valla güldencim böle taraflı yapacaksa hiç yapmasın..
geçen sene cüneyitin yüzünden şampiyonluğumuz gitttii.
Bi söz var her koyun kendi bacağınadan asılır..Ayy aklıma abiye geldi her koyun kendi bacanağı ile basılr diodu ya ahtun :)
valla ben günde en az 5-6 bardak içiyorum alışkanlık bide benimki..
suyu çok içerim ben..
ben temkinli hatunumm...tanımadığın insanlara mesac atmıyon heeee bu tanıdık tızım yabancı değil hemşo hemşooo
su içiyorum canım ama 3 - 4 bardak ama en az iki litre içmek gerekiyomuş buda 10 bardak demek oluyo ama içmeye çalışacam
çok şükür canım kanamanın düzene girmesi önemli halsiz düşersin demir eksikliği bile oluyor..
tühh yaaa zaten mide bulantısıyla uğraşıyordur şimdi o kadar ilaç üzerine ishal de eklendi
adaçayı ve çayı bilmiyorum ama ceviz kabuğunu suda bekletiyorsun o saçları koyulaştırıyooo boyama etkisi yapıyomuş ben denemedim duydum canım zararıda olmuyo
Aminnnnnn inşallah..
özel hayatımız sanal ortama yenik düşüyo valla eşimin elinde son teknoloji tel oyun oynar ben laptopla öleee
arada bi diziler var neyseki
her oda da tv var ama sadece yatak odası ve salondakini kullanıyoruz diğerlerini misafir gelince onlar kullanıyooo
bende o gözlükten istiyom her daim gebe görmek istiyom kendimi
ben temkinli hatunumm...
3-4 çok çok az bebeğim...
önce uyanınca iç bi bardak sonra yemek aralarında deken 8 bardak kesin olsun..
ben ölçmüyom ama zaten idrarın rengi açık renk olursa yeterli diyorlar..
inan içmediğim gün maalesef sızımda olur sapsarıda...
ya biz buluşalım ama senle..
ben giresundan çok geçtim ama orda seni bilmiyodum ozamannn...
buluşalım canım giresuna geldiğinde her daim beklerim bende geçen samsundan geçtim aklıma geldin bundan iki sene öncede samsuna gelmiştim çiftlik caddesinde dolaştım alış veriş yaptım çarşı mağazalarında gezip yeek yemiştik eşimle ama bende o zamanlar seni bilmiyodum
döndü dolaştı kendisini buldu işte yaptıkları Türkiyede olsa iki gün konuşulur kapanırdı uefa da bunun bir karşılığı olcak tabisi...
bi dönem abiye bi dönem şahika koçarslanlı benim Türkçemi mahvettiler şimdide sıra zerrinde
İstemek başarmanın karısıdır
ABİYE KUZU ATASÖZLERİ
Adale mülkün temelidir
Temizlik İran’dan gelir
Ağaç yaşken emilir
Hayatımı yazsam orman olur
Erkeğin midesine giden yol kalbinin yakınından geçer
Yalancının mumu yansıyana kadar yanar
Komşu komşunun gülüne muhtaçtır
Moda, insanın üstüne yapışanı giymesidir
Piyasadaki vurgunluk emişen ülkelerin hisse senetlerini feci vurdu dibe fırlattı
En bozuk saat bile günde iki kez yanılabilir
Kitabı en iyi şekilde emmeliyiz
Kitap insanın en iyi tostudur
Söz sükütse gümüş altındır
Az önce gıravata kravat dedin de ay ben bu yanlış söylemlere çok gülüyorum ya
Oğlum Dede Efendi mi o? Gerçekten ne kadan da efendiymiş
Ekspresko sıcak içilir lütfen
Ben lisedeyken Aykut Testi yaptırmıştım. Benim ki üstün bi alt sınırı çıkmıştı benim hemen üstümdekiler, Ünlü ressam Albert Einstein ile Ünlü Bilim Adamı Pascal Numan mış
Sana tebrik koyuyorum Erman
Mikro Dalgalı Fırın
Biz gayet misafirparkır bi aileyiz
Ekspressolarımızı koltuklarımıza yayılıp televizyon karşısında höpürdetelim
ADB doları aldı başını gidiyo
Yemekler zaman hışımına uğramasın
dimiii yaa...
benimde kayınvalidem trabzonlu annesi orda yani akrabalar v.s
sık sık geliyoz aslında senede bikaç kere rastlıyor...
hatta giresunda dayı oğlu vardı şimdi yoklarda..
ben seni kaçırırmıydım bilseydimm fırsatdan istifade...
evet geldin buralara neyse bidahasına buluşalımmmmmm
neysee...
kahvaltım 9da oldu şimdi acıktım..
canım elma çekti bikaç kayısıyla..
bide yeşil çay içeyimm görüşürüzzz
aboooow o ne kız öyle herşey yasak sen nerde çalışıyonki bu kadar disiplin ve gizlilik gerekiyo :44::44::44::44::44::44::44::44:
Ayyyyyyyyyyyy en önemli atasözünü unutmuşummm...
BEKARA KARI OKŞAMAK KOLAYDIR
hemen kargoya veriyorum o gözlüklerden adresini ver canım
Disiplin ve gizlilik dedin ya ışte cevap orda canım askeri ortam deyim ben sana. Aramalarda telefonla yakalanıp hapis yatan var kızım
sağol canım benim ben biraz daha araştırayım bari resmen bu saçlar yüzünden depresyona girdim
aynen iiy bişey değil aslında ama...
ben bazen tvyi kapatıyom pcde eşimle sessizce oturuyoruuz konuşcak bişi bulamasakta
değişik geliyor bu bile bana...
aaa neden siz kullansanız olmazmııııaaa ben kullanmadım küçük odadakini amaa
çok şükür canım kanamanın düzene girmesi önemli halsiz düşersin demir eksikliği bile oluyor..
Evet en güzeli buymus koptum valla
Yok Canim kanamam devam ediyor da cogaldi hatta ilaclara basladimya.. Kanamanin sebebi belli oldu ya, onu demek istedimm
şimdi okudummmm...
ama yaaaaa bu ne şimdi nasıl böle bişi yaparlar bi daha işleme girmek kolaymı
aaa görmedinmiii ben dün dedimyaa Candy crush konusunda küstüm icimde parcalarda var zaten diyemm)
sorma Canim yaa ilacla gitmicek gibi gelior bana zaten, bi gebelik iki kürtajzaten biliosun narkozdan nasil uyaniyom aglayarak bunu bida yasamak istemiyom inan ama Napalim kismet, böyle olmasi gerekiyormus.. Allahima dua ediyom ilaclar etki etsin diye... Cuma sabahi belli olcak bakalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?