Geçen hafta kontrolde vajinal kültür almıştı hulusi hoca onda mikrop çıktı cumartesi antibiyotik başladık pazartesiye bende ağrı lar başlayınca gittik tahlil de de yüksek çıktı enfeksiyon.antibiyotik verdi yine bide suda eriyen ilaç. Onlar da bende ishal ve kusma yaptı sürünüyorum yani kızlar. Bugün ağrılar azaldı bakalım
zaten kanama uzun sürerse gitmelisin doktora halsiz düşersin olmaz öyle geçer diye beklemek...
bende de merkez konusu belli değil canım daha doğrusu kafa yormuyorum bu konuda yaza anca başlarım 4.tüpe şimdilik ev tipi bebek denemelerim olcak...
Geçen hafta kontrolde vajinal kültür almıştı hulusi hoca onda mikrop çıktı cumartesi antibiyotik başladık pazartesiye bende ağrı lar başlayınca gittik tahlil de de yüksek çıktı enfeksiyon.antibiyotik verdi yine bide suda eriyen ilaç. Onlar da bende ishal ve kusma yaptı sürünüyorum yani kızlar. Bugün ağrılar azaldı bakalım
geçen sene de bize yaptıydı cüneyİT çakır aynısını..
hep bizim mi hakkımızı yiycekler..
azıcıkda ecnebilerinkini yesinler
çoook geçmiş olsun bacım..
bol su iç saranın dediği gibi..
normalde de daktırlar zaten bol su içn diolar..
herşeyindermanı aslında su..
temizliyo arındırıyo aklıyo paklıyo..
hııım buda güzel bi haber öyleyse inşallah iki yumoşundan biri onu gebe yapar bu ay
günaydın duru sultan aldın bebişleri unuttun bizi görüşemiyoruz yaniii
kesin üstüne görüyon ama haberin yok ben san diyim bak burdan üç boyutlu gözlüklerimle bakıyom ikizlere gebesin biri yavru kartaliçe biri aslan parçası
bu sabah hepimiz gebeyiz deryacım
Canım hic unutur muyum sizi. İşyerinde giremiyorum bugün evde olunca böyle. İnşallah haftaya ve sonrasında daha çok görüşecez yatışa geçiyorum o zaman çok vaktim olacak
valla güldencim böle taraflı yapacaksa hiç yapmasın..dimi ama azcıkca onların hakları yensin
çok bilirim zamanında avrupa maçlarında ne çekerdik hakemlerden şimdi sıra bize geldi
işler Türkiyedeki gibi ilerlemiyoki ingiliz lobisi devreye gider cüneytin maç almasını engellerler artık ellerinde bi de böle gerekçe varken adam kariyerini bitirdi bence kötü oldu
deryacım geçen bi yazı okudum hasta değilsiniz sususzsunuz diye vücutta su azalınca beden hangi organdan suyu kullanmaya başlasa orada bi rahatsızlık oluyşuyomuş çok şaşırdım o günden beri karar verdim günde üç litre su içecem diye ama daha bi litreyi bulmadım
çoook geçmiş olsun bacım..
hımmm evrennn kim yaaa ben tanımadığım kimselere mesac atmammmmkdr cim ben düşünmüyoırum sadece evrene hamileyim mesajı gönderiyorum yaaaaaaaaaaa akıllım sende böyle yap
nihayetttttt enişteee baba oldun sen artıkk hızlanmalısnnn...Kizlaaar kocam sonunda tesrif edebildi ben cikiyorum optum sizi
aynenn katılıyorumm...çoook geçmiş olsun bacım..
deryacım geçen bi yazı okudum hasta değilsiniz sususzsunuz diye vücutta su azalınca beden hangi organdan suyu kullanmaya başlasa orada bi rahatsızlık oluyşuyomuş çok şaşırdım o günden beri karar verdim günde üç litre su içecem diye ama daha bi litreyi bulmadım
Katılıyorum canım su çok önemli ben zaten çok su içerim şimdi daha çok içiyorum
Evet kanama konusu da halloldu zaten
anladim hayirlisi olsun o zaman, insallah yaza tüpe gerek kalmaz.. Ben de ev Tipi olabilsem öyle yapardim
umarım herkes iyidir ya ben kafamdaki beyazlara fena halde kafayı taktım boyayamıyorumda çok kötüyüm aynaya bile bakmak istemiyorum biraz araştırdım internette adaçayı ve çayın saça sürülerek beyazları koyulaştırdığını buldum eşime dedim yapma zararı olur dedi bence olmaz gibi geliyo saçıma sürcem biraz bekletip yıkıcam sizcede zararı olurmu yada bu şekilde bitkilerle bi çözüm yolu bilen varmı acaba??
