ooooooo desene herif sana bi daha aşık olucak haaa:)))valla benim hiç evimde sarma yapmışlığım yok ama süper sararıım ayrı mesele:))ben yaprak sarması yapcam ama plan yaptım kendimce hahah.. içini hazırlıycam akşama doğru sonraaa akşam yemeğinden sonra eşimin yanında sarcam tektek9: kız yoksa inanmıycak bana komşuyla mı yaptınız dio hahaayt didim ben kendim yapıcam. bakalım bi de tadı güzel olursa beyimin gönlünü bir kez daha kazaniciiim
ayy nerden açtım bu konuları nfy moons hakkınızı helal edin çok üzgünümmkendimi şöyle sürükleyim dilime biber sürücem... hadi kalkın bi elinizi yüzünüzü yıkayın çay koyun kendinize tı Allahım gece gece yaptııma bak yaaa
salı günleri dizim var tatlımmmmmmmmmm
he kız o lafları nerden buluolar hayret ya:)))))))))yani o senaryoyu yazanın nasıl bi psikolojisi var merak ediyom
ooooooo desene herif sana bi daha aşık olucak haaa:)))valla benim hiç evimde sarma yapmışlığım yok ama süper sararıım ayrı mesele:))
Dertlendik kuzum birden çok efkarlandık görmedin miayşegüll bacım bana pas vermmiosunnn:))
ayyy iğrençlerrr bu erkekler:)))))helal olsun canım ne demek benm aklımdan çıkmıyoki bunlar heleki bebeğimi kaybetmeden önce kardeşimi hastaneye götürmüştüm kaybedince söylediği sözler yüzünden şimdi görmek bile istemiyorum 4 gündür yoktu ablasına gitmişti o olaydan sonra bugün geldi konuşmak yüzünü görmek bile istemiyorumm
aynen canım yaa seyy geçen tuvalet sahnesi vardı genç şişman olan diğerini kızdırmıştıda elimdekini verrim eline demişti yaa orda koptum beennn
Başka varmı bu saatte zor bulunur yemek tariflerinizKızlar cuma günü bana gelsenize dolma sarmaya Valla dua alırsınız benden bol bolbende kendimi övmüş gibi olmim ama mantı ve dolmada üstüme yokturr
koş koş hadi kaçırma servisi ii geceler cnm...kızlar valla geç olmuş mesai bitiyo arbayı kaçırırsam kalırım dağ basında k.i.b. ii geceler öptüm hepinizi yarın görüşmek üzereee
gördüm yavrummmmDertlendik kuzum birden çok efkarlandık görmedin mi
tamam kız kaçta gelioz...bilet alcam:)pasta isterim ama..Kızlar cuma günü bana gelsenize dolma sarmaya Valla dua alırsınız benden bol bolbende kendimi övmüş gibi olmim ama mantı ve dolmada üstüme yokturr
aynen canım yaa Allah razı olsun eşimden ama bazen de okadar çok isterimki benm karım bana nikahlandı ondan sadece ben sorumluyum size saygıda kusur ederse karısın ona demesini ama malesef yapamıyo işte...
canım memurluğu çok istedim sırf uzak olmak için ama eşim esnaf oda zor olacaktı sonra bu işim cıktı tki müdürlüğünde kurum hemşireliği devlet işçisi kadrosunda o yüzdende bi yere gidemem onun için sabır diyorumda baska bişey demiyorumm...
yok canım çalışmammı calışıyorum attyim ben ama nerdeeee başka eve tasınmak anlımızı karıslar kadın bizim..değil mutfağı ayırmak bi gün ede pazar kahvaltısı yaptımda kadın hasta oldu bagırdı bize çok uzak yerdesiniz sanki gelin yemeginizi burda yiyin sonra ne b.k yerseniz yiyin diye bende de sarteller attı ben b.k yemiyorum herseyimi hazırladım eve deyince bayıldı ettide olan yine bi pazar kahvaltıma olduuuu yaaa daha neler neler ve ben daha 22 yasındayım 1bucuk yıllıkta evli canım ama ömrümü yedin kadın..
bi de eltim var Allah razı olsun tek destekçim o diyoki sen yine iyisin bana yaptıklarını yapmıyo harbidende ona yaptıklarını yapsa ben katil olurum diyorum kendi kendime
koş koş hadi kaçırma servisi ii geceler cnm...
gördüm yavrummmm
tamam kız kaçta gelioz...bilet alcam:)pasta isterim ama..
hahahaha doğru vallaBaşka varmı bu saatte zor bulunur yemek tarifleriniz
Nerden bulacak adam
Maçıda izledim artık yatabilirim
Maşallah bana topikle pek bi ilgilendim bugün
Neyse gece vardıyası ekibi gelmiş
yayında ve yapımda emeği geçen herkeşlere tişikkürler
Behlülüm bihterini bekler gideyim adnana yakalanmadan
hayden iyi geceler...
ayyyyyyy mehtappppppp kızıcamm sana öyle lanetmiş edepsizmiş söylenmez böyle şeyler ağzına biber sürücem...Ayy ya kızma banada canım ya biraz lanet kadınmış Valla Allahtan çalışıyorsun ya bütün gün evde olsan ömrünü yerrdi Valla edepsiz kadın
çok teşekkürler canım mesajını okudum bilgilendim. mis gibi anlatmışsıninşallah şu ohssyi yaşamadan süreci tamamlarım
İyi geceler canım koş hadi beklemesin behlülünMaçıda izledim artık yatabilirim
Maşallah bana topikle pek bi ilgilendim bugün
Neyse gece vardıyası ekibi gelmiş
yayında ve yapımda emeği geçen herkeşlere tişikkürler
Behlülüm bihterini bekler gideyim adnana yakalanmadan
hayden iyi geceler...
yok yaaaaaa mevlütte çalıştırıcak adam arıyosun dimi.millet gidicek bulaşıklar filan biticek beni öle göndericen:)yok şekerim ben bi gün özel gelmek istiyorumOk canım uçak biletin benden sen yeterki gel cumartesi mevllütten sonra gidersin
Yaprak nerden bulcaz bu saatte hadi yapalım ama malzeme lazım tatlımhahahaha doğru vallaadam nerden bulucak şekerim çok çok sen yaparsın 2 ye doğru pişmiş olur yersin:)))
ekip tamamdır güldenim sen için rahat behlülüne koşşş...ii geceler cnmmm
ayyyyyyy mehtappppppp kızıcamm sana öyle lanetmiş edepsizmiş söylenmez böyle şeyler ağzına biber sürücem...
yok yaaaaaa mevlütte çalıştırıcak adam arıyosun dimi.millet gidicek bulaşıklar filan biticek beni öle göndericen:)yok şekerim ben bi gün özel gelmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?