Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evwt hala bombis topicben bugun bhcg tekrari icin gidicem ama kocam beni erken goturmedi aimdi onu bekliyorum gelse de gitsek

Bizi habersiz bırkma bn aksam sogncı olduydum hamile kaln varmış baygı hemde içini temzliyomuş bnde polikistkover var onda cok iyi gliyomuş su ay bitsinde diğer ay yapıcam inş rabbimn izniyle şifa olsun şimcikten akşm yengimi yapıyorum malum kaynvldem var

Sag ol canim benim insallah.. Bence de basla cok faydasini goren var insallah sana da sifa olur canim..

günaydınnnnlaaarrrrr

hava ne kadardaa güzell..

güzel haberler alalım inşallahhhh

eeeerkeseeee günaydın beya....
benkayra canısım inşallah şapşahane bi değerle dönücen..
millstone den güzel haberler geldi çok şükür..
Rabbimin gönderdiği mucize göz kırpıyo millstoen ye...

Günaydınnnnnnnnnnnn
Güzel bir gün olcak Allahın izniyle MİLLSTONE den ilk güzel haberimizi aldık
Maşallah bit yumisi gayet güzel büyümüş ilaçsız iğnesiz cuma günü kontrolü var duruma göre yumisi toplancak

sen halen çıkmadınmııııııııııııı :26::26::26::26::26::26:

günaydınnnnlaaarrrrr

hava ne kadardaa güzell..

güzel haberler alalım inşallahhhh

Günaydın kızlar gunumz neseyle gecsin inş

gunaydin kizlarrrrr
suan yatagimin icinden size canli baglaniyorum yollar bombos disarda felakkkettt bi firtina var geceden berii.
hic kalkasim yok siz takilin.ben birsz daha uyicammmm

Sana da gunaydin canim

günaydıınnnnnn cancağızlarım...
Ankarada hava güneşli ama çok soğuk...

Haaayyiirr beyim sabah erken goturmedi beni simdi aradai beni almaya geliyormus off su kani da versem de kurtulsam valla stres yapiyorum.

hıımmmmmmmmm
yeni gitceksiniz demek gerim gerim gerildin kasım kasım kasıldın şimdi sen rahat ol bebekim bhcg de neymiş progesteron değerimize sağlık

mart kapıdan baktırırmış aynenn öyle 2 gündürr sıcak evde üşüyorum benn..
ve haber beklediğimiz günlerde namazdan sonra uyuyamıyorum. bugünde aynı oldu...
ama içim ısındı valla güzle haberler alalım dedik aldık bile hamdolsunn rabbime...
rabbim hayırlı olan kapıyı ,hayırlı oalcak yolu açsın canım dostumaa...

mevla ummadığı anda yüzünü güldürecek devamıda gelicek koçusumun haberlerinin inşaallahhh

Günlerdir liste topiklerine gitmiyorum güncelleme işini iyice salladım hayret bişeyim gerçekten...
İlk fırsatta düzenleme yapacam bilginize

günaydııııııııııın kızlaaaaaaaaaar

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim dermişim ama iki gündür çok acıktığımdan ben bunu hamileliğe yoruyorum ne alaka dimi

hıımmmmmmmmm
yeni gitceksiniz demek gerim gerim gerildin kasım kasım kasıldın şimdi sen rahat ol bebekim bhcg de neymiş progesteron değerimize sağlık

Vallahi yaa neyse ki bu son olacak insallah baska heyecanlar baslar.. Yaa guldenim iyi ki varsin ne diyim sana ben progesterondan hic anlamam sen icime su serpiyorsun gercekten seviyorum seniii

hayırlı sabahlar efenim
şekerim kırmızılar geliyiiiii sıcak evde üşüyosan ya gebesin ya da kırmızılar nanik yapcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…