Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyi yrdesin bu guzel oldu işte valla ypcek artık 7 sene oldu bn cablıyom ha bire sıra onda sonucta ikimz içn uğrasıyoz allhın izniyle şifa olsun bize yiyecklerimz sonrada bebiş olup gelsinler inş bize allhım herkese nasip et inş köylü pazrlarıda iyi olurki hersey vardır ne guzel evnz uzkmı cnım işe gece gidyon ya

anaammm dur beeee olmazzz daha yeni operasyondan çıktı bölge enfeksiyon kapmaya müsaitti ziyarete müsaait değildir kanımca

bugünnmüü??? dünde yoktun şekerim...
bende güya stres atmaya topiğe giriyom ama 2 gündür adam akıllı muhabbet eden yok

ama öle dek geldiiiiii..

bende gidip şimdi formamı giyip izliycem maçı..forza real... :)

bende soyunupta izleyim diyorum kırmızılar gelince vücut ısım yüksek oluyoda bi de maç atmosferi ile ısım artcak ben en iyisi soyunayım

evim ilçenin merkezindeben işe arabayla 20 dk yola geliyorum canm artk 1 ay oldu 1 aydır 4-12 im sıkıldım iice evimde bile vakit geçiremiyom..
gece 1 e doğru evde oluyo eşimle otur tv izle muhabbet arada meyve derken saat 2-3 oluyo öğleye kadar yat 12de kalk kahvaltı ortalık topla saat 2bucuk oluyo 3 te iş için yola cıkıyorum derken 1 aydır baya sıkıldım vakit bile ayıramıyom kendime eşime

operasyon öyle pek zor olmadı canm kanam filanda olmadı ayrıca minareyi çalan kılıfı hazırlarmış ziyarete girerken onu uygularız artık
ama yaa gerçekten napcamı sasırdım eşimde peşimde dolanıp duruyo bide dünden beri gelmediğini duysa mahveder benii

canm bizim dr bitince bi sakınca yok dedi ama bi bakmışsın leke var bi bakmışsın yok...
kocayıda kaç aydır görmüyomm

Birz bkle derim bn sonuçta pislndik temzlncez bn bi hfta sonra iyi olur diyorum kndimce ona sorsan güldenn abla kıs sende kırmızı kartı gürdün bide soyncm diyon tocn noli dir bzmki hm uyuyor hmde hırluyor

Canım ya oyledr tabi insan isterki şimdi evnde olsun esiyle vakıt gecrsin ama işte ekmk parsı gecm derdi borc harc derkn evde anca düşüyor insan allhım inş hepimzn sıkıntları alıp mutlu edcgi gunu versin inş 💘💘💘💘

inş. canm benm inş.. hayat yasam koşulları sıkıntılar insanı o kadar geriyoki rabbim herkese sabır versin

dolnırlar ztn amn süyleme sakın saglık içn de bnce oda anlr yani

aaaa skendaalllllll niyeti bozmuşsunuz tızım siz ben ne desem durdurmam koy ver gitsin

Birz bkle derim bn sonuçta pislndik temzlncez bn bi hfta sonra iyi olur diyorum kndimce ona sorsan güldenn abla kıs sende kırmızı kartı gürdün bide soyncm diyon tocn noli dir bzmki hm uyuyor hmde hırluyor

şekerim ben sizin gibi ekşın üzerine demedimki soyunayım diye benim niyetim vücut ısım düşşün

aaaa skendaalllllll niyeti bozmuşsunuz tızım siz ben ne desem durdurmam koy ver gitsin

şekerim ben sizin gibi ekşın üzerine demedimki soyunayım diye benim niyetim vücut ısım düşşün
yaa ben en iyisi prşembe dr a gitmeen eşime bişey demiyimmm bugünde kokuştum deyip eve gidince duş alayım en azından abdestsiz dolaşmamış olurumm

İyi akşamlar bugün bütün gün uyudum tansiyonum çok düşüyor napıcam bilmiyorum
nfly canım ben kürtaj olduktan sonra 1 ay yasaktı canım o kadar dikkat ettiğim halde rahimde yapışıklık olmuş bence dikkat et

öncelikle geçmiş olsun canımm...
dr um yasak yok dedi sadece 1 ay korunun dedi rahim yapışıklılıgı neden oluyo ki??? ilişkidenmii:44::44:
bide gülden senin ona ulaşmanı istiyodu canm görüştünmü

öncelikle geçmiş olsun canımm...
dr um yasak yok dedi sadece 1 ay korunun dedi rahim yapışıklılıgı neden oluyo ki??? ilişkidenmii:44::44:
bide gülden senin ona ulaşmanı istiyodu canm görüştünmü
Görüştüm canım
tatlım biliyorsun ben kürtaj olduktan sonra hamile kalamadım rahimde yapışıklık olmuş
gerçi kürtajdan önce mi oldu sonra mı oldu bilemem demişti doktorum
bence 1 ay bekle canım sağlıkçısın daha iyi bilirsin enfeksiyon falan kaparsın Allah korusun
1ay korunun demekle belki ilişki yasak anlamında demiştir

Selam canım çok geçmiş olsun yaa tansiyonun kaça kadar düşüyor canım canım sen poregesteron kullanıyordun demi ablamda 4 aylık olana kadar kullandı hergün tansiyonu düşük halsiz uykucu çok kötü oluyordu ilaçtan sonra çok şükür düzeldi bacım bende akşama dogru geldim eloşumun yanından ayy doyamadım Valla çok tatlı bi bagırmalar ögrenmiş bir kahkahalar MAŞALLAH balımaa

Selam kızlr nsılsınız bende akşama dogru elamın yanından yani ablamdan geldim biraz yemek atıştırdım canlarıma abakınayım dedim şekerler ne var yokkk

yok canm korunun demekle onu yasaklamadı çünkü acık acık kendisi dedi bebek için yasaklanmıştı ama lekelenmeşer kesildikten sonra ilişkiye devam edebilirsiniz bi problem yok ama sizin normal yollada gebe kalma sansınız oldugu için bu ay korunmanız önemli dedi...
şimdi aklıma takıldı ben bi rahim içi yapışıklılığı araştırayım canm saol yinede...

yaa ben en iyisi prşembe dr a gitmeen eşime bişey demiyimmm bugünde kokuştum deyip eve gidince duş alayım en azından abdestsiz dolaşmamış olurumm
aynen öle yap şekercim nolur nolmazzzz...

geçmiş olsun bebemmm...
neden tansiyonun düştü acaba iş vs..bişimi yaptın..

selamınhello kızlar tocam maç izlio kendimi sizin ellerinize bırakıyorum

gel bebeğim diğer kızlarla birlikte senide kucaklayımEki Görüntüle 649015
dün soru sormuşsun cevapladım bilgineee...

Kullanıyorum canım progestan belki ama benim hep düşüyor 6 4e düşünce bi serum toparlanıyorum
Maşallah ela bebişe

geçmiş olsun moons bu konulara okdar yabancıyımki hiç bi tavsiyede bulunamıyorum. Allah yardmıncın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…