Kızlar bol bebekli bir gün diliyorum herkese.
valla taşınmaya gerek olmuyor zaten salonda pcmiz var eşim orda oluyor yanında otuuryorum
yada ben pcde o elinde cep telefonu burdada takılıyoz evin heryanını kullanıyoruz iki kişi..:)
yaşantıya bakarmısın hep aletler elimizde bide bende başlayınca oyunlara :)
işte serin odada tv olunca serinliyoz..
eşime dedim senin geniş salondan sonra tvyi alalım diye bana güvenmedi ben mutfaktan beri tv izlermişim keşke taşımasak dermişim..
aslında kendi mutfaktan beri izliyor çok yemekte amaa
ee ayrı tvyede gerek yok kaldı öyle...
evet senin salon geniş üşürüsn bacımm üşüme ben daha teyze olucam amaa
nasılsa senin evde bi banyoda tv yokk
hııım buda güzel bi haber öyleyse inşallah iki yumoşundan biri onu gebe yapar bu ay
günaydın duru sultan aldın bebişleri unuttun bizi görüşemiyoruz yaniii
kesin üstüne görüyon ama haberin yok ben san diyim bak burdan üç boyutlu gözlüklerimle bakıyom ikizlere gebesin biri yavru kartaliçe biri aslan parçası
bu sabah hepimiz gebeyiz deryacım
yakında iş yerinde bizede yasaklayacaklar sanırım sistemimiz değişiyomuş
hımmm evrennn kim yaaa ben tanımadığım kimselere mesac atmammmm
nihayetttttt enişteee baba oldun sen artıkk hızlanmalısnnn...
kız bu adam doğumunada yetişmezzz
aynenn katılıyorumm...
ben faydasını gereçkten çok görüyorum sık sık enfeksiyon geçirirdim suyu artıdım eskidi kadar olmuyorum artık...
saracım alışmalısın sağlığın için..
inan bende 3-4 sene öncesine kadar yazın bile susamazdım ya farketmezdim su içeceğimii..
ama kabızlık v.s bende kroni,kleşince alıştım hamdolsun diyorum çünküü saatlerce su içmeden duranları görünce üzlüyorum valla...
ben eşime zorla veririm beyfendi kızar ama bana dua edeceksin derim..
o yarı ciddi yarı şaka sen çokiçiyon sağlamsın ondan der..
bende su eksiklğinden değil onlar derim...
az az artır ...ben dışarı çıkarken bile çantamda suyum vardır...
kız hem gebe kalıcan bol su içcen şimdiden alışmalısın yaaaa
çok şükür canım kanamanın düzene girmesi önemli halsiz düşersin demir eksikliği bile oluyor..
tühh yaaa zaten mide bulantısıyla uğraşıyordur şimdi o kadar ilaç üzerine ishal de eklendi
adaçayı ve çayı bilmiyorum ama ceviz kabuğunu suda bekletiyorsun o saçları koyulaştırıyooo boyama etkisi yapıyomuş ben denemedim duydum canım zararıda olmuyo
Aminnnnnn inşallah..
özel hayatımız sanal ortama yenik düşüyo valla eşimin elinde son teknoloji tel oyun oynar ben laptopla öleee
arada bi diziler var neyseki
her oda da tv var ama sadece yatak odası ve salondakini kullanıyoruz diğerlerini misafir gelince onlar kullanıyooo
bende o gözlükten istiyom her daim gebe görmek istiyom kendimi
Teknoloji arttıkça biz tehlike yüzünden daha da geri gidiyoruz bizde telefon sokmak bile yasak cd vs. Herşey bi kendimiz giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?