Tüp Bebek Günlüğümüz !

ikramaya gelmiş hoşgelmiiiş
Hoşbuldumm tatlımm...kızlar napiim bende bir uğrayayım dedim kim var kim yok ama okurken siz kaynattınız cevaba gelemdimm..ben meryemimi okuyana kadar kaynatmışsınız...
Hoşgeldin canım naberrrrrrr
nolsun bugün yıkandımm dualarıma kaldığım yerden devam ediyorumm..kocayı uyuttumm geldim işte Meryemimi okuudmm Allah razı olsun adetliyken egunal ve julietta okudular yerimee...bugün de ben başladım tekrar..malum gene kk dayım dua topiklerini geziyorummbir topikte künfeyekün okuyorum birinde tefriciye başlayanlara destek bir yerde de yasin varsa okuyorum 1-2 öle geçiyo benim geceler...kimin duası kime kabul olur bilinmez..sizde başlarsınız mutlaka okurum yeterki o döenm adetli olmayımm ya da buraya uğramış olayım olmadı özelden mesaj yazarsınız ilk açtığımda görüürm malum sayfalar akıp giidyo ama o dua topiklerinde muhabbetden çok okudum diyenler uğruyor
ben meryem okumaya başlayalı kahvalt hazırlayamıyorum da arada kalkarım kahvaltı hazırlarım ama çoğu zamn kıyamaz kocam uyurken öper işe gider.yarın da doktora gidecek..beni doktora da götürmüyor aklı bende kalıyormuş sonra işe geçecek oradan bakalımm...kışın sıcak yatak dah tatlı oluyo tabii kalkamazsın

Son düzenleme:
aaaaaaaa ne saçma kızz
valla istanbul yaşanıcak yer değil burda alsan ertesi gün gelir takarlarçok acıktım((bi ekmek peynir yapm

tamam canım ben listemi yapıcam
gerçi sen bulmuşsun taktiği

iyi geceler kızlar gidip tocamı yatırcam yanımda uyudu adamcağız:)) yerim ben onu yarın görüşürüüüüz

ben semuş geçmiştedir alıntılarla gelir dedim ama tutmadı duadaymışssın Allah kabul etsin cnm ne güzel bişe yapıosun.bizde mehtapla tedaviye başlayınca 41 yasın yapalım dedik ama nasıl oluyo bilmioruz 41 ayrı kişimi okuyo?

tamam canım ben listemi yapıcam
gerçi sen bulmuşsun taktiği
nasıl taktik ama doğru söylesana da bi sloganım var KARPUZ YATA YATA BÜYÜRMÜŞbu nasıl?

gerçekten öle canım yazın tavan yapıyomuş satışlar
ben yaptım yedim canım sıra sende
valla mı ben de yazana kadar bitirdim ehh işte biraz açlığımı aldı acıcık hafiften

jeton geç düştü
canım geçen kayınpeder gene karpuz getirmiş inan 1 dilim bile yemedim

aslında yaptım biraz alıntı am alıntı yaptıklarım giştmiş ben de sildimm.. okudum öle geldimm.... yanılmamışsın tatlımm.
cevaı yazıp künfeyekünlerimi okudum milstonumun da yarın kontrolü var 2 yumiis ne durumda bakacak daktır..ona da künfeyekün okudum Rabbim ol desin olsunn artık inşaallah.....41 yasini biz diğer tarafta liste yapıp okuyoruz herkes ne kadar okuyabilirse ama istersen herkes birtan okuusn dersin her nefesten bir yasin okunur...41 tammalanınca duasını da kendiisi yapıyor..yanısıra tesbihlerimiz de oluyor

hımmm o zaman tatlım biizm tedavlerimiz başlayınca sen bana söylermisin nasıl yapıcağımızı.künfeyekun u tesbih mi çekiosun.dua nasıl yapılıo?istersen şimdi yatalım yarın derinlemesine girelim bu konuya Allah ömür verirse.

tamam canım topik var kk da tek bir dua uzunca biraz ama 10 dakika sürüyor okumak nasıl okunacağı da yazıyor ilk sayfasındaa...bir kez okuyorsun ben hergün başka birine bazen 2 kişiye okuyorumm..sonuna doğru adına bağışlıyorumm..künfeyekün ol der ve olur demek...
yarın konuşuruz inşeallah

Son düzenleme:

tamam cnm konusalim yapicam insallah.hadi yatalim aysegul sen de yattt optummmmm

gunaydin kizlarrrrr
suan yatagimin icinden size canli baglaniyorum yollar bombos disarda felakkkettt bi firtina var geceden berii.
hic kalkasim yok siz takilin.ben birsz daha uyicammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…