mart kapıdan baktırırmış aynenn öyle 2 gündürr sıcak evde üşüyorum benn..
ve haber beklediğimiz günlerde namazdan sonra uyuyamıyorum. bugünde aynı oldu...
ama içim ısındı valla güzle haberler alalım dedik aldık bile hamdolsunn rabbime...
rabbim hayırlı olan kapıyı ,hayırlı oalcak yolu açsın canım dostumaa...
mevla ummadığı anda yüzünü güldürecek devamıda gelicek koçusumun haberlerinin inşaallahhh
DİMİİ BEN DEDİM hatta başkentin kendi tahlilleirmden değer aralığına baktım..hıımmmmmmmmm
yeni gitceksiniz demek gerim gerim gerildin kasım kasım kasıldın şimdi sen rahat ol bebekim bhcg de neymiş progesteron değerimize sağlık
Insallah juliim valla girsem hayirlisiyla inanicam su an hicbisey hissetmiyorum sadece arada cok siddetli kasik agrilarim var normal mi bilmiyorum:18:
Insallah juliim valla girsem hayirlisiyla inanicam su an hicbisey hissetmiyorum sadece arada cok siddetli kasik agrilarim var normal mi bilmiyorum:18:
hayırlı sabahlar efenim
şekerim kırmızılar geliyiiiii sıcak evde üşüyosan ya gebesin ya da kırmızılar nanik yapcak
günaydın kdr cim burada da iki gündür kar yağıyodu ama şimdi güneş açtı hava çok soğuk ben çok üşüyorum
mart kapıdan baktırırmış aynenn öyle 2 gündürr sıcak evde üşüyorum benn..
ve haber beklediğimiz günlerde namazdan sonra uyuyamıyorum. bugünde aynı oldu...
ama içim ısındı valla güzle haberler alalım dedik aldık bile hamdolsunn rabbime...
rabbim hayırlı olan kapıyı ,hayırlı oalcak yolu açsın canım dostumaa...
mevla ummadığı anda yüzünü güldürecek devamıda gelicek koçusumun haberlerinin inşaallahhh
günaydııııııııııın kızlaaaaaaaaaar
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim dermişim ama iki gündür çok acıktığımdan ben bunu hamileliğe yoruyorum ne alaka dimi
Vallahi yaa neyse ki bu son olacak insallah baska heyecanlar baslar.. Yaa guldenim iyi ki varsin ne diyim sana ben progesterondan hic anlamam sen icime su serpiyorsun gercekten seviyorum seniii
günaydııııııııııın kızlaaaaaaaaaar
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim dermişim ama iki gündür çok acıktığımdan ben bunu hamileliğe yoruyorum ne alaka dimi
DİMİİ BEN DEDİM hatta başkentin kendi tahlilleirmden değer aralığına baktım..
gebemiz maaşallh 1.trımesteride geçmiş
normall normalll...
o ağrılardan bendede varr...
bugünde olmasam yarınöbürgün gidecem daktıra bana noldu böle yaa 37.günn .....
sabah az midem bulandı patates kızarttım sonra yanına canım hani soslar oluyro domatesli ondan çektiii..
güldüm kendime erken daha diye ama ben sendende öndeyim gebelikte herhal son adet tarihim 29 ocakkk
kendimle duygulaırmla dalga geçerken bigün gerçek olsun inşaallah bunlar..
aman gebelik olsa ne ala o yok ama ne var tam pcolumu oldum neee:18:
günaydın saracım...
aynenn karadenize yağdı bu sefer biizm burda tutmadı ama samsunu köylerinde yağmıştır..
bende sevindim izledim dün camdan ama..
hava çok soğukk ama biz sıcağız sevgimizle ısınırız dimiiiiiiii
Canumcim sana da hayirli sabahlar annem orada kar yagdigini soyledi cok degilmis ama hava sogudu dedi..Hamd olsun millsimden hayirli haberler geldi Allahim devamini nasip etsin..
Gunaydin canim insallahh belki de olmustur hamissindir
sormaa o halleriiiigünaydııııııııııın kızlaaaaaaaaaar
hayırlı sabahlar efenim
şekerim kırmızılar geliyiiiii sıcak evde üşüyosan ya gebesin ya da kırmızılar nanik yapcak
DİMİİ BEN DEDİM hatta başkentin kendi tahlilleirmden değer aralığına baktım..
gebemiz maaşallh 1.trımesteride geçmiş
normall normalll...
o ağrılardan bendede varr...
bugünde olmasam yarınöbürgün gidecem daktıra bana noldu böle yaa 37.günn .....
sabah az midem bulandı patates kızarttım sonra yanına canım hani soslar oluyro domatesli ondan çektiii..
güldüm kendime erken daha diye ama ben sendende öndeyim gebelikte herhal son adet tarihim 29 ocakkk
kendimle duygulaırmla dalga geçerken bigün gerçek olsun inşaallah bunlar..
aman gebelik olsa ne ala o yok ama ne var tam pcolumu oldum neee:18:
minişler içeride kazı çalışması yapıyorlar cicim normaldir
sıcak evde üşümek gebelik belirtisimi kız ben dairede bile kalorifer peteklerinin üstüne oturuyorum o kadar üşüyorum yani ama kırmızılarada çok var o zaman kesin gebeyim
bende seni seviyoyuummmmmm
günaydıınnnn saracım çok fenasın saniyelik bile değil saliselik yüreğim hop etti hamileyim kelimesini görüncebu halden bu hale dönüştüm anında
neyse inşallah gebesindirde gerçekten böle olarımyüreğin hop etmesi de tuhaf bi cümle oldu ama napalım artık
kızlar millstone hamilemi ben geçmişi okumadım
kızlar millstone hamilemi ben geçmişi okumadım
bu sabah evrene hamileyim mesajı yolluyorum nasıl fikir ama
ayyyyyy ne güzel bir mesaj bu böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inşallahhhhhh öleeeeeeeeeeeee olcaakkkkkk
canım 3 aydır yumisi yoktu bu ay iki tane birden pırtladı kontrole gitti tedaviye başladı çok şükür tefriciyeleride bunun için okumuştuk şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?