Tüp Bebek Günlüğümüz !

İğnelendim geldim elhamdulillahh..Cetrotidi saat 14,00 te vuracağımmm bismillah diyerekk..Fostimonu saat 17,00-19,00 arası vurun dedilerr..Onuda ilkoncemm getirecekk bana..İşşte büüleee canlarr.. Çoook uykum varr aslında ama duş alıcam daha..Her bir yerimi daktırlar gördü napamm içime sinmiyoo

Evet tripim bosa gittiiiii

evet aynen öyle.. böyle rutin bi ameliyat ama burda oluyormus bazen..

Yapicak bisey yok hayirlisi insallah ameliyatsiz kurtulurum Canim dedigin gibi..

Hayirlisi olsun cnm cok sevindim insallah bu yumin bebisin olsun
bende erkek doktorundan gelince aliyom hep..
sizde yine iyi örtülü filan, demistim ya burda yok, burda bide Orayi inceliyolar esime diyodum da inanmiyodu. Geecen gün dosyama baktik, vajina nin Tipi normal yaziyordu:26: demek gercekten bakiyolar özellikle

Vajina tipini de ilk defa duyuyorum valla. Bizim doktor hep bakmadan muayene eder örtü oluyor zaten o alışmış yerini buluyor tabi

Canım başlamışsin sevindim inşallah emeklerinin karşılığıni alırsın

yarasın iğneler yumoşlarına kan olsun bal olsun Canısımm..dualarımızdasın her daim biliyorsun değil miii dularala gelecek bebişin duamız oldu kaç gündürr..Rabbim günahsız ağızla ettiğimiz duaları inşaalah kbul edecek ve bize katından salih birer evlat göndercek hayırlısıylaaa..duşunu al yat dinlen gece de uyumamışsın zatenn....
Evet tripim bosa gittiiiii

evet aynen öyle.. böyle rutin bi ameliyat ama burda oluyormus bazen..

Yapicak bisey yok hayirlisi insallah ameliyatsiz kurtulurum Canim dedigin gibi..
Canım yaaa inşaallah kurtulacaksın amleiytasız işlemsizz çok kötü bir deneyimm Rabbim tekrar yaşatmasın son acın olsun inşaallah bebişim...
orayı da inceliyolar demek...aslında incelemlerilazımmış rahim ağzı kanseri önce vajnada başlayup rahime sıçrıyormuşş bunu da giriş bölgesinden tespit ediyırlar şüüphelenince sıvı yada parça alıp incelemeye gönderiyorlar....sonuçta keyfi bakmıyırlarr...ama utandırıcı bir durum ..burdaki daktırlar da anestezi yi verince inceliyorlarr sanırım rahat rahat

Son düzenleme:
evet Canim o yüzden bakiyolarmis.. O yüzden parmak da giriyor her sefer ilk defa cok tuhafima gitmisti şok olmustum
almanyada doktorum o yüzden kadin..
evet sizinkilerde anestezide yapiyordur onlari

Bi çorbam kldı oda pişsin tamm bide camsrım asılck temem yaf kızlar benm göbk altı bölgm şiş biraz nedn olur acba kanamamda baygı oluyor inş salı gunu degrim sıfrlnmış olur allhın iznyle ikramaycım dan bi haber varmı sonucu iydir inş gecmiş baygı gecmiş okumadım

Disiplin ve gizlilik dedin ya ışte cevap orda canım askeri ortam deyim ben sana. Aramalarda telefonla yakalanıp hapis yatan var kızım

tahmin etmiştim canım Allah kolaylık versin size o zaman

Ana sayfa caddesi
Tüp bebek özel bölüm mahallesi
Tüp bebek günlüğümüz sokağı
No : 10058 / 3
Kadınlar Kulübü
adresim bu şekerim yolla hemen:82::82::82::82::82:

adresi not ettim canım ama kargoyla değil bizatihi kendim getirecem çünküüüü adresine baktımda komşuymuşuz kız haberimiz yok

inşallah bu sefer her şey yolunda gider mills cim

güldenim gözlüklerini detiydim ama şimdi evde yoksun kapıya bıyaktım gelince al

Ohhh masallah tatlım yaa. İnşallah bebeklerinin kesesini de pıt pıtları da duyarız. İkiz olacak ya
durulife bende bidaha denersem inşaallah senin koca göbüşü istiycem bananee işte..
amma bellide olmaz kucakta yanıma gelirler belkii benim ne zman napcma belli değil...
Kizlar ben geldim buraya da yazayim yeni degerim 1402 cikti hamd olsun.

kız 1453 olaydı fetih olardıı
ama aa ankara savaşının tarihi 1402 vayy bee bu bebeler ankaralı yaa artık nasılsa dimii benim memleketimde mevlam nasip etti anneğili başkent bebeleriii

evet Canim o yüzden bakiyolarmis.. O yüzden parmak da giriyor her sefer ilk defa cok tuhafima gitmisti şok olmustum
almanyada doktorum o yüzden kadin..
evet sizinkilerde anestezide yapiyordur onlari
parmak mıı
ne haberi kız ben gece yatmam sabah kalkmam benkayra demek istedin sanırsamm
superkulade bir ddeğerle geldi kendisi bakınız mesajımdak, son alıntııı
güldenim gözlüklerini detiydim ama şimdi evde yoksun kapıya bıyaktım gelince al

Eki Görüntüle 649438 Eki Görüntüle 649439
bende istiyom o gözlüklerdeenn
Kizlar ben geldim buraya da yazayim yeni degerim 1402 cikti hamd olsun.

:119::119::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::118::118::118::

Canım gelirim tabii bi sen başla mutlaka haberim olur o zamana daha koca göbek olur herhalde yeni çıkmaya başladı bu arada 2 kilo aldım. Doğumu bekleme mümkünse hemen başla şekerim sonra 2 bebekle zor gelirim bak

Ohhh masallah tatlım yaa. İnşallah bebeklerinin kesesini de pıt pıtları da duyarız. İkiz olacak ya

Allahım inş saglıklı sıhtli kucagına almk nasip olsun canım darısıda bize olsun

Hepiniz sag olun kizlar insallah sonu guzel olur.. Hulusi hocqyla konustum tebrik etti p.tesi ultrasona gir dedi..

Allh yazdırdı dimekki bebiş gelck sanda benkayra yazcktım saskın kafam

inşaalah şekerimm
Allahım inş saglıklı sıhtli kucagına almk nasip olsun canım darısıda bize olsun
amin bebişkomm amiinn.. bak görmüşsün benkayramın mesajını

ooo yarı ankaralı yarı istanbullu bebelerimizinn değeri de ankarayla istanbulun Fetih tarihleri olmuşş..53 değeri de varmış meğer yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…