Selam kızlr nsılsınız bende akşama dogru elamın yanından yani ablamdan geldim biraz yemek atıştırdım canlarıma abakınayım dedim şekerler ne var yokkk
yerim ben o miniği maşallah maşallah teyzesiiSelam canım çok geçmiş olsun yaa tansiyonun kaça kadar düşüyor canım canım sen poregesteron kullanıyordun demi ablamda 4 aylık olana kadar kullandı hergün tansiyonu düşük halsiz uykucu çok kötü oluyordu ilaçtan sonra çok şükür düzeldi bacım bende akşama dogru geldim eloşumun yanından ayy doyamadım Valla çok tatlı bi bagırmalar ögrenmiş bir kahkahalar MAŞALLAH balımaa
Sağol kuzum ya düşer benim böle hiç bişiicik te yapmadım amaaynen öle yap şekercim nolur nolmazzzz...
geçmiş olsun bebemmm...
neden tansiyonun düştü acaba iş vs..bişimi yaptın..
gel bebeğim diğer kızlarla birlikte senide kucaklayımEki Görüntüle 649015
dün soru sormuşsun cevapladım bilgineee...
inş. canm benm inş.. hayat yasam koşulları sıkıntılar insanı o kadar geriyoki rabbim herkese sabır versin
Sağol kuzum ya düşer benim böle hiç bişiicik te yapmadım ama
eşim serum zamanın geldi diyoDoktora gidicektikte dahacanım yanmasını istemiyom
canım burdanda gördüm mesajını cevap vermedim tatlım sorun yok dimi
Sağol kuzum ben çok alışkınım hep düşüyor serum alınca rahatlıyorum ayda 1 oluyo canım böyle sen nasılsıngeçmiş olsun moons bu konulara okdar yabancıyımki hiç bi tavsiyede bulunamıyorum. Allah yardmıncın olsun
merhaba canm..egunal bakim canım teşk
ya ben böle mesajlara tek tek cevap yazıyorum siz nasıl çoklu alıntı yapıyosunuz bulamadımben de büyümek istiyoruuuum
Her halde böle gidicek canım alışkınım ben 7senedirCanım yaa serum + ayşegül:Ayşegül serumsuz yapamazşekerim bebiş dogana kadar ara ara serum yiyeceksin görünüse bakılırsa
Her halde böle gidicek canım alışkınım ben 7senedir
sen nasılsın tatlım
anaaa yapabildim sanırımmerhaba canm..
belki arkadaşlar yazdıgını görmezler görmüşken ben cevap vereyim dedim çoklu alıntı yapmak için hani alıntı ile cevaplanın yanında tik isareti var ya canm onu tıklıyosun mesela 3 kişinin yorumunu seçtin sonuncuya geldiğinde tik işaretine değil alıntı ile cevapla diceksin arkadaşım umarım anata bilmişimdir dene bakalım bi
ben de dün gece rüyamda kv gördüm bütün gün kafamda onla kavga ediyorum. psikolojim düzelsin diye dua ediyorum napimSağol kuzum ben çok alışkınım hep düşüyor serum alınca rahatlıyorum ayda 1 oluyo canım böyle sen nasılsın
yapabildiğine sevindim canım:))anaaa yapabildim sanırımçocuk gibi çok sevindim teşekkürler bayann nfy:))
ben de dün gece rüyamda kv gördüm bütün gün kafamda onla kavga ediyorum. psikolojim düzelsin diye dua ediyorum napimkocama rüyamda anneni gördüm diyorum hı kabus gördün yani dio o hale geldik
Gezinti hatunsun yavaş bi nefes al okurken yoruldumÇok şükür iyiiym canım cumartesi kuran okutucam İnşallak cuma hazırlıklara başlıcam bu haftada bütün işlerimi hallaetmem lazım canım yarın bi ara arkadaşıma bassaglıgına gidicem, oradan direk bi komsu ümreden geldi ona ziyarete gidicem ufak kız kardeşilede bi işimiz var metrocity gidicem Allahtan akşama yemegim varr
Boşver canım ya kendi kendini yıpratma bende öleydim bişii değişmedianaaa yapabildim sanırımçocuk gibi çok sevindim teşekkürler bayann nfy:))
ben de dün gece rüyamda kv gördüm bütün gün kafamda onla kavga ediyorum. psikolojim düzelsin diye dua ediyorum napimkocama rüyamda anneni gördüm diyorum hı kabus gördün yani dio o hale geldik
anaaam Allah kolaylık versin. kız ben hiç beddua etmiyorum ama Allahın gazabı daha büyüktür diyorum Allaha havale ediyorum. sadece şu dünyada bizi unutturacak bi dert versin Rabbim de bizle uğraşmayı bıraksınlar bi tek onu istiyorum. bu kez de tedavimi etkilemesinler. bidaha bana bulaşırlarsa çok fena dalcam onlara da. şimdi başka derdimiz var şükretsinler.yapabildiğine sevindim canım:))
ayrıca sen yine rüyanda görüp kabus demişsin ben o kabusun gerçeğini hergün görüyom valla keske hiç kalkmasam diyorumm
ben cektirdiklerini bu dünyada bile görsünler demiyorum canım çünkü eşim annesine asırı düşkün duamın tutup annesinin bulmasına eşim çok üzülür o yüzden o üzülmesin diye bende hiç bişey demiyorummm ne halleri varsa görsünler utanmadan yüzüme baksınar ben yinede kusur etmemeye calışıorumanaaam Allah kolaylık versin. kız ben hiç beddua etmiyorum ama Allahın gazabı daha büyüktür diyorum Allaha havale ediyorum. sadece şu dünyada bizi unutturacak bi dert versin Rabbim de bizle uğraşmayı bıraksınlar bi tek onu istiyorum. bu kez de tedavimi etkilemesinler. bidaha bana bulaşırlarsa çok fena dalcam onlara da. şimdi başka derdimiz var şükretsinler.
ay yine çok dolmuşum ben.. tövbe Allahım tövbee
sen unutmayı nasıl başardın moonscum yaa? ben çalışmıyorum tedavi için işi bıraktım ona bağlıyorum. heralde işim olsa bu kadar çok düşünmezdim diyorumGezinti hatunsun yavaş bi nefes al okurken yoruldum
Boşver canım ya kendi kendini yıpratma bende öleydim bişii değişmedi
sende unut boşvetboşvet
maşallah ne kadar olgunsun :) ben de hiç saygıda kusur etmedim şimdiye kadar hep sustum ama canımı çok yaktılar artık saygı gösteremem hiiiiç kusura bakmasınlar. sen yine iyi dayanıyomuşsunben cektirdiklerini bu dünyada bile görsünler demiyorum canım çünkü eşim annesine asırı düşkün duamın tutup annesinin bulmasına eşim çok üzülür o yüzden o üzülmesin diye bende hiç bişey demiyorummm ne halleri varsa görsünler utanmadan yüzüme baksınar ben yinede kusur etmemeye calışıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?