kaçırmışım resmen ondan anlamadım demekki dünkü attığın tripi...
çok üst üste geldi gerçekten ne diyeceğimi şaşırdım söylenecek çok söz vr aslında da bu platformda diyemiyorum...
çocuk oyuncağı sanki işlerini neden düzgün yapmıyorlar...
inşallah ilaçlar işe yararda cuma günü güzel bir haber verirsin neslicim..
İğnelendim geldim elhamdulillahh..Cetrotidi saat 14,00 te vuracağımmm bismillah diyerekk..Fostimonu saat 17,00-19,00 arası vurun dedilerr..Onuda ilkoncemm getirecekk bana..İşşte büüleee canlarr.. Çoook uykum varr aslında ama duş alıcam daha..Her bir yerimi daktırlar gördü napamm içime sinmiyoo
Hayirlisi olsun cnm cok sevindim insallah bu yumin bebisin olsun
bende erkek doktorundan gelince aliyom hep..
sizde yine iyi örtülü filan, demistim ya burda yok, burda bide Orayi inceliyolaresime diyodum da inanmiyodu. Geecen gün dosyama baktik, vajina nin Tipi normal yaziyordu:26: demek gercekten bakiyolar özellikle
İğnelendim geldim elhamdulillahh..Cetrotidi saat 14,00 te vuracağımmm bismillah diyerekk..Fostimonu saat 17,00-19,00 arası vurun dedilerr..Onuda ilkoncemm getirecekk bana..İşşte büüleee canlarr.. Çoook uykum varr aslında ama duş alıcam daha..Her bir yerimi daktırlar gördü napamm içime sinmiyoo
yarasın iğneler yumoşlarına kan olsun bal olsun Canısımm..dualarımızdasın her daim biliyorsun değil miii dularala gelecek bebişin duamız oldu kaç gündürr..Rabbim günahsız ağızla ettiğimiz duaları inşaalah kbul edecek ve bize katından salih birer evlat göndercek hayırlısıylaaa..duşunu al yat dinlen gece de uyumamışsın zatenn....İğnelendim geldim elhamdulillahh..Cetrotidi saat 14,00 te vuracağımmm bismillah diyerekk..Fostimonu saat 17,00-19,00 arası vurun dedilerr..Onuda ilkoncemm getirecekk bana..İşşte büüleee canlarr.. Çoook uykum varr aslında ama duş alıcam daha..Her bir yerimi daktırlar gördü napamm içime sinmiyoo
Canım yaaa inşaallah kurtulacaksın amleiytasız işlemsizz çok kötü bir deneyimm Rabbim tekrar yaşatmasın son acın olsun inşaallah bebişim...Evet tripim bosa gittiiiii
evet aynen öyle.. böyle rutin bi ameliyat ama burda oluyormus bazen..
Yapicak bisey yok hayirlisi insallah ameliyatsiz kurtulurum Canim dedigin gibi..
Hayirlisi olsun cnm cok sevindim insallah bu yumin bebisin olsun
bende erkek doktorundan gelince aliyom hep..
sizde yine iyi örtülü filan, demistim ya burda yok, burda bide Orayi inceliyolaresime diyodum da inanmiyodu. Geecen gün dosyama baktik, vajina nin Tipi normal yaziyordu:26: demek gercekten bakiyolar özellikle
Vajina tipini de ilk defa duyuyorum valla. Bizim doktor hep bakmadan muayene eder örtü oluyor zaten o alışmış yerini buluyor tabi
evet Canim o yüzden bakiyolarmis.. O yüzden parmak da giriyor her seferyarasın iğneler yumoşlarına kan olsun bal olsun Canısımm..dualarımızdasın her daim biliyorsun değil miii dularala gelecek bebişin duamız oldu kaç gündürr..Rabbim günahsız ağızla ettiğimiz duaları inşaalah kbul edecek ve bize katından salih birer evlat göndercek hayırlısıylaaa..duşunu al yat dinlen gece de uyumamışsın zatenn....
