Tüp Bebek Günlüğümüz !

benim canım infertillerim bu kez kaçtım öptüm nanaklarınızdan diğer taraflarınızdan kocalarınız öpsün

reca ederim efenim bi soru bırakıp gidiyorum sana sabaha okurum cevabını
yumurta durumun nasıl şekerim fsh ne durumda yüksek yumi sayısı risk demek oluyo illa ohss olursun demek değil ama riski artırıyooo...
walla fsh değerimi net hatırlamıyorum ama çok şükür iyi durumdaydı o konuda sıkıntım yok. ama amh değerim 1,4 maalesef. hulusi hoca değerin düşük ama yumurtaların iyi durumda bebek gibi dedi haha ne demekse.. benim iyi hissetmem için söylemiştir. ozamansa benden ohss olmaz inşallah yareppim

reca ederim efenim bi soru bırakıp gidiyorum sana sabaha okurum cevabını
yumurta durumun nasıl şekerim fsh ne durumda yüksek yumi sayısı risk demek oluyo illa ohss olursun demek değil ama riski artırıyooo...
moreblue sen neden korkusuyosun bu kadar ohss den?daha önce bi deneyimin var mı?

Yaprak nerden bulcaz bu saatte hadi yapalım ama malzeme lazım tatlım
şahsen buzluğumda yaprak ve biber mevcuttt...ayrıca kuru patlıcan biber kabagımda mevcut:)))yapim yollim tatlım sana kargoyla:)

moreblue sen neden korkusuyosun bu kadar ohss den?daha önce bi deneyimin var mı?

şahsen buzluğumda yaprak ve biber mevcuttt...ayrıca kuru patlıcan biber kabagımda mevcut:)))yapim yollim tatlım sana kargoyla:)
Sağol kuzum menim yarın derim ablama sarar artık
değiştirsek mi yemek muhabbetini

canım daha önceden deneyimim yok ta anxietem var sürekli olabilecek en kötü senaryoyu yazıyorumm psikopat gibi.

Kızlar dün gece 1 de yattım saga dön sola dön yokk uyku kaçmış bi kere sonra 2:30 kaktım megerse karnım açıkmıs o yüzden uyku kaçmışş hemen açtım kk, yi baktım sizde 15 dk önce çıkmıssının neyse zorla uyudum sabah eloşun yanına gittigimde zor ayıldımm

Sen kaç gel canımmm sana koç bile keserim ne demek aaa elini sıcak sudan soguk suya bile sokmam
bakkkkkkkk mehtappppppp gelirim oarayaaaaaa ammaaa o koçu hele bir görmeyim bak ben sana neler yapıom..saol kuzum..
Sağol kuzum menim yarın derim ablama sarar artık
değiştirsek mi yemek muhabbetini
abooo kızlar kapayın konuyu yoksa ablasının listesi iyice uzayıp gidicem ayşegülünde biyerleri şişicek

Kuzum biz gececiyiz gündüz uyuyoruz gece buradayız

canım daha önceden deneyimim yok ta anxietem var sürekli olabilecek en kötü senaryoyu yazıyorumm psikopat gibi.
amannn deli seni ben de diyom buu kız önceden oldu filan mı.kız ne düşünüyosun onu akıllım inşallah olmaz.

Hemde tokat yaprağıdır seninki ablamda da vardır Tekirdağ yaprağı
sağol kuzum benim mevlit cuma günü mü
ne mevlütü yine anam ne çok mevlüt yapıosunuz

tühhh 15 dk. la kaybetmişsin haaa

Kuzum biz gececiyiz gündüz uyuyoruz gece buradayız
tatlım sen kaçta kalkıyosun walla ben 10 11den önce gözümü açamıyorum yaa... iice dengem bozuldu. hadi bizim bi engelimiz yok ta sen iyice dinlen miniş de dinlensin:) gerçi bazı hamileleri de uyku tutmuyomuş dimi sen onlardansın galiba:)

Cumartesi tatlımm Valla kalabalık olucak gibi gözüküyor gözüm korkmaya başladı yaa nereye sıgdırcam o kadar kalabalıgı korkuyorum Valla

mehtapp aplaaa bize de dua etsene orda çok kalabalıksa cemaatten bi sabinin duası tutar belki de bizim de yüzümüz güler hı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…