Tüp Bebek Günlüğümüz !

sen unutmayı nasıl başardın moonscum yaa? ben çalışmıyorum tedavi için işi bıraktım ona bağlıyorum. heralde işim olsa bu kadar çok düşünmezdim diyorum
Canım zor biliyorum bende çok yedim kendimi 24 Nisan'da kaybettim kayınvalidemi 52 yaşındaydı
keşke yaşasaydıda bi gene didişseydik eşim çok üzülüyor
ama haklısın yaşarken böle olmuyo maalesef ama son 2sene hiç duymuyordum
eskiden ağlardım hiç takmadım eşimin annesi dedim çıktım mesafe koydum
öyle kabul ettim anlıycan sen şuan bebeğini düşün onca iğneyi sen olucan senin psikolojin alt üst olucak
onların umru olmıcak yoksaydı canım herşey bebişlerimi için

maşallah ne kadar olgunsun :) ben de hiç saygıda kusur etmedim şimdiye kadar hep sustum ama canımı çok yaktılar artık saygı gösteremem hiiiiç kusura bakmasınlar. sen yine iyi dayanıyomuşsun
canım olgun olmamısım nolacakki eşim için katlanıyorum ama az kaldı bizdede peygamber sabrı yok ya canım elbet bi gün patlak vericem tedavi sürecinde kimin ne mal oldugunu daha ii anladım tedavi sonrası ohss oldum ilgilenmediler annem gelip baktı diye bakıcı yaptılar 2 ay sonra bebeğim koyuldu gecen hafta kalp atısı yok diye kürtaj oldum şimdi baya bi susma asamasındayım onlarda sustular merak ediyorum ne zaman ne olacak diyeama bu sefer öyle olmayacak canım...
canım bende geçtiğimizkasıma kadar sürekli cevap verdim hiç susmadım çünkü benim öyle bi yapım varki sussamda bana dert olacak susmasam da o yüzden en iyisi konusayım hep bana dert olacagına azda onlara olsun dedim konuştum ama son tartısmada eşim yalvardı bana evimize gelince agladı ona söz verdim o yüzden 4-5 aydır pek muhattap olmuyorum ama bu aralar yine dayanamıyorum eşim de anladı bu aralar halimi bişey olmasın diye o yüzden annesinin yanındayken bizi yanlız bırakmıyo..
şimdi eşimi üzemem Allah ı var bana annesi yüzünden bişey demiyo o yüzden sözümü tutmaya calışıyorum duymamazlıktan geliyorum...
yaa bak bakalım kim dolmuş arkadaşım... sen mii benmiii
valla topik açacagım kendime içimi dökmek içinnn

aynen canım bende senin gibi düşünüyorum eşim babasını kaybetti annesinide kaybederse biter toparlanamaz babasına bile 6 sene oldu alışamadı o yüzden hiç beddua etmiyorum herşeyin hesabı öbür dünyaya kalsın eşim üzüleceğine ben umursamıyomuş gibi davranayım diyorum gerçi çok basardığımda söylenemez ama işte napalım sıınav dünyamız

Öyle canım eşime derdim bilşiler yap ben üzülüyorum diye napıyım derdi annem o benim bağırıp çağıramam
çok inançlıdır anne babamın ahını alırsam 2yakam bi araya gelmez der hep
benimki çok ilginç bi kadındı rahmetli çok anlatmak istemiyorum canım şimdi
Dediğin gibi sınavımız ne kadar başarabiliyoruz tartışılır
mesafe koy canım yapacak çok bişii yok

eşlerimizin düşünceleri aynı valla yemin edebilirim...
biz bide ortak iş yapıyoruz kayınımla filan o yüzden baba olmayıncada yeme içme bir malesef (kayınvalidenin evinde)mesafe olayı olmuyo
sadece yemeğimi yiyip bulaşığı toparlayıp evede geçemiyorum biraz oturmadıgımdada laf yapıyolar ama son tartısmadan sonra onun evindeki vaziflerimi yapıp geçiyorum evime tek koyabildiğim mesafe bu...
yemeği beraber yiyoruz ama hep fasulye tazesi biter kuru kurusu biter taze eşler yemz yemek sürünür biz kalkıp yapsak su olmamış böyle bu böyle der daha neler
neyse yaa sıkmayayım sizi konustukca kendimde kötü oluyorum basıma agrılar giriyo valla

Ne kadar da tatlı bir o kadar farklı Peh peh peh peh peh Ne kadar da pişkin hayata ilişkin Ne kadar da ne kadar ne kadar da ne kadar Ne kadar da değişik bir o kadar ilginç Peh peh peh peh peh Yakalayamayabilirsen üzülme sen Hayatım olmuş işler güçler

Ahhh ahhh yaralarımım deştiniz bacılarımm Valla kayınvalidemle hiç sorun yaşamdım kızmadım diyene inanmam zaten benimkide ayrı bi dert evla ayrımı yapıyor çok kızgınım ona çok şükür 4 sene önce taşındım ve kurtuldumm

Delirdinmi tızzzz nerdeydin sen hadi bana söyle çabukkk

bu diziyi bi bunun için izlerim denk geldiğinde
pehh pehh peh pehhhh

bak yine sinirlendim bu yazdıklarını okuyunca benimkiler aklıma geldi eşime açtım eski konuları. senin yine format zamanın gelmiş dio.
bukv lerin bitanesi normal çıkmazmı arkadaş ya. hepsi mi artniyetli oluyo bunların. demek herkes aynı durumdaymış. ama senin şu mantığını sevdim sussamda dert oluyo susmasam da. oyüzden konuşuyorum. çok susunca da tepene çıkıyolar arada bir diş göstermek lazım. Allahtan eşlerimiz destek oluyolar onlar da olmasa napcaz iice kafayı yeriz heralde. sen de neler yaşamışsın ama güçlüsün hepsinin üstesinden gelmişsin canım.
amaaaan boşwereleim bu konuları yaa buraya eğlenmeye gelios kızlar haydi başka konular açalım gençler

Canım senin işin daha zor biz uzaktık hep Edirne'de yaşadık Van'da yaşadık hep uzaktık ama tel de yyetiştirdi
mesafe olayı olmaz canım çok içiçeymişsiniz
allah kolaylık versin

Canım yaa seni çokk iyi anlıyorum 6 sene altlı üstlü oturduk 3 sene birlikte yedik içtikk beni çıldırtıyordu yemin ederim eşimle bile huzurumuz kaçıyoru dakika bi arıyordu evimde boş boş oturmamı gözü götürmezdi valla bende 3 sene sonra işe girdim yemegimi mutfagımı ayırdım ohhhh rahatladım Valla 4 sene öncede taşındım çok şükürrrrr çok mutluyum suan keşke imkanınız olsada ayrı yere taşınsanız tatlım sen çalışmıyorsun anladıgım kadarıyla

ayy nerden açtım bu konuları nfy moons hakkınızı helal edin çok üzgünümm kendimi şöyle sürükleyim dilime biber sürücem... hadi kalkın bi elinizi yüzünüzü yıkayın çay koyun kendinize tı Allahım gece gece yaptııma bak yaaa

hoşbuldum yavrum ne var ne yok...
kızzzzzzzzzzzzlarrr hadi boşverin günaha girmeyelim boşyere başka konuya geçelim..
ben yaprak sarması yapcam ama plan yaptım kendimce hahah.. içini hazırlıycam akşama doğru sonraaa akşam yemeğinden sonra eşimin yanında sarcam tektek9: kız yoksa inanmıycak bana komşuyla mı yaptınız dio hahaayt didim ben kendim yapıcam. bakalım bi de tadı güzel olursa beyimin gönlünü bir kez daha kazaniciiim

aynen canım yaa Allah razı olsun eşimden ama bazen de okadar çok isterimki benm karım bana nikahlandı ondan sadece ben sorumluyum size saygıda kusur ederse karısın ona demesini ama malesef yapamıyo işte...

Canım senin işin daha zor biz uzaktık hep Edirne'de yaşadık Van'da yaşadık hep uzaktık ama tel de yyetiştirdi
mesafe olayı olmaz canım çok içiçeymişsiniz
allah kolaylık versin
canım memurluğu çok istedim sırf uzak olmak için ama eşim esnaf oda zor olacaktı sonra bu işim cıktı tki müdürlüğünde kurum hemşireliği devlet işçisi kadrosunda o yüzdende bi yere gidemem onun için sabır diyorumda baska bişey demiyorumm...

yok canım çalışmammı calışıyorum attyim ben ama nerdeeee başka eve tasınmak anlımızı karıslar kadın bizim..değil mutfağı ayırmak bi gün ede pazar kahvaltısı yaptımda kadın hasta oldu bagırdı bize çok uzak yerdesiniz sanki gelin yemeginizi burda yiyin sonra ne b.k yerseniz yiyin diye bende de sarteller attı ben b.k yemiyorum herseyimi hazırladım eve deyince bayıldı ettide olan yine bi pazar kahvaltıma olduuuu yaaa daha neler neler ve ben daha 22 yasındayım 1bucuk yıllıkta evli canım ama ömrümü yedin kadın..
bi de eltim var Allah razı olsun tek destekçim o diyoki sen yine iyisin bana yaptıklarını yapmıyo harbidende ona yaptıklarını yapsa ben katil olurum diyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…