Tüp Bebek Günlüğümüz !

Maalesef canım 2den önce yatmıyorum uyumam 3ü buluyo saat 11 de kalkıyorum sonra 2 gibi bi daha uyuyorum 3 4 saat bünyem buna alıştı gün geçtikçe uyumak zor oluyo kaygılar endişeler başlıyor rahat dönemiyosun vs yaza daha zor olacakmış gibi geliyo

mehtapp aplaaa bize de dua etsene orda çok kalabalıksa cemaatten bi sabinin duası tutar belki de bizim de yüzümüz güler hı
benim adım ilk adım ayşe bu arada onu da belirtiyim hem de tanışmış olalım. diğer ismimi verip kendimi ifşa etmiyim nolur nolmaz benim tocam yazdıklarımı okur flan sonra papaz olmayım adamla

benim adım ilk adım ayşe bu arada onu da belirtiyim hem de tanışmış olalım. diğer ismimi verip kendimi ifşa etmiyim nolur nolmaz benim tocam yazdıklarımı okur flan sonra papaz olmayım adamla
yok cnm verme papaz olma bazen kızlar benim de adımı yazıo ben de koruyorum biri okur anlar benim olduğumu diye..bizim tüp olayını kimse bilmio da.

sem de ona bak kız
senin koca kaçta işe gidiyo?
ikramaya şimdi büyük ihtimalle geçmişte tatlım uzun bi alıntı topluluğu ile selam verir şimdi..:)))

Benim koca patron adam biliyorsun 9 da evden çıkıyor 7 gibi evde bazen otuturuz bazen yemek yer çıkar bende çay,a giderim arkadaşlara komsulara şekerr geçinip gidiyoruz iştee

zor geçmez be tatlım inşallah efil efil penye elbiseleri giyer karnını gere gere gezersin :)

Benim koca patron adam biliyorsun 9 da evden çıkıyor 7 gibi evde bazen otuturuz bazen yemek yer çıkar bende çay,a giderim arkadaşlara komsulara şekerr geçinip gidiyoruz iştee
valla patronmuş bizimki amele yazık 5 de uyanıyo :)

bak zaten altta ne yazıo bebeğiniz artık kalbinize fln 2 kat ağırlık yapcak yorulmamaya dikkat edin dio.. sen bol bol yat bide naz yap iş te yapma ooh mis.. cem yılmaz dioya yerçekimsiz ortamda muz yiyim ama çilek tadı gelsin 9: hamile bayanlar böle diomuş güya

Süper olur tatlık kaç günde bitirmemiz lazım ? ve benim kendiminmi okuması gerekiyorr? benim düşünceli arkadaşımmmmmmmmmmmmmmm
bilmiom ki cnm öğreniriz kızlar hep yapıo benim bildiğim 41 ayrı kişi okuyo sanki öyle hatırlıyorum farklı kişilerin duası olsun diyerekten.biraz annemlere ablamlara eşe dosta söleriz birazda kızlar yardım ederse biter 41 nedir ki.süreyide bilmiom cnm.

zor geçmez be tatlım inşallah efil efil penye elbiseleri giyer karnını gere gere gezersin :)

Valla canım klimanın bakımını yaptırcaz Mart gibi yatıcam karşısında
allah izin verirse siz süper zamanda hamile kaplıcaksınız ocaktada doğuracaksınız
harika zamanlar olucak

Ok canım ben cumartesi hocaya,da sorarım balımm ben yrtıyorum Valla koca yatalım diyor sizleri çok seviyorum yarın haberleşirizzz

topicte kocasına kahvaltı hazırlayan kaç kişi vardır acaba ben hergün vicdan azabı çekiyorum adam aç aç işe gidio. çok nadir kalkııyorum ama kış olunca zor oluya yahu. yazın güneş doğmuş oluyo ya kalkıyorum da kışın zor.. yalnız bahaneye bakarmısın

cem yılmaz demişken dün eşim cd sini almış bi kısmını kaynımlarla izledik güldük filan devamını da bugün izledikk ayyyyyy devamı çok felaketmiş adam ya hep bel altı espriler.eşime dedim şahsen ben bunu kaynımlar varken izleyemezdim ii ki dün izlememişiz dedim.sürekli alt taraftan bahsediyo daha bide açık açık adıyla söylüyooooooo

Yazın zor artık Allah yardım eder artık naz yapamıyom ki
eşim sağolsun yapsamda yapmasamda ilgili kıymıyorum adama

evettt iice sınırları kaldırmış dimi ama 2. yarı daha komik ben 2 kez izledim yine olsa yine izlerim

allah izin verirse siz süper zamanda hamile kaplıcaksınız ocaktada doğuracaksınız
harika zamanlar olucak
yok artık daha neler dondurucan mı sen havvayı:))hazirandan aşagı yatamazsın klimanın altına.zaten marttayız kızım hava buz hele de bugün bi fırtına vardı burda buzzz gibiydi.
Ok canım ben cumartesi hocaya,da sorarım balımm ben yrtıyorum Valla koca yatalım diyor sizleri çok seviyorum yarın haberleşirizzz
he bacım sor . ben de seni seviyommmmmmmm

Kızlar ben yatıyorum eşim yatalım diyor size iyi muhabbetler herşey gönlünüzce olsunnn aminnn
yürü bakalım eşine de hiç yok diyemez hıhhhhadi ii geceler cnm

ben gittiğini bile duymuyorum ki kalkim kahvaltı hazırlayım hehehehehe.... işin şakası cnm eskiden işe 7 de 8 de giderdi o zaman hazırlardım. sonra 5 de uyanıp 6 da gidince cnm istemiyor diyor.bazen peynir zeytin filan götürüyo iş yerinde yiyo poaça yemekten sabahları midesi yanmış.

evettt iice sınırları kaldırmış dimi ama 2. yarı daha komik ben 2 kez izledim yine olsa yine izlerim
ayyy hiç sormaaa yani biri olsa yanımda utanırdım şahsen.aynı cd den mi bahsediyoruz.2. yarı da gurmelerden filan bahsedio.

harika zamanlar olucak
tabi cnm biz zaten onu hesapladık da hamile kalmadık bugüne kadar özellikle yani
Yazın zor artık Allah yardım eder artık naz yapamıyom ki
eşim sağolsun yapsamda yapmasamda ilgili kıymıyorum adama
benim ki de diyo ki bu sefer hiçççççç kalkmıcaksın.taktiklerini hazırla az kaldı sen ne dersen onu uygulicam:))))
yatıcam valla yıkanmıcam da....
yeni sloganım
DÖRT DÖNÜM BOSTAN YAN GEL YAT OSMANSen o osmana benim adımı koy işte

Görcen canım hamile kalınca nasıl yanıyorsun diye
zaten Mart'ta klima açmamda bakımı yaza kalınca İstanbul da klimacılara uulaşılmıyor
Klimayı aldı bağlamaya bi buçuk ay sonraya gün verdiler eşim para verince 1haftada anca geldiler canım
biz hazırlığımızı yapalım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…