Tüp Bebek Günlüğümüz !

İnş rabbimn izniyle oluck canımcım benim allhım hepimze once saglık sıhat huzr mutlulk versin inş sonrada ce eeyle sıpckllar gelsinde uytmasınlar bizi

Hehe aynen ikramayacim degerim 1402.53 cikmis ikisinin karisimi bisey oldu diyorum ya temeli ankaranin baglarinda attik

Hehe aynen ikramayacim degerim 1402.53 cikmis ikisinin karisimi bisey oldu diyorum ya temeli ankaranin baglarinda attik

Benkayracım senin dördüncü denme yanlış hatırlmıyosam ne kadr sürelerle denedinz ve nasıl seyler yptınz acık anlatırmsın bilgim olsun ikinciye yapmk istersek yni soruyorum ki bilgilnelim dimi

canımm benim iğnelerin hayırlı olucak inşallahhhh,büyüycek yuminn,inşallah herşey güzel olucak bu sefer Allahın izniylee

kdr canım,inşallah sanada nasip ederc rabbim kendi memleketinde alırsın bebelerini göbüşünee,bu arada kırmıızlar geldimi ?

Benkayracım senin dördüncü denme yanlış hatırlmıyosam ne kadr sürelerle denedinz ve nasıl seyler yptınz acık anlatırmsın bilgim olsun ikinciye yapmk istersek yni soruyorum ki bilgilnelim dimi

Evet canim 4.denemem hemen hemen 1 yil arayla denedim ama ben hep yanlis ellerde tedavi gordum. Benim ikinci denemem ferticenter da olmustu. Sende ikinci denemeni iyice arastir hangisine kalbin atarsa orada dene derim. Yanlis insanlarin ellerinde hem parandan hem sagligindan olma tatlim..

kızlar merhaba, sohbetiniz bol olsun
yaaaaaa benim moralim çok bozuk
bu sabah doktorum aradı, haftaya cuma 2li testim vardı, bu cuma gel dedi.
neden dedim. bebeğin yerleşim yeriyle ilgili bir sorun vardı ya onu detaylı değerlendirmeliyim dedi
son kontrolde sorun olmadğını söylemiştiniz dedim bir sürü şey söyledi ben dinleyemedim bile
olmazsa mr isteriz dedi. şaşırdım kaldım

Rabbimn izniyle inş iyi ve vicdan sahibi insanlar olsun arastırıyorum canım ama guvnemiyorum artık iyidr belki dedimzde karsıda hep özel tmm ama hep para hadi paryıda gectik vicdanlı merhmetli ve ilgili sırumlu doktor zor bu devrde keşke bnde senin doktora gidebilsem yakın olsaydıda hiç degilse tecrubesi vardır hmde sende gittin gülden ablada gitmiş sanırım burda ykında olnlar olydı işte oda yok sogn suyu keçi boyunz feln yapcam şifa olur inş bize rabbim istese hersey olur takdir allhın canım

canlarrr ben geldimm nasılsınız iyisinizdir inş....
ben bi söyle geçmise dalıp geliyiyimm

ne diyeceğimi bilmedim
en baştan neden söylememiş acaba doktorun varsa böyle bir durum neden gelde bi detaylı değerlendirelim diyor yani bunu daha önce değerlendirmesi gerekmezmiydi..
inşallah bişey yoktur canım...

selam kızlar leke başladı bugün yarın adetimde sökülür heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmm daha yoolun başındayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dalıp geldim son 7 sayfa onlarada bakar gelirim..
sen nereye gidiyon gene yaaaaa

karşı komşuma geçebilirim az bişi...
o sebepten öle dedimdi

selam kızlar leke başladı bugün yarın adetimde sökülür heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmm daha yoolun başındayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yolun başındasın evet sonunda bebeklerinle olacaksın Allahın izniyle...

hadi gözün aydın canm şimdiden hayırlı olsun tedavinnn

Nasılsın canım iysndir inş ❤❤❤
hoşbulduk canm benm iyiyim valla nasıl olayım evrak lar önümde ben kk da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…