inşaalah şekerimm
amin bebişkomm amiinn.. bak görmüşsün benkayramın mesajını
ooo yarı ankaralı yarı istanbullu bebelerimizinn değeri de ankarayla istanbulun Fetih tarihleri olmuşş..53 değeri de varmış meğer yaa
inşaalah şekerimm
amin bebişkomm amiinn.. bak görmüşsün benkayramın mesajını
ooo yarı ankaralı yarı istanbullu bebelerimizinn değeri de ankarayla istanbulun Fetih tarihleri olmuşş..53 değeri de varmış meğer yaa
Hehe aynen ikramayacim degerim 1402.53 cikmis ikisinin karisimi bisey oldu diyorum ya temeli ankaranin baglarinda attik
İğnelendim geldim elhamdulillahh..Cetrotidi saat 14,00 te vuracağımmm bismillah diyerekk..Fostimonu saat 17,00-19,00 arası vurun dedilerr..Onuda ilkoncemm getirecekk bana..İşşte büüleee canlarr.. Çoook uykum varr aslında ama duş alıcam daha..Her bir yerimi daktırlar gördü napamm içime sinmiyoo
Kizlar ben geldim buraya da yazayim yeni degerim 1402 cikti hamd olsun.
durulife bende bidaha denersem inşaallah senin koca göbüşü istiycem bananee işte..
amma bellide olmaz kucakta yanıma gelirler belkii benim ne zman napcma belli değil...
kız 1453 olaydı fetih olardıı
ama aa ankara savaşının tarihi 1402 vayy bee bu bebeler ankaralı yaa artık nasılsa dimii benim memleketimde mevlam nasip etti anneğili başkent bebeleriii
Benkayracım senin dördüncü denme yanlış hatırlmıyosam ne kadr sürelerle denedinz ve nasıl seyler yptınz acık anlatırmsın bilgim olsun ikinciye yapmk istersek yni soruyorum ki bilgilnelim dimi
senin o meleklerini yerim bennnn,ankaralı kuzu onlarr
güldenim gözlüklerini detiydim ama şimdi evde yoksun kapıya bıyaktım gelince al
Eki Görüntüle 649438 Eki Görüntüle 649439
Kizlar ben geldim buraya da yazayim yeni degerim 1402 cikti hamd olsun.
Evet canim 4.denemem hemen hemen 1 yil arayla denedim ama ben hep yanlis ellerde tedavi gordum. Benim ikinci denemem ferticenter da olmustu. Sende ikinci denemeni iyice arastir hangisine kalbin atarsa orada dene derim. Yanlis insanlarin ellerinde hem parandan hem sagligindan olma tatlim..
kızlar merhaba, sohbetiniz bol olsun
yaaaaaa benim moralim çok bozuk
bu sabah doktorum aradı, haftaya cuma 2li testim vardı, bu cuma gel dedi.
neden dedim. bebeğin yerleşim yeriyle ilgili bir sorun vardı ya onu detaylı değerlendirmeliyim dedi
son kontrolde sorun olmadğını söylemiştiniz dedim bir sürü şey söylediben dinleyemedim bile
olmazsa mr isteriz dedi. şaşırdım kaldım
canlarrr ben geldimm nasılsınız iyisinizdir inş....
ben bi söyle geçmise dalıp geliyiyimm
Ayy ya kızma banada canım ya biraz lanet kadınmış Valla Allahtan çalışıyorsun ya bütün gün evde olsan ömrünü yerrdi Valla edepsiz kadın
dalıp geldim son 7 sayfa onlarada bakar gelirim..hoşgeldin canım...
dal geçmişe çıkana kadar ben gidebilirim ama
canlarrr ben geldimm nasılsınız iyisinizdir inş....
ben bi söyle geçmise dalıp geliyiyimm
dalıp geldim son 7 sayfa onlarada bakar gelirim..
sen nereye gidiyon gene yaaaaa
selam kızlar leke başladı bugün yarın adetimde sökülürheycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmm daha yoolun başındayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadi gözün aydın canm şimdiden hayırlı olsun tedavinnnselam kızlar leke başladı bugün yarın adetimde sökülürheycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmm daha yoolun başındayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşbulduk canm benm iyiyim valla nasıl olayım evrak lar önümde ben kk daNasılsın canım iysndir inş ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?