Herkeslere gunaydin
Herkeslere gunaydin
kesinnnn inşaallah maaşşalalhhhh
]
sormaa o halleriiiibak birgün bunlar gerçek olucakk ozmanda...
yalancı çoban misali inanmıycaz gebeliğeee
hayırlı sabahlar ...
güzel ankaramın sıcak dostuuuu:13:
şöle diyim benim oturma odam serin olur hava soğuyuınca orda üşüyos zaten amaa...
maalesef dizlerimden aşağısı donunca bende sen gibi ahan gelicke dedim azcık ümidim vardı ya o gitti gari kırmızıları bekliyommm
ya gebe olayım ya adet lüftennnnnnn:18:
farkındayım canımcım herkesler hamileee bugün ne güzel
bende de kırmızılar geldi ama bence üstüne görüyorum aslında bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
inşallah canım sırayla hepimiz hamile kalalım bu ay
hamile kalınca önce kendim inanmyacam çünkü ben her ay bütün gebelik belirtilerini yaşarım hamileler benim kadar aşermez mesela
inşallah sağlıkla hamile kalaımda inanması kolay be kdr cim olmadı inanmayanı döveriz
]
sormaa o halleriiiibak birgün bunlar gerçek olucakk ozmanda...
yalancı çoban misali inanmıycaz gebeliğeee
hayırlı sabahlar ...
güzel ankaramın sıcak dostuuuu:13:
şöle diyim benim oturma odam serin olur hava soğuyuınca orda üşüyos zaten amaa...
maalesef dizlerimden aşağısı donunca bende sen gibi ahan gelicke dedim azcık ümidim vardı ya o gitti gari kırmızıları bekliyommm
ya gebe olayım ya adet lüftennnnnnn:18:
ikramaya gibi bbiisürü alıntı yaparak geldiydim hepiciğisi silinmiş yauuvv..
saraaaa aynen bende gülden şeklinde saniyelik sonra fııııssssss...
kdr bacım canım çekti ya kızartmadan..bende mi yapsam ne..
valla kaç gündr bende ısıtamıyom vicudumu..
acep bende mi gebeyim kırmızılar daha yeni gitti ama onun üşümeside değil..
kesin bende gebeyim..
dedim yaa gerçeği olsa naparız bilmem..
ama bizim sağlam olmamız lazım malum elif anne deli gibi olacağından sevinçten biz sahip çıkarız yavrulara..
inşallah canım sırayla hepimiz hamile kalalım bu ay
hamile kalınca önce kendim inanmyacam çünkü ben her ay bütün gebelik belirtilerini yaşarım hamileler benim kadar aşermez mesela
inşallah sağlıkla hamile kalaımda inanması kolay be kdr cim olmadı inanmayanı döveriz
he buda aklıma gelmedi değill hatta eliften bizden 1 ay sonra doğurcak yaaaa...Caniim ne guzel bir surpriz olur insallah dusunsene belki kirkimiz karisir
insallah oyledir julimm
iyi fikir gibi ama düşünündede olmuyomuş ya öyle diyorlar ya aklından çıkardım kaldımm..bu sabah evrene hamileyim mesajı yolluyorum nasıl fikir ama
kesin bende gebeyim..
çok alıntı yapma bacım ben yapmıyorum çok nadir oluyoooo risk var aynen bu duruma düşüyorum bazen..
bu arada cüneyt çakır mençıstırı mahvetti ayol dün akşam ferguson gözlerini belertti cüneyte çıkışta bekle der gibi
:
Bugün evdeyim kızlar hafta sonundan beri mikroplarla uğraşırken idrar yolu enfeksiyonu oldum 3 gündür geçsin diye bekliyorum
seninn garantiii zatennnn canım benimmmm
valla bigün hep gebe kalıp geçmişe gömülüp bunlarıııı okumak gülmekkk belkide mütluluktan ağlamak istiyorummm...
sayın seyirciler....
gelsin o günler gari...........
sıcak odaya taşının şekerim banada sanki bu sene salon ısınmıyo gibi geliyiiii...
küçük odayı gözüme kestirdim ama üşendim taşınmaya
çok alıntı yapma bacım ben yapmıyorum çok nadir oluyoooo risk var aynen bu duruma düşüyorum bazen..
bu arada cüneyt çakır mençıstırı mahvetti ayol dün akşam ferguson gözlerini belertti cüneyte çıkışta bekle der gibi
gayet sağlamım teyze olmak için hazır ve nazırım
ayyyyyy ne güzel bir mesaj bu böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inşallahhhhhh öleeeeeeeeeeeee olcaakkkkkk
canım 3 aydır yumisi yoktu bu ay iki tane birden pırtladı kontrole gitti tedaviye başladı çok şükür tefriciyeleride bunun için okumuştuk şekerim
Herkeslere gunaydin
farkındayım canımcım herkesler hamileee bugün ne güzel
bende de kırmızılar geldi ama bence üstüne görüyorum aslında bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
kesin bende gebeyim..
Kızlar bol bebekli bir gün diliyorum herkese.
Bugün evdeyim kızlar hafta sonundan beri mikroplarla uğraşırken idrar yolu enfeksiyonu oldum 3 gündür geçsin diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?