleme:

Evt burda yok hep kadıköy tarfndN baslıyor bi arastırayım bakim aman gec klma erken. Gelll

Nirde bizm tızlar baghim nafiyecim nassın kuzum iysindir umarım bnde içimde tuaf bir duygu karmasası var bir mutlu hissediyorum birde sevnc bide huzun içim corba oldu nasıl bir içmiş

Nirde bizm tızlar baghim nafiyecim nassın kuzum iysindir umarım bnde içimde tuaf bir duygu karmasası var bir mutlu hissediyorum birde sevnc bide huzun içim corba oldu nasıl bir içmiş
aynen canm yaa aynen bende cok karısık duygular içerisindeyim..Rabbim yardımcımız olsun inş..

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

canım belki yardımı olur uygulaması böyle
Bunu 2011 tarihli kadnlar kulubnden buldum nette bakarken yazan kişi gunebakn bu uygulyınca bebgim oldu diyor

Kb bzmki geldi tm yazarkn ymk yedik gldim canım bu soganı nasıl ve ne kadr içiyon ne zamn bşlıyon bilgi verirsen iyi olur caylak oldugum içn
he bende duşa alıp geldimm mutfağa geçi,cemm mayıştım yaaa
Evt burda yok hep kadıköy tarfndN baslıyor bi arastırayım bakim aman gec klma erken. Gelll
:18::18::18::18::18::18:
çok güzel en doğru tarifi bulmuşsun hesapla adet gününe 15 gün kala başlaaa..böle her ay değişerek 3 ay uygulana bir kür bu toparlanırısn inşaallah hamiş kalırısn hemen

Tızz bu sogan neymişte haberim yoghmuşş anammm hamile kalan varmış baygı nette bakınıyım ya ben şimcik bu ayı pas geciyom malum diğer ay içicem benm adet 14 ockta olduydu en son

kızlar ben transferimin 12.günündeyim dün beta hcg değerim 65 çıktı bugun hafif kasık ağrım ve açık kahverengi akıntım oldu doktorum progesteron iğnesi verdi birazdan alıp yaptırıcam ama bu kahverengi akıntıyı yaşayanınız var mı kötü bir şey mi düşük demek mi ay nolur cevap verin duyup bildikleriniz ağlamaktan gidecekl yoksa ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…