gunaydin kizlarrrrr
suan yatagimin icinden size canli baglaniyorum yollar bombos disarda felakkkettt bi firtina var geceden berii.
hic kalkasim yok siz takilin.ben birsz daha uyicammmm
Evwt hala bombis topicben bugun bhcg tekrari icin gidicem ama kocam beni erken goturmedi aimdi onu bekliyorum gelse de gitsek
Bizi habersiz bırkma bn aksam sogncı olduydum hamile kaln varmış baygı hemde içini temzliyomuş bnde polikistkover var onda cok iyi gliyomuş su ay bitsinde diğer ay yapıcam inş rabbimn izniyle şifa olsunşimcikten akşm yengimi yapıyorum malum kaynvldem var
günaydınnnnlaaarrrrr
hava ne kadardaa güzell..
güzel haberler alalım inşallahhhh
Gunaydiin juliii bebekimm insallah guzel haberler alicaz millsimden hava gunesli ama ben cok usuyorum
Evwt hala bombis topicben bugun bhcg tekrari icin gidicem ama kocam beni erken goturmedi aimdi onu bekliyorum gelse de gitsek
sen halen çıkmadınmııııııııııııı :26::26::26::26::26::26:
günaydınnnnlaaarrrrr
hava ne kadardaa güzell..
güzel haberler alalım inşallahhhh
eeeerkeseeee günaydın beya....
benkayra canısım inşallah şapşahane bi değerle dönücen..
millstone den güzel haberler geldi çok şükür..
Rabbimin gönderdiği mucize göz kırpıyo millstoen ye...
Günaydın kızlar gunumz neseyle gecsin inş
gunaydin kizlarrrrr
suan yatagimin icinden size canli baglaniyorum yollar bombos disarda felakkkettt bi firtina var geceden berii.
hic kalkasim yok siz takilin.ben birsz daha uyicammmm
Sana da gunaydin canim
Haaayyiirr beyim sabah erken goturmedi beni simdi aradai beni almaya geliyormus off su kani da versem de kurtulsam valla stres yapiyorum.
seninde çook güzel gelecek degerinn
nasıl gidiyor hamişlik canım arkadaşım benmmm
hıımmmmmmmmm
yeni gitceksiniz demek gerim gerim gerildin kasım kasım kasıldın şimdi sen rahat ol bebekim bhcg de neymiş progesteron değerimize sağlık
mart kapıdan baktırırmış aynenn öyle 2 gündürr sıcak evde üşüyorum benn..
ve haber beklediğimiz günlerde namazdan sonra uyuyamıyorum. bugünde aynı oldu...
ama içim ısındı valla güzle haberler alalım dedik aldık bile hamdolsunn rabbime...
rabbim hayırlı olan kapıyı ,hayırlı oalcak yolu açsın canım dostumaa...
mevla ummadığı anda yüzünü güldürecek devamıda gelicek koçusumun haberlerinin inşaallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?