Tüp Bebek Günlüğümüz !

kesinnnn inşaallah maaşşalalhhhh

inşallah canım sırayla hepimiz hamile kalalım bu ay

hamile kalınca önce kendim inanmyacam çünkü ben her ay bütün gebelik belirtilerini yaşarım hamileler benim kadar aşermez mesela

inşallah sağlıkla hamile kalaımda inanması kolay be kdr cim olmadı inanmayanı döveriz

farkındayım canımcım herkesler hamileee bugün ne güzel
bende de kırmızılar geldi ama bence üstüne görüyorum aslında bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

seninn garantiii zatennnn canım benimmmm
valla bigün hep gebe kalıp geçmişe gömülüp bunlarıııı okumak gülmekkk belkide mütluluktan ağlamak istiyorummm...
sayın seyirciler....
gelsin o günler gari...........

dimii yeterkii kalalımmm önce doğalından diyelim sonra olmasa tedaviylen....

Bugün evdeyim kızlar hafta sonundan beri mikroplarla uğraşırken idrar yolu enfeksiyonu oldum 3 gündür geçsin diye bekliyorum

sıcak odaya taşının şekerim banada sanki bu sene salon ısınmıyo gibi geliyiiii...
küçük odayı gözüme kestirdim ama üşendim taşınmaya

çok alıntı yapma bacım ben yapmıyorum çok nadir oluyoooo risk var aynen bu duruma düşüyorum bazen..
bu arada cüneyt çakır mençıstırı mahvetti ayol dün akşam ferguson gözlerini belertti cüneyte çıkışta bekle der gibi

dedim yaa gerçeği olsa naparız bilmem..
ama bizim sağlam olmamız lazım malum elif anne deli gibi olacağından sevinçten biz sahip çıkarız yavrulara..

gayet sağlamım teyze olmak için hazır ve nazırım

Caniim ne guzel bir surpriz olur insallah dusunsene belki kirkimiz karisir

insallah oyledir julimm
he buda aklıma gelmedi değill hatta eliften bizden 1 ay sonra doğurcak yaaaa...
bu sabah evrene hamileyim mesajı yolluyorum nasıl fikir ama
iyi fikir gibi ama düşünündede olmuyomuş ya öyle diyorlar ya aklından çıkardım kaldımm..
bilemedim şimdii ...

bu ne yaa gülden şeklinde saniyelikk fıssss:26:
ya sorma eşime cest yaptım adamı bugün gece 22de anca geliyor uzun günü akşam derside var aç gitmesin dedim...
maalesef bende tırtıkladım ama belkide 20 gün oldu kızartmamşıtımm
gebesin gebeyim gebeyiz gebelerrrrr

geçen sene de bize yaptıydı cüneyİT çakır aynısını..
hep bizim mi hakkımızı yiycekler..
azıcıkda ecnebilerinkini yesinler

Bugün evdeyim kızlar hafta sonundan beri mikroplarla uğraşırken idrar yolu enfeksiyonu oldum 3 gündür geçsin diye bekliyorum

geçmiş olsun durucum...
doktora gittin sanırım bunun için bişi verdimi peki..

aynen garanti gebelerdenim ben
o günlerde gelecek Allahın izniyle...

kdr hatuuuuunn o saraya sevinme şekli
gülden bi anda büle sonra da büle olmuş ya bende üle oldum dimeye çalıştım dı..

valla taşınmaya gerek olmuyor zaten salonda pcmiz var eşim orda oluyor yanında otuuryorum
yada ben pcde o elinde cep telefonu burdada takılıyoz evin heryanını kullanıyoruz iki kişi..:)
yaşantıya bakarmısın hep aletler elimizde bide bende başlayınca oyunlara :)
işte serin odada tv olunca serinliyoz..
eşime dedim senin geniş salondan sonra tvyi alalım diye bana güvenmedi ben mutfaktan beri tv izlermişim keşke taşımasak dermişim..
aslında kendi mutfaktan beri izliyor çok yemekte amaa
ee ayrı tvyede gerek yok kaldı öyle...
evet senin salon geniş üşürüsn bacımm üşüme ben daha teyze olucam amaa
nasılsa senin evde bi banyoda tv yokk

Son düzenleme:

hııım buda güzel bi haber öyleyse inşallah iki yumoşundan biri onu gebe yapar bu ay

Herkeslere gunaydin

günaydın duru sultan aldın bebişleri unuttun bizi görüşemiyoruz yaniii

farkındayım canımcım herkesler hamileee bugün ne güzel
bende de kırmızılar geldi ama bence üstüne görüyorum aslında bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

kesin üstüne görüyon ama haberin yok ben san diyim bak burdan üç boyutlu gözlüklerimle bakıyom ikizlere gebesin biri yavru kartaliçe biri aslan parçası

bu sabah hepimiz gebeyiz deryacım

kdr cim ben düşünmüyoırum sadece evrene hamileyim mesajı gönderiyorum yaaaaaaaaaaa akıllım sende böyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…