Tüp Bebek Günlüğümüz !

yerim ben o miniği maşallah maşallah teyzesii

Sağol kuzum ya düşer benim böle hiç bişiicik te yapmadım ama
eşim serum zamanın geldi diyo Doktora gidicektikte dahacanım yanmasını istemiyom
canım burdanda gördüm mesajını cevap vermedim tatlım sorun yok dimi

egunal hemen bakim canım teşk
ya ben böle mesajlara tek tek cevap yazıyorum siz nasıl çoklu alıntı yapıyosunuz bulamadım ben de büyümek istiyoruuuum

egunal bakim canım teşk
ya ben böle mesajlara tek tek cevap yazıyorum siz nasıl çoklu alıntı yapıyosunuz bulamadım ben de büyümek istiyoruuuum

inş. canm benm inş.. hayat yasam koşulları sıkıntılar insanı o kadar geriyoki rabbim herkese sabır versin

Amin canım benim sen dedim gbi artık bndan sonra gülüp eglnip moral depolycz inş rabbimn izniyle hersey yoluna girecktr

Canım yaa serum + ayşegül:Ayşegül serumsuz yapamaz şekerim bebiş dogana kadar ara ara serum yiyeceksin görünüse bakılırsa

egunal bakim canım teşk
merhaba canm..
belki arkadaşlar yazdıgını görmezler görmüşken ben cevap vereyim dedim çoklu alıntı yapmak için hani alıntı ile cevaplanın yanında tik isareti var ya canm onu tıklıyosun mesela 3 kişinin yorumunu seçtin sonuncuya geldiğinde tik işaretine değil alıntı ile cevapla diceksin arkadaşım umarım anata bilmişimdir dene bakalım bi

Benum içun üzlme var onu izliyom guzel dizi bi arada canımı bişiler istedi baktım stok klmamış bisküvi çikolta feln a du cörek vardı acık yeyim

Her halde böle gidicek canım alışkınım ben 7senedir
sen nasılsın tatlım

Çok şükür iyiiym canım cumartesi kuran okutucam İnşallak cuma hazırlıklara başlıcam bu haftada bütün işlerimi hallaetmem lazım canım yarın bi ara arkadaşıma bassaglıgına gidicem, oradan direk bi komsu ümreden geldi ona ziyarete gidicem ufak kız kardeşilede bi işimiz var metrocity gidicem Allahtan akşama yemegim varr

anaaa yapabildim sanırım çocuk gibi çok sevindim teşekkürler bayann nfy:))

Sağol kuzum ben çok alışkınım hep düşüyor serum alınca rahatlıyorum ayda 1 oluyo canım böyle sen nasılsın
ben de dün gece rüyamda kv gördüm bütün gün kafamda onla kavga ediyorum. psikolojim düzelsin diye dua ediyorum napim kocama rüyamda anneni gördüm diyorum hı kabus gördün yani dio o hale geldik

yapabildiğine sevindim canım:))
ayrıca sen yine rüyanda görüp kabus demişsin ben o kabusun gerçeğini hergün görüyom valla keske hiç kalkmasam diyorumm

çok teşekkürler canım mesajını okudum bilgilendim. mis gibi anlatmışsın inşallah şu ohssyi yaşamadan süreci tamamlarım

Gezinti hatunsun yavaş bi nefes al okurken yoruldum
Boşver canım ya kendi kendini yıpratma bende öleydim bişii değişmedi
sende unut boşvetboşvet

yapabildiğine sevindim canım:))
ayrıca sen yine rüyanda görüp kabus demişsin ben o kabusun gerçeğini hergün görüyom valla keske hiç kalkmasam diyorumm
anaaam Allah kolaylık versin. kız ben hiç beddua etmiyorum ama Allahın gazabı daha büyüktür diyorum Allaha havale ediyorum. sadece şu dünyada bizi unutturacak bi dert versin Rabbim de bizle uğraşmayı bıraksınlar bi tek onu istiyorum. bu kez de tedavimi etkilemesinler. bidaha bana bulaşırlarsa çok fena dalcam onlara da. şimdi başka derdimiz var şükretsinler.
ay yine çok dolmuşum ben.. tövbe Allahım tövbee

ben cektirdiklerini bu dünyada bile görsünler demiyorum canım çünkü eşim annesine asırı düşkün duamın tutup annesinin bulmasına eşim çok üzülür o yüzden o üzülmesin diye bende hiç bişey demiyorummm ne halleri varsa görsünler utanmadan yüzüme baksınar ben yinede kusur etmemeye calışıorum

Gezinti hatunsun yavaş bi nefes al okurken yoruldum

Boşver canım ya kendi kendini yıpratma bende öleydim bişii değişmedi
sende unut boşvetboşvet
sen unutmayı nasıl başardın moonscum yaa? ben çalışmıyorum tedavi için işi bıraktım ona bağlıyorum. heralde işim olsa bu kadar çok düşünmezdim diyorum

maşallah ne kadar olgunsun :) ben de hiç saygıda kusur etmedim şimdiye kadar hep sustum ama canımı çok yaktılar artık saygı gösteremem hiiiiç kusura bakmasınlar. sen yine iyi dayanıyomuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…