walla fsh değerimi net hatırlamıyorum ama çok şükür iyi durumdaydı o konuda sıkıntım yok. ama amh değerim 1,4 maalesef. hulusi hoca değerin düşük ama yumurtaların iyi durumda bebek gibi dedi haha ne demekse.. benim iyi hissetmem için söylemiştir. ozamansa benden ohss olmaz inşallah yareppimreca ederim efenim bi soru bırakıp gidiyorum sana sabaha okurum cevabını
yumurta durumun nasıl şekerim fsh ne durumda yüksek yumi sayısı risk demek oluyo illa ohss olursun demek değil ama riski artırıyooo...
Yaprak nerden bulcaz bu saatte hadi yapalım ama malzeme lazım tatlım
moreblue sen neden korkusuyosun bu kadar ohss den?daha önce bi deneyimin var mı?reca ederim efenim bi soru bırakıp gidiyorum sana sabaha okurum cevabını
yumurta durumun nasıl şekerim fsh ne durumda yüksek yumi sayısı risk demek oluyo illa ohss olursun demek değil ama riski artırıyooo...
şahsen buzluğumda yaprak ve biber mevcuttt...ayrıca kuru patlıcan biber kabagımda mevcut:)))yapim yollim tatlım sana kargoyla:)Yaprak nerden bulcaz bu saatte hadi yapalım ama malzeme lazım tatlım
Sağol kuzum menim yarın derim ablama sarar artıkmoreblue sen neden korkusuyosun bu kadar ohss den?daha önce bi deneyimin var mı?
şahsen buzluğumda yaprak ve biber mevcuttt...ayrıca kuru patlıcan biber kabagımda mevcut:)))yapim yollim tatlım sana kargoyla:)
canım daha önceden deneyimim yok ta anxietem varmoreblue sen neden korkusuyosun bu kadar ohss den?daha önce bi deneyimin var mı?
şahsen buzluğumda yaprak ve biber mevcuttt...ayrıca kuru patlıcan biber kabagımda mevcut:)))yapim yollim tatlım sana kargoyla:)
Hemde tokat yaprağıdır seninki ablamda da vardır Tekirdağ yaprağıCanım yaa 1 bidon yapragım yap yeterki sen iste hemen uçarım yanınaaa
bakkkkkkkk mehtappppppp gelirim oarayaaaaaa ammaaa o koçu hele bir görmeyim bak ben sana neler yapıom..saol kuzum..Sen kaç gel canımmm sana koç bile keserim ne demek aaa elini sıcak sudan soguk suya bile sokmam
abooo kızlar kapayın konuyu yoksa ablasının listesi iyice uzayıp gidicem ayşegülünde biyerleri şişicekSağol kuzum menim yarın derim ablama sarar artık
değiştirsek mi yemek muhabbetini
Kuzum biz gececiyiz gündüz uyuyoruz gece buradayızKızlar dün gece 1 de yattım saga dön sola dön yokk uyku kaçmış bi kere sonra 2:30 kaktım megerse karnım açıkmıs o yüzden uyku kaçmışşhemen açtım kk, yi baktım sizde 15 dk önce çıkmıssının neyse zorla uyudum sabah eloşun yanına gittigimde zor ayıldımm
Hemde tokat yaprağıdır seninki ablamda da vardır Tekirdağ yaprağı
sağol kuzum benim mevlit cuma günü mü
Kuzum biz gececiyiz gündüz uyuyoruz gece buradayız
amannn deli seni ben de diyom buu kız önceden oldu filan mı.kız ne düşünüyosun onu akıllım inşallah olmaz.canım daha önceden deneyimim yok ta anxietem varsürekli olabilecek en kötü senaryoyu yazıyorumm psikopat gibi.
ne mevlütü yine anam ne çok mevlüt yapıosunuzHemde tokat yaprağıdır seninki ablamda da vardır Tekirdağ yaprağı
sağol kuzum benim mevlit cuma günü mü
tühhh 15 dk. la kaybetmişsin haaaKızlar dün gece 1 de yattım saga dön sola dön yokk uyku kaçmış bi kere sonra 2:30 kaktım megerse karnım açıkmıs o yüzden uyku kaçmışşhemen açtım kk, yi baktım sizde 15 dk önce çıkmıssının neyse zorla uyudum sabah eloşun yanına gittigimde zor ayıldımm
tatlım sen kaçta kalkıyosun walla ben 10 11den önce gözümü açamıyorum yaa... iice dengem bozuldu. hadi bizim bi engelimiz yok ta sen iyice dinlen miniş de dinlensin:) gerçi bazı hamileleri de uyku tutmuyomuş dimi sen onlardansın galiba:)Kuzum biz gececiyiz gündüz uyuyoruz gece buradayız
Kuzum Allah kabul etsin kalabalıkla güzel oluyo böle şeylerCumartesi tatlımm Valla kalabalık olucak gibi gözüküyorgözüm korkmaya başladı yaa nereye sıgdırcam o kadar kalabalıgı korkuyorum Valla
Kuzum Allah kabul etsin kalabalıkla güzel oluyo böle şeyler
Cumartesi tatlımm Valla kalabalık olucak gibi gözüküyorgözüm korkmaya başladı yaa nereye sıgdırcam o kadar kalabalıgı korkuyorum Valla
sem de ona bak kızBiliyorum bacımmm bende sizdedim koca ters ters bakıyor suan
ikramaya şimdi büyük ihtimalle geçmişte tatlım uzun bi alıntı topluluğu ile selam verir şimdi..:)))ikramaya gelmiş hoşgelmiiiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?