Tüp Bebek Günlüğümüz !

umarım herkes iyidir ya ben kafamdaki beyazlara fena halde kafayı taktım boyayamıyorumda çok kötüyüm aynaya bile bakmak istemiyorum biraz araştırdım internette adaçayı ve çayın saça sürülerek beyazları koyulaştırdığını buldum eşime dedim yapma zararı olur dedi bence olmaz gibi geliyo saçıma sürcem biraz bekletip yıkıcam sizcede zararı olurmu yada bu şekilde bitkilerle bi çözüm yolu bilen varmı acaba??

Geçen hafta kontrolde vajinal kültür almıştı hulusi hoca onda mikrop çıktı cumartesi antibiyotik başladık pazartesiye bende ağrı lar başlayınca gittik tahlil de de yüksek çıktı enfeksiyon.antibiyotik verdi yine bide suda eriyen ilaç. Onlar da bende ishal ve kusma yaptı sürünüyorum yani kızlar. Bugün ağrılar azaldı bakalım

gecmiş olsun cnmmm

Evet kanama konusu da halloldu zaten

anladim hayirlisi olsun o zaman, insallah yaza tüpe gerek kalmaz.. Ben de ev Tipi olabilsem öyle yapardim

çoook geçmiş olsun bacım..
bol su iç saranın dediği gibi..
normalde de daktırlar zaten bol su içn diolar..
herşeyindermanı aslında su..
temizliyo arındırıyo aklıyo paklıyo..

geçen sene de bize yaptıydı cüneyİT çakır aynısını..
hep bizim mi hakkımızı yiycekler..
azıcıkda ecnebilerinkini yesinler

dimi ama azcıkca onların hakları yensin
çok bilirim zamanında avrupa maçlarında ne çekerdik hakemlerden şimdi sıra bize geldi
işler Türkiyedeki gibi ilerlemiyoki ingiliz lobisi devreye gider cüneytin maç almasını engellerler artık ellerinde bi de böle gerekçe varken adam kariyerini bitirdi bence kötü oldu

deryacım geçen bi yazı okudum hasta değilsiniz sususzsunuz diye vücutta su azalınca beden hangi organdan suyu kullanmaya başlasa orada bi rahatsızlık oluyşuyomuş çok şaşırdım o günden beri karar verdim günde üç litre su içecem diye ama daha bi litreyi bulmadım

Canım hic unutur muyum sizi. İşyerinde giremiyorum bugün evde olunca böyle. İnşallah haftaya ve sonrasında daha çok görüşecez yatışa geçiyorum o zaman çok vaktim olacak

kızlar yoksam siz face denmi yazşıyosunuz hıııı buraya niye yazmıyosunuz ağlarım şimdi görürsünüz ortalığı sular seller götürür :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Canım hic unutur muyum sizi. İşyerinde giremiyorum bugün evde olunca böyle. İnşallah haftaya ve sonrasında daha çok görüşecez yatışa geçiyorum o zaman çok vaktim olacak

yakında iş yerinde bizede yasaklayacaklar sanırım sistemimiz değişiyomuş

valla güldencim böle taraflı yapacaksa hiç yapmasın..
geçen sene cüneyitin yüzünden şampiyonluğumuz gitttii.
Bi söz var her koyun kendi bacağınadan asılır..Ayy aklıma abiye geldi her koyun kendi bacanağı ile basılr diodu ya ahtun :)

valla ben günde en az 5-6 bardak içiyorum alışkanlık bide benimki..
suyu çok içerim ben..

Katılıyorum canım su çok önemli ben zaten çok su içerim şimdi daha çok içiyorum

kdr cim ben düşünmüyoırum sadece evrene hamileyim mesajı gönderiyorum yaaaaaaaaaaa akıllım sende böyle yap
hımmm evrennn kim yaaa ben tanımadığım kimselere mesac atmammmm
Kizlaaar kocam sonunda tesrif edebildi ben cikiyorum optum sizi
nihayetttttt enişteee baba oldun sen artıkk hızlanmalısnnn...
kız bu adam doğumunada yetişmezzz
aynenn katılıyorumm...
ben faydasını gereçkten çok görüyorum sık sık enfeksiyon geçirirdim suyu artıdım eskidi kadar olmuyorum artık...

saracım alışmalısın sağlığın için..
inan bende 3-4 sene öncesine kadar yazın bile susamazdım ya farketmezdim su içeceğimii..
ama kabızlık v.s bende kroni,kleşince alıştım hamdolsun diyorum çünküü saatlerce su içmeden duranları görünce üzlüyorum valla...
ben eşime zorla veririm beyfendi kızar ama bana dua edeceksin derim..
o yarı ciddi yarı şaka sen çokiçiyon sağlamsın ondan der..
bende su eksiklğinden değil onlar derim...
az az artır ...ben dışarı çıkarken bile çantamda suyum vardır...
kız hem gebe kalıcan bol su içcen şimdiden alışmalısın yaaaa

Katılıyorum canım su çok önemli ben zaten çok su içerim şimdi daha çok içiyorum

bir SU sever gönüllü olaraktan bende katılıyorummm SU HAYATTIR diyorumm...
annemde ben gibiydi onuda alıştrdım ..eşimin halası beni görünce diyoki "n eyedin için yandıki içiyosun" mantık bu bizde zatenn

Evet kanama konusu da halloldu zaten

anladim hayirlisi olsun o zaman, insallah yaza tüpe gerek kalmaz.. Ben de ev Tipi olabilsem öyle yapardim

çok şükür canım kanamanın düzene girmesi önemli halsiz düşersin demir eksikliği bile oluyor..

tühh yaaa zaten mide bulantısıyla uğraşıyordur şimdi o kadar ilaç üzerine ishal de eklendi

adaçayı ve çayı bilmiyorum ama ceviz kabuğunu suda bekletiyorsun o saçları koyulaştırıyooo boyama etkisi yapıyomuş ben denemedim duydum canım zararıda olmuyo

Kızlar bol bebekli bir gün diliyorum herkese.

Aminnnnnn inşallah..

özel hayatımız sanal ortama yenik düşüyo valla eşimin elinde son teknoloji tel oyun oynar ben laptopla öleee
arada bi diziler var neyseki
her oda da tv var ama sadece yatak odası ve salondakini kullanıyoruz diğerlerini misafir gelince onlar kullanıyooo

bende o gözlükten istiyom her daim gebe görmek istiyom kendimi

tanımadığın insanlara mesac atmıyon heeee bu tanıdık tızım yabancı değil hemşo hemşooo

su içiyorum canım ama 3 - 4 bardak ama en az iki litre içmek gerekiyomuş buda 10 bardak demek oluyo ama içmeye çalışacam

aynen iiy bişey değil aslında ama...
ben bazen tvyi kapatıyom pcde eşimle sessizce oturuyoruuz konuşcak bişi bulamasakta
değişik geliyor bu bile bana...
aaa neden siz kullansanız olmazmııııaaa ben kullanmadım küçük odadakini amaa

Teknoloji arttıkça biz tehlike yüzünden daha da geri gidiyoruz bizde telefon sokmak bile yasak cd vs. Herşey bi kendimiz giriyoruz

aboooow o ne kız öyle herşey yasak sen nerde çalışıyonki bu kadar disiplin ve gizlilik gerekiyo :44::44::44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…