Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın kdr cim burada da iki gündür kar yağıyodu ama şimdi güneş açtı hava çok soğuk ben çok üşüyorum

hıımmmmmmmmm
yeni gitceksiniz demek gerim gerim gerildin kasım kasım kasıldın şimdi sen rahat ol bebekim bhcg de neymiş progesteron değerimize sağlık
DİMİİ BEN DEDİM hatta başkentin kendi tahlilleirmden değer aralığına baktım..
gebemiz maaşallh 1.trımesteride geçmiş

Insallah juliim valla girsem hayirlisiyla inanicam su an hicbisey hissetmiyorum sadece arada cok siddetli kasik agrilarim var normal mi bilmiyorum:18:

normall normalll...
o ağrılardan bendede varr...
bugünde olmasam yarınöbürgün gidecem daktıra bana noldu böle yaa 37.günn .....
sabah az midem bulandı patates kızarttım sonra yanına canım hani soslar oluyro domatesli ondan çektiii..
güldüm kendime erken daha diye ama ben sendende öndeyim gebelikte herhal son adet tarihim 29 ocakkk
kendimle duygulaırmla dalga geçerken bigün gerçek olsun inşaallah bunlar..
aman gebelik olsa ne ala o yok ama ne var tam pcolumu oldum neee:18:

hayırlı sabahlar efenim
şekerim kırmızılar geliyiiiii sıcak evde üşüyosan ya gebesin ya da kırmızılar nanik yapcak

sıcak evde üşümek gebelik belirtisimi kız ben dairede bile kalorifer peteklerinin üstüne oturuyorum o kadar üşüyorum yani ama kırmızılarada çok var o zaman kesin gebeyim

günaydın kdr cim burada da iki gündür kar yağıyodu ama şimdi güneş açtı hava çok soğuk ben çok üşüyorum

günaydın saracım...
aynenn karadenize yağdı bu sefer biizm burda tutmadı ama samsunu köylerinde yağmıştır..
bende sevindim izledim dün camdan ama..
hava çok soğukk ama biz sıcağız sevgimizle ısınırız dimiiiiiiii

Canumcim sana da hayirli sabahlar annem orada kar yagdigini soyledi cok degilmis ama hava sogudu dedi..Hamd olsun millsimden hayirli haberler geldi Allahim devamini nasip etsin..

günaydııııııııııın kızlaaaaaaaaaar

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim dermişim ama iki gündür çok acıktığımdan ben bunu hamileliğe yoruyorum ne alaka dimi

Gunaydin canim insallahh belki de olmustur hamissindir

Vallahi yaa neyse ki bu son olacak insallah baska heyecanlar baslar.. Yaa guldenim iyi ki varsin ne diyim sana ben progesterondan hic anlamam sen icime su serpiyorsun gercekten seviyorum seniii

bende seni seviyoyuummmmmm

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim dermişim ama iki gündür çok acıktığımdan ben bunu hamileliğe yoruyorum ne alaka dimi

günaydıınnnn saracım çok fenasın saniyelik bile değil saliselik yüreğim hop etti hamileyim kelimesini görünce bu halden bu hale dönüştüm anında
neyse inşallah gebesindirde gerçekten böle olarım yüreğin hop etmesi de tuhaf bi cümle oldu ama napalım artık

bende en ay öyle sandımdı hemde 54 gün arayla oldum..
pco degilde stresten dedi daktır nur..
rahimde kalınlaşmıştı..

eveeeeeeeeeeeeet çok sıcağız ama üşüyom tızım yaaaaa

Canumcim sana da hayirli sabahlar annem orada kar yagdigini soyledi cok degilmis ama hava sogudu dedi..Hamd olsun millsimden hayirli haberler geldi Allahim devamini nasip etsin..

Gunaydin canim insallahh belki de olmustur hamissindir

inşallah canım sen hamilesin hamilelerin duası kabul olur

]

sormaa o halleriiiibak birgün bunlar gerçek olucakk ozmanda...
yalancı çoban misali inanmıycaz gebeliğeee

hayırlı sabahlar efenim
şekerim kırmızılar geliyiiiii sıcak evde üşüyosan ya gebesin ya da kırmızılar nanik yapcak

hayırlı sabahlar ...
güzel ankaramın sıcak dostuuuu:13:
şöle diyim benim oturma odam serin olur hava soğuyuınca orda üşüyos zaten amaa...
maalesef dizlerimden aşağısı donunca bende sen gibi ahan gelicke dedim azcık ümidim vardı ya o gitti gari kırmızıları bekliyommm
ya gebe olayım ya adet lüftennnnnnn:18:

Caniim ne guzel bir surpriz olur insallah dusunsene belki kirkimiz karisir

minişler içeride kazı çalışması yapıyorlar cicim normaldir

insallah oyledir julimm

bu sabah evrene hamileyim mesajı yolluyorum nasıl fikir ama

kızlar millstone hamilemi ben geçmişi okumadım

ayyyyyy ne güzel bir mesaj bu böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inşallahhhhhh öleeeeeeeeeeeee olcaakkkkkk
canım 3 aydır yumisi yoktu bu ay iki tane birden pırtladı kontrole gitti tedaviye başladı çok şükür tefriciyeleride bunun için okumuştuk şekerim

kızlar millstone hamilemi ben geçmişi okumadım

rabbim bigün böyle bi mesajına EVEETTTTTTTT demeyi nasip etsin...
bu yazın bile beni benden aldı gereçği olsun yaşayalım nolurum bilmemm..
ama biliyorumm teyze olurum hemde koç teyzeee
hayır canım yumi takibinde arkdaşımız...
mevlam bu ay yumuş verdi iki tane ona inş.sonunda anne yapıcak belkidee...

ikramaya gibi bbiisürü alıntı yaparak geldiydim hepiciğisi silinmiş yauuvv..
saraaaa aynen bende gülden şeklinde saniyelik sonra fııııssssss...
kdr bacım canım çekti ya kızartmadan..bende mi yapsam ne..
valla kaç gündr bende ısıtamıyom vicudumu..
acep bende mi gebeyim kırmızılar daha yeni gitti ama onun üşümeside değil..
kesin bende gebeyim..

dedim yaa gerçeği olsa naparız bilmem..
ama bizim sağlam olmamız lazım malum elif anne deli gibi olacağından sevinçten biz sahip çıkarız yavrulara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…