Canım yaaa inşaallah kurtulacaksın amleiytasız işlemsizz çok kötü bir deneyimm Rabbim tekrar yaşatmasın son acın olsun inşaallah bebişim...
orayı da inceliyolar demek...aslında incelemlerilazımmış rahim ağzı kanseri önce vajnada başlayup rahime sıçrıyormuşş bunu da giriş bölgesinden tespit ediyırlar şüüphelenince sıvı yada parça alıp incelemeye gönderiyorlar....sonuçta keyfi bakmıyırlarr...ama utandırıcı bir durum ..burdaki daktırlar da anestezi yi verince inceliyorlarr sanırım rahat rahat
Disiplin ve gizlilik dedin ya ışte cevap orda canım askeri ortam deyim ben sana. Aramalarda telefonla yakalanıp hapis yatan var kızım
Ana sayfa caddesi
Tüp bebek özel bölüm mahallesi
Tüp bebek günlüğümüz sokağı
No : 10058 / 3
Kadınlar Kulübü
adresim bu şekerim yolla hemen:82::82::82::82::82:
Kizlar ben geldim buraya da yazayim yeni degerim 1402 cikti hamd olsun.
durulife bende bidaha denersem inşaallah senin koca göbüşü istiycem bananee işte..Ohhh masallah tatlım yaa. İnşallah bebeklerinin kesesini de pıt pıtları da duyarız. İkiz olacak ya
evet Canim o yüzden bakiyolarmis.. O yüzden parmak da giriyor her seferilk defa cok tuhafima gitmisti şok olmustum
almanyada doktorum o yüzden kadin..
evet sizinkilerde anestezide yapiyordur onlari
ne haberi kız ben gece yatmam sabah kalkmamBi çorbam kldı oda pişsin tamm bide camsrım asılck tememyaf kızlar benm göbk altı bölgm şiş biraz nedn olur acba kanamamda baygı oluyor inş salı gunu degrim sıfrlnmış olur allhın iznyle ikramaycım dan bi haber varmı sonucu iydir inş gecmiş baygı gecmiş okumadım
bende istiyom o gözlüklerdeenngüldenim gözlüklerini detiydim ama şimdi evde yoksun kapıya bıyaktım gelince al
Eki Görüntüle 649438 Eki Görüntüle 649439
durulife bende bidaha denersem inşaallah senin koca göbüşü istiycem bananee işte..
amma bellide olmaz kucakta yanıma gelirler belkii benim ne zman napcma belli değil...
kız 1453 olaydı fetih olardıı
ama aa ankara savaşının tarihi 1402 vayy bee bu bebeler ankaralı yaa artık nasılsa dimii benim memleketimde mevlam nasip etti anneğili başkent bebeleriii
Ohhh masallah tatlım yaa. İnşallah bebeklerinin kesesini de pıt pıtları da duyarız. İkiz olacak ya
Allahım inş saglıklı sıhtli kucagına almk nasip olsun canım darısıda bize olsun
durulife bende bidaha denersem inşaallah senin koca göbüşü istiycem bananee işte..
amma bellide olmaz kucakta yanıma gelirler belkii benim ne zman napcma belli değil...
ama aa ankara savaşının tarihi 1402 vayy bee bu bebeler ankaralı yaa artık nasılsa dimii benim memleketimde mevlam nasip etti anneğili başkent bebeleriii
parmak mıı
ne haberi kız ben gece yatmam sabah kalkmambenkayra demek istedin sanırsamm
superkulade bir ddeğerle geldi kendisi bakınız mesajımdak, son alıntııı
bende istiyom o gözlüklerdeenn
:119::119::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::118::118::118::
Allh yazdırdı dimekki bebiş gelck sanda benkayra yazcktımparmak mıı
ne haberi kız ben gece yatmam sabah kalkmambenkayra demek istedin sanırsamm
superkulade bir ddeğerle geldi kendisi bakınız mesajımdak, son alıntııı
bende istiyom o gözlüklerdeenn
:119::119::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::118::118::118::
inşaalah şekerimmOhhh masallah tatlım yaa. İnşallah bebeklerinin kesesini de pıt pıtları da duyarız. İkiz olacak ya
amin bebişkomm amiinn.. bak görmüşsün benkayramın mesajınıAllahım inş saglıklı sıhtli kucagına almk nasip olsun canım darısıda bize olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?