Tüp Bebek Günlüğümüz !

ooooooo desene herif sana bi daha aşık olucak haaa:)))valla benim hiç evimde sarma yapmışlığım yok ama süper sararıım ayrı mesele:))

helal olsun canım ne demek benm aklımdan çıkmıyoki bunlar heleki bebeğimi kaybetmeden önce kardeşimi hastaneye götürmüştüm kaybedince söylediği sözler yüzünden şimdi görmek bile istemiyorum 4 gündür yoktu ablasına gitmişti o olaydan sonra bugün geldi konuşmak yüzünü görmek bile istemiyorumm

salı günleri dizim var tatlımmmmmmmmmm

he kız o lafları nerden buluolar hayret ya:)))))))))yani o senaryoyu yazanın nasıl bi psikolojisi var merak ediyom

aynen canım yaa seyy geçen tuvalet sahnesi vardı genç şişman olan diğerini kızdırmıştıda elimdekini verrim eline demişti yaa orda koptum beennn

ooooooo desene herif sana bi daha aşık olucak haaa:)))valla benim hiç evimde sarma yapmışlığım yok ama süper sararıım ayrı mesele:))

Kızlar cuma günü bana gelsenize dolma sarmaya Valla dua alırsınız benden bol bol bende kendimi övmüş gibi olmim ama mantı ve dolmada üstüme yokturr

kızlar valla geç olmuş mesai bitiyo arbayı kaçırırsam kalırım dağ basında k.i.b. ii geceler öptüm hepinizi yarın görüşmek üzereee

ayyy iğrençlerrr bu erkekler:)))))
ne dedi sana bebeğini aldırdıktan sonra tatlım?

Maçıda izledim artık yatabilirim
Maşallah bana topikle pek bi ilgilendim bugün
Neyse gece vardıyası ekibi gelmiş
yayında ve yapımda emeği geçen herkeşlere tişikkürler
Behlülüm bihterini bekler gideyim adnana yakalanmadan
hayden iyi geceler...

kızlar valla geç olmuş mesai bitiyo arbayı kaçırırsam kalırım dağ basında k.i.b. ii geceler öptüm hepinizi yarın görüşmek üzereee
koş koş hadi kaçırma servisi ii geceler cnm...
Dertlendik kuzum birden çok efkarlandık görmedin mi
gördüm yavrummmm

Kızlar cuma günü bana gelsenize dolma sarmaya Valla dua alırsınız benden bol bol bende kendimi övmüş gibi olmim ama mantı ve dolmada üstüme yokturr
tamam kız kaçta gelioz...bilet alcam:)pasta isterim ama..

Ayy ya kızma banada canım ya biraz lanet kadınmış Valla Allahtan çalışıyorsun ya bütün gün evde olsan ömrünü yerrdi Valla edepsiz kadın

Başka varmı bu saatte zor bulunur yemek tarifleriniz
Nerden bulacak adam
hahahaha doğru vallaadam nerden bulucak şekerim çok çok sen yaparsın 2 ye doğru pişmiş olur yersin:)))
ekip tamamdır güldenim sen için rahat behlülüne koşşş...ii geceler cnmmm
Ayy ya kızma banada canım ya biraz lanet kadınmış Valla Allahtan çalışıyorsun ya bütün gün evde olsan ömrünü yerrdi Valla edepsiz kadın
ayyyyyyy mehtappppppp kızıcamm sana öyle lanetmiş edepsizmiş söylenmez böyle şeyler ağzına biber sürücem...

çok teşekkürler canım mesajını okudum bilgilendim. mis gibi anlatmışsın inşallah şu ohssyi yaşamadan süreci tamamlarım

reca ederim efenim bi soru bırakıp gidiyorum sana sabaha okurum cevabını
yumurta durumun nasıl şekerim fsh ne durumda yüksek yumi sayısı risk demek oluyo illa ohss olursun demek değil ama riski artırıyooo...

İyi geceler canım koş hadi beklemesin behlülün

gece gece ne kadan da çekiştirmişsiniz herkesleri...
cici kadınlarsınız yapmayın siz uymayın onlara kaka onlar pis onlar sütten çıkmış ak kaşıklarım meleklerim benim

Son düzenleme:
Yaprak nerden bulcaz bu saatte hadi yapalım ama malzeme lazım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…