canm öncelikle sakin ol kanama değilde lekelenme değilse kalbini ferah tutmaya calış kendini üzüpte bebeklerini etkileme dr un progestronda vermiş düzelir inş.. zaten normalde yarın teste cagırmaları lazım değerin 2 ye katlanmısmı diye ona bakılır dr unlada iice görüşürsün...kızlar ben transferimin 12.günündeyim dün beta hcg değerim 65 çıktı bugun hafif kasık ağrım ve açık kahverengi akıntım oldu doktorum progesteron iğnesi verdi birazdan alıp yaptırıcam ama bu kahverengi akıntıyı yaşayanınız var mı kötü bir şey mi düşük demek mi ay nolur cevap verin duyup bildikleriniz ağlamaktan gidecekl yoksa((((
bende baslıcam canım da abimin düğün telaşı bi geçsin öyle çünkü eminim tam yapamam aksatırım oda hiç ii olmazzTızzzsoganın faydası ne guzel oyle şimcik sognla ytr sognla kalkarım tabiki rabbimn izniyle hepimze versin inş
uyku problemin var cok uyumak istiyosun galiba canm bu dönemde öyle oluyo insan gördüğün her yerde dalıyosun uykuyaaa
Merhaba kızlar,bi süredir yazmıyorum size aslında yazıp geri sildim kaç sefer...Benim gebelik testim ilkin yüksek çıkmıştı(12.gün)pazar günü kanamam oldu iğne oldum ama ağrım var. dün testi tekrarlattım ve düşmüşyarın yine tahlil vericem ama umut yok galiba.Bugün hemşire aradı,değerin sıfırlanması da önemliymiş,dış gebelik falan önlem açısından test tekrarı gerekliymiş.Bana dua edin lütfen.Bi süre girmeyebilirim kendimi toplamam zor oluyo,kendinize iyi bakın...
kızlar ben transferimin 12.günündeyim dün beta hcg değerim 65 çıktı bugun hafif kasık ağrım ve açık kahverengi akıntım oldu doktorum progesteron iğnesi verdi birazdan alıp yaptırıcam ama bu kahverengi akıntıyı yaşayanınız var mı kötü bir şey mi düşük demek mi ay nolur cevap verin duyup bildikleriniz ağlamaktan gidecekl yoksa((((
bende baslıcam canım da abimin düğün telaşı bi geçsin öyle çünkü eminim tam yapamam aksatırım oda hiç ii olmazz
canm bide özellikle tohumu içinde olan yenebilen meyve-sebzelerde yararlıymış..Oyle yap kuzm sen okuduma göre biz sogn kürü yprkn esmizede keçi boyunuzu ve havuc suyu verckmişz cogu oyle ypmış ayhh sogncıoldum bugun ben rabbim ne guzel yartmış şifalrını inş bizde şifa olsun
ben de Allah tan bi mani olmzsa 18 19 mart gibi baslicam aramiz cok yakin...benimde vardi kistim biliosun gecen ay bitti olmamistir yeniden insallah..sen ilac iciomusun kist icin?din de benim hetif geldi eve elinde 2 kilo keci boynuzu:)))su bir ayi iyi degerlendirelim:)))tünaydın canısım...valla bebeeem sanırım 22-23 mart gibi olucam ve yine bi aksilik çıkmazsa başlıycaz sanırım..biliosun kist mağduruyum ya ben..mağdurumda mağdurum..o zamana kadar da eşimi şöle keçiboynuzu pekmezi selenyum filan ile biraz besleyim diom..valla içiyodu iki gündür keçiboynuzu pekmezini dünbide selenyum ekledim sesi çıkmadı.gün aşırı da haşlanmış nohut yiyo.. öle işteevet kaçak psikolog hatun hoşgeldiiinn
gecmis olsun cnm simdi biraz iyi misin?Kızlaarrrr ben yatış halindeyim azcık başım azcık karnım ağrımakta canım çok kıymetli olduğundan dinlendiriyorum kendimibugün azar azar gelebilcem topike ama maşallah size benden daha azar azar gelmeyi planlamışsınız
kiz geldim baktim kimse yok bi sure daha bekledim kimse yok ben de ciktim oturma odasinin perdelerini yikadim utuledim camimi sildim.evet canımcım yarınki testte önemliydi amaaaa progesteron değerini görene kadar bence çokta mühüm değil yarınki test pazartesi keseleri görmek daha anlamlı hangi doktora gideceksin bellimi..bende aynı soruyu sordum şu an sende yoksun senin içinde aynı soruyu sormaktayım bi yokoldum herkesler gitmiş..
ooooo masallahhh kuzumaaa Allah kucagina almayi nasip etsin insallahhh cok sevindinmmkızlar slm herkese bebişimi gördüm kalp atışınıda duydum allahım mucize gibi bişey kalbi kesenin içinde yükseliyo alçalıyo acayip bi duygu herkese tattırsın güzel allahım artık herkese söyleyebilirim HAMİLEYİMMMMM diye
ben de Allah tan bi mani olmzsa 18 19 mart gibi baslicam aramiz cok yakin...benimde vardi kistim biliosun gecen ay bitti olmamistir yeniden insallah..sen ilac iciomusun kist icin?din de benim hetif geldi eve elinde 2 kilo keci boynuzu:)))su bir ayi iyi degerlendirelim:)))
senden güzel pazarcı olur valllaaaVajinal akıntı için soğan suyu kürü aynı zamanda erken menopoz, çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür. Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır. Topiğiniz sogncısıayhh okudukca umutlrım geliyo sanki rabbimn izniyle bizmde yuzumuz gülsn inş
canm bide özellikle tohumu içinde olan yenebilen meyve-sebzelerde yararlıymış..
örn: çilek domates biber incir çekirdekli üzüm gibi... tabi organiklerrr
bugünnmüü??? dünde yoktun şekerim...bugün topikten ayrı kaldımmm...
birazdanda maç var ona bakasım var ....
evet canm işteyim....Organik koly olmuyo malesf bulmk ya bizmki artık yapck bişiler bi arkdsı var onlar bahceden getryodu deyimde gtrsin hep biz mi ypcaz oda cablicak dimi canımcımiştesn sen demi
şimdi bildiğiniz üzere perşembe günü kürtaj oldum benm hiç kanamam olmadı sadece o gün ve ertesi günü pembe leke sonra 2 gün kahverengi leke geldi ve dün sabahtan beride bişey yok...
ben şimdi duş alayımmı???? bide alsam bile ekşın için bekliyimmi:26:
bugün topikten ayrı kaldımmm...
birazdanda maç var ona bakasım var ....
canm bizim dr bitince bi sakınca yok dedi ama bi bakmışsın leke var bi bakmışsın yok...Ekşın işini doktor a sordum benbi hafta sona dedi bizmkine oyle diyom knama bitnce olabilir didi ama olsun içm tmzlnsin yni